AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Τα έχει ακούσει όλα από αυτό το φόρουμ ο κος Πάνος!!!
![]()

και ποσα θα ακουσει ακομη ,δεν ξερω!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΝΟΝΗ
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Πρόσεχε μόνο μη το βάλεις και δουλέψει σκληρά και κουραστεί....πηρα τον αιλουρο,μονο almora μου ειπε προς το παρων ,μετα βλεπουμε για το felovit.
μολις του ειπα οτι το εχω στην δουλεια πεθανε στα γελια!![]()

Φιλιά στο κοιλουδάκι και τη μουσουδίτσα του!!!:kiss::kiss::kiss:
marestros
Δραστήριο μέλος
καλο κουραγιο!!!!!
AGGELIKI
Διάσημο μέλος

BERLA
Νεοφερμένο μέλος
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
μολις του ειπα οτι το εχω στην δουλεια πεθανε στα γελια!![]()
Τα έχει ακούσει όλα από αυτό το φόρουμ ο κος Πάνος!!!
![]()
Αυτό, πάντως, το 'χει ξανακούσει!

Αγγελική, η πείρα μου στο θέμα "γατάκι στη ζούλα στο γραφείο" με δίδαξε ότι η καλύτερη στρατηγική είναι να έχεις κάνα-δυό έμπιστους συμμάχους, αν είναι δυνατόν, για να φυλάνε τσίλιες. Επίσης, μπούκωνέ το το μικρό για να κοιμάται και να μη φωνάζει.

Συμπαραστέκομαι στο δίκαιο αγώνα σου!!

marigo173
Δραστήριο μέλος
Και την είχα την μια αγωνία χτες τη νύχτα για το τι έγινε. Το μπουκάλι καλύτερα να το τυλίγεις με πετσετούλα, αποφεύγονται τα εγκαύματα και κρατάει και τη θερμότητα για περισσότερο
. Φαντάζομαι το έχεις βέβαια υπόψη σου αλλά πολύ προσοχή στην επαφή με τις άλλες σου γάτες. Επειδή το βρήκες νεογέννητο δεν έχει καθόλου ανοσοποιητικό και μπορεί πολύ εύκολα να κολλήσει κάτι. Πλένε καλά τα χέρια σου πριν και μετά το πιάσεις και καλύτερα να αλλάζεις και ρούχα αν έχεις πιάσει τις άλλες σου γατούλες πριν. Αν θυμάμαι καλά κάποια από τις γατούλες σου είναι και άρρωστη, οπότε πρόσεχε διπλά
! Καλή επιτυχία!!!!

AGGELIKI
Διάσημο μέλος

Vana Balafa
Δραστήριο μέλος

Δεν είστε πολλά άτομα φαντάζομαι εεεε?
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
με φοβουνται
.ακομη και ο διευθυντης να το μαθει δεν με νοιαζει,(εχει και αυτος σκυλο)το γατακι προεχει,εξαλλου τι μπορει να μου κανει?σε δημοσιο ειμαι!
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος

AGGELIKI
Διάσημο μέλος

τα νεογενητα γατακια,γουργουριζουν??με το που το εβαλα μετα το φαι παλι πανω στην θερμοφορα αρχισε να γουργουριζει,δεν ηξερα οτι το κανουν απο τοσο μικρα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros
Δραστήριο μέλος

νομιζω πως απο μικρα το εχουν ναι!!! πως τα παει;;;;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
ioanna_g
Δραστήριο μέλος

Γούτσου γούτσου γούτσου γούτσου

!!! Δάκρυσα, είναι απιστευτούλι!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος

AGGELIKI
Διάσημο μέλος

AGGELIKI
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool