Καταρχην θα πω κατι σε σχεση με αυτο που αναφερθηκε σε ενα σχολιο πιο πανω,στο να μην αγοραζουμε ζωακια απο εκτροφεις αλλα να υιοθετουμε αδεσποτα.Το εχω πει και σε αλλη σελιδα νομιζω,αλλα θα το πω κι εδω.Ο καθενας εχει δικαιωμα να κανει οτι θελει,απο τη στιγμη που θα εχει το ζωακι στα ωπα ωπα,που λενε.Εγω για παραδειγμα,ηθελα να παρω μεην κουν.Και κανονισα να το παρω.Αυτο μου εκανε κλικ,αυτο πηρα.Αυτο το λεω γιατι υπαρχουν κι ατομα εδω μεσα που ειναι εκτροφεις,και απο τα σαιτ τους,που τα εχω δει,κανουν πολυ καλα τη δουλεια τους,και με πολλη αγαπη.Υπαρχουν ρατσες οι οποιες πιστευω οτι θα ειχαν εξαφανιστει,αν δεν υπηρχαν τα εκτροφεια να συνεχισουν την αναπαραγωγη του ειδους.Αυτο το σκεφτηκε κανεις?Κι αυτα που γραφω,τα γραφω χωρις καν να τα ξερω τα συγκεκριμενα ατομα.Καθε ανθρωπος που αγαπαει τα ζωα,και βλεπω τα ζωα του περιποιημενα,χορτασμενα,και υγιη,στα δικα μου ματια,ειναι ενας αξιος ανθρωπος.

Το δευτερο γατι που ηθελα,η χνουδομπαλα η αρσενικη,δεν ειναι ρατσας,αλλα κι αυτο μολις το ειδα,σκιρτησε η καρδια μου.Ειναι το τι θελει ο καθενας.Το αποτελεσμα ομως,πρεπει να ειναι το γενικο καλο.Οτι φροντιζεις ενα ζωακι.Απο εκει και περα...Επειδη ακομη δεν εχω πιασει τον Κοναν στα χερια μου,θεωρω οτι ειναι λογικο να φοβαμαι οτι δε θα μπορεσω να χειριστω 2 αρσενικα μαζι.Για την ωρα,θα περιμενω