miko1
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Εγω ειχα γατακι μαζι μου ως φοιτητρια και το επαιρνα μαζι μου Χριστουγεννα και Πασχα χωρις κανενα προβλημα.Τα Σαββατοκυριακα αν εχεις καποιον να της βαζει φαγακι και νερακι δεν υπαρχει προβλημα να μενει στο σπιτι.Η γατουλα ειναι περισσοτερο δεμενη με εσενα ή τους γονεις σου;
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
miko1
Νεοφερμένο μέλος
απλως δε ξερω αν θα μπορεσει να προσαρμοστει στο νεο χωρο η αν θα βρει δυσκολιες...και επισης σκεφτομαι να υιοθετησω αλλη μια θηλυκια για να εχει και παρεουλα το αντζουλινι μου...πειτε γνωμες πλζζζΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
δε θα μετακινουμαι πολυ συχνα και ειναι πααααααααρα πολυ δεμενη μαζι μου σαν παιδι μου την εχω μαζι κοιμομαστεαπλως δε ξερω αν θα μπορεσει να προσαρμοστει στο νεο χωρο η αν θα βρει δυσκολιες...και επισης σκεφτομαι να υιοθετησω αλλη μια θηλυκια για να εχει και παρεουλα το αντζουλινι μου...πειτε γνωμες πλζζζ
ε αμα μετακινεισα σπανια και της παρεις κ αλλο γατακι θα ειναι μια χαρα η ζωγραφια σου, και αφου σου εχει αδυναμια...παρτην παρτην !

aretha
Περιβόητο μέλος
Καλύτερα θα ήταν να μην πάρεις αμέσως δεύτερη γατούλα, για να μην της πέσουν όλα μαζεμένα. Άστην πρώτα να προσαρμοστεί και να συνηθίσει και μετά παίρνεις κι άλλο γατάκι.

Τις πρώτες μέρες στο καινούργιο σπίτι θα χρειάζεται λίγη προσοχή για να μη φύγει. Μην την πιέσεις πολύ, μπορεί να θέλει να κρυφτεί στην αρχή και να εξερευνήσει σιγά σιγά το νέο χώρο. Δίνε της λίγη περισσότερη προσοχή, δώσε της και καμιά λιχουδιά και όλα θα πάνε καλά

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Θα χρειαστεί βέβαια λίγο χρόνο να συνηθίσει τον νέο χώρο αλλά είναι καθαρά θέμα χρόνου.Η δική μου η Μυρτούλα ήταν 4,5 χρονών όταν αλλάξαμε σπίτι και χρειάστηκε ούτε μιά βδομάδα για να προσαρμοστεί στο νέο της χώρο.Πάρε μαζί σου τα αγαπημένα για αυτήν αντικείμενα οπως κραβατάκι, μαξιλαράκια και φυσικά τα παιχνιδάκια της.
Αν κατάλαβα καλά η γατούλα σου είναι έξι χρονών οπότε λογικά δεν θα είναι πιά και τόσο ζωηρή.
Εκεί που είναι τώρα η γατούλα σου, βγαίνει και έξω ή ζεί αποκλειτικά μέσα;
Τις μετακινήσεις με το αυτοκίνητο, στις περισσότερς περιπτώσεις, οι γάτες τις συνηθίζουν γρήγορα.Έχει ξαναταξιδέψει με αυτοκίνητο; και ποιά ήταν η αντίδρασή της;
Και για ποιά απόσταση μιλάμε; δηλαδή θα έχει μεγάλη διάρκεια το ταξίδι;
Πάντος για να σου μεταφέρω την δική μου εμπειρία, την άνοιξη και το καλοκαίρι φεύγω σχεδόν κάθε Σ/Κ με αυτοκίνητο μαζί με τις δύο μου γάτες.

Μιά χαρά ανέχονται και τα δύο το ταξίδι, για 1,5 περίπου ώρα.

Αν και νομίζω ότι κάθονται τόσο ήσυχα στο αυτοκίνητο γιατί ξέρουν ότι εκεί που θα πάμε θα τους αφήσω να παίξουν στο οικόπεδο.

Τώρα για την σκέψη σου να πάρεις και δεύτερη γατούλα, εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων, μετά από λίγο καιρό τα πάνε πάρα πολύ καλά μεταξύ τους.

Και φυσικά θα είναι πολύ καλύτερα για την γατούλα σου αν πρόκειται να μένει αρκετές ώρες μόνη της.
Είναι αρκετά κοινωνική η γατούλα σου; έχει συνηθίσει να κάνει παρέα με άλλες γάτες;

Ninja1
Νεοφερμένο μέλος
) εκανε επιθεσεις στο χριστουγεννιατικο δεντρο(ξαναουρλιαζε η μανα μου) κλπ.. στη διαδρομη παντως να τον εχεις στον μεταφορεα κι ας σου νιαουριζει μη μπλεχτουν τα ποδια σου ενω οδηγας!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
koutali
Νεοφερμένο μέλος
Γεια χαρα σε ολους, ειμαι καινουρια στο site & μεχρι τωρα οι συμβουλες σας ειναι πολυτημες.
Οσον αφορα στο θεμα σου miko η γνωμη μου ειναι πως δεν ειναι πολυ ευχαριστο για τις γατες να αλλαζουν περιβαλλον αλλα απ'οτι καταλαβαινω ειστε αρκετα δεμενες. Αν εισαι σιγουρη πως δεν θα λειψει στους γονεις σου, παρτην & σε λιγο καιρο, με λιγη υπομονη θα συνιθησει. Βεβαια πρεπει να σκεφτεις που θα περναει καλυτερα η γατουλα. Εχω ειναι θεμα που θα ηθελα τη συμβουλη σας, δεν ειμαι σιγουρη αν κανω καλα που το γραφω εδω, δν εχω καταλαβει ακριβως πως λειτουργει το site, συγχωρεστε με γι'αυτο.
Ταξιδεψα με τα 2 γατακια μου αεροπορικως στις διακοπες των χριστουγεννων, δεν ειχα ιδιαιτερα προβληματα αν & η μικρουλα εκλεγε λιγακι. Στο πατρικο μου ομως διαπιστωσα πως η μητερα μου εχει αλλεργια στο τριχωμα τους & ετσι αναγκαστηκα να τα εχω περιορισμενα σε ενα δωματιο.. Αυτο φυσικα δεν ηταν πολυ ευχαριστο για κανεναν & με εχει βαλει σε σκεψεις για την επομενη φορα που θα ταξιδεψω.
Σκεφτομαι λοιπον να αφησω τα γατακια, 6 μηνων, αδερφακια, στο σπιτι μας μονα με ταιστρα & ποτηστρα. Τα προβλημα μου ομως ειναι πως δν εχω καποιον που να εμπειστευομαι τοσο ωστε να του ζητησω να τα φροντισει η εστω να δει αν ειναι καλα. Η διαχιριστρια της πολυκατοικιας βεβαια τα συμπαθει & μαλιστα μια φορα που ο μικρος το σκασε, τον μαζεψε στο σπιτι της & τον περιποιηθηκε. Αυτη ειναι η μονο λυση που μπορω να σκεφτω αλλα δεν ειμαι σιγουρη αν θα δεχτει να το κανει. Υπολογιζω 10 μερες, ειναι πολλες & δν ξερω τι να κανω.
(Επισης το ταξιδι δεν φανηκε να ειναι & πολυ ευχαριστο για τις γατες)
Ευχαριστω εκ των προτερων παιδια
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
καταρχην καλωσορισες , και να χαιρεσαι τα γατουλακια σουΓεια χαρα σε ολους, ειμαι καινουρια στο site & μεχρι τωρα οι συμβουλες σας ειναι πολυτημες.
Οσον αφορα στο θεμα σου miko η γνωμη μου ειναι πως δεν ειναι πολυ ευχαριστο για τις γατες να αλλαζουν περιβαλλον αλλα απ'οτι καταλαβαινω ειστε αρκετα δεμενες. Αν εισαι σιγουρη πως δεν θα λειψει στους γονεις σου, παρτην & σε λιγο καιρο, με λιγη υπομονη θα συνιθησει. Βεβαια πρεπει να σκεφτεις που θα περναει καλυτερα η γατουλα. Εχω ειναι θεμα που θα ηθελα τη συμβουλη σας, δεν ειμαι σιγουρη αν κανω καλα που το γραφω εδω, δν εχω καταλαβει ακριβως πως λειτουργει το site, συγχωρεστε με γι'αυτο.
Ταξιδεψα με τα 2 γατακια μου αεροπορικως στις διακοπες των χριστουγεννων, δεν ειχα ιδιαιτερα προβληματα αν & η μικρουλα εκλεγε λιγακι. Στο πατρικο μου ομως διαπιστωσα πως η μητερα μου εχει αλλεργια στο τριχωμα τους & ετσι αναγκαστηκα να τα εχω περιορισμενα σε ενα δωματιο.. Αυτο φυσικα δεν ηταν πολυ ευχαριστο για κανεναν & με εχει βαλει σε σκεψεις για την επομενη φορα που θα ταξιδεψω.
Σκεφτομαι λοιπον να αφησω τα γατακια, 6 μηνων, αδερφακια, στο σπιτι μας μονα με ταιστρα & ποτηστρα. Τα προβλημα μου ομως ειναι πως δν εχω καποιον που να εμπειστευομαι τοσο ωστε να του ζητησω να τα φροντισει η εστω να δει αν ειναι καλα. Η διαχιριστρια της πολυκατοικιας βεβαια τα συμπαθει & μαλιστα μια φορα που ο μικρος το σκασε, τον μαζεψε στο σπιτι της & τον περιποιηθηκε. Αυτη ειναι η μονο λυση που μπορω να σκεφτω αλλα δεν ειμαι σιγουρη αν θα δεχτει να το κανει. Υπολογιζω 10 μερες, ειναι πολλες & δν ξερω τι να κανω.
(Επισης το ταξιδι δεν φανηκε να ειναι & πολυ ευχαριστο για τις γατες)
Ευχαριστω εκ των προτερων παιδια
πιστευω οτι θα ειναι μια χαρα μονα τους για 10 μερες, καλυτερα βεβαια θα ηταν καθε 3-4 μερες να τα κοιταζει καποιος, ομως θα εχουν παρεα το ενα το αλλο και δεν θα βαριουνται..οντως τα ταξιδια δεν ειναι και τα πιο ευχαριστα για τα γατουλακια, ειδικα αν ειναι για λιγες μερες.αποτι καταλαβα εχεις ενα αρσενικο και ενα θηλυκο, και καλο θα ηταν να τα στειρωσεις τωρα γιατι ειναι σε ηλικια που θα της ερθει οιστρος της μικρης σου, και πιθανον να υπαρξουν "ατυχηματα".

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Το ότι είναι δύο αδερφάκια νομίζω ότι βοηθάει πολύ, να παίζουν μεταξύ τους όσο είναι μόνα τους.
Και φυσικά καλώς ήρθες στην μεγάλη γατοπαρέα μας.

Μπορείς αν θέλεις να πάς στην ενότητα "οι γάτες σας" και να ανοίξεις ένα θεματάκι για τα γατάκια σου , να τα γνωρίσουμε και εμείς.

matrix
Νεοφερμένο μέλος
!Οσο είναι μικρά δεν καταλαβαίνουν και πολύ τη μετακίνηση όσο μεγαλώνουν όμως η κατάσταση δυσκολεύει!Ειχα και εγώ κάποια στιγμή αυτό το πρόβλημα και ηταν μεγάλη ταλαιπωρία για τον Ματριξούλη μου!Του έδινα ειδικά χάπια που μου είχε συστήσει ο κτηνίατρος για να είναι ήρεμος και να κοιμάται και να μη καταλαβαίνει και πολύ τη διαδρομή!Το θέαμα δεν ηταν ότι καλύτερο....Ο καιμενούλης μου ηταν σαν μαστουρωμένος
δεν έβλεπε μπροστά του και εμένα η καρδιά μου σφιγγότανε που τον έβλεπα έτσι!Αν δεν έχεις να κάνεις διαδρομή πάνω από 3-4 ώρες δε σου το συνιστώ,δε κάνει καλό και στο μικρό να μπαίνει για λίγες ώρες σε τέτοια διαδικασία καταλαβαίνεις....Η γάτα αναγνωρίζει ένα αφεντικό και σ'αυτό βγάζει την αδυναμία και την αγάπη της και η δικιά σου απ'ότι κατάλαβα έχει διαλέξει εσένα οι υπόλοιποι γύρω της απλά υπάρχουν για να την υπηρετούν!ΧΧΧΧ!!!!!
Μη φοβάσαι λοιπόν να τη πάρεις μαζί σου ίσα,ίσα που θα το χαρεί κι'εκείνη πολύ
!Στην αρχή μπορεί να πάει να κρυφτεί ή να περπατάει στο χώρο δειλά,δειλά με κατεβασμένη την ουρίτσα της αυτό θα το κάνει μέχρι να εξερευνήσει το χώρο,να τον κάνει δικό της και να αισθανθεί ασφάλεια
!Ο δικός μου μέχρι το βράδυ είχε ξεθαρρέψει έτρεχε και πηδούσε χαρούμενος και δεν μπορούσα να τον μαζέψω!Οσο για να τις πάρεις παρεούλα αν δεν έχει επαφή με άλλες γάτες η γνώμη μου είναι να το αποφύγεις καλύτερα....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
z1na
Νεοφερμένο μέλος
Αυτό για τι είχε συνηθισει να κανει βολτουλες στην αυλη του πατρικου μου και θα ταν πολυ στεναχωριμενη στο διαμερισμα.... Δεν ειμαι και σιγουρη επίσης αν θα θελε η μητερα μου να την αποχωριστει... Συνεπως, εαν αντιμετωπιζεις μια παρομια κατασταση σε συμβουλευω να μην την παρεις...
Αν ομως ειναι μαθημενη μονο σε σπιτι, τοτε ενοειται και να μην την αποχωριστεις!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit
Επιφανές μέλος
Κι αφού σιγουρεύτηκα πως είναι καλά κι ευτυχισμένη αποφάσισα να υιοθετήσω ένα γατάκι που θα μάθει από μικρό να ζει μόνο μέσα στο σπίτι και θα μου κρατάει συντροφιά εδώ στα βουνά 
pati!!
Νεοφερμένο μέλος
Ηταν στην αυλή του σπιτιού μου ΄οταν ήρθα σένα άγονο νησάκι σαν δασκάλα!Το μεγάλο μου δίλημμα ειναι αν μπορώ να την πάρω μαζι μου φεύγοντας!Και αυτό γιατί είμαι αναπληρώτρια και κάθε χρόνο δεν γνωρίζω που θα βρισκομαι.Μπορεί η γάτα να με ακολουθεί καθε χρονο σε αλλο σπιτι?να ταξιδευει τουλαχιστον 2 φορες το χρονο και μαλιστα μακρινα ταξιδια?Την αγαπάω πολύ για να την τυραννισω,αλλα και για να τη αφήσω εδώ!Φαινεται βέβαια ευπροσαρμοστη και καθόλου φοβική αλλα στον χωρο της...δεν ξερω αλλου!Ευχαριστω εκ των προτέρωνΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Η γατούλα τώρα μένει μαζί σου, εντός σπιτιού; Κι αν ναι, μένει αποκλειστικά μέσα; Αν ναι, αυτό είναι ένα θετικό σημάδι πως είναι γατούλα σπιτιού και δεν της λείπει το έξω, γιατί όπως καταλαβαίνω 3 χρόνια υπήρξε αδέσποτη. Πιστεύω πως θα καταφέρει να συμβιβαστεί με τις αλλαγές. Μια φίλη μου που έχει γάτα έχει κάνει πολλές μετακομίσεις. Δε λέω πως είναι ό,τι καλύτερο για τη μικρή της ή πως είναι η πιο εύκολη γάτα του κόσμου (ίσως και οι συνεχείς αλλαγές να τη στρεσάρουν κι αυτήν) αλλά το σημαντικό είναι πως είναι μαζί. Έπειτα, όσο κι αν σου ακούγεται δύσκολο, μια γάτα μπορεί να αντέξει για 10 μέρες πχ μόνη, αν της αφήσεις αρκετό νερό και φαγητό. Αυτό σημαίνει πως ίσως δε χρειαστεί να την παίρνεις μαζί σου σε κάθε σου ταξίδι. Είναι πάντως μια μεγάλη μα συνάμα όμορφη απόφαση, κι εύχομαι στο τέλος η ιστορία να σας βρει μαζί!
Να χαίρεστε η μία την άλλη!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Αν κατάλαβα καλά, δεν μένεις σ'ένα μέρος μόνιμα παραπάνω από 6-12 μήνες. Υποθέτω οτι κάπου θα είναι το πατρικό σου, το μόνιμό σου σπίτι. Βρες λοιπόν κάποιο διάστημα αργίας των σχολείων, δοκίμασε να μεταφέρεις μαζί σου τη γατούλα, δες πώς θα συμπεριφερθεί και κατά πόσο θα προσαρμοστεί στο νέο περιβάλλον (στην προκειμένη του τόπου που είναι οι δικοί σου) και πράττεις ανάλογα 
Το ιδανικό βέβαια και για τη γατούλα και για σένα θα ήταν να επέλθη ο διορισμός σου κάποια στιγμή και να σταματήσεις τα σούρτα-φέρτα, πράγμα που σου εύχομαι να γίνει το συντομώτερο δυνατό

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
αξιζει να προσπαθησεις και να δεις πως θα αντιδρασειΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elina_Noa
Νεοφερμένο μέλος
Εχω τον ολόδικο μου γατούλη το Νόα ο οποίος τώρα είναι αισίως 8 μηνών και στειρωμένος.
Είμαι φοιτήτρια στο τελευταίο έτος, και για κακή μου μάλλον τύχη, στην άλλη άκρη της Ελλάδας, στη Πελοπόννησο..
Το Νόα τον βρήκα στο σπίτι μου στη Θεσσαλονίκη και έδειχνε να θέλει απεγνωσμένα να υιοθετηθεί και να ζει σ' ένα ζεστό σπιτικό. Κι έτσι χωρίς πολλά πολλά τον υιοθέτησα.
Του έκανα τ απαραίτητα και ταξίδεψε μαζί μου στη Σπάρτη με αεροπλάνο και κτελ (φυσικά πάντα στην καμπίνα μαζί μου) έκλαιγε αρκετά στο αεροπλάνο αλλά μετά σε αστικό και κτέλ ήταν αρνάκι. κοιμόταν σε όλο το ταξίδι.
Όταν όμως χρειάστηκε να ανέβω ξανά Θεσσαλονίκη για το Πάσχα αντιμετώπισα τα χίλια μύρια...
Αρχικά όταν πήγα να κλείσω εισιτήριο στο κτελ μου είπαν με περίσσεια ξινίλα στη μούρη ότι δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια. Και μετά από προσπάθεια η μητέρα μου τους έπεισε να ταξιδέψω με το γατούλη μου κανονικά στο κλουβάκι του στην καμπίνα μαζί μου.
Όμως όταν έφτασε η μέρα να ταξιδέψω όλοι με κοιτούσαν με μισό μάτι και αναρωτιόντουσαν με τις παρέες τους αν το γατί θα μπει στην καμπίνα και οτι θα νιαουρίζει συνέχεια. Το ίδιο με ρώτησαν και ο οδηγός και ο κύριος που καθόταν δίπλα μου με αποτέλεσμα να αγχωθώ και να αισθανθώ ήδη ότι ενοχλώ.
Ο νόα έκατσε μόνο για κανένα τέταρτο ήσυχος και μετά άρχισε να διαμαρτύρεται έντονα ώσπου κάποια στιγμή ο κύριος δίπλα μου διαμαρτυρήθηκε ότι ''αμάν αυτό χέστηκε κιόλας και μυρίζει!!'' Και μερικά δευτερόλεπτα αργότερα συνειδητοποιώ κι εγώ ότι όντως κάτι μυρίζει και κοιτάζοντας προσεκτικά μέσα στο κλουβάκι ο Νόα όντως τα είχε κάνει...
Επικράτησε πανικός. οι επιβάτες που καθόντουσαν κοντά άρχισαν να διαμαρτύρονται έντονα και να απαιτούν το γατί να μπει στις αποσκευές. Πανικοβλήθηκα φυσικά και δεν ήξερα τι να κάνω. Πήρα τηλέφωνο τη μαμά μου και ούτε αυτή ήξερε τι να κάνει για να με βοηθήσει.
Ο οδηγός σταμάτησε σ' ένα σημείο και με ρωτούσε τι θα γίνει. Με τα πολλά μου εξήγησε ότι ή το γατί θα μπει σε ''ειδικό χώρο΄΄ ή θα με κατεβάσει στην Τρίπολη και θα καλέσει την αστυνομία. Δεν ήξερα τι άλλο έπρεπε να κάνω.. Με βαριά καρδιά και έτοιμη να πεθάνω στη θέση μου συμφώνησα να βάλω το κλουβάκι στο ''ειδικό σημείο'' που μου έδειξε ο οδηγός και να πεθάνω στο άγχος μου κατά το υπόλοιπο ταξίδι, άφου πρώτα τον καθάρισα όπως όπως απο τις ακαθαρσίες.
Το υπόλοιπο ταξίδι συνεχίστηκε μέσα στο άγχος και τον πανικό και το τρέξιμο καθώς είχαμε ήδη καθυστερήσει στη στάση που έκανε ο οδηγός μέχρι να βρεθεί λύση.
Έφτασα σπίτι μου στη Θεσσαλονίκη κομμάτια και κυρίως απογοητευμένη και καταστεναχωρημένη για την ταλαιπωρία στην οποία έβαλα το Νόα... Τον έκανα μπάνιο διότι είχε σκατωθεί πολύ και δεν μπορούσε να καθαριστεί μόνος του. Φυσικά εκείνος δεν μου κράτησε καμία κακία και άρχισε να τρίβεται και να κουτουλάει και το βράδυ κοιμήθηκε όπως πάντα μαζί μου.
Τώρα το πρόβλημα είναι το εξής: Τον αγαπώ πολύ και είναι κι εκείνος πολύ δεμένος μαζί μου, αλλά μετά απ' αυτό το ταξίδι σκέφτηκα πολύ σοβαρά να τον αφήσω εδώ στο σπίτι των γονιών μου για τους δύο μήνες που απομένουν μέχρι να γυρίσω. Να σημειώσω ότι όταν γυρίσω θα γυρίσω με το αυτοκίνητο του πατέρα μου και τον πατέρα μου φυσικά όποτε θα είμαστε πιο άνετα και γι αυτό δεν είναι αυτό το ταξίδι που με ανησυχεί, αλλά το ταξίδι του γυρισμού στη Σπάρτη. Δεν θέλω να ταλαιπωρηθεί ξανά έτσι αλλά δεν μπορώ να φανταστώ και τη ζωή μου αυτούς τους δύο μήνες χωρίς να κοιμάμαι μαζί του το βράδυ και νομίζω κι εκείνος το ίδιο. Τα βράδια αν δε γυρίσω από έξω πχ δεν πάει στο δωμάτιο να κοιμηθεί κάθεται και με περιμένει..
Ο κτηνίατρος μου είπε ότι μπορώ να δοκιμάσω το ηρεμιστικό. Για μία φορά είπε δεν είναι κακό και θα κάνει το ταξίδι πιο εύκολο για κείνον και για μένα.
Αλλά η δράση του ηρεμιστικού δεν κρατάει όσο το ταξίδι και φοβάμαι και μην έχω καμία αντίδραση που δε θα περιμένω ή παρενέργειες απο το ηρεμιστικό.
Έχω ακούσει ότι οι γατούλες κατουριόνται πάνω τους ή ότι μόλις τελειώσει η δράση του ηρεμιστικού μπορεί ν αρχίσει να τρελαίνεται, ή ότι το ηρεμιστικό μπορεί να λειτουργήσει ανάποδα και η γάτα να γίνει νευρική ή επιθετική και άλλα τέτοια...
Βοήθεια όσο ποιο πολλές γνώμες και εμπειρίες θα βοηθήσουν
Έχω γράψει λίγο πολύ το ίδιο κείμενο και σε άλλο αντίστοιχο φόρουμ και προσπαθώ να μαζέψω όσο το δυνατόν περισσότερες γνώμες ανθρώπων με αντίστοιχες εμπειρίες για να καταλήξω σε μια καλή απόφαση

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool