Να τη στειρώσω ή όχι;

• Thread starter Thread starter zanin
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
ναι αυτό μου είπε και αυτός... αλλά μου είπε καλύτερα να την στειρώσω και να μην αφήσω.... ούτως ή άλλος δεν έχω σκοπό να της βρω άντρα... αν και τα μικρά θα έβγαιναν κουκλιά ... αλλά δεν έχω που να τα δώσω... και φυσικά δεν έχω σκοπό να τα παρατήσω...όπως κάνουν πολλοί...:(

αφου δεν έχουν που να τα δώσουν και τα παρατάνε... καλύτερα να μην ζευγαρώνουν τα παιδιά τους...
όπως καταλαβαίνεται είμαι υπερ της στείρωσης....:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ακομα έχουμε μέλλον γιατί είναι 2,5 με 3,5 μηνών και σήμερα που την πήγαμε πρωτη φορά στο γιατρο είπε πως ακριβή ηλικία θα μαθουμε όταν βγαλει άλλα δόντια... κάτι τέτοιο είπε...

Πρόσεχε :/:
Μία θηλυκή, μπορεί να μίνει έγκυος απο 5-6 μηνών, μια χαρά.
συνήθως ο πρώτος οίστρος είναι σιωπηλός, δηλ δεν καταλαβαίνουμε τίποτα....μετα απο λίγο όμως θα το καταλάβουμε όταν κάνει 5!!!:blink::/:

Είναι μύθος ότι πρέπει να περάσει ο πρώτος οίστρος ή να ζευγαρώσει πρώτα μια φορά η γάτα, για να στειρωθεί.

Οπότε αν θέλεις να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο μόλις πάνε 5 μηνών δεν τα αφήνεις έξω...;) αν σου φαίνονται μικρά για στείρωση....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ουτως ή άλλος η δικιά μου αφού ήταν πολύ τυχερή και βρήκε σπίτι.... θα μείνει μέσα στο σπίτι και δεν παίζει να κάνει βουτιά από τον 5ο γιατί γενικά προσεξα πως φοβάται το ύψος.
οπότε στειρωση με το που πάει περίπου 5 μήνών;)

(γιατί εδώ που τα λέμε γενικά ως οικογένεια δεν είχαμε ποτέ γατα και μάλλον δεν είχαμε σκοπό να πάρουμε, αλλά με το που την είδα την δευτέρα το βράδυ.. δεν το σκέφτηκα καθόλου , την ανέβασα και είπα"αυτή θα μείνει εδώ, διαφορετικά θα την πατήσουν τα αυτοκίνητα όπως έγινε με άλλα 3 γατια του αδιεξόδου")

ουτως ή άλλος η δικιά μου αφού ήταν πολύ τυχερή και βρήκε σπίτι.... θα μείνει μέσα στο σπίτι και δεν παίζει να κάνει βουτιά από τον 5ο γιατί γενικά προσεξα πως φοβάται το ύψος.
οπότε στειρωση με το που πάει περίπου 5 μήνών;)

(γιατί εδώ που τα λέμε γενικά ως οικογένεια δεν είχαμε ποτέ γατα και μάλλον δεν είχαμε σκοπό να πάρουμε, αλλά με το που την είδα την δευτέρα το βράδυ.. δεν το σκέφτηκα καθόλου , την ανέβασα και είπα"αυτή θα μείνει εδώ, διαφορετικά θα την πατήσουν τα αυτοκίνητα όπως έγινε με άλλα 3 γατια του αδιεξόδου")
Αν θελήσει να ζευγαρώσει κάποια στιγμή δεν θα τη σταματήσει ο φόβος της για το ύψος θα πηδήσει γι αυτό στείρωσέ την όταν φτάσει στην κατάλληλη ηλικία να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, άλλωστε με την στείρωση η γατούλα γλιτώνει κ από πολλούς καρκίνους όπως μήτρας κ μαστών. Για μένα αυτο ήταν πολύ σημαντικο όταν πήρα την απόφαση να την στειρώσω

Φτασαμε....φτασαμε σπιτι...πριν απο καμια ωρα...στειρωμενα,ζαβλακωμενα.αλλα καλυτερα απο οτι φανταζομασταν. Ελπιζω να συνεχισουμε να ειμαστε καλα ο γιατρος μας εκανε και αντιδοτο,ελπιζω να μην εχει και αυτο κινδυνους....τα ματακια μας ειναι καπως περιεργα,τεραστια με κατι κορες νααααα!!! τι στον κορακα...κοκα μας εδωσε? αν ξερει καποιος κατι σχετικο παρακαλουμε να μας ενημερωσει...το καλο ειναι οτι ηπιαμε νερακι και πηγαμε και στο φαι( η σκυλα,η μανα μου δεν με αφηνει ακομα να φαω,αργοτερα λεει) ο μπουκακος δε,με το που μας ειδε,σηκωσε τριχα,γουρλωσε ματια,λες και ειδε κανενα alien...και μετα αρχισε να μας ενοχλει μωρε τον εβαλε η μανα στην κρεβατοκαμαρα και εκλεισε και την πορτα:up::up::up: ααααμα πια!!

Φτασαμε....φτασαμε σπιτι...πριν απο καμια ωρα...στειρωμενα,ζαβλακωμενα.αλλα καλυτερα απο οτι φανταζομασταν. Ελπιζω να συνεχισουμε να ειμαστε καλα ο γιατρος μας εκανε και αντιδοτο,ελπιζω να μην εχει και αυτο κινδυνους....τα ματακια μας ειναι καπως περιεργα,τεραστια με κατι κορες νααααα!!! τι στον κορακα...κοκα μας εδωσε? αν ξερει καποιος κατι σχετικο παρακαλουμε να μας ενημερωσει...το καλο ειναι οτι ηπιαμε νερακι και πηγαμε και στο φαι( η σκυλα,η μανα μου δεν με αφηνει ακομα να φαω,αργοτερα λεει) ο μπουκακος δε,με το που μας ειδε,σηκωσε τριχα,γουρλωσε ματια,λες και ειδε κανενα alien...και μετα αρχισε να μας ενοχλει μωρε τον εβαλε η μανα στην κρεβατοκαμαρα και εκλεισε και την πορτα:up::up::up: ααααμα πια!!

περαστικούλια!!!!καλη ανάρωση...:)

Περαστικα!Αφησε τη καπου με χαμηλο φωτισμο,γιατι θα την ενοχλει λογω ναρκωσης το φως.

Είδες που φοβόσουν μια χαρά πήγαν όλα. Τα ματάκια είναι λογικό να είναι έτσι από την νάρκωση δεν ξέρω αν έχεις κάνει ποτέ επέμβαση αλλά όταν ξυπνά είναι όλα θολά κ επειδή η όραση σου δεν είναι καλή η κόρη διαστήλεται το ίδιο συμβαίνει κ στα γατάκια. Όμως επειδη τα γατακια στην επέμβαση τα μάτια τους μαίνουν ανοιχτά μπορεί να έχουν ξεραθει κ να χρειάζονται ενυδάτωση οπότε αν έχεις φυσικά δάκρυα μπορείς να τις ρήξεις λίγο (υπάρχουν κ σε τζελ κ είναι καλύτερα) αλλά δεν είναι τπτ ανησυχητικό άφυσε την να ξεκουραστεί κ όλα θα πάνε καλά εγώ την δική μου επειδή ειναι πολύ ζωηρη την ειχα 3 μέρες σε κλουβι κ την εβγαζα για λίγο μονο να ξεκουραστεί κ να πάει τουαλέτα για να μην έχουμε παρατράγουδα. Από αύριο να την προσέχεις κ εσύ να μην σκαρφαλώνει για 2-3 μέρες. το αντίδοτο δεν έχει καμία παρενέργεια ίσα ίσα το αντίθετο

Σας ευχαριστω πολυ για την συμπαρασταση...καλε τι να μην σκαρφαλωσει ,αυτο το τερατακι πριν απο 2 λεπτα σκαρφαλωσε στον καναπε!!ελπιζω να μην δημιουργηθει προβλημα,δεν την προλαβα γμτ..στο μεταξυ,ο γιατρος ειπε οτι μπορω να της δωσω το βραδυ λιγη μαλακια τροφη,να της δωσω?και σε ποση ωρα? η στειρωση τελειωσε στις 3

Σας ευχαριστω πολυ για την συμπαρασταση...καλε τι να μην σκαρφαλωσει ,αυτο το τερατακι πριν απο 2 λεπτα σκαρφαλωσε στον καναπε!!ελπιζω να μην δημιουργηθει προβλημα,δεν την προλαβα γμτ..στο μεταξυ,ο γιατρος ειπε οτι μπορω να της δωσω το βραδυ λιγη μαλακια τροφη,να της δωσω?και σε ποση ωρα? η στειρωση τελειωσε στις 3
Προς Πουπουλίνα: Περαστικά σου, Πουπουλίνα, και σιδερένια! :up::D

Προς δίποδο Πουπουλίνας: Μη φοβάσαι, αν ενοχλείται θα περιορίσει μόνη της τις κινήσεις της. Και να μη φάει σήμερα το βράδυ, δεν έγινε και τίποτα. Οπότε δεν χρειάζεται να την πιέσεις να φάει, βάλε της μόνο αν το ζητήσει η ίδια. Κι αν της βάλεις, βάλε της μικρή ποσότητα (1 κουταλάκι του γλυκού, ίσα να σπάσει η λόρδα!). :)

πολλα περαστικα, αυριο θα ειναι μια χαρα :):)

Επειδή η Κάντυ όταν της είχα κάνει στείρωση από πήδημα που έκανε της άνοιξε η επέμβαση κ τα κάναμε πάλι όλα από την αρχή (άνοιγμα απολύμανση κ πάλι ράψιμο ) εγώ δεν το διακινδύνευσα στη δεύτερη γατούλα μου να πάθει τα ίδια γιατί είναι κ πολύ νευρική κ δεν κάθεται ήσυχη ούτε στιγμή καλό θα ήταν κ εσύ για τις 2-3 πρώτες μέρες να την προσέχεις να μην ανοίξει η επέμβαση μπορούσες να τις είχες δώσει ήδη λίγο φαγητό εγώ της έδωσα κοτοπουλάκι βραστό την πρώτη μέρα

της εδωσα πριν απο κανενα μισαωρο και γμτ.. το εβγαλε να ανησυχω?

της εδωσα πριν απο κανενα μισαωρο και γμτ.. το εβγαλε να ανησυχω?

δε νομιζω οτι ειναι κατι κακο, και εμενα γυρνωντας σπιτι μετα απο καποιες ωρες εκανε εναν εμετο, ειναι απο τη ναρκωση. θα κοιμηθει και θα ηρεμησει, αυριο θα ειναι περδικι :):)

Ο δικός μου γιατρός, που έκανε 5 εγχειρήσεις στην Άσπρη, συνήθως μου λέει να μην την ταϊζω καθόλου το πρώτο βράδυ. Από την επόμενη μέρα όμως μπορεί να φάει ελεύθερα ό,τι θέλει.
Ίσως η Πουπουλίνα να τα έβγαλε λόγω προηγηθείσας νάρκωσης. Ίσως να της έπεσε πολύ αυτό που έφαγε. Εγώ θα έλεγα σήμερα να τη χορτάσεις χάδια αλλά όχι φαϊ. Κι από αύριο, ΚΑΙ χάδια ΚΑΙ φαϊ!

σε ευχαριστουμε sbeebz να εισαι καλα(παλιοπραγμα...εισαι και ο αραβωνιαρης της μπασσυ....πουφ...)

σιδερένια!

σε ευχαριστουμε sbeebz να εισαι καλα(παλιοπραγμα...εισαι και ο αραβωνιαρης της μπασσυ....πουφ...)

πως ειστε σημερα, καλυτερα ? :)

καλυτερα ειμαστε,το κακο ειναι οτι σκαρφαλωνει,ειναι πολυ κινητικη(σχετικα)και εχει λυσαξει να γλυφει την πληγη και να προσπαθει να βγαλει τα ραμματα,φοβαμαι μην της ανοιξει,Επισης,ενω το πρωι εφαγε(την πρωτη φορα τα εβγαλε,αλλα μετα ξαναεφαγε) απο εκεινη την ωρα και μετα δεν εχει φαει.Να ανησυχω? στην διαθεση δειχνει καλα:hmm::hmm:

Πο πο!αντρίχιασα τώρα!!!!!!πριν κανω καν την εγχειρηση ανησυχώ μην ανοίξει η πληγή..πως είναιη αγαπούλα σου?πες μας λεπτομερειες γιατι ειμαι αμεσα ενδιαφερομενη!:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back