Νεογέννητο στη σακούλα!

julia

Διακεκριμένο μέλος

Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
Και εκεί που γυρνάγαμε απο την απογευματινή βόλτα με τον Ροκ (σκύλος).... ακούμε κλάματα...
ωχ παλι γατάκια.:mad:. πάμε κοντά και βλέπουμε το σκυλάκι με δεμένο κόμπο την σακούλα να σκούζει κάτω απο μια Ελιά...

Τώρα κόπηκε ο ομφάλιος λώρος...:/: Δεν έχω σκυλογάλα.. μονο για γατιά και ανθρώπινα μωρά....το εφημερεύον φαρμακείο δεν έχει, θα μου παραγγείλει...

Φτιάχνω καφέ και ετοιμάζομαι για την ολονυχτία μαζί με τον Κίκη να με κοιτάει περίεργα...:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• P9240001.jpg
    P9240001.jpg
    86,9 KB · Εμφανίσεις: 156
  • P9240002.jpg
    P9240002.jpg
    252,1 KB · Εμφανίσεις: 121
  • P9240003.jpg
    P9240003.jpg
    124,5 KB · Εμφανίσεις: 152
Χίλια μπράβο σου. Μπράβο σε όλους που τα βοηθάτε:cry:
Αχ τι να πω, καποιος πείτε τι κανουμε στα νεογεννητα σκυλάκια, δεν εχω ιδεα, μονο γατια μικρα μου χουν τυχει, σίγουρα θα θελει ζεστασια, δεν ξερω αν κανει το ανθρωπινο γάλα
Πες μας τα νέα σου όταν μπορεσεις, αχ το μικρακι μου το καημενο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πω πω...Καλο κουράγιο Τζούλια.Στο σκυλοφορουμ δεν εχουν κανενα υπομνημα για τετοιες περιπτωσεις;

Βασικά ξερω τι θέλουν τα σκυλάκια..:) τα ίδια με τα γατάκια.. και να μου φέρει γρήγορα το σκυλογάλα ο Φαρμακοποιός.

Αν βγάλουμε την πρώτη νύχτα ...

Καλη επιτυχια!

Τζούλια, βρήκα αυτό, ίσως βοηθάει:

Emergency Puppy Milk Replacer
  • 1 cup whole milk (cow or goat)
  • 1 pinch table grade salt
  • 3 egg yolks - no whites
  • 1 tablespoon corn oil
  • 1/4 teaspoon liquid vitamins
Είναι από εδώ, δες το μήπως έχει και κάτι άλλο χρήσιμο.

Καλό κουράγιο και καλή τύχη!

αχ ειναι ακριβως το ιδιο με εκεινο που ειχα βρει εγω..3 πεταμμενα ημιαια ροτβαιλερ εκ πρωτης οψης ...στη σχολη..τα πηραμε απο ενα 3 κοπελες τα μεγαλωσαμε 1 μηνα και επειτα τα υιοθετησαν ατομα με αυλη..θα παιδευτεις αλλα ειναι ονειρο τα μικρουλια ..γαλατακι με μπιμπερο και αρκουδακι με θερμοφορα..οτι και τα γατακια...αχ!!!!χιλια μπραβο που το πηρες το μικρουλακι!!!!!!:):):)

Αχ ψυχούλα μου... μακάρι να τα καταφέρει...

α βρε τζουλια... και σκυλομαμα... καλο κουράγιο!

Ευχαριστώ παιδιά!:)

Αχ, βρε Τζούλια, και λέγαμε ότι γλίτωσες από αυτά... Καλό κουράγιο για απόψε, δεν αφήνεις και κανένα από τα ήμερα γατιά σου να πλησιάσουν μπας και με το χουχούλιασμα το κρατήσουν ζεστό; (δεν έχω ιδέα από σκυλάκια, συγχωρέστε με εάν είναι άτοπο αυτό που προτείνω:/:) Η Μέλη μου, όταν είχα βρει ένα μωρό σκυλί (ενός μήνα), σήκωνε χέρι με κάθε ευκαιρία να του δείξει ποιός είναι ο αρχηγός με σφαλιαρίτσες, αλλά το είχε από κοντά, με προστατευτικότητα.

Τι να πω, ας περάσει η πρώτη νύχτα και όλα θα πάνε καλά:)

και για να μην ξεχνιόμαστε, κυρά - Αρχιγκιόσσα: Ωωωωωωμμμμμμ:rolleyes:

:mad: Α να χαθούνε πια...άκου σε σακούλα δεμένο! :down:

Εύχομαι να τη βγάλει τη νύχτα και να πάνε όλα καλά. Καλό κουράγιο και μπράβο σου.:)

καλο κουραγιο:). ειναι γλυκα :)

julia μου κουράγιο:/:...μακάρι να τα καταφέρει!:)

Julietta κράτα το ζεστό το μικρούλι:( Μπράβο ρε ψυχή πάντως. Άκου σακούλα οι κακόψυχοι.

δε βαζει το μυαλο μου πως κανουν κατι τετοιο?δεν εχουν ψυχη?καλη τυχη στο μωρακι,ευχομαι οτι καλυτερο..

Ναι βρε κορίτσια καλά τα μπράβο και τα συγχαρητήρια...και σίγουρα θέλει μεγαλείο ψυχής και αντοχές για να το κάνεις και ειλικρινά μπράβο στη κοπέλα....

Αλλά ας αναρωτηθούμε οι περισσότεροι εδώ μέσα...Ποιοσ "άνθρωπος;;;" θα είχε τη κακοψυχία να το κάνει αυτό;;; πώς αντέχει;;;;Και μόνο η σκέψη με κάνει να ανατριχιάζω... Αν δε θέλει σκυλάκια να μη παίρνει κάποιο κατοικίδιο.... Έλεος δηλαδή... Αχαρακτήριστος όποιος έκανε κάτι τέτοιο...Τι ναπω..έχω στενοχωρεθεί και έχω αποτροπιάσει..

Ελπίζω το μικρούλι να τα κατάφερε....ίσως το ένστικτο της γατούλας να λειτουργήσει και να το αντιμετωπίσει όπως ένα δικό της μωράκι...Πάντως είναι πολύ γλυκό και μακάρι να τα καταφέρει....Αυτό πιστεύω είναι το πιο δύσκολο...Εμένα το ψαράκι μου μου πέθανε από τη ζέστη και έκλαιγα...

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όποιον αναλαμβάνει ένα τόσο δύσκολο και μεγαλόψυχο έργο

Τζούλια μου καλό κουράγιο και όλα καλά να σου έρθουν και να πάει καλά το μικρούλι και τι γατάκι τι σκυλάκι όλα ψυχούλες έχουν να είσαι καλά και να μπορέσεις να το βοηθήσεις όσο γίνεται περισσότερο:up::up::up::up:

Τζουλια τι κανει το μικρουλακι,πως ειναι;

Καλό κουράγιο κι από μένα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back