christianapulp
Νεοφερμένο μέλος
Το θέμα είναι οτι έχει σίγουρα ρινοτραχειίτιδα και μάλλον τριχόφυτα.Για να μάθουμε περιμένουμε την καλλιέργεια και μέχρι να περάσουν οι μέρες πρέπει να μην έρθει σε καμία επαφή με τον μεγάλο.Κάθε φορά που βγαίνω απο το δωμάτιο πρέπει να πλένομαι με ειδικό σαπούνι όπου με έχει ακουμπήσει και να αλλάζω ρούχα και για δική μου προστασία και του γατιού. Με όλες αυτές τις διαδικασίες δεν μπορώ να τον βλέπω συχνά.Μπαίνω στο δωμάτιο και κάθομαι κανένα τρίωρο κάθε φορα.Στις γιορτές έμπαινα μία το πρωί μία το βράδυ, τώρα με την δουλειά θα μπαίνω μόνο το βράδυ.Το κακό είναι οτι σχεδόν δεν τρώει τίποτα όταν είναι μόνο του.Μόνο όταν είμαι κι εγώ εκεί.Και δεν φταίει η τροφή.Του αφήνω πολλά είδη. Στεναχωριέμαι πολύ και φοβάμαι..Πάντως όταν είμαι εκεί παίζει σαν δαιμονισμένο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος
Πού το ανακάλυψες το γατούνι; Πάλι καλά που έχει κι εσένα να το φροντίζεις. Υπομονή και επιμονή, που θα πάει, θα το ξεπεράσει. Δεν υπάρχει κανείς να σε βοηθά;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος

Είναι σίγουρα λίγο ταλαιπωρία να πρέπει να τον έχεις περιορισμένο και με τόσο αυστηρές προφυλάξεις, αλλά σύντομα θα γίνει καλά και θα τον χαρείτε (κυρίως ο Johnny)

Αυτή την παραξενιά, να τρώνε μόνο με παρέα, την έχουν κι άλλα γατάκια. Μην στενοχωριέσαι, αρκεί να τον ταΐζεις αρκετά τις 2-3 φορές που μπαίνεις στο δωμάτιό του. Άφηνέ του και τροφή, νομίζω πως αν τον κόψει η πείνα θα φάει, πού θα πάει...
Περαστικά του!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christianapulp
Νεοφερμένο μέλος
Aretha μου έδωσες λίγο θάρρος , ευχαριστώ βρε..
μαγισσα
Διάσημο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
..Ελπιζω ολα να πανε καλα!!! Η παρεα ειναι πολυ σημαντικη...

christianapulp
Νεοφερμένο μέλος
.Χθες έκατσα μαζί του 3 ώρες και έφαγε ελάχιστα.Απο την συσκευασία των 100γρ του έβαλα την μισή και δεν την έφαγε όλη... και αυτη που έφαγε του την έδινα εγώ κομματάκι-κομματάκι με το χέρι... Δεν ξεκόλλαγε απο πάνω μου και έπαιξε πολύ λίγο.Είναι ψυχολογικό επειδή είναι μόνο του ή απο την αρρώστια; Μήπως έχει πυρετό; Πώς θα το καταλάβω αυτό; Το φτάρνισμα έχει μειωθεί (του δίνω φάρμακο για την ρινοτρεχειίτιδα) αλλά γιατί ήταν υποτονικό; Τι δεν κάνω καλά; Γιατί δεν τρώει; 

aretha
Περιβόητο μέλος
Για το φαγητό, μια πολύ καλή λύση που στα δικά μου πετύχαινε πάντα για να τους ανοίξει η όρεξη, είναι η κονσέρβα Recovery της Hill's. Θα την βρεις σε κτηνιατρεία και μπορείς να του τη δίνεις είτε σκέτη, είτε ανακατεμένη με κροκετούλες. Δεν ξέρω τι βάζουνε μέσα, αλλά με το που τη μυρίζουν τα γατάκια κάνουν σαν τρελά!
Είναι ειδικά φτιαγμένη για γατάκια άρρωστα ή που αναρρώνουν από χειρουργείο και δεν μπορούν να φάνε πολύ, γι' αυτό είναι "βόμβα" σε θερμίδες, ώστε να καλύπτει τις ανάγκες τους ακόμα κι αν τρώνε λίγο. Ψάξε να τη βρεις, αξίζει τον κόπο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

christianapulp
Νεοφερμένο μέλος
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Νατάσα
Δραστήριο μέλος

Rena-miou
Νεοφερμένο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
κανένα νεο????
christianapulp
Νεοφερμένο μέλος
).Λοιπόν απο τότε που σας μίλησα περάσαμε λαχτάρα.Το γατάκι σταμάτησε εντελώς να τρώει και ήταν με πυρετό ίσα που κουνιόταν.. χάλια. Τρεις μέρες με την σύριγγα φαγητό, με την σύριγγα νερό , με την σύριγγα τις αντιβιώσεις....Τρόμαξα πολύ

.Τελικα τώρα έχει επιτέλους συνέλθει και τρώει μόνο του και παίζει.

Και είναι τόσο καλούλη.. με το που το αγγίζεις αρχίζει να σου τρίβεται και να γουργουρίζει..

aretha
Περιβόητο μέλος
Πω, πω, λαχτάρα πραγματικά...Τρεις μέρες με την σύριγγα φαγητό, με την σύριγγα νερό , με την σύριγγα τις αντιβιώσεις....Τρόμαξα πολύ.
Τελικα τώρα έχει επιτέλους συνέλθει και τρώει μόνο του και παίζει.![]()
Μπράβο και σ' εσένα και στο γατάκι που τα καταφέρατε!!

RedCat
Διάσημο μέλος

christianapulp
Νεοφερμένο μέλος

Σιγά σιγά θα γίνει η γνωριμία.Θέλω να δυναμώσει καλά πρώτα το μικρούλι. Εχουν ειδωθεί μόνο μία φορά (μυριζόντουσαν πολλές μέρες) αλλά το μικρό ήταν τρομαγμένο και έβγαλε νυχάκια και έτσι τα ξαναχωρίσαμε.Δεν θέλω να ζορίσω κανένα απο τα δύο..
RedCat
Διάσημο μέλος
. Θα πάρει λίγο καιρό αλλά θα το καταφχαριστηθείς μετά, πίστεψέ με..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool