Να τη στειρώσω ή όχι;

• Thread starter Thread starter pipis1
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
pipis αυτό που λες είναι πολύ σημαντικό αλλά πιστεύω ότι κανένας σοβαρός γιατρός δεν θα έκανε ακόμα κ την πιο απλή επέμβαση χωρίς πρώτα να κάνει εξετάσεις.
Πολύ λυπάμαι για την γατούλα σου:( Αν δεν έκανε επέμβαση θα ζούσε ή κ πάλι κάποια στιγμή θα συνέβαινε το μοιραίο ;

Αυτό με πονάει πολύ. Θα ζούσε. Κινδύνευε κυρίως σε κάποια εγκυμοσύνη, αλλά ζούσε μέσα στο σπίτι και δε θα έμενε έγκυος. Το κυριότερο όμως είναι ότι αν το είχε καταλάβει ο κτηνίατρος, φυσικά δε θα ήθελα να της κάνω στείρωση αλλά θα την πήγαινα για επέμβαση αποκατάστασης διαφραγματοκήλης. Το έψαξα αρκετά μετά το συμβάν. Δεν ήξερα καν ότι υπάρχει τέτοιο πράγμα στα ζώα (διαφραγματοκήλη). Αλλά τώρα είναι αργά και έχασα την κουκλίτσα μου την Ήρα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτό με πονάει πολύ. Θα ζούσε. Κινδύνευε κυρίως σε κάποια εγκυμοσύνη, αλλά ζούσε μέσα στο σπίτι και δε θα έμενε έγκυος. Το κυριότερο όμως είναι ότι αν το είχε καταλάβει ο κτηνίατρος, φυσικά δε θα ήθελα να της κάνω στείρωση αλλά θα την πήγαινα για επέμβαση αποκατάστασης διαφραγματοκήλης. Το έψαξα αρκετά μετά το συμβάν. Δεν ήξερα καν ότι υπάρχει τέτοιο πράγμα στα ζώα (διαφραγματοκήλη). Αλλά τώρα είναι αργά και έχασα την κουκλίτσα μου την Ήρα.

Λυπάμαι πολύ:cry::cry::cry:...............

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γειά σας από Βόλο. Εγώ εδώ και χρόνια πάω στον Καπογιαννάκη (Γαλλίας με Αγ. Νικολάου) τον οποίο εμπιστεύομαι. Καλός γιατρός, καλές τιμές, δε λέει μλκίες. Διαγνωστικά πολύ καλός, διαβασμένος και "πονηρός" (εννοώ ότι σκέφτεται και πέρα από την πεπατημένη) αλλά δεν θα πει ποτέ ψέμματα για να πάρει λεφτά. 3 γατιά που στείρωσα εκεί έπαιζαν σε μισή μέρα τα αρσενικά και σε 2 μέρες η θηλυκιά.Απορροφήσιμα ράμματα, ενέσιμη αντιβίωση, όχι πολύ βαριά νάρκωση. Δεν ξέρω τον Ιωνά αλλά από τους γνωστούς δεν εμπιστεύομαι άλλον. Αν ενδιαφέρεσαι στείλε μου π.μ. Είναι λίγο χύμα στη συμπεριφορά αλλά μη σε επηρεάζει αυτό, είναι καλός.

Αυριο παω την πουπουλινα για στειρωση...εχω τεραστιο αγχος με καποιες περιπτωσεις που εχω διαβασει..να φανταστειτε οτι ,εκτος απο ολα τα αλλα,σημερα μου μπηκε η ιδεα μηπως ,πριν της κανει την αναισθησια,του ξεφυγει του γιατρου και βγει στο δρομο!! ας ελπισουμε οτι θα πανε ολα καλα. αχ παναγια μου θα πεθανω μεχρι να δω οτι ολα ειναι ενταξει

Νηστική να είναι απο τροφή και νερό.. και όλα θα πάνε καλά. :)

Και μετά την επέμβαση μην ταΐσεις και μην δώσεις νερό για 5-7 ώρες ανάλογα με το αν θα της κάνει αντίδοτο και ξυπνήσει αμέσως ή όχι.. και ότι αμφιβολία έχεις ή απορία να ρωτήσεις τον γιατρό, μην ντρέπεσαι.:redface:

Καλή επιτυχία με τη μικρή, να πάνε όλα καλά και περιμένουμε νέα σας αύριο!

σας ευχαριστω παρα πολυ για τη συμπαρασταση

σας ευχαριστω ολους πολυ για την συμπαρασταση

Αυριο παω την πουπουλινα για στειρωση...εχω τεραστιο αγχος με καποιες περιπτωσεις που εχω διαβασει..να φανταστειτε οτι ,εκτος απο ολα τα αλλα,σημερα μου μπηκε η ιδεα μηπως ,πριν της κανει την αναισθησια,του ξεφυγει του γιατρου και βγει στο δρομο!! ας ελπισουμε οτι θα πανε ολα καλα. αχ παναγια μου θα πεθανω μεχρι να δω οτι ολα ειναι ενταξει

καλή επιτυχία.ανυπομονώ για τις εξελίξεις.γιατί σ'ένα μήνα θα στειρώσω κ εγώ τη δικιά μου.Καλό κουράγιο!!Ολα θα πάνε καλά!!;)

Καλημερα, καλη επιτυχια στην Πουπουλινα, ολα καλα θα πανε....
Να την φιλησεις απο εμας και περαστικα σας...:)

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!
Θα σας περιμένουμε εδώ να γυρίσετε ξύπνιες κ ακμαίες κ να μας πείτε τα νέα σας (κ μετά να περάσετε κ εσείς στο club μασαμπουκα:lol: )

να ρωτήσω κάτι... πόσο κοστίζει η στείρωση στις γατούλες? :hmm:

να ρωτήσω κάτι... πόσο κοστίζει η στείρωση στις γατούλες? :hmm:
Εξαρτάται zanin από τον γιατρό οι τιμές έχουν μεγάλη ψαλίδα από πόλη σε πόλη κ από γιατρό σε γιατρό ξεκινάνε πάντως από 40 ευρώ αν θυμάμαι καλά κ φτάνουν μέχρι 300 εξαρτάται πρέπει να ρωτήσεις τον γιατρό σου

Λογικές τιμές οικόσιτης γάτας
Αρσενικό 50-70
Θηλυκό 70-90-100

Μπορείς να βρείς και ακριβότερα...μια έρευνα αγοράς δεν έβλαψε κανέναν.:)

ρωτάω γιατί ο κτηνιατρος της μου είπε 100-120 ? και μου φάνηκαν πολλά...:hmm:

Για μένα που πλήρωσα την πρώτη φορά 300 κ την δεύτερη 250 μια χαρά λογική μου ακούγεται:lol:
Το ζήτημα ειναι να είναι καλός ο γιατρός βέβαια κ μια έρευνα αγορά οπως λέει κ η Τζουλς δεν βλάπτει αρκεί ο γιατρός να είναι καλός επιστήμονας κ όχι χασάπης

δεν ξερω ρε παιδια, εμενα το 100 παει και ερχεται, το 120 μου πεφτει ακριβο πολυ...:/: αλλα παλι αν εχεις εμπιστοσυνη στο γιατρο σου δωστα. τουλαχιστον αμα πληρωσεις 120, να του πεις να κανει ενεσιμη αντιβιωση στη γατα μακρας διαρκειας, και απορροφησιμα ραμματα :)

120 δωσαμε και μεις..τι να πουμε που σε εναν που ρωτησαμε μας ειπε 350:blink::blink: υπαρχουν και πιο οικονομικα αν ψαξεις!

ακομα έχουμε μέλλον γιατί είναι 2,5 με 3,5 μηνών και σήμερα που την πήγαμε πρωτη φορά στο γιατρο είπε πως ακριβή ηλικία θα μαθουμε όταν βγαλει άλλα δόντια... κάτι τέτοιο είπε...

ακομα έχουμε μέλλον γιατί είναι 2,5 με 3,5 μηνών και σήμερα που την πήγαμε πρωτη φορά στο γιατρο είπε πως ακριβή ηλικία θα μαθουμε όταν βγαλει άλλα δόντια... κάτι τέτοιο είπε...

ακομα ειναι μικρουλα. η ακριβης ηλικια συμφωνα με τη δικια μου γιατρο, ειναι μετα τον πρωτο οιστρο (που θα τον φας αναγκαστικα), περιπου 6 μηνων δηλαδη :):)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back