yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
12-03-09
22:53
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ομιλούμε γαληκά
Πολύ δραστήριο μέλος
Η ομιλούμε γαληκά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.583 μηνύματα.
12-03-09
23:36
Τώρα εγώ γιατί νομίζω ότι αυτός ο γατούλης είναι ο Λευτεράκης μου; 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα.
12-03-09
23:41
Παιδιά έχει ένα παιχνιδιάρικο φατσάκι ο Λευτεράκης σου έρχεται να τον ζουλήξεις

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
13-03-09
00:47
Ο λευτερακης ειναι αλλα αντιπροσωπευει καθε γατακι με αναπηρια εδω εχει ματακι τσακιρικο
Ειναι αφισσουλες για να προωθουμε σιγα σιγα την ιδεα της υιοθεσιας μεγαλου και αναπηρου
Ειναι αφισσουλες για να προωθουμε σιγα σιγα την ιδεα της υιοθεσιας μεγαλου και αναπηρου
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα.
13-03-09
02:09
Τελειο παιδια,δεν υπαρχει περιπτωση να μην συγκινηθει οποιος-πραγματικος ανθρωπος-το δει!
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα.
13-03-09
07:43
To γατάκι είναι πολύ γλυκό.Ελπίζω με αυτήν την αφήσα κάποιος να συγκινηθεί και να υιοθετήσει ένα ανάπηρο γατάκι...

Voula
Διάσημο μέλος
Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα.
23-03-09
16:17
Συμφωνώ κι εγώ με την Νόνικα. Δεν υπάρχει περίπτωση να αγαπάς τα ζώα και να μην συγκινηθείς από τέτοια φατσούλα. Εγώ βλέπω μόνο πόσο όμορφος είναι και τίποτα άλλο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum