Απάντηση: Καινουριο γατακι στο σπιτι!
Xεχεχε, κλασσική συμπεριφορά, υπομονή θα κάνεις, από τις πολύ μικρές εμπειρίες που έχω καλύτερα να τα αφήνεται λίγο μαζί, και ας τσακωθούν λιγάκι, να έχουν διαφορετικά πιατάκια και διαφορετικούς γενικά χώρους ύπνου και τουαλέτας, έτσι ώστε το κάθε ένα να βρει το χώρο του, φυσικά θα συνεχίσουν να διεκδικούν. Συγκεκριμένα εγώ έχω ένα γατουλη τώρα σχεδόν 5 χρονών και έχω φιλοξενήσει δυο μικρά γατάκια και μια λίγο μεγαλύτερη για περίπου ένα μήνα. Με τη μεγαλύτερη δεν υπήρχε καμία φιλική διάθεση από την αρχή έως που έφυγε για το μόνιμο σπιτάκι της αλλά με το μικρο που είχα πρόσφατα όλα πήγαν πολύ καλά, στο τέλος κοιμόντουσαν μαζί. Λίγη υπομονή και πάνω απ' όλα να ηρεμήσετε και να μην μεταδίδετε το άγχος σας! Να πω εδώ μια σημαντική λεπτομέρεια, στην περίπτωση με τη γάτα τα είχα πάντα σε χωριστά δωμάτια, ενώ με το μικρο γατάκι τα είχα αναγκαστικά μαζί σε πολύ μικρο χώρο, νομίζω πως απλά έπρεπε να συνυπάρξουν αλλιώς δεν γινόταν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.