Νεογέννητο γατάκι! SOS

το γατακι δεν πινει γαλα με το μπιμπερο,κανενα κολπο?να δοκιμασω με συριγγα?ρουφηξε 2-3 φορες και μετα τιποτα τωρα νιαουριζει αλλα δεν πινει.:(
Δεν ξερω τι συριγγα εχεις',παντως εγω ειχα παρει ειδικη για τοσο μωρα γατακια που μπροστα κατεληγε σε μαλακο πλαστικο σωληνακι και ηταν πολυ καλυτερα απο τις κοινες-Εχει στα πετ σοπ..Παντως ασχετα με το τι θα γινει ,μπραβο σου;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπράβο, Αγγελική, για την προσπάθειά σου!!!
Τυχερό το μικρουλάκι... :):):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπραβο κι απο εμενα για τη προσπαθεια Αγγελικη :):)
Μακαρι να τα καταφερει!!!! Εγω σε νεογεννητα με συριγγα τα ειχα καταφερει (δεν ηξερα περι μπιμπρο σε πετ σοπ) και με σταγονομετρο σε ενα, πολυ πολαιοτερα. Να το κρατας οποσδηποτε πολυ ζεστο. Να θυμομαστε και το οτι δεν πανε στη τουλετα μονα τους (αυτο το εμαθα εδω απο αλλα μελη)
Ευχομαι τα καλυτερα. Προσπαθεις. Τουλαχιστον εχει μια ευκαιρια!!!

Πιστεύω ότι θα νιώσει τη ζεστασιά που του προσφέρεις!!!
Μπράβο κι από μένα για την προσπάθεια, είναι δύσκολη ηλικία για τις γατούλες!!

καλημερα σας και ευχαριστω για τις συμβουλες.πριν λιγο φτασαμε στην δουλεια,ευτυχως δεν νιαουριζε στο μετρο μεσα.περιμενω να ανοιξει το φαρμακειο να παρω αυτα που μου γραψατε.ελπιζω να το σωσω και ελπιζω να μην εκανα λαθος που το πηρα και το ψαχνει η μαμα αν και δεν ακουσα καμια γατα να νιαουριζει...

Καλή τύχη, Αγγελική, σε σένα και στο μωράκι!!

καλημερα αγγελικη και γατακι :)

καλημερα,σας ευχαριστω.να και μια φωτο απο το γατακι που κοιματε εχει ακουμπησει το κεφαλακι του στο ζεστο μπουκαλι:).εχω και ολοσωμες αλλα δεν τις εχω ανεβασει ακομη.
P1060314.jpg

Πώ-πώ ειναι κουκλάκι......:inlove:
μακάρι να πάνε όλα καλά....
τουλάχιστον ότι και να προκύψει, θα έχεις κάνει ότι μπορείς, ....αυτό τελικά έχει σημασία!!!!!
Μπράβο σου..

Αγγελική είναι κουκλάκι!!!:inlove::inlove::inlove: Δε μοιάζει με τον γατούλι στο avatar σου? Εύχομαι να πάνε όλα καλά με το μαναράκι!!!!:P

:baby::baby::inlove: Τι γλυκό μωράκι!! Μακάρι να πάνε όλα καλά! Αγγελική μου καλό κουράγιο, και χίλια μπράβο!! Αν χρειαστείς καμιά βοήθεια πες...

Αγγελική είναι κουκλάκι!!!:inlove::inlove::inlove: Δε μοιάζει με τον γατούλι στο avatar σου? Εύχομαι να πάνε όλα καλά με το μαναράκι!!!!:P
ναι ,ειναι ολοιδιο.:)

ΠΟΠΟ είναι τέλειο!!!!!! ¨Εχει ακουμπήσει πάνω στο μπουκάλι για ζεστασιά... γιατί νομίζει ότι είναι η μαμά του....Τί γλυκό...Καλό σου κουράγιο πάντος, δεν θα το κάνανε πολύ άνθρωποι αυτό.. και εγώ μεγάλωσα κάποτε ένα γατάκι σε τέτοια ηλικία, αλλά ήμουνα δικοπές.... Κουράγιο και πάλι και ευτυχώς πλησιάζει Σαββατοκύριακο!!!!
Δεν ξέρω αν μπορείς.. αλλά μπορείς να το έχεις και στα πόδια σου, αν κάθεσαι σε γραφείο, να του μεταδίδεις την δικιά σου θερμοκρασία???? Καλά έχω πάθει πλάκα.... (θα παρακολουθώ όλη μέρα.... ) και γίνεται ό πανικός στην δουλεία......!!!!.:down::down:

μπράβο Αγγελική:up:, προσπάθησε όσο μπορείς!

κανένα νεότερο???

του πηρα θερμοφορα τωρα,εφαγε και κοιμαται.

Αγγελικη δοκιμασε να του βαλεις κανενα λουτρινο κουκλακι.
Ετσι εκανα και στον δικο μου και νομιζε πως ηταν η μαμα του και πηγαινε και κοιμοταν πανω του!;)
Ακομα εκει κοιμαται καμια φορα, αν και δεν χωραει πια πανω του.:P

μια απορια,το felovit ειναι παστα ετσι?να δινω μια σταγονα την ημερα?

Αγγελικη δοκιμασε να του βαλεις κανενα λουτρινο κουκλακι.
Ετσι εκανα και στον δικο μου και νομιζε πως ηταν η μαμα του και πηγαινε και κοιμοταν πανω του!;)
Ακομα εκει κοιμαται καμια φορα, αν και δεν χωραει πια πανω του.:P
Το ίδιο είχα κάνει με τον Πίπη. Του είχα βαλει ένα λούτρινο γουρουνάκι! Ακόμα το θέλει, μόνο που τώρα είναι μόλις λίγο μικρότερο από το κεφάλι του!:P

πηρα τον αιλουρο,μονο almora μου ειπε προς το παρων ,μετα βλεπουμε για το felovit.
μολις του ειπα οτι το εχω στην δουλεια πεθανε στα γελια!:):D

πηρα τον αιλουρο,μονο almora μου ειπε προς το παρων ,μετα βλεπουμε για το felovit.
μολις του ειπα οτι το εχω στην δουλεια πεθανε στα γελια!:):D

:lol::lol::lol: Τα έχει ακούσει όλα από αυτό το φόρουμ ο κος Πάνος!!!:up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back