Νέο μέλος στη γατο-οικογένεια!

• Thread starter Thread starter sardela
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Οπως μαθει κανεις....:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Εγω υποστηριζω την συνονοματη!:whistle:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οπως μαθει κανεις....:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Εγω υποστηριζω την συνονοματη!:whistle:
Τις συνονόματες! Ελενίτσα και η ανηψιά και η μαμά!!! Περιτριγυρίζομαι από Ελενίτσες, Ελενίτσα μου! Και η κολητή και κουμπάρα μου επίσης...:rolleyes: :happy: :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σοβαρα?
Εμεις στο σοι ολο γιωργηδες και μιχαλιδες ειμαστε!!!

Τι γλυκό πλασματάκι είναι αυτό!!!!!
Μακάρι να μπορούσα να έχω κι εγώ αλλά με τα 3 γατάκια στο σπίτι μάλλον καρδιακό θα γινόταν το καημένο.Ε, τώρα, να σε παρακολουθούν μονίμως τρια ζευγάρια μάτια δεν είναι και ό,τι καλύτερο....:)

Απο που διακρίνεται το φύλο στα χαμστεράκια?
Εμεις τη Ρουμπίνα τη φωνάζαμε έτσι και δεν ξέραμε το φύλο της. Πολυ ειχα κλάψει γι αυτο το χαμστεράκι....:( (άσχετο αλλα μιας και μιλάμε για το Ρούμπη)

απο πισω,εχουν και αυτα οτι και τα αλλα αρσενικα ζωακια;)

Χμμμμ αρα η Ρουμπίνα ηταν οντως Ρουμπίνα!:)

Αααα! Θα παρεξηγηθούμε. Τον στείρωσα, δεν του έκανα εγχείρηση αλλαγής φύλου!!!:mad: :mad: :mad:
Εκτός από την ανηψιά μου έχω και τη μαμά μου. "Ψιιιιτ! Γατούλα! Κούκλα μου! Κοπέλα μου" κλπ. Όλη μέρα τη διορθώνω αλλά έχει μείνει στο Χιόνα και δεν ξεκολάει...:lol: :lol: :lol:

Ε!!!! εντάξει δεν τον φωνάζει και Τζένη (από το Χιλουδάκη ) χιχιχιχιχιχιχιχι!!:lol: :lol: :lol:

Ε!!!! εντάξει δεν τον φωνάζει και Τζένη (από το Χιλουδάκη ) χιχιχιχιχιχιχιχι!!:lol: :lol: :lol:
Κι εσύ τέκνον Βρούτε????:blink: :blink: :blink: :mad:

Χαχαχαχαχαχα στόμα έχω και εγώ το καημένο να μη πω την άποψη μου ?η γιαγιά μου έχει ένα κανίς που έχει 3 ονόματα Τζένη ,Τζακ και Λίζα όποιο βολεύει , στο μεταξύ είναι θηλυκό, το τζάκ έμεινε από ένα σκύλο που είχε πριν 20 χρόνια αλλά τον μνημονεύει ακόμη

Πλάκα κάνω! Το πιο ωραίο μου το'χε πει μια φίλη μου Αγγλίδα που μένει Κεφαλλονιά. Είχαν βρει ένα γατάκι νόμιζαν ότι ήταν θηλυκό και το φώναζαν Ερατώ. Κάποια στιγμή μεγαλώνοντας, μεγάλωσε και κάτι άλλο, και ανακάλυψαν ότι είναι αγοράκι. Τη ρώτησα λοιπόν πως φωνάζουν τον γατούλη τώρα και μου απάντησε με φυσικότητα "Μα Ερατώ, πως αλλιώς, που να του αλλάζουμε το όνομα τώρα να τον μπερδεύουμε...". Ψυχολογικά προβλήματα θα είχε ο γάτος...:lol: :lol: :lol:

και εκει που με ξυπνησε το μωρο,πρωι πρωι και ημουν ζαβλακομενη ανοιγω την πορτα του δωματιου που ειναι το χαμστερ και παθαινω σοκ!!η πορτα του κλουβιου ανοιχτη και το χαμστερ φυσικα αφαντο!τρελαθηκα!παντα προσεχω την πορτα και δεν μπορω να καταλαβω τι εγινε!αρχισα να ψαχνω σαν τρελη τα παντα.ξεστρωσα το κρεββατι,εψαξα σακουλες,τσαντες,περιοδικα,κατω απο το χαλι,πισω απο επιπλα.τιποτα!!τρελαθηκα,παραμιλουσα μονη μου...και ξαφνικα βαζω το χερι μου πισω απο την συρταριερα και βλεπω οτι απο πισω εχει κενο.λεω εκει μεσα ειναι σιγουρα,αν δεν εχει βγει απο το δωματιο,δηλαδη!χτυπαω λιγο το ξυλο και να το,το μικρο!ευτυχως καλα,γιατι δεν σας ειπα το κλουβι ηταν πανω στην συρταριερα η οποια ειναι 1 μετρο και βαλε και φοβομουν μηπως επαθε κατι,αλλα ευτυχως επεσε πανω στο χαλι(που δεν εχουμε βγαλει ακομη)ΕΥΤΥΧΩΣ!τα ειδα ολα πρωι,πρωι.επεσε με τα μουτρα στο φαι και το νερο!

Αχ το καημενούλι, ευτυχώς που δεν έπαθε τίποτα. Θα έχει τρομοκρατηθεί! Μα πώς έγινε και έφυγε;

το μονο που σκεφτομαι ειναι επειδη κοιμοταν το μωρο για να μην κανω θορυβο,ισως δεν εκλεισα καλα την πορτα:hmm:

Κατά πάσα πιθανότητα αυτό έγινε, Αγγελική. Πάντως, το δικό μου το χαμστεράκι (το είχα όταν ήμουν στην Αγγλία) είχε τρομερές τάσεις φυγής.
Μια φορά το είχαμε αφήσει με τους συγκατοίκους να ροβολήσει λίγο στο μπάνιο, θεωρώντας ότι εκεί δεν μπορεί να χαθεί (βλακεία μας, αλλά δεν ξέραμε). Το μπάνιο μας ήταν στρωμένο με μοκέτα και από κάτω ήταν οι σανίδες του πατώματος. Και φυσικά το μικρό ανακάλυψε την τρύπα στη βάση του νιπτήρα που δεν είχε δει κανένας, κι εκεί που το βλέπαμε να σουλατσέρνει, βλέπουμε ξαφνικά έναν κοκκινο κωλαράκο να εξαφανίζεται! Πάθαμε πανικό, ξηλώσαμε τη μοκέτα, αρχίσαμε να ξηλώνουμε και τις σανίδες (νοικιασμένο σπίτι εν τω μεταξύ), τίποτα!
Τελικά γύρισε μόνο του ύστερα από καμιά βδομάδα, κατατρομαγμένο και ταλαιπωρημένο. Ευτυχώς δεν είχε πάθει τίποτα. Ακόμα αναρωτιέμαι τι συνάντησε στο ταξίδι του ανάμεσα στα πατώματα...

και για να μην ξεχνιομαστε!:P
P1050100.jpg

Εγώ πάντως ορκίστηκα να μην ξαναπάρω χαμστεράκι γιατί είναι πολύ ευαίσθητα και δεν υπάρχουν γιατροί να τα βοηθήσουν. Η Μινι μας έφυγε άδοξα από διάρροια, παρά το σιρόπι που της έδωσε ένας κτηνίατρος που βρήκαμε μετά από πολύ ψάξιμο. Μου την είχε φέρει ο Αριστείδης ως δώρο επετείου και της είχε τεράστια αδυναμία. Ο καημένος μετά την κράταγε αγγαλιά και κλαίγαμε κι οι δύο με μαύρο δάκρυ για ώρες.

ναι ,και εγω τοσα χρονια δεν επερνα για αυτο το λογω αλλα μια κοπελα απο το forum πηρε ενα χαμστερακι και ηταν ηδη εγκυος και δεν ηθελε να τα παει τα μωρα στο pet shop γιατι φοβοταν για την τυχη τους και ετσι μου χαρισε το ενα!

και για να μην ξεχνιομαστε!:P

Τι κουκλάκι που είναι....
ωραίο χρώμα έχει, πορτοκαλιζε??????
και πόσο λαμπερά ματάκια...!!!!!!! τέλειο ειναι!!!!:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back