Νεογέννητο στη σακούλα!

Τι γλικούλικα που ειναι!!!:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πέρασε κιόλας 1 εβδομάδα!!

Ναι, και όμως περίπου τέτοια ώρα με άκουσαν να κλαίω σαν μωρό παιδί... σε μία σακούλα σφιχτοδεμένη. :/::/:
Με πείραν σπίτι, με τάισαν, με ζέσταναν, και έζησα μια εβδομάδα!!! Μαρέσει η ζωή έχει πλάκα.. και οι φωνές και τα χάδια που ακούω προς στιγμήν!.
Άντε να ανοίξω και τα μάτια να δώ τί πρόσωπο κρύβεται πίσω απο την φωνή και την μυρωδιά.:happy::happy:

Με λένε ΦΑΝΗ( απο το Γκέκας) και.... "δεν μπορώ , δεν μπορώωωωω να περιμένω!!!!!!! " :cool::cool::cool:

σε προφίλ
PA010014.jpg

και σε αμφάς!!
PA010012.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αγααααααααααααααααπη μου!! Να σου πω μαζί με τον Κίκη μου στέλνεις και τον Φάνη? :P :lol:

:inlove: Σκέφτεσαι να την κρατήσεις ?

:inlove: Σκέφτεσαι να την κρατήσεις ?

Είναι Ο Φάνης.... και δεν ξέρω ακόμα.:redface:
ΙΣΩΣ, αν είμαι 150% σίγουρη, ότι θα είναι καλά εκεί που θα τον δώσω.:cry:

Για την κυρία εξ Αγγλίας.... η απάντηση είναι "ο Φάνης είναι off limits.-":mad:

Είναι Ο Φάνης.... και δεν ξέρω ακόμα.:redface:
ΙΣΩΣ, αν είμαι 150% σίγουρη, ότι θα είναι καλά εκεί που θα τον δώσω.:cry:

Για την κυρία εξ Αγγλίας.... η απάντηση είναι "ο Φάνης είναι off limits.-":mad:

Καλέ γιατι??

Α είναι αγοράκι :redface: . Τι πάει να πει off limits δηλαδη αυτη η κυρία στο είπε?

Α είναι αγοράκι :redface: . Τι πάει να πει off limits δηλαδη αυτη η κυρία στο είπε?

Σε μένα το λέει και εννοεί οτι δεν μου τον δίνει. Κακιά! :mpliaks::P

Καλέ γιατι??

Τί γιατί???
Έτσι αλλάξαμε 2 βλακείες σε ένα φόρουμ και θα γίνεις Συμπεθέρα??:blink::blink:

αιντεεεεε... θα περάσετε το Γερμανικό Βασανιστήριο και το Ιαπωνικό μαζί...:rolleyes::rolleyes:

Επίσης, ΑΦΜ, Ε9, ποιηστοπ γεννήσεως, βαφτίσεως, έχει πράμα χαρτούρα πολύ....:cool::cool::lol::lol::lol:

Τί γιατί???
Έτσι αλλάξαμε 2 βλακείες σε ένα φόρουμ και θα γίνεις Συμπεθέρα??:blink::blink:

αιντεεεεε... θα περάσετε το Γερμανικό Βασανιστήριο και το Ιαπωνικό μαζί...:rolleyes::rolleyes:

Επίσης, ΑΦΜ, Ε9, ποιηστοπ γεννήσεως, βαφτίσεως, έχει πράμα χαρτούρα πολύ....:cool::cool::lol::lol::lol:

Δεν με φοβίζουν εμένα αυτά!!! Καθόλου παρακαλώ! Οοοοοολα τα έχω να τα δώσω. Και καθαρό το ποινικό μου γατομητρώο (και ας μιλάμε για γλυκό σκυλάκι). Αμεεεεεεεεε

Υ.Γ Κάνω πλάκα θα μου ήταν αδύνατον προς το παρόν να πάρω σκύλο (και στο προσεχες μέλλον) αλλά κάποια στιγμη (ελπίζω γρήγορα) θα γίνει ΚΑΙ αυτο!

Και Κτηματολόγιο παρακαλώ!!!! Έλα να βγαίνουν οι προίκες!!!:up:
(Το κατάλαβα καλέ... και εγώ δεν είχα σκοπό να βρεθώ με σκύλο.. αλλα με βρήκε αυτός!)

Και Κτηματολόγιο παρακαλώ!!!! Έλα να βγαίνουν οι προίκες!!!:up:
(Το κατάλαβα καλέ... και εγώ δεν είχα σκοπό να βρεθώ με σκύλο.. αλλα με βρήκε αυτός!)

Ένα θα πώ! Είμαστε κάτοχοι διαμερίσματος. Δικού μας ολόδικού μας. Εν ολίγοις κανείς χλειμίτζουρας (βλεπε σπιτονοικοκύρης) δεν μπορεί να μας την πει που έχουμε ζωάκια σπίτι. Ε?? Τον κέρδισα τον Φάνη?

Υ.Γ. και μένα κάπως έτσι το κόβω να με βρίσκει ο δικός μου μελλοντικός σκύλος. Θα με πάρει στο κατόπι και εγώ θα τον προσκαλέσω σπίτι μου!

Ένα θα πώ! Είμαστε κάτοχοι διαμερίσματος. Δικού μας ολόδικού μας. Εν ολίγοις κανείς χλειμίτζουρας (βλεπε σπιτονοικοκύρης) δεν μπορεί να μας την πει που έχουμε ζωάκια σπίτι. Ε?? Τον κέρδισα τον Φάνη?

Υ.Γ. και μένα κάπως έτσι το κόβω να με βρίσκει ο δικός μου μελλοντικός σκύλος. Θα με πάρει στο κατόπι και εγώ θα τον προσκαλέσω σπίτι μου!

Ωραία, το περάσατε το τέστ των "λεφτών αισθημάτων".
Πάμε παρακάτω,

αποστείλατε λεπτομερές φωτογραφικό βιογραφικό, καθώς και το ανάλογο "υιοθετόσημο" (βλ. φακελάκι) :rolleyes: και θα ενημερωθείτε αν περάσατε στο επόμενο στάδιο, να έρθετε για συνέντευξη.

Καλώς ή κακός, τα στοιχεία σας θα μείνουν στο αρχείο μας για μελλοντική πιθανή ανάγκη.:cool:

Ευχαριστούμε για την προτίμησή σας, και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία και σταδιοδρομία!

Κίκης-Φάνης & ΣΙΑ ΟΕ :)

Ωραία, το περάσατε το τέστ των "λεφτών αισθημάτων".
Πάμε παρακάτω,

αποστείλατε λεπτομερές φωτογραφικό βιογραφικό, καθώς και το ανάλογο "υιοθετόσημο" (βλ. φακελάκι) :rolleyes: και θα ενημερωθείτε αν περάσατε στο επόμενο στάδιο, να έρθετε για συνέντευξη.

Καλώς ή κακός, τα στοιχεία σας θα μείνουν στο αρχείο μας για μελλοντική πιθανή ανάγκη.:cool:

Ευχαριστούμε για την προτίμησή σας, και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία και σταδιοδρομία!

Κίκης-Φάνης & ΣΙΑ ΟΕ :)

Φωτογραφικο υλικο??? :blink: Γιατί αν είμαι ασχημη ασχημαίνω και τον Φάνη?? :blink::hmm:

Όλα θα σας τα στείλουμε όταν επιστρέψουμε ελλάδα (λιαν συντόμως) διότι σκοπέυουμε ΚΑΙ εμεις να μπούμε ενεργά στην βοήθεια τον μικρών μας φίλων. Και επίσης να υιοθετήσουμε όσα μας παίρνει.

Ευχαριστώ!

:up:
α ρε κλειανα, μπήκα πρώτα στο άρθρο και λέω: "Κατι μου θυμίζει αυτο το μωρο... 20 γάτες... λες;"
:lol:

Ευχαριστώ Κλειάννα!!!:):inlove:
(20 γάτες.... να με πάνε μέσα θέλεις???:redface:):lol::lol:

Κλειαννα υπεροχο..

Τζουλια τι κανει ο κουκλος?

Τζουλια τι κανει ο κουκλος?

Ε, τι κάνει ο κούκλος... Ετοιμάζει press conference, ζητάει γραπτώς τις ερωτήσεις πριν δώσει συνέντευξη στα ΜΜΕ και εσχάτως έκανε και παράπονα για το χειρίστης ποιότητος μαγικιάζ που του έκαναν σε τηλεοπτικό του περασμα... Με τη μάνα που έχει, τι περιμένεις.:P Θα πάει μπροστά, πάντως:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back