Νεογέννητο στη σακούλα!

Βρε Julia εσύ ναι την ζεις πραγματικά την φύση σε όλο της το μεγαλείο:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

απιστευτα ειναι:up::up:
εχεις και φυσικη θερμοφορα σε μονιμη σωστη θερμοκρασια:up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ αχ αχ θα πεθάνωωωωωωωωωωωωωωωωωω....

Βαζω τη 1η φωτο στη gallery του strayshelp...:)

:inlove::inlove::inlove: πανέμορφες οι εικόνες...!

Οι φωτό είναι απίθανες.Νομίζω πως το γατάκι διατηρεί κάποια μνήμη από ότι πέρασε καί συμπαραστέκεται στο σκυλάκι.Ετσι καί τα γάτια της μάνας μου που βρεθήκανε νεογέννητα πεταμένα ότι καινούριο μωρό κουβαλήσουμε το παίρνουν υπό την προστασία τους καί το φροντίζουν λές καί είναι δικό τους μωρό.Αντίθετα με τα δικά μου που δεν κυνδυνέψανε ποτέ οτί καινούριο δουν κοιτάνε πως θα το ξεπαστρέψουν γρηγορότερα.Δεν μπορεί να είναι τυχαίο αυτό.

Χωρίς λόγια :cry:

Καλημέρα. Julia, σε παρακαλώ, τρέλανε στα φιλιά τη Μπουμπού που είναι η πιο καλή θετή σκυλομάνα στον κόσμο, παρόλο που είναι μικρό κοριτσάκι και η ίδια! Οι φωτό είναι κάτι περισσότερο από απίθανες...:) Σε ζηλεύουμε όλες, το έχεις καταλάβει;)

Τι κανει σημερα το μωρο;

Τη καλη που ειναι η μπουμπου..:redface: Να τη δανειστω για το νεογεννητο μου:lol: Γιατι τα δικα μου 5 ειναι και σε κανενα δεν ιδρωσε το αυτι τους και ειναι και της ιδιας ρατσας!!:blink:
Να σου ζησει το μωρακι και μπραβο!

Αχ αχ αχ θα πεθάνωωωωωωωωωωωωωωωωωω....

Βαζω τη 1η φωτο στη gallery του strayshelp...:)

Ήθελα να σας το πω παιδιά, το σκέφτηκα και εγώ, και εσύ yasmin, και για το Αδεσποτολογιο.. πείτε μου παιδιά, να σας στείλω, αν είναι τις μεγάλες αναλύσεις.:)

Έχω και άλλες πολλές φώτο φυσικά. Θα τις βάζω σιγά σιγά...:redface::redface:

Είμαστε καλά, το πρόγραμμα ομαλοποιήθηκε... (πάλι καλά να κοιμηθεί λιγάκι η μάνα), μεγαλώνει απίστευτα γρήγορα.. και έχει και απίστευτη δύναμη! Σπρώχνει δηλαδή..., το μπιμπερό και πρέπει να κρατάω και κόντρα για να μην με διώξει.

Αποζητά πλέον πιο πολύ την ανθρώπινη επαφή... μόλις τον παίρνω αγκαλιά ή στα χέρια μου κουρνιάζει, σαν πουλάκι και κοιμάται αμέσως... αναστενάζει κιόλας 1-2 φορές...:inlove:

Aχ! Τι υπέροχα συναισθήματα πρέπει να γεννιούνται, από τέτοια επαφή...:)

Αχ Αχ τι ψυχούλες!!! :inlove::inlove::inlove:

Να τα χαίρεσαι!!! Είναι σκέτη γλύκα!

Παρεπιπτόντως ο Αριέλ λέει πως το μικρό έχει πολλά χαρακτηριστικά από ροντβάιλερ.

Μπράβο σου για αυτό που κάνεις!Ποιος παλιάνθρωπος το έκανε αυτό?για την σακούλα μιλάω:mad::cat::blink::eek:

Παρεπιπτόντως ο Αριέλ λέει πως το μικρό έχει πολλά χαρακτηριστικά από ροντβάιλερ.

Μάλλον δεν είμαστε τόσο.. άγριοι και επιβλητικοί...:redface::lol:

Πιθανότατα το παιδί μου είναι ένα ταπεινό πλην τίμιο ημίαιμο ράτσας Ελληνικός Ιχνηλάτης :happy::happy:
Το πιο λογικό κιόλας αφού είναι γεμάτος ο τόπος!!!

Οτι και αν είναι, είναι ένα μικρο γλυκό κουκλάκι!

Και το όνομα αυτού Φάνης!!!!

Άρχισα λοιπόν να ψάχνω στο νετ... για τον Ελληνικό Ιχνηλάτη ή Γκέκα.

Βάζω λοιπόν να μου βρεί εικόνες του Γκέκα... και φυσικά μου έβγαλε και τον Ποδοσφαιριστή!!!:lol::lol::lol:

Τί γέλιο έριξα!!!! "Φάνης" λοιπόν το όνομα αυτού!!!
-Γιατί μας φανερώθηκε ξαφνικά μπροστά μας
- Γιατί φανερωθήκαμε και εμείς και τον σώσαμε
- Γιατί μου άνοιξε μπροστά μου τον κόσμο των σκυλιών
- και γιατί ........του είναι ΚΟΥΤΙ απλά!!!!:cool::cool::cool::cool:

ΥΓ. Τώρα περιμένουμε.. να φανερωθεί και ένα θαύμα.. να τον αποδεχθεί και ο Κίκης!!:/::/:

Συνημμένα

• 0007.jpg
    0007.jpg
    258,1 KB · Εμφανίσεις: 60
  • 70012.jpg
    70012.jpg
    179 KB · Εμφανίσεις: 49
Ωραιο το ονομα!Ο Κικης δεν τον θελει;

Ωραιο το ονομα!Ο Κικης δεν τον θελει;

Σήμερα κοιμήθηκαν δίπλα-δίπλα... αυτός πάνω από την κουβερτούλα και ο Φάνης απο κάτω... αλλα ο Κικης ΔΕΝ το ήξερε..;) ήταν ψόφιος κιόλας.. όλη μέρα ήταν στον κήπο...

Προς το παρόν, εκεί στην φώτο, κάνει να σηκώσει το χέρι και να το κατεβάσει πάνω στο κεφαλάκι του Φάνη.... εγώ φωνάζω και ο Κίκης φεύγει..:/::/: Αδιαφορία θα το έλεγα.. και άμυνα.

Αλλά νωρίς είναι ακόμα...που θα μου πάει???:redface::rolleyes:

Ε μωρε του πεσανε πολλα του καημενου,καινουριο σπιτι,γατες,σκυλοι...Σιγα σιγα.

Βρε Τζούλια, ΤΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ;; :inlove::inlove::inlove::inlove:
Τι να πω, δεν νομίζω πως χρειάζονται λόγια...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back