Εχεις απολυτο δικιο!! Την εκανα απιστευτα μαμακια και ειναι προφανος δικο μου φταιξιμο
Τωρα δεν ξερω τι θα γινει!! Διαβασα διαφορα αρθρα απο χθες στο ιντερνετ και λενε οτι οταν ερχεται νεο γατι στο σπιτι πρεπει οπωσδηποτε να αποφυγετε τη "μεγαλη" συγκρουση γιατι οι γατες δεν ξεχνανε.. Και για να πω την αληθεια φοβαμαι και παρα πολυ να ξαναφερω το Thor μεσα στο σπιτι..
Ο καλός μου ειναι τρομερα στεναχωρημενος γιατι δεν θελει να δωσουμε τον μικρο (πραγμα που βρισκω τρομερα δυσκολο να αποφυγουμε) και η πεθερα μου πριν απο ενα μηνα εχασε τη γατα της απο καρκινο και δεν θελει να τον κρατησει, ωστε να τον εχουμε και κοντα μας και να ειμαστε και σιγουροι οτι θα τον εχει ατομο που αγαπαει τα γατακια ..
Η Georgie απο χθες παντως μου ειναι μεσα στην γλυκα (φυσικα μονο σε μενα.. Τον καλο μου ποτε δεν ηθελε ουτε να τον φτυσει) .. Αλλα κ εγω φοβαμαι να την εχω μεσα στο προσωπο μου ολη την ωρα ..
Σημερα ανοιγει επιτελους ο κτηνιατρος μας και θα παω να της ριξει μια ματια, να κανουμε και το εμβολιο επι τη ευκαιρια και να δω τι θα μου πει και ο ιδιος ..