Ναι, είμαι ανάπηρο και λοιπόν;

yasmin1gr

Περιβόητο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
aee48916.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τώρα εγώ γιατί νομίζω ότι αυτός ο γατούλης είναι ο Λευτεράκης μου; :happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδιά έχει ένα παιχνιδιάρικο φατσάκι ο Λευτεράκης σου έρχεται να τον ζουλήξεις:)

Ο λευτερακης ειναι αλλα αντιπροσωπευει καθε γατακι με αναπηρια εδω εχει ματακι τσακιρικο

Ειναι αφισσουλες για να προωθουμε σιγα σιγα την ιδεα της υιοθεσιας μεγαλου και αναπηρου

Τελειο παιδια,δεν υπαρχει περιπτωση να μην συγκινηθει οποιος-πραγματικος ανθρωπος-το δει!

To γατάκι είναι πολύ γλυκό.Ελπίζω με αυτήν την αφήσα κάποιος να συγκινηθεί και να υιοθετήσει ένα ανάπηρο γατάκι...:happy:

Συμφωνώ κι εγώ με την Νόνικα. Δεν υπάρχει περίπτωση να αγαπάς τα ζώα και να μην συγκινηθείς από τέτοια φατσούλα. Εγώ βλέπω μόνο πόσο όμορφος είναι και τίποτα άλλο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back