Νέο φιλοζωϊκό σωματείο στην Αθήνα

RedCat

Διάσημο μέλος

Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα.
Το νέο αυτό σωματείο ονομάζεται "Φροντίδα Ζώων" . Κύριος στόχος του σωματείου θα είναι οι στειρώσεις αδέσποτων ζώων αλλα και η κτηνιατρική τους περίθαλψη και φυσικά και η προώθηση δράσεων για ενημέρωση του κόσμου σχετικά με τα αδέσποτα. Κάποιοι που θέλουν να βοηθήσουν τα αδέσποτα αλλά δεν έχουν τα μέσα, θα μπορούν να απευθυνθούν στο σωματείο για σχετική βοήθεια.
Η ετήσια συνδρομή είναι 50 ευρώ.
Τηλ.Επικοινωνίας 210-3806137 για περισσότερες πληροφορίες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μάλιστα....
Για να δούμε.... :hmm:
Το τηλέφωνο ανήκει πάντως στις ...
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΩΚΕΑΝΙΔΑ ΑΕ
ΕΞΑΡΧΕΙΑ
Δερβενίων 38
Αθήνα

Έχουμε καμία άλλη πληροφορια?? Site?? :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

όντως για να δούμε...:hmm:ελπίζω να έχει αποτελέσματα. Ναι Τζούλια η πρόεδρος του Σωματείου ειναι εκδότρια.

Χμ παρετε στοιχεια παιδια να εχουμε μια συγκεκριμενη εικονα πολυ φλου ακουγεται συνηθως στην αθηνα ειναι αναπεριοχες τα σωματεια αυτοι πως θα δρουν παντου???Η συνδρομη ειναι ακριβουτσικη...συνήθως ειναι 30... Λες να κανουν καλη δουλεια???

να σου πω:hmm:, το διάβασα σε free press εφημερίδα, το είδα και αλλού. Φυσικά και θα το ψάξουμε και θα δούμε τι παροχές έχει ακριβώς στα μέλη και φυσικά ποιες περιοχές εξυπηρετούνται από το συγκεκριμένο σωματείο. Το μόνο που γνωρίζω είναι ότι τώρα ιδρύθηκε οπότε μπορούμε να πάρουμε μερικές πληροφορίες..

Πάντως δεν νομίζω ότι είναι νέο σωματείο και άρα ότι ιδρύθηκε τώρα. Αν ψάξετε λίγο στο Internet θα δείτε ότι Σωματείο με την ίδια επωνυμία "Φροντίδα Ζώων" υπογράφει δελτία τύπου από το 2004 (https://www.tetrapodologein.gr/adespota/kolastirio.htm). Το τηλέφωνο είναι μεν διαφορετικό όμως δεν μπορεί να υπάρχουν δύο διαφορετικά σωματεία με την ίδια επωνυμία...

δεν ξέρω καλή μου τα διαδικαστικά. Εγω ανέφερα ότι με νέα πρόεδρο, ιδρύθηκε ή έστω επανιδρύθηκε το σωματείο αυτό. Βιβλία μπορεί να έκλεισαν, να άνοιξαν πάλι, τα ονοματα να άλλαξαν, αυτό δεν μας ενδιαφέρει νομίζω αλλα τι γίνεται επί της ουσίας και αν παράγεται έργο..

Τελος παντων τα σωματεια ως γνωστον χωριζουν, αναζοπυρώνονται.. αλλαζουν.. το θεμα ειναι να μαθει κανεις προς τι τα 50 ευρω και τι δουλεια κανουν ισως και να τους βοηθησει αν χρειαζεται

αυτό δεν μας ενδιαφέρει νομίζω αλλα τι γίνεται επί της ουσίας και αν παράγεται έργο..

Όταν λοιπόν το μάθεις, TOTE ενημέρωσέ μας κι εμάς...

Χουζουρη γινεσαι προσβλητική ενω δεν χρειάζεται εαν εχετε κατι πειτε τα με ΠΜ εδω ειναι περι του σωματειου οχι περι της Νότας .. μη το κανουμε παλι χαλι το θεμα... αρκετα ως εδω

αυτός ήταν και ο σκοπός εξαρχής Βικτωρία και φυσικά ο καθένας μπορεί να ενημερωθεί και μόνος του. Εγω μόνο έκανα γνωστή την ύπαρξη ενός φιλοζωϊκου σωματείου στο κέντρο της Αθήνας.

Χουζουρη γινεσαι προσβλητική ενω δεν χρειάζεται εαν εχετε κατι πειτε τα με ΠΜ εδω ειναι περι του σωματειου οχι περι της Νότας .. μη το κανουμε παλι χαλι το θεμα... αρκετα ως εδω

ΕΓΩ προσβλητική? Εεε όχι!!

Συμφωνώ ότι για το σωματείο πρόκειται! Όταν λοιπόν "διαφημίζεται" ένα σωματείο, καλό είναι να "διαφημίζεται" ΓΙΑ ΤΟ αποδεδειγμένο ΕΡΓΟ του... όχι απλώς να μεταφέρονται πληροφορίες από εδώ κι από εκεί. Εγώ το μόνο που είπα είναι ότι σε μια έρευνα διλέπτου στο google διαπίστωσα ότι το σωματείο ΔΕΝ είναι "νέο", όπως εμφανίζεται... Μακάρι να κάνει έργο!

Εγω μόνο έκανα γνωστή την ύπαρξη ενός φιλοζωϊκου σωματείου στο κέντρο της Αθήνας.

Ενός "ΝΕΟΥ" φιλοζωϊκού σωματείου που από ό,τι προκύπτει δεν είναι "ΝΕΟ". Εγώ λοιπόν καλοπίστως διόρθωσα την ανακρίβεια.

ας το ψαξει οποιος ενδιαφερεται καλυτερα το φορουμ σκοπο εχει την ενημερωση δεν λεει πουθενα οτι ειμαστε ερευνητες και βαζουμε τα αποτελεσματα της ερευνας μας αλλιως στο καθε θέμα θα ειχε ενα κατεβατο να εξηγει πχ το καταστατικο του σωματειου, ποσες στειρωσεις εκανε κλπκλπ αυτα τα στοιχεια ουτε για γνωστα σωματεια δεν βρισκονται εκτος εαν αναφερονται στο σαιτ τους. Το αποδεδειγμένο πχ ειναι κι αυτο μια μεγαλη ιστορια πχ για τον Αργο οσα παραπονα ακους ( μεχρι κι οτι δεν υπαρχει) αλλα τοσα καλα λογια ακους... το τι θεωρει κανεις αποδεδειγμένο εχει προσβληθει πολλές φορες ,μεχρι κι απο τα ιδια τα μέλη ενος σωματειου...οπου υπαρχουν διαφορετικοι ανθρωποι ειναι δυσκολο να βγαλεις ακρη. Πχ σε σωματειο κοντα στη θεσσαλονίκη αλλαξε τελειως το διοικητικο και προβαλεται σαν "νεο" ... μη το ψαχνεις μονο αν πας και παρεις τηλ και δεις απο κοντα τι κανουν βγάζεις ακρη.

Βρε chouzouris, γιατί είσαι τόσο εριστική; Η Nota απλώς μας μετέφερε κάτι που έμαθε. Από κει και πέρα, όποιος ενδιαφέρεται περαιτέρω, να το ψάξει μόνος του. Δεν είμαστε και πιτσιρίκια που χρειάζονται μια δασκάλα για καθοδηγητή. Είμαστε ώριμοι άνθρωποι.
Και όπως λέει και η yasmin, δεν υποστήριξε η Nota ότι αυτά που λέει είναι αποτέλεσμα σοβαρής και εκτεταμένης έρευνας.
Πιστεύω ότι σε αυτό το site, απλώς ανταλλάζουμε πληροφορίες (που έχουμε από διάφορες πηγές) και απόψεις. Δεν είναι επιστημονικό site.

ναι αλλα πρωτα πρεπει να διασταυρωνουμε αυτο που μαθαινουμε κ μετα να το λεμε δεν νομιζω να εχει αδικο ο χουζουρης

Tι σας πιανει βρε παιδια,προς τι τετοια εχθρα???Εχετε να χωρισετε τιποτα?Δεν καταλαβαινω...:/:

Και εγώ το ίδιο με την zorica ένιωσα΄

Παιδιά, κι εγώ ειλικρινά αναρωτιέμαι για ποιο λόγο... Αν και φαντάζομαι...
Προσωπικά έχω αρχίσει να νιώθω ένα μικρό άγχος για το τι λέω. Εγώ απλώς έκανα το σχόλιό μου παραπάνω, όχι γιατί διαφωνώ ότι πρέπει οι πληροφορίες που λέμε να διασταυρώνονται, αλλά γιατι υπήρξε ένα έντονα επικριτικό ύφος χωρίς προηγούμενο. Μπορεί η Nota να πίστευε πως η πληροφορία της είναι διασταυρωμένη και απλώς να έκανε λάθος. Μην την φάμε κιόλας.
Μήπως έχουμε πανσέληνο; δεν έχω δει και το φεγγάρι έξω..!

Ο καθένας λέει αυτό που θέλει, δεν υπάρχει λόγος να νιώθεις άγχος... Δεν νομίζω ότι το μήνυμά μου ήταν ούτε προσβλητικό ούτε εριστικό. Καμιά φορά ο έχων την μύγα μυγιάζεται... Αφενός διόρθωσα μια λανθασμένη πληροφορία. Αφετέρου εξακολουθώ να διατηρώ επιφυλάξεις για το αν είναι απαραίτητο να γίνονται τέτοιου είδους "διαφημίσεις", οι οποίες σε τελική ανάλυση απαγορεύονται και από τους όρους χρήσης...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back