Voula
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πες μας νέα του όταν μπορείς!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Βγάλαμε την πρώτη νύχτα, με 5 γατιά από πάνω και απο κάτω την κούτα και το μωρό Ροντβαϊλερ.. μου το είπαν, ή κυνηγόσκυλο
, και στην μέση η μανα...Ενσωματωμένο ξυπνητήρι έχει κάθε 1.5ώρα.
Διαφορές με γάτα.
- Δεν γουργουρίζει για να καταλάβω ότι είναι ευχαριστημένο.

- Μετά το φαγητό θέλει να το κάνω να ρευτεί.
- Σκούζει... και όταν λέμε σκούζει....ΣΚΟΥΖΕΙ!!! Το νιαούρισμα είναι κλασσική μουσική μπροστά του.
Έχω μια μανα γάτα αλλά δεν το δέχθηκε, ευτυχώς βρήκα το σκλυογάλα σήμερα το πρωί.
Τα γατιά.. χ@@καν.. με τον νέο φιλοξενούμενο.... τίποτα καμία έννοια.
Τα πιτσιρίκια μόνο έκαναν επίθεση στο γάλα.Μάθαμε και στο μπιμπερό.Τί άλλο....
Ευχαρστώ όλους για το κουράγιο και τα ΟΜΜΜΜΜ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος

Κυρίως μπράβο στο νινί που είναι μαχητής και θέλει να ζήσει (και να έχει για αδερφάκια τις ν+1 γάτες της αυλής σου
)Φιλιά και καλό κουράγιο για τη συνέχεια!
ΩΩΩΩμμμμμμμ - σταθερά!
toulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
strayshelp
Δραστήριο μέλος

Αντε η ψυχουλα να μεγαλώσει..κουραγιο julia!
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Το σκούξιμο διορθώνεται,με τοσες γατες γυρω του θα αρχισει να νιαουριζει!Καλη του τυχη,και ακομα ενα ΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ για να πανε ολα καλα!
Αυτό είπα και εγώ!

Μακάρι να μεγαλώσει και να είναι καλά, και θα το μάθω να πηγαίνει και στην άμμο!!!

Αν γίνει τελικά όντως Rotweiler... ή έστω "τύπου" μάλλον θα χρειαστώ μεγαλούτσικη τουαλέτα!!

---- ωχ ξυπνήσαμε... mam time...----
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Το σκούξιμο διορθώνεται,με τοσες γατες γυρω του θα αρχισει να νιαουριζει!

Μπράβο για το κουράγιο σου και για τις δικές του αντοχές.

myrtos
Δραστήριο μέλος
Αν εινι μωρο ροντβαιλερ ισως εχω εναν ενδιαφερομενο. Καλο κουραγιο
σε πηρε τηλ ενας Πετρος?

julia
Διακεκριμένο μέλος
prince
Διάσημο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

zoo
Πολύ δραστήριο μέλος

Μπράβο σου για την προσπάθεια που κάνεις.

Aisha
Νεοφερμένο μέλος
καλή τύχη στο μικρούλι και μπράβο σου για την φροντίδα που του δείχνειςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roza
Νεοφερμένο μέλος
μπραβο που βοηθας τον μικρουλη, ειναι υπεροχος...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
και της γάτας...
Η γάτα ονομάζεται Μπουμπου... είναι και αυτή "παιδί της σακούλας", βρέθηκε το Πάσχα μαζί με τα τρία αδελφάκια της, μόνο αυτή τα κατάφερε...

είναι μια γλύκα γουργουρίζει συνέχεια και ΔΥΝΑΤΑ σαν φορτηγό.. (κάποιοι την έχουν ακούσει μέσω skype)

Είναι η μόνη που έδειξε ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή.. δεν ξέρω ίσως κάτι να ένοιωσε ότι έχουν κοινό.. δεν ξέρω, κάποια πράγματα άπλα δεν εξηγούνται με την δικιά μας πεζή λογική!!

Κάποιες φώτο.. για να καταλάβετε και το μέγεθος του Σκύλαρου!!!

Η Μπουμπου στα ΛΟΚ, με τον πατέρα μου, και με τον Κίκη.
Συνημμένα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool