pipis1
Νεοφερμένο μέλος
pipis αυτό που λες είναι πολύ σημαντικό αλλά πιστεύω ότι κανένας σοβαρός γιατρός δεν θα έκανε ακόμα κ την πιο απλή επέμβαση χωρίς πρώτα να κάνει εξετάσεις.
Πολύ λυπάμαι για την γατούλα σουΑν δεν έκανε επέμβαση θα ζούσε ή κ πάλι κάποια στιγμή θα συνέβαινε το μοιραίο ;
Αυτό με πονάει πολύ. Θα ζούσε. Κινδύνευε κυρίως σε κάποια εγκυμοσύνη, αλλά ζούσε μέσα στο σπίτι και δε θα έμενε έγκυος. Το κυριότερο όμως είναι ότι αν το είχε καταλάβει ο κτηνίατρος, φυσικά δε θα ήθελα να της κάνω στείρωση αλλά θα την πήγαινα για επέμβαση αποκατάστασης διαφραγματοκήλης. Το έψαξα αρκετά μετά το συμβάν. Δεν ήξερα καν ότι υπάρχει τέτοιο πράγμα στα ζώα (διαφραγματοκήλη). Αλλά τώρα είναι αργά και έχασα την κουκλίτσα μου την Ήρα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτό με πονάει πολύ. Θα ζούσε. Κινδύνευε κυρίως σε κάποια εγκυμοσύνη, αλλά ζούσε μέσα στο σπίτι και δε θα έμενε έγκυος. Το κυριότερο όμως είναι ότι αν το είχε καταλάβει ο κτηνίατρος, φυσικά δε θα ήθελα να της κάνω στείρωση αλλά θα την πήγαινα για επέμβαση αποκατάστασης διαφραγματοκήλης. Το έψαξα αρκετά μετά το συμβάν. Δεν ήξερα καν ότι υπάρχει τέτοιο πράγμα στα ζώα (διαφραγματοκήλη). Αλλά τώρα είναι αργά και έχασα την κουκλίτσα μου την Ήρα.
Λυπάμαι πολύ:cry::cry::cry:...............
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Catia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

Και μετά την επέμβαση μην ταΐσεις και μην δώσεις νερό για 5-7 ώρες ανάλογα με το αν θα της κάνει αντίδοτο και ξυπνήσει αμέσως ή όχι.. και ότι αμφιβολία έχεις ή απορία να ρωτήσεις τον γιατρό, μην ντρέπεσαι.

chryssa
Διάσημο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυριο παω την πουπουλινα για στειρωση...εχω τεραστιο αγχος με καποιες περιπτωσεις που εχω διαβασει..να φανταστειτε οτι ,εκτος απο ολα τα αλλα,σημερα μου μπηκε η ιδεα μηπως ,πριν της κανει την αναισθησια,του ξεφυγει του γιατρου και βγει στο δρομο!! ας ελπισουμε οτι θα πανε ολα καλα. αχ παναγια μου θα πεθανω μεχρι να δω οτι ολα ειναι ενταξει
καλή επιτυχία.ανυπομονώ για τις εξελίξεις.γιατί σ'ένα μήνα θα στειρώσω κ εγώ τη δικιά μου.Καλό κουράγιο!!Ολα θα πάνε καλά!!

alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Να την φιλησεις απο εμας και περαστικα σας...

elvenstar
Επιφανές μέλος
Θα σας περιμένουμε εδώ να γυρίσετε ξύπνιες κ ακμαίες κ να μας πείτε τα νέα σας (κ μετά να περάσετε κ εσείς στο club μασαμπουκα
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin
Διάσημο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Εξαρτάται zanin από τον γιατρό οι τιμές έχουν μεγάλη ψαλίδα από πόλη σε πόλη κ από γιατρό σε γιατρό ξεκινάνε πάντως από 40 ευρώ αν θυμάμαι καλά κ φτάνουν μέχρι 300 εξαρτάται πρέπει να ρωτήσεις τον γιατρό σουνα ρωτήσω κάτι... πόσο κοστίζει η στείρωση στις γατούλες?![]()
julia
Διακεκριμένο μέλος
Αρσενικό 50-70
Θηλυκό 70-90-100
Μπορείς να βρείς και ακριβότερα...μια έρευνα αγοράς δεν έβλαψε κανέναν.

zanin
Διάσημο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Για μένα που πλήρωσα την πρώτη φορά 300 κ την δεύτερη 250 μια χαρά λογική μου ακούγεταιρωτάω γιατί ο κτηνιατρος της μου είπε 100-120 ? και μου φάνηκαν πολλά...![]()
Το ζήτημα ειναι να είναι καλός ο γιατρός βέβαια κ μια έρευνα αγορά οπως λέει κ η Τζουλς δεν βλάπτει αρκεί ο γιατρός να είναι καλός επιστήμονας κ όχι χασάπης
ιβανα
Επιφανές μέλος
ρωτάω γιατί ο κτηνιατρος της μου είπε 100-120 ? και μου φάνηκαν πολλά...![]()
δεν ξερω ρε παιδια, εμενα το 100 παει και ερχεται, το 120 μου πεφτει ακριβο πολυ...
αλλα παλι αν εχεις εμπιστοσυνη στο γιατρο σου δωστα. τουλαχιστον αμα πληρωσεις 120, να του πεις να κανει ενεσιμη αντιβιωση στη γατα μακρας διαρκειας, και απορροφησιμα ραμματα 
ria23
Διάσημο μέλος
ρωτάω γιατί ο κτηνιατρος της μου είπε 100-120 ? και μου φάνηκαν πολλά...![]()
120 δωσαμε και μεις..τι να πουμε που σε εναν που ρωτησαμε μας ειπε 350

υπαρχουν και πιο οικονομικα αν ψαξεις!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin
Διάσημο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος
ακομα έχουμε μέλλον γιατί είναι 2,5 με 3,5 μηνών και σήμερα που την πήγαμε πρωτη φορά στο γιατρο είπε πως ακριβή ηλικία θα μαθουμε όταν βγαλει άλλα δόντια... κάτι τέτοιο είπε...
ακομα ειναι μικρουλα. η ακριβης ηλικια συμφωνα με τη δικια μου γιατρο, ειναι μετα τον πρωτο οιστρο (που θα τον φας αναγκαστικα), περιπου 6 μηνων δηλαδη

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
Αν δεν έκανε επέμβαση θα ζούσε ή κ πάλι κάποια στιγμή θα συνέβαινε το μοιραίο ;