julia
Διακεκριμένο μέλος
Πάω να ΤΗΝ ταΐσω...να πάρω 2-3 γατιά να πέσω για ύπνο...
Ανακοινώθηκε και στον Μπαμπά... γέλαγε..
Αυριο θα πάω να αγοράσω ΡΟΖ.... πάλι καλά που δεν έχω παρει τίποτα.
Δεν μπορώ, το σοκ ήταν μεγάλο.
Καλή σας νύχτα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
..γιατι οχι ημιαιμο ροτβαιλερ??
σσσσσ θες να με διώξουν απο το ΣΠΙΤΙ??????
ένα ένα.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος

καληνυχτα και...κουραγιο
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
σσσσσ θες να με διώξουν απο το ΣΠΙΤΙ??????
ένα ένα.....![]()
ααα,καταλαβα,ε τοτε ημιαιμο τσιουαουα πες!

fru_fru
Δραστήριο μέλος
ααα,καταλαβα,ε τοτε ημιαιμο τσιουαουα πες!![]()
Ναι ... τσιουαουα με Κινγκ Κονγκ

AGGELIKI
Διάσημο μέλος

fru_fru
Δραστήριο μέλος
Λες να της παρει και ροζ βρακακι???

Αντε, να μας ζησει η σουρτουκω!!!

πηνελοπη
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι ... τσιουαουα με Κινγκ Κονγκ![]()

Να σας ζήσει η κόρη.
Desdemona
Διάσημο μέλος
Αν και, βλέποντας τις φωτογραφίες, είπα "κάποιος να την ενημερώσει ότι είναι θηλυκό πριν το δέσει σκοινί κορδόνι ότι είναι άντρακλας", αλλά βλέπω ότι οι έμπειρες σκυλομαμάδες με πρόλαβαν

Επιβεβαιώνω λοιπόν κι εγώ, ως σκυλοαδελφή πάααααααρα πάαααρα πολλών ελληνικών ιχνηλατών, ότι το κουκλί είναι κοριτσάκι

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Για αυτό της δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον ο Κίκης
maroulaki2
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από maroulaki
Σκέφτεσαι να την κρατήσεις ?----------------------------------------------------------------------------
Είναι Ο Φάνης.... και δεν ξέρω ακόμα.

ΙΣΩΣ, αν είμαι 150% σίγουρη, ότι θα είναι καλά εκεί που θα τον δώσω.:cry:
----------------------------------------------------------------------------------------------
τελικα και γυναικα ειναι και την κράτησες! Α, και....φανή λένε τη μαμα μου δεν θελω σχολια για το ονομα περικαλω

(πλάκα κάνω ετσι
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος

Να τη χαίρεστε λοιπόν τη μικρή! Η φωτογραφία ανάσκελα, με την κοιλιά τούμπανο είναι απίθανηηηη

fru_fru
Δραστήριο μέλος
'Ωστε Τζούλια σου προέκυψε γόησσα ο Φάνης!
Να τη χαίρεστε λοιπόν τη μικρή! Η φωτογραφία ανάσκελα, με την κοιλιά τούμπανο είναι απίθανηηηη![]()
Καλα, την εχει σκασει στο φαι η Τζουλη, εχω δει κοιλιτσες τουμπανο αλλα αυτη αδελφακι μου ειναι κι αν ειναι

julia
Διακεκριμένο μέλος
(Πώς την πάτησα έτσι????

)Δεν φτάνουν όλα... την αναστατώσατε, και δεν έκλεισε μάτι όλο το βράδυ μέχρι να το χωνέψει και η ίδια ότι δεν είναι Πασάς, αλλά Σουλτάνα...
Μαζί και η μάνα.....Τώρα απο τις 9 το πρωί, που έφαγε και έσκασε, δεν έχει κουνηθεί... και όλο ανάσκελα φυσικά!!!

aalyah
Διάσημο μέλος
Πείτε-πείτε.... ότι θέλετε....
(Πώς την πάτησα έτσι????)
Δεν φτάνουν όλα... την αναστατώσατε, και δεν έκλεισε μάτι όλο το βράδυ μέχρι να το χωνέψει και η ίδια ότι δεν είναι Πασάς, αλλά Σουλτάνα...Μαζί και η μάνα.....
Τώρα απο τις 9 το πρωί, που έφαγε και έσκασε, δεν έχει κουνηθεί... και όλο ανάσκελα φυσικά!!!![]()
Ε φυσικά ανάσκελα....που να πάει μπρούμιτα....θα ισοροπει στη κοιλιά και θα κάνει τραμπάλα....για τραμπάλες σου λέει είμαστε όταν πάμε για ύπνο? Κατσε να την πεσω ανάσκελα....
julia
Διακεκριμένο μέλος
Απορίες
1 Η Μανδάμ, έχει βγάλει δοντάκια.. και όλο με δαγκώνει, και θέλει να παίξει... Την αφήνω να με δαγκώνει? και να σκοτώνει το δάχτυλό μου??
2 Τι σε παιχνιδάκι να της φτιάξω, κατι να παιζει???
3 Να αρχίσω να δοκιμάζω μήπως τρώει μουλιασμένες κροκέτες??
4 Κάνει κάτι γργργργργργρ.... και μου ορμάει, και παλεύει με αόρατους εχθρούς...παίζει το ξέρω... εγώ να την αφήνω να μου ορμάει?? Μην μάθει οτι το να με δαγκώνει είναι ΟΚ... όπως στις γάτες που δεν είναι καλό....

5 έχει έρωτα με τα μαλλιά μου... μου τα γλύφει και θέλει συνέχεια... Να την μάθω αγκαλιά?? Ή δεν θα ξεκολλάει μετά.. και ΑΝ λείπω θα τους πρήζει???.....
Περιμένω τα φώτα.

ruko
Διάσημο μέλος

Όσο για το δάγκωμα, καλύτερα να μην την αφήνεις, γιατί είπαμε είναι και ημίαιμο ροτβάιλερ.

Νομίζω υπάρχουν κάτι πλαστικά κόκαλα και κάτι παιχνιδάκια με κόμπους γι' αυτή τη δουλειά (έχω δει και στο σούπερ). Περισσότερα, όταν μπουν οι σκυλομαμάδες. Σου στέλνω και το φυλλάδιο που έχει γράψει η Αγγελική για νέους σκυλογονείς.

julia
Διακεκριμένο μέλος

arfic
Εκκολαπτόμενο μέλος
https://www.dogbreedinfo.com/care.htm
τα τέσσερα πρώτα είναι απαραίτητα, και βέβαια ότιπδήποτε με τη λέξη puppy χρησιμο είναι!!!

Αντε καλά να περνάτε!!!

ria23
Διάσημο μέλος
αχ ειναι ακριβως το ιδιο με εκεινο που ειχα βρει εγω..3 πεταμμενα ημιαια ροτβαιλερ εκ πρωτης οψης ...στη σχολη..τα πηραμε απο ενα 3 κοπελες τα μεγαλωσαμε 1 μηνα και επειτα τα υιοθετησαν ατομα με αυλη..θα παιδευτεις αλλα ειναι ονειρο τα μικρουλια ..γαλατακι με μπιμπερο και αρκουδακι με θερμοφορα..οτι και τα γατακια...αχ!!!!χιλια μπραβο που το πηρες το μικρουλακι!!!!!!![]()
τωρα ειδα τι παιζει..καλε απο την πρωτη σελιδα στο ειπα..εχω παραθεση πανω..ημιαιμο ροτβαιλερ..μεγαλωσα και γω τετοια..κουκλια...να σου ζησει......

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool