Νεογέννητο στη σακούλα!

Εύχομαι να πάνε όλα καλά !

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλό κουράγιο!!:up: Πες μας νέα του όταν μπορείς!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα.:)
Βγάλαμε την πρώτη νύχτα, με 5 γατιά από πάνω και απο κάτω την κούτα και το μωρό Ροντβαϊλερ.. μου το είπαν, ή κυνηγόσκυλο:blink:, και στην μέση η μανα...

Ενσωματωμένο ξυπνητήρι έχει κάθε 1.5ώρα.
Διαφορές με γάτα.
- Δεν γουργουρίζει για να καταλάβω ότι είναι ευχαριστημένο.:baby:
- Μετά το φαγητό θέλει να το κάνω να ρευτεί.
- Σκούζει... και όταν λέμε σκούζει....ΣΚΟΥΖΕΙ!!! Το νιαούρισμα είναι κλασσική μουσική μπροστά του.

Έχω μια μανα γάτα αλλά δεν το δέχθηκε, ευτυχώς βρήκα το σκλυογάλα σήμερα το πρωί.
Τα γατιά.. χ@@καν.. με τον νέο φιλοξενούμενο.... τίποτα καμία έννοια. :) Τα πιτσιρίκια μόνο έκαναν επίθεση στο γάλα.

Μάθαμε και στο μπιμπερό.Τί άλλο....
Ευχαρστώ όλους για το κουράγιο και τα ΟΜΜΜΜΜ!:)

Μπράβο, βρε Τζούλια, αν και εμείς τα είπαμε και τηλεφωνικά:P

Κυρίως μπράβο στο νινί που είναι μαχητής και θέλει να ζήσει (και να έχει για αδερφάκια τις ν+1 γάτες της αυλής σου:lol:)

Φιλιά και καλό κουράγιο για τη συνέχεια!

ΩΩΩΩμμμμμμμ - σταθερά!

Μπράβο σου Julia που το φροντίζεις! Εύχομαι να πάνε όλα καλά! Θα γίνει το τέλειο σκυλόνι με τόσες γάτες γύρω του!

Τυχερό που βρέθηκες στο δρόμο του...κ δεν θα σχολιάσω τους υπανθρωπους που το πεταξαν σε δεμένη σακουλα.:mad:

Αντε η ψυχουλα να μεγαλώσει..κουραγιο julia!

Αν εινι μωρο ροντβαιλερ ισως εχω εναν ενδιαφερομενο. Καλο κουραγιο

Το σκούξιμο διορθώνεται,με τοσες γατες γυρω του θα αρχισει να νιαουριζει!Καλη του τυχη,και ακομα ενα ΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ για να πανε ολα καλα!

Το σκούξιμο διορθώνεται,με τοσες γατες γυρω του θα αρχισει να νιαουριζει!Καλη του τυχη,και ακομα ενα ΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ για να πανε ολα καλα!

Αυτό είπα και εγώ! :)
Μακάρι να μεγαλώσει και να είναι καλά, και θα το μάθω να πηγαίνει και στην άμμο!!!:up::up:

Αν γίνει τελικά όντως Rotweiler... ή έστω "τύπου" μάλλον θα χρειαστώ μεγαλούτσικη τουαλέτα!!:blink::blink:

---- ωχ ξυπνήσαμε... mam time...----

Το σκούξιμο διορθώνεται,με τοσες γατες γυρω του θα αρχισει να νιαουριζει!

:lol::lol::lol::lol::lol:

Μπράβο για το κουράγιο σου και για τις δικές του αντοχές.:)

Αν εινι μωρο ροντβαιλερ ισως εχω εναν ενδιαφερομενο. Καλο κουραγιο

σε πηρε τηλ ενας Πετρος?:)

Ημέρα 3η.....Χωρίς Λόγια.....

P9270020.jpg

P9270024.jpg

P9270013.jpg

P9270006.jpg

P9270013-1.jpg

απίστευτες φωτο γραφίες. μπράβο σου και σεένα και της γάτας... μα τι άνθρωποι υπάρχουν στη γή;

Μάνα μου...Τι τρυφερες φωτο...

και μια με σχόλιο " Σκύλος, γάτα και ποντίκι"!!!:)

70004.jpg

Πω - πω! Τι απίστευτη που είναι η φύση...πολύ συγκινητικές φωτογραφίες.:)
Μπράβο σου για την προσπάθεια που κάνεις.;)

Φανταστικές οι φωτογραφίες :D καλή τύχη στο μικρούλι και μπράβο σου για την φροντίδα που του δείχνεις

πανεμορφες φωτογραφιες :) :) μπραβο που βοηθας τον μικρουλη, ειναι υπεροχος...

Julia σου αξιζουν χιλια μπραβο που εσωσες μια αθωα ψυχουλα απο βεβαιο θανατο.:kiss: Για τις φωτογραφιες τι να σχολιασω ΘΕΙΚΕΣ, η ανθρωπια των ζωων σ'ολο της το μεγαλειο!:up::up::up:

και της γάτας...

Η γάτα ονομάζεται Μπουμπου... είναι και αυτή "παιδί της σακούλας", βρέθηκε το Πάσχα μαζί με τα τρία αδελφάκια της, μόνο αυτή τα κατάφερε...:/:
είναι μια γλύκα γουργουρίζει συνέχεια και ΔΥΝΑΤΑ σαν φορτηγό.. (κάποιοι την έχουν ακούσει μέσω skype):cool::cool:

Είναι η μόνη που έδειξε ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή.. δεν ξέρω ίσως κάτι να ένοιωσε ότι έχουν κοινό.. δεν ξέρω, κάποια πράγματα άπλα δεν εξηγούνται με την δικιά μας πεζή λογική!!:):)

Κάποιες φώτο.. για να καταλάβετε και το μέγεθος του Σκύλαρου!!!:cool::P

Η Μπουμπου στα ΛΟΚ, με τον πατέρα μου, και με τον Κίκη.

Συνημμένα

• P9260010.jpg
    P9260010.jpg
    205 KB · Εμφανίσεις: 73
  • P9270005.jpg
    P9270005.jpg
    239 KB · Εμφανίσεις: 71
  • P9120197.JPG
    P9120197.JPG
    210,8 KB · Εμφανίσεις: 74

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: