niaourini2_2
Εκκολαπτόμενο μέλος
.χμ...φοβάμαι όμως με αυτά που λές μην έχεις παλι γεννητούρια..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Ισως μόλις αρχίσουν να τρώνε τα μικρά μόνα τους να την βουτήξεις και να την πας στον γιατρό.... σε κάνα μήνα δηλαδή.. περίπου..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
niaourini2_2
Εκκολαπτόμενο μέλος
.. και εγώ αυτό σκέφτηκα....
Ισως μόλις αρχίσουν να τρώνε τα μικρά μόνα τους να την βουτήξεις και να την πας στον γιατρό.... σε κάνα μήνα δηλαδή.. περίπου..![]()
τώρα δε γίνεται να την πάει λογικά γιατί τα θηλάζει ακόμα ε?
γιατί προβλέπω μέσα σε ένα μήνα να έχει γίνει "η δουλεια" έτσι όπως το πάει η μαμά με τους γάτους..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
.. που θα θηλάζουν τα μωρα.. ΟΧΙ...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
costaspan2002
Νεοφερμένο μέλος
Έχει πλάκα πάντως που σηκώνεται και φεύγει από το κουτί της και μόλις αυτά κλαίνε τρέχει πάλι πίσω σε αυτά...
julia
Διακεκριμένο μέλος
Αν δεν γίνετε να βαλεις και την μανα μεσα... εστω για λίγο...
costaspan2002
Νεοφερμένο μέλος

Aphrodite
Νεοφερμένο μέλος
πηνελοπη
Εκκολαπτόμενο μέλος
Tα τελευταία χρόνια σχεδών κάθε χρονιά βρίσκω νεογγένητα γατάκια παρατημένα.Ευτυχώς μέχρι τώρα έχουν ζήσει όλα.Κατέληξα στο συμπέρασμα πως ένα μπιμπέρο γιά γάτες πρέπει πάντα να μου βρίσκεται.Το να μεγαλώνεις γατάκια είναι φοβερή εμπειρία άσε δε που μόλις ξετσουμίσουν λίγο έχουν φοβερή πλάκα.Μπράβω καί στους δυό σας !Aν επιστρεψει η γατουλα σου δεν με παιρνεις ενα τηλεφωνο?Χθες βραδι βρηκα ενα γατακι νεογεννητο στα σκουπιδια!!!ημαρτον ε??Το πηρα σπιτι μου τουλαχιστον αν ειναι να πεθανει να φυγει ησυχα..Πρεπει να ειναι 4-5 ημερων.το ταιζω γαλα ειδικο.. εχω ομως αλλες 2 γατουλες και ζω σε ενα σπιτι 40 τετραγωνικα.Ας γινει καλα και μετα θα το δωσω καπου..Αν η γατα σου επιστρεψει θα εχει εναν λογο επιβιωσης παραπανω. το τηλ μου ειναι:6977284716 Ελπιζω κατι να γινει
costaspan2002
Νεοφερμένο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Αυτά τα συμπτώματα προκαλούνται από δύο ιούς πολύ διαδεδομένους δυστυχώς στις γάτες, τον ερπητοϊό και τον καλυκοϊό. Οι ιοί αυτοί "χτυπάνε" συνήθως το ανώτερο αναπνευστικό και τα μάτια (περισσότερα και εδώ). Το πόσο θα επηρεάσουν τα συγκεκριμένα γατάκια εξαρτάται από το αν αυτά προσβλήθηκαν όσο ήταν ακόμη έμβρυα ή αν τον κόλλησαν αργότερα, οπότε είχαν προλάβει να πάρουν κάποια αντισώματα και να δυναμώσουν λίγο. Η θεραπεία συνήθως περιλαμβάνει τοπική αγωγή για τα μάτια και κάποιες φορές αντιβίωση, ωστόσο τα γατάκια θα παραμείνουν για πάντα φορείς του ιού, εκδηλώνοντας συμπτώματα όταν "πέφτουν" για οποιονδήποτε λόγο οι άμυνές τους.Αν κάποιος είχε ανάλογη εμπειρία ας μου πει τι μπορεί να είναι...
Πάντως, αν το πρόβλημα είναι περιορισμένο στα ματάκια και αντιμετωπιστεί σύντομα, νομίζω ότι δεν θα έχουν πρόβλημα. Δες εδώ σε τι κατάσταση ήταν ο γατούλης που βρήκα πέρσι το καλοκαίρι, μολυσμένος από καλυκοϊό. Τα ματάκια του είναι τώρα πια πεντακάθαρα, μόνο λίγο θολά. Πάντως βλέπει, αν όχι τέλεια, σίγουρα όσο χρειάζεται για να αυτοεξυπηρετείται. Δες τον και στην υπογραφή μου!
moukelis
Επιφανές μέλος
costaspan2002
Νεοφερμένο μέλος
Βέβαια, φιλοξενούσα και άλλη μία γατούλα η οποία πριν κανά μήνα μου έφερε και αυτή τα τρία μικρα της... Αυτά ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση από την ίδια ασθένεια, σκελετωμένα και σχεδόν τυφλά... Πάλι καλά ήμουν "εκπαιδευμένος" και πλέον είναι μια χαρά και αυτά! Βρήκα κιόλας σπίτι για τα γατούλια... Είναι 3 μικρά καφέ αγοράκια και πολύ πολύ ζωηρά...
Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και για τις συμβουλές σας γιατί αυτήν την άνοιξη έμαθα πολλά για τα γατιά και πως να τα φροντίζω... Τελικά δεν είναι και κάτι το φοβερό, η πρώτη φουρνιά με αδέσποτα γατιά είναι δύσκολη, μετά μαθαίνεις...
moukelis
Επιφανές μέλος

Giannis The Great
Νεοφερμένο μέλος
.Τα οποία έχει πάρει και έχει κρύψει πίσω απο κάτι σίδερα.Τα ερωτήματα μου είναι τα εξής:Γιατί τα γατάκια όταν τα θηλάζει η μαμά τους και πάει κάποιος και τα κοιτάει σταματάνε να πήνουν γάλα και κάθονται και σε κοιτάνε
και δεύτερο γιατί απο 120 τ.μ σπίτι που έχω η γάτα πήγε και έκρυψε τα μωρά της πίσω απο κάτι σίδερα μέσα στη βρομιά;
Σας ευχαριστώ!

moukelis
Επιφανές μέλος
Μάλλον επειδή τη γάτα δεν την ενδιαφέρουν τα 120 τετραγωνικά,αλλά ένα σκοτεινό και προφυλαγμένο μέρος για να γεννησει τα μικρά της και να ειναι προστατευμένα.Τα μικρά δεν βλέπουν ακόμα,οποτε δε γινεται να σε κοιτάνε(αν γέννησε χτες δεν εχουν ανοιξει τα ματια τους καν,πως να σε κοιτανε; )Έχεις σκεφτεί τι θα κάνεις με τα μικρά;Ποσα ειναι;Χθές μιά γάτα που έρχεται συνέχεια στο σπίτι μου και την ταίζω χθές το βράδυ (νομίζω) γέννησε κατί πανέμορφα γατάκια!!.Τα οποία έχει πάρει και έχει κρύψει πίσω απο κάτι σίδερα.Τα ερωτήματα μου είναι τα εξής:Γιατί τα γατάκια όταν τα θηλάζει η μαμά τους και πάει κάποιος και τα κοιτάει σταματάνε να πήνουν γάλα και κάθονται και σε κοιτάνε
και δεύτερο γιατί απο 120 τ.μ σπίτι που έχω η γάτα πήγε και έκρυψε τα μωρά της πίσω απο κάτι σίδερα μέσα στη βρομιά;
Σας ευχαριστώ!![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool