Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα.
23-12-15
16:25
Απάντηση: Νανούκ και Πραλίνα, ψάνουν μαζί το σπίτι τους
Καλές γιορτές να έχετε Κατερίνα μου, με υγεία, αγάπη και πολλά φιλάκια από μας

Κι εύχομαι για τα κουκλάκια-τα ζαχαρωτούλια μας Νανούκ και Πραλίνα,
η Πρωτοχρονιά να τα βρει σε δικό τους, υπέροχο σπιτάκι

η Πρωτοχρονιά να τα βρει σε δικό τους, υπέροχο σπιτάκι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kat-cats
Διάσημο μέλος
Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.558 μηνύματα.
25-12-15
21:01
η Πρωτοχρονιά να τα βρει σε δικό τους, υπέροχο σπιτάκι![]()
Πολύ σε ευχαριστούμε!!!

Οι ευχές σου μάλλον έπιασαν....μόλις έμαθα ότι υιοθετήθηκαν από κοπέλα που έχει ένα σκυλάκι σαν τον Ιντεφίξ και άλλο ένα γατουδάκι τριποδάκι!!!!
Εύχομαι να πάνε όλα καλά με την υιοθεσία τους και να μην μείνουν ποτέ εκτός ξανά....άλλωστε το σημαντικό είναι ότι είναι μαζί, δεν χωρίστηκαν!! 
Μόλις μάθω λεπτομέρειες θα σας ενημερώσω...θα πρότεινα να μην κλείσουμε ακόμη το θέμα τους ώστε να είμαστε σίγουροι πως όλα πάνε καλά.....Παναγίτσα μου!!
Χρόνια Πολλά, Καλά και Καλή Χρονιά σε όλους μας!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Nicole1987 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.831 μηνύματα.
25-12-15
22:13
Απάντηση: Νανούκ και Πραλίνα, ψάνουν μαζί το σπίτι τους
Τι ευχάριστα νεα τετοια μερα
αρκει που ειναι καποια που αγαπα τα πλασματακια αυτα και θα εχουν και παρεουλα και δεν χρειάστηκε να χωριστούν.
Τι ευχάριστα νεα τετοια μερα
αρκει που ειναι καποια που αγαπα τα πλασματακια αυτα και θα εχουν και παρεουλα και δεν χρειάστηκε να χωριστούν.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα.
26-12-15
00:31
Πολύ σε ευχαριστούμε!!!
Οι ευχές σου μάλλον έπιασαν....μόλις έμαθα ότι υιοθετήθηκαν από κοπέλα που έχει ένα σκυλάκι σαν τον Ιντεφίξ και άλλο ένα γατουδάκι τριποδάκι!!!!![]()
Εύχομαι να πάνε όλα καλά με την υιοθεσία τους και να μην μείνουν ποτέ εκτός ξανά....άλλωστε το σημαντικό είναι ότι είναι μαζί, δεν χωρίστηκαν!!
Μόλις μάθω λεπτομέρειες θα σας ενημερώσω...θα πρότεινα να μην κλείσουμε ακόμη το θέμα τους ώστε να είμαστε σίγουροι πως όλα πάνε καλά.....Παναγίτσα μου!!
Χρόνια Πολλά, Καλά και Καλή Χρονιά σε όλους μας!!!![]()
Και βέβαια το θέμα δεν κλείνει, εδώ περιμένουμε με ανυπομονησία να επιβεβαιωθούν τα ευχάριστα νέα,
με το καλό Κατερίνα μου
Για να αρχίσει ο καινούργιος χρόνος με τα δυο αγαπημένα ζουζουνάκια στη δική τους οικογένεια
και για μας με μηνύματα αισιόδοξα
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Η ΦΛΩΡΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.408 μηνύματα.
26-12-15
12:22
Μπραβο,το καλυτερο δωρο για την καινουργια χρονια!!!

29-12-15
23:47
Βρήκε σπίτι ο νανούκ και η πραλίνα? Πες μου για να σταματήσω να ψάχνω και να πω και στους άλλους που εχω βάλει να ψάξουν, να σταματήσουν και εκείνοι.
kat-cats
Διάσημο μέλος
Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.558 μηνύματα.
30-12-15
21:41
Βρήκε σπίτι ο νανούκ και η πραλίνα? Πες μου για να σταματήσω να ψάχνω και να πω και στους άλλους που εχω βάλει να ψάξουν, να σταματήσουν και εκείνοι.
Καλησπέρα!!! βρήκαν σπιτάκι μαζί! δεν έχω περισσότερες πληροφορίες...περιμένω ενημέρωση να δω αν όλα πάνε καλά!!! σε ευχαριστώ πάρα πολύ για ότι κάνεις....ίσως να παγώναμε λίγο τις κοινοποιήσεις γιατί είμαι σε αναμονή και αν όλα είναι καλά θα κλείσουμε και το θεματάκι τους!! Λείπει η κοπέλα, μόλις μπορέσει να μου στείλει μήνυμα θα ενημερώσω!!!
προς το παρόν επειγόμαστε να βρούμε σπιτάκι σε ένα υπέροχο γατούλη 3-4 χρονών, εγκατελειμένος....άσε θα βάλω την αγγελία του και εδω σε λίγο...
Να είσαι καλά και σε ευχαριστώ!!! Καλή Χρονιά!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum