Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Διαβασε εδω για τη στειρωση.
Ασε που θα σε τρελανει και σενα οταν εχει οιστρο και η ιδια υποφερει....
edit: αν εχεις εμπιστοσυνη στο γιατρο σου τοτε δεν εχεις κατι να φοβασαι. Ειναι υποθεση ρουτινας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
από τους 8 μήνες κ έπειτα είναι πάρα πολύ καλά εξαρτάται όμως κ το γατάκι αν έχει πιο νωρίς οίστρο δεν είναι καλό να ταλαιπωρείται για τους λόγους που είπαμε κ πριν. Τώρα για την νάρκωση να έχεις υπόψη σου ότι βγαίνουν στην επιφάνεια αρρώστιες που ήδη υπάρχουν στο γατάκι δηλαδή είναι απλά η αφορμή οπότε αν το γατάκι είναι καλά να μη φοβάσαι, απλά το ξαναλέω γιατί είναι σημαντικό τον γιατρό να ελέγξεις κ όλα θα πάνε καλάσε ευχαριστο πολυ,τα διαβασα. το θεμα ειναι οτι ειμαι και εγω υπερ της στειρωσης,φοβηθηκα πολυ ομως με αυτο που διαβασα. η πουπουλινα μου ειναι περιπου 9 με 10 μηνων,ηλικιακα ειναι οκ για στειρωση?

αγγα
Νεοφερμένο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Δεν νομίζω θα το είχες καταλάβει γιατί πονάει βγάζει πύον από το πιπί του κ γλύφεται συνέχεια σ αυτή την περιοχή.δηλαδη υπαρχει περιπτωση να εχει ηδη πυομητρα?
αγγα
Νεοφερμένο μέλος

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν ειναι θεμα συμπεριφορας. Εγω προτιμω να ζησει η γατα μου καλα 15-20 χρονια και να ειναι μουντρουχω παρα να εχει προβληματα και να ειναι δραστηρια....με αποτελεσμα πυομητρα,γατακια, αρρωστιες, χτυπημα απο αυτοκινητο, φολα, σκυλια...κλπ κλπ κλπ
elvenstar
Επιφανές μέλος
Δεν νομίζω ότι έχεις δίκιο αγγα γιατί τα δικά μου τα έχω στειρώσει όλα κ κανέναν δεν έχει αλλάξει χαρακτήρα ειδικά το Πίκατσου είναι τόσο δραστήριο που μας εκνευρίζει όλους κ μάλιστα πίστευα ότι θα ηρεμούσε κάπως αλλά δεν έγινε τίποτα τέτοιο.ειναι μεγαλη αναγκη να την στειρωσεις? εγω στειρωσα τη δικη μου αναγκαστικα επειδη... νεα γατακια ηταν ανεπιθυμητα. Αλλα απο τοτε η Μπεσαμελ μου δεν ειναι και τοσο δραστηρια οσο παλια. Ενταξει ειναι και απο μονη της τεμπελα αλλα οπου βρει κοιμαται! Αν βεβαια την εχεις μεσα στο σπιτι ισως ειναι καλυτερα ετσι... αλλα σκεψου οτι η ζωη της θα αλλαξει και δεν θα ξερει καν γιατι!![]()
Αν σου πω όχι θα με πιστέψεις(διαβαζεις χαρι ποτερ?)

moukelis
Επιφανές μέλος
Οι γατες αλλαζουν χαρακτηρα ειτε στειρωθουν ειτε οχι.Μια γατα μετα τους 8-9 μηνες δεν ειναι πια τοσο δραστηρια οσο ηταν γατακι,και κοιμαται περισσοτερο.Επισης,ειναι θεμα χαρακτηρα.Εμενα ο αρσενικος μου ειναι στειρωμενος και υπερδραστηριος ενω η θηλυκη μου ειναι αστειρωτη και κοιμαται ορθια.ειναι μεγαλη αναγκη να την στειρωσεις? εγω στειρωσα τη δικη μου αναγκαστικα επειδη... νεα γατακια ηταν ανεπιθυμητα. Αλλα απο τοτε η Μπεσαμελ μου δεν ειναι και τοσο δραστηρια οσο παλια. Ενταξει ειναι και απο μονη της τεμπελα αλλα οπου βρει κοιμαται! Αν βεβαια την εχεις μεσα στο σπιτι ισως ειναι καλυτερα ετσι... αλλα σκεψου οτι η ζωη της θα αλλαξει και δεν θα ξερει καν γιατι!![]()
Τελος,τα ζωα δε νομιζω να αναρωτιουνται γιατι αλλαζει η ζωη τους...δεν σκεφτονται συμφωνα με τα ανθρωπινα δεδομενα.Οσο ειναι εξασφαλισμενη η καλοπεραση,η υγεια τους και η τροφη τους,δεν καταλαβεινουν αν στειρωθηκαν ή όχι,και σιγουρα δεν τα απασχολει το...φιλοσοφικο του θεματος.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Θέλεις να σου στείλω το Πικατσου να καταρρίψει τη θεωρία σου;Οι γατες αλλαζουν χαρακτηρα ειτε στειρωθουν ειτε οχι.Μια γατα μετα τους 8-9 μηνες δεν ειναι πια τοσο δραστηρια οσο ηταν γατακι,

moukelis
Επιφανές μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

το πιασατε?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool