Νέο γατούλι άρρωστο

christianapulp

Νεοφερμένο μέλος

Ο christianapulp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 117 μηνύματα.
Λοιπόν απέκτησα και δεύτερο γατάκι, ένα ολόιδιο με τον Johnny μου , 2-2,5 μηνών και το λέω Ζίγκυ (είμαι fan του Bowie ...)
Το θέμα είναι οτι έχει σίγουρα ρινοτραχειίτιδα και μάλλον τριχόφυτα.Για να μάθουμε περιμένουμε την καλλιέργεια και μέχρι να περάσουν οι μέρες πρέπει να μην έρθει σε καμία επαφή με τον μεγάλο.Κάθε φορά που βγαίνω απο το δωμάτιο πρέπει να πλένομαι με ειδικό σαπούνι όπου με έχει ακουμπήσει και να αλλάζω ρούχα και για δική μου προστασία και του γατιού. Με όλες αυτές τις διαδικασίες δεν μπορώ να τον βλέπω συχνά.Μπαίνω στο δωμάτιο και κάθομαι κανένα τρίωρο κάθε φορα.Στις γιορτές έμπαινα μία το πρωί μία το βράδυ, τώρα με την δουλειά θα μπαίνω μόνο το βράδυ.Το κακό είναι οτι σχεδόν δεν τρώει τίποτα όταν είναι μόνο του.Μόνο όταν είμαι κι εγώ εκεί.Και δεν φταίει η τροφή.Του αφήνω πολλά είδη. Στεναχωριέμαι πολύ και φοβάμαι..Πάντως όταν είμαι εκεί παίζει σαν δαιμονισμένο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ω, ρε πακέτο που σε βρήκε κι εσένα!:blink: Πού το ανακάλυψες το γατούνι; Πάλι καλά που έχει κι εσένα να το φροντίζεις. Υπομονή και επιμονή, που θα πάει, θα το ξεπεράσει. Δεν υπάρχει κανείς να σε βοηθά;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να σας ζήσει ο Ζίγκυ!! Τέλειο όνομα! :up:
Είναι σίγουρα λίγο ταλαιπωρία να πρέπει να τον έχεις περιορισμένο και με τόσο αυστηρές προφυλάξεις, αλλά σύντομα θα γίνει καλά και θα τον χαρείτε (κυρίως ο Johnny) ;)
Αυτή την παραξενιά, να τρώνε μόνο με παρέα, την έχουν κι άλλα γατάκια. Μην στενοχωριέσαι, αρκεί να τον ταΐζεις αρκετά τις 2-3 φορές που μπαίνεις στο δωμάτιό του. Άφηνέ του και τροφή, νομίζω πως αν τον κόψει η πείνα θα φάει, πού θα πάει...
Περαστικά του!

Αχ Φωτεινούλα το πού το βρήκα είναι το άλλο μέρος της ιστορίας που με έχει στεναχωρήσει..Δεν θέλω να ονοματίσω γιατί τα άτομα αυτά δεν είναι στο σάιτ για να απαντήσουν αλλά ενώ τους είχα πει οτι υπάρχει και δεύτερο γατάκι στο σπίτι ήδη , δεν με ενημέρωσαν για τις αρρώστιες του με τον κίνδυνο να εκθέσω τον Johnny σε αυτές, μόνο και μόνο για να το πάρω..... Φυσικά τώρα δεν υπάρχει θέμα το έχω λατρέψει , αλλά αν δεν μου έκοβε και δεν τον πήγαινα κατευθείαν για εξετάσεις...

Aretha μου έδωσες λίγο θάρρος , ευχαριστώ βρε..

Αυτο είναι πάρα πολύ ασχημο να το ξέρουν και να μην σου λένε τίποτε και να σε αφήνουν να πάθεις μεγάλη ζημιά.Ευτυχώς που είσουν προνοητίκή και το πήγες για εξετάσεις.... δεν ξέρω τι είναι αυτό που έχει αλλά για να λέει και ή aretha ότι θα περάσει τότε έτσι θα είναι καλή υπομονή και κουράγιο όλα θα πάνε καλά....

Περαστικα και σε σας!!!!! :)..
Ελπιζω ολα να πανε καλα!!! Η παρεα ειναι πολυ σημαντικη... :)

Εχω αρχίσει να φρικάρω λίγο:(.Χθες έκατσα μαζί του 3 ώρες και έφαγε ελάχιστα.Απο την συσκευασία των 100γρ του έβαλα την μισή και δεν την έφαγε όλη... και αυτη που έφαγε του την έδινα εγώ κομματάκι-κομματάκι με το χέρι... Δεν ξεκόλλαγε απο πάνω μου και έπαιξε πολύ λίγο.Είναι ψυχολογικό επειδή είναι μόνο του ή απο την αρρώστια; Μήπως έχει πυρετό; Πώς θα το καταλάβω αυτό; Το φτάρνισμα έχει μειωθεί (του δίνω φάρμακο για την ρινοτρεχειίτιδα) αλλά γιατί ήταν υποτονικό; Τι δεν κάνω καλά; Γιατί δεν τρώει; :(:(:(:(

Η πιο συνηθισμένη ένδειξη πυρετού είναι η υποτονικότητα... Αλλά ίσως και να οφείλεται απλώς στην αδυναμία, τόσες μέρες άρρωστο είναι το καημενούλι. Δοκίμασε να του πιάσεις τα αυτάκια του, είναι πιο ζεστά από ότι συνήθως;
Για το φαγητό, μια πολύ καλή λύση που στα δικά μου πετύχαινε πάντα για να τους ανοίξει η όρεξη, είναι η κονσέρβα Recovery της Hill's. Θα την βρεις σε κτηνιατρεία και μπορείς να του τη δίνεις είτε σκέτη, είτε ανακατεμένη με κροκετούλες. Δεν ξέρω τι βάζουνε μέσα, αλλά με το που τη μυρίζουν τα γατάκια κάνουν σαν τρελά! :blink: Είναι ειδικά φτιαγμένη για γατάκια άρρωστα ή που αναρρώνουν από χειρουργείο και δεν μπορούν να φάνε πολύ, γι' αυτό είναι "βόμβα" σε θερμίδες, ώστε να καλύπτει τις ανάγκες τους ακόμα κι αν τρώνε λίγο. Ψάξε να τη βρεις, αξίζει τον κόπο.

Ναι αυτη η κονσέρβα ειναι θεική...!!!! Και εγώ αυτη του εδινα.. με σύριγγα βέβαια....:)

Ωραία θα την ψάξω, ευχαριστώ πολύ!

Όλα θα πάνε ρολόι, μην ανυσηχείς!!!

Έχουμε κανένα νέο? Πώς έιναι ο μικρούλης?:hmm:

Περαστικά σας εύχομαι γρήγορα!!!:)

Καλημέρα...
κανένα νεο????

Ημουν κι εγώ με πυρετο και δεν ερχόμουν στην δουλειά για να μπω στο ιντερνετ (στο σπίτι δεν έχω:().
Λοιπόν απο τότε που σας μίλησα περάσαμε λαχτάρα.Το γατάκι σταμάτησε εντελώς να τρώει και ήταν με πυρετό ίσα που κουνιόταν.. χάλια. Τρεις μέρες με την σύριγγα φαγητό, με την σύριγγα νερό , με την σύριγγα τις αντιβιώσεις....Τρόμαξα πολύ:(:(.
Τελικα τώρα έχει επιτέλους συνέλθει και τρώει μόνο του και παίζει.:up:
Και είναι τόσο καλούλη.. με το που το αγγίζεις αρχίζει να σου τρίβεται και να γουργουρίζει..:baby:

Τρεις μέρες με την σύριγγα φαγητό, με την σύριγγα νερό , με την σύριγγα τις αντιβιώσεις....Τρόμαξα πολύ:(:(.
Τελικα τώρα έχει επιτέλους συνέλθει και τρώει μόνο του και παίζει.:up:
Πω, πω, λαχτάρα πραγματικά...
Μπράβο και σ' εσένα και στο γατάκι που τα καταφέρατε!! :up:

αχ μωρέ τι σας βρήκε...αλλά εντάξει αφού είναι καλυτερα. Πότε θα μπορέσουν να έρθουν σε επαφή με τον άλλο σου γατούλη?? Ο οποίος είναι εντάξει? το έχει μυριστεί το μικρό? Μπράβο σου πάντως που το φρόντισες τόσο καλά.:)

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές :):):)
Σιγά σιγά θα γίνει η γνωριμία.Θέλω να δυναμώσει καλά πρώτα το μικρούλι. Εχουν ειδωθεί μόνο μία φορά (μυριζόντουσαν πολλές μέρες) αλλά το μικρό ήταν τρομαγμένο και έβγαλε νυχάκια και έτσι τα ξαναχωρίσαμε.Δεν θέλω να ζορίσω κανένα απο τα δύο..

και εμένα η άποψή μου αλλά και η εμπειρία μου είναι να μην τα ζορίσεις και φυσικά πρώτα να βεβαιωθείς οτι ο μικρούλης είναι τελείως καλά...:). Θα πάρει λίγο καιρό αλλά θα το καταφχαριστηθείς μετά, πίστεψέ με..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back