RedCat
Διάσημο μέλος
Η ετήσια συνδρομή είναι 50 ευρώ.
Τηλ.Επικοινωνίας 210-3806137 για περισσότερες πληροφορίες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Για να δούμε....

Το τηλέφωνο ανήκει πάντως στις ...
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΩΚΕΑΝΙΔΑ ΑΕ
ΕΞΑΡΧΕΙΑ
Δερβενίων 38
Αθήνα
Έχουμε καμία άλλη πληροφορια?? Site??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
ελπίζω να έχει αποτελέσματα. Ναι Τζούλια η πρόεδρος του Σωματείου ειναι εκδότρια.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
, το διάβασα σε free press εφημερίδα, το είδα και αλλού. Φυσικά και θα το ψάξουμε και θα δούμε τι παροχές έχει ακριβώς στα μέλη και φυσικά ποιες περιοχές εξυπηρετούνται από το συγκεκριμένο σωματείο. Το μόνο που γνωρίζω είναι ότι τώρα ιδρύθηκε οπότε μπορούμε να πάρουμε μερικές πληροφορίες..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
αυτό δεν μας ενδιαφέρει νομίζω αλλα τι γίνεται επί της ουσίας και αν παράγεται έργο..
Όταν λοιπόν το μάθεις, TOTE ενημέρωσέ μας κι εμάς...
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Χουζουρη γινεσαι προσβλητική ενω δεν χρειάζεται εαν εχετε κατι πειτε τα με ΠΜ εδω ειναι περι του σωματειου οχι περι της Νότας .. μη το κανουμε παλι χαλι το θεμα... αρκετα ως εδω
ΕΓΩ προσβλητική? Εεε όχι!!
Συμφωνώ ότι για το σωματείο πρόκειται! Όταν λοιπόν "διαφημίζεται" ένα σωματείο, καλό είναι να "διαφημίζεται" ΓΙΑ ΤΟ αποδεδειγμένο ΕΡΓΟ του... όχι απλώς να μεταφέρονται πληροφορίες από εδώ κι από εκεί. Εγώ το μόνο που είπα είναι ότι σε μια έρευνα διλέπτου στο google διαπίστωσα ότι το σωματείο ΔΕΝ είναι "νέο", όπως εμφανίζεται... Μακάρι να κάνει έργο!
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω μόνο έκανα γνωστή την ύπαρξη ενός φιλοζωϊκου σωματείου στο κέντρο της Αθήνας.
Ενός "ΝΕΟΥ" φιλοζωϊκού σωματείου που από ό,τι προκύπτει δεν είναι "ΝΕΟ". Εγώ λοιπόν καλοπίστως διόρθωσα την ανακρίβεια.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Jeannine
Δραστήριο μέλος
Και όπως λέει και η yasmin, δεν υποστήριξε η Nota ότι αυτά που λέει είναι αποτέλεσμα σοβαρής και εκτεταμένης έρευνας.
Πιστεύω ότι σε αυτό το site, απλώς ανταλλάζουμε πληροφορίες (που έχουμε από διάφορες πηγές) και απόψεις. Δεν είναι επιστημονικό site.
ladycat
Διάσημο μέλος
zorica
Διάσημο μέλος

zeta
Εκκολαπτόμενο μέλος
Jeannine
Δραστήριο μέλος
Προσωπικά έχω αρχίσει να νιώθω ένα μικρό άγχος για το τι λέω. Εγώ απλώς έκανα το σχόλιό μου παραπάνω, όχι γιατί διαφωνώ ότι πρέπει οι πληροφορίες που λέμε να διασταυρώνονται, αλλά γιατι υπήρξε ένα έντονα επικριτικό ύφος χωρίς προηγούμενο. Μπορεί η Nota να πίστευε πως η πληροφορία της είναι διασταυρωμένη και απλώς να έκανε λάθος. Μην την φάμε κιόλας.
Μήπως έχουμε πανσέληνο; δεν έχω δει και το φεγγάρι έξω..!
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool