Να τη στειρώσω ή όχι;

Πο πο!αντρίχιασα τώρα!!!!!!πριν κανω καν την εγχειρηση ανησυχώ μην ανοίξει η πληγή..πως είναιη αγαπούλα σου?πες μας λεπτομερειες γιατι ειμαι αμεσα ενδιαφερομενη!:P
οχι ,καμαρι μου,μην φοβασαι(το λεω εγω που ημουνα χε...νη απο την τρομαρα μου:lol::lol::lol:) ειναι πολυ καλυτερα απο οτι φανταζομουν.Το προβλημα ειναι οτι η δικια μου ειναι παλιοπραγμα δεν καθετε λεπτο,συνεχεια τα πειραζει. Προς το παρον δεν της εχουν ανοιξει. επισης εφαγε πριν απο λιγο και δεν τα εβγαλε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οχι ,καμαρι μου,μην φοβασαι(το λεω εγω που ημουνα χε...νη απο την τρομαρα μου:lol::lol::lol:) ειναι πολυ καλυτερα απο οτι φανταζομουν.Το προβλημα ειναι οτι η δικια μου ειναι παλιοπραγμα δεν καθετε λεπτο,συνεχεια τα πειραζει. Προς το παρον δεν της εχουν ανοιξει. επισης εφαγε πριν απο λιγο και δεν τα εβγαλε

κ η δικιά μου δεν είναι κ κανένα αρνάκι κ γι'αυτό ανησυχώ..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπορείς να ζητήσεις από τον γιατρό να βάλει ράμματα που απορροφώνται. Αυτά τα βλέπεις κι είναι σαν να βλέπεις ναυτικούς κόμπους, αδύνατον να τα ξηλώσει το γατί. Και ούτε πρέπει να την ξαναπάς στον γιατρό για να της βγάλει τα ράμματα.
Βέβαια, στοιχίζουν λίγο παραπάνω. Όμως αξίζουν τον κόπο.

σε καταλαβαινω απολυτα και εγω ακομα και τωρα εχω αγχος,ολο κοιταω να δω που βρισκεται,τι κανει...αν εχεις γιατρο εμπιστοσυνης,ολα θα πανε καλα.Περιμενουμε νεα ,οταν την κανεις

σε καταλαβαινω απολυτα και εγω ακομα και τωρα εχω αγχος,ολο κοιταω να δω που βρισκεται,τι κανει...αν εχεις γιατρο εμπιστοσυνης,ολα θα πανε καλα.Περιμενουμε νεα ,οταν την κανεις

Σ'ευχαριστώ πολύ!!θα φτιάξω θεματάκι όταν είναι να το κάνω.:cool:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back