Θελω να μου χαρισουν ενα νεογεννητο γατακι (εστω και λιγο μεγαλυτερο) να το εχω μεσα στο σπιτι.Βρισκομαι στη Λαρισα αν εχετε κατι υπ'οψιν σας για την περιοχη πειτε μου...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
παντως και τοσο να ειναι δεν με πειραζει..Απλα το θελω απο μικρουλι!!!
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Τα γατακια 2 μηνων ειναι πολυ χαριτωμενα και δεν ειναι καθολου μεγαλα
Παντως η συμβουλη μου ειναι να μην επιλεξεις γατακι μικροτερο των 2 μηνων γιατι θα εχει προβληματα συμπεριφορας (θα δαγκωνει, θα γρατζουναει).Εχεις καποια προτιμηση με το χρωμα; Θα μπορεσεις να ταξιδεψεις αν χρειαστει;
Αυτη τη στιγμη στις αγγελιες τα περισσοτερα ειναι ενηλικα ή ανω των 3-4 μηνων. Σε λιγο καιρο θα γεμισει το site με αγγελιες απο γατακια... οποτε αν κανεις λιγη υπομονη θα βρεθει γατακι
Βασικα μπορει να βρεις και νεογεννητο γατακι που πιθανοτατα το εχουν πεταξει στα σκουπιδια, οποτε θα μπορεσεις να το μεγαλωσεις μονη σου... αλλα σε προειδοποιω οτι δεν ειναι καθολου ευκολο 
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
Παντως η συμβουλη μου ειναι να μην επιλεξεις γατακι μικροτερο των 2 μηνων γιατι θα εχει προβληματα συμπεριφορας (θα δαγκωνει, θα γρατζουναει).
Από προσωπική πείρα συμφωνώ απόλυτα! Όταν βρήκα τη Μπιζού μου στο δρόμο ήταν περίπου ενός μήνα. Δυσκολεύτηκε αρκετά να προσαρμοστεί μαζί μας, ήταν επιθετική και είναι ακόμα και τώρα επιθετική και στρυφνή και πιστεύω ότι αυτό οφείλεται στο ότι αποκόπηκε νωρίς από τη μητρική φροντίδα. Ένα ακόμα λάθος μου ήταν ότι θα ήταν καλύτερα για την ψυχολογία της αν έπαιρνα τότε ένα συνομήλικο γατάκι να μεγαλώνουν μαζί.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Το εχω ξανακανει μου αρεσει πολυ να ασχολουμαι...μεχρι 2 μηνων ειναι πολυ καλα..μεσα στο σπιτι εχω ακομη μια που δεν φερεται και με τον καλυτερο τροπο.την ειχα βρει στο δρομο αλλα ειναι πολυ επιθετικη.με εχει γρατσουνησει πολλες φορες και στο προσωπο.προσπαθω να ''πηγαινω με τα νερα της'' και να την χαιδευω μεχρι εκει που με παιρνει.μηπως εχεις να μου προτεινεις κατι που μπορω να κανω για να την πλησιασω περισσοτερο?
κοιτα, το οτι θα το παρεις πολυ μικρο, δεν σημαινει οτι θα σε μαθει και οτι θα ειναι ησυχο, το αντιθετο μαλιστα. Εγω τον δικο μου τον πηρα περιπου 8 εβδομαδων και το εχω μετανοιωσει που δεν τον πηρα αργοτερα γιατι οταν δαγκωνει δεν ξερει τα ορια του και κλεινει δυνατα το στομα του. Αν μεγαλωνε με αδερφακια θα του εδειχναν ποσο δυνατα να δαγκωνει.
Η γατουλα σου ειναι επιθετικη μαλλον επειδη μεγαλωσε εξω και ηταν σε ημιαγρια κατασταση. Θα πρεπει να κερδισεις την εμπιστοσυνη της.. με παιχνιδια, με λιχουδιες και με υπομονη. Μη την πιεζεις πολυ. Αν δεν θελει χαδια αστην και χαιδευε την οταν αυτη το ζηταει. Δινε της να τρωει απο το χερι σου και μιλα της γλυκα.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Απλά είναι θέμα υπομονής, και σίγουρα σε λίγο καιρό κάποιο θα ακούσεις να κλαίει για βοήθεια και ένα ζεστό σπιτάκι!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Abbigail-Abby
Νεοφερμένο μέλος

Μετά της 8-12 εβδομάδες τα γατουλίνια είναι πιο κοινονικοποιημένα και μπορούν να συναναστρέφονται ευκολότερα με μεγαλύτερες γάτες και άλλα ζωα.
Αλλά καλό θα ήταν η γνωριμία τους να γίνεται υπο την επίβλεψή σας για τυχόν απρόοπτα
Alni
Νεοφερμένο μέλος
μαριαννακατ
Νεοφερμένο μέλος
Συνημμένα
socratisv
Νεοφερμένο μέλος
μηπως εχεις να μου προτεινεις κατι που μπορω να κανω για να την πλησιασω περισσοτερο?
Δεν της δίνεις σημασία όταν κάνει κάτι που σε ενοχλεί και την επιβραβεύεις με χάδι ή λιχουδιά όταν κάνει κάτι καλό. Δεν φωνάζεις, δεν μαλώνεις, επιπλήτεις μόνο ("κακό αυτό!") και της εξηγείς σε πολύ απλά ελληνικά αυτό που θες. ΚΑι κυρίως, δεν την πιέζεις να κάνει κάτι που δεν θέλει (λχ λα την πλακώσεις στα χεάδια αν δεν θέλει). Με το χρόνο και υπομονή θα διορθωθεί η συμπεριφορά της....
ΌΣο για τον ερχομό νέου μέλους, η ηλικία δεν παίζει τόσο σημαντικό ρόλο. Τώρα, αν τελικά υιοθετήσεις ένα μικρούλι, όταν το φέρεις στο σπίτι, λες στη δικιά σου ότι αυτός/ή είναι ο Τάδε και εσύ είσαι η μαμά του και θα το προσέχεις

Πέγκυ Π.
Νεοφερμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool