Νεογέννητο στη σακούλα!

ΤΗΝΚΣ!!! Πάντως κυνηγάει ήδη τα πάντα!!!

Απο γάτες (1η φώτο πάει για τον Κίκη) ο οποίος είναι και ο αγαπημένος της, μιας και έχει κουδουνάκι, που την τρελάνει,:P άλλα θύμματα είναι...λουλούδια, φύλλα, σκούπες, παντζάκια, παπούτσια!!!:up:
:lol::lol::lol:
Γεια σου ρε Λου είσαι μεγααααάλη κυνηγός!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κουκλα η Λου,και δεν της ξεφευγει τιποτα ε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επειδή θέλατε ειδύλλιο.... λυσσάρες!!!!:redface::P

Την προσέχει που της τρώει το φαγητό.. μην έρθουν και άλλοι...
90005.jpg

Τελείωσε η μανδάμ Μπουμπού .. και της κάνει γλύκες..
90006.jpg

Και φιλάκι/"τραγάνισμα" το αυτάκι!!:P
90007.jpg

.... και γενικότερα....:rolleyes:
090008.jpg

Περιμένοντας την υπηρέτρια/καθαρίστρια/μαγείρισσα Νο1
90009.jpg

και νο2 σε position καθηστή
090010.jpg

Ειναι γλυκυτατες και οι δυο!Εγινε πολυ ομορφη σκυλιτσα τελικα.

αυτο το σκυλακι ειναι εκεινο το σαμιαμιδακι στην πρωτη σελιδα??????? πως μεγαλωσε καλε???????? julia στανταρ εχει απο ροτβαιλερ!!!! βλεπω να μη χωραει στη φωτο σε λιγο καιρο!!!!:lol::lol::lol:

αυτο το σκυλακι ειναι εκεινο το σαμιαμιδακι στην πρωτη σελιδα??????? πως μεγαλωσε καλε???????? julia στανταρ εχει απο ροτβαιλερ!!!! βλεπω να μη χωραει στη φωτο σε λιγο καιρο!!!!:lol::lol::lol:

Είναι ΓΚΕΚΑΣ.... και μικρό σουλούπι μάλιστα.. :):) Τα στραβά πόδια είναι απο αβιταμίνωση... τα στρώνουμε όμως.:)

Οχι οτι έχω πρόβλημα...ας γίνει και ελέφαντας...:happy::happy:

γκεκας εχει ο θειος μου κυνηγόσκυλα!ειναι πολυ καλοι χαρακτηρες τα δικα μας τουλαχιστον πολυ φατσονια!!τα κοριτσακια ειναι πιο μικροσωμα!! θα προσπαθησω να ανεβασω φωτο απο την λιζα τωρα που την βλεπω μοιαζουν τρελα!!!!!:)

ειναι απο φωτο και δεν ξερω αν φαινεται καλα:blink:

Συνημμένα

• Scan0.jpg
    Scan0.jpg
    98,9 KB · Εμφανίσεις: 56
Καλά βρε Julia τι τέλειες φώτο είναι αυτές . Και τι τέλειο το μέρος που μένεις:)

ειναι απο φωτο και δεν ξερω αν φαινεται καλα:blink:

Μιά χαρά φαίνεται!:) Ναι, τέτοιο είναι!.. αντε να είναι μπασταρδάκι.. γιατί γνήσιο γκέκα.. δεν νομίζω να τον πέταγαν...:/:

Ράνια μου, ευχαριστώ...:redface:
Δεν μπορώ να πω οτι το μετάνιωσα που έφυγα απο την Αθήνα... :(να στρώσουν και οι δουλίτσες μου.. και θα είμαι ΟΚ!!!:up:

Julia μια κούκλα το παιδί σου!!! Πω πω καλέ πως μεγάλωσε έγινε εντελώς αγνώριστη!! Φτου φτου μη την βασκάνω την κούκλα σου.

Ρε τι κουκλα που έγινε η μικρή!!!!Απο κει που ήταν σαν κεφτεδάκι δίπλα στο γατόνι κοιτα πως ξεπετάχτηκε!!!!Να τη χαίρεσαι!!!:)

Τζουλια... τι κουκλι ειναι αυτο????????????????
μπραβο ρε κοπελια!!

Τζουλια... τι κουκλι ειναι αυτο????????????????
μπραβο ρε κοπελια!!

Φχαριστώ ρε κοπελιά!!! (τι κάνεις, καλά??? :rolleyes:):)

Και όλους τους άλλους για τα καλά σας λόγια.:redface:

Η κόρη.. και η μάνα έχουν φτύσει αίμα.. για να γίνει το σκυλί, σκυλί.:/:...

Μπορώ να πώ.. οτι το μεγάλωμα 1 σκυλιού = 10γάτες... πλέον άνετα!!:blink:
Και ακόμα... έχουμε δρόμο. Το "κάτσε" το μάθαμε.:)
(πανέυκολες, και αυτοεξυπηρετούμενες οι γάτες!:)

Της έκανα και ΛΟΥΞ σπιτάκι, γιατί έπιασαν τα κρύα.. και η Μπουμπού την έφτυσε.. και την βγάζει κάτω απο την σόμπα μαζί με τους άλλους!!:down::down:

Κυνηγοσκυλάκι με Ντομπερμανάκι μάλλον....ΚΟΥΚΛΑ ΕΙΝΑΙ!!!

Καλημέρα! Μια κούκλα έγινε η Λου! Να τη χαίρεσαι και εύχομαι σύντομα να είναι τέλεια στην υγεία της! Εγώ ερωτεύτηκα τα πατούσια της!:inlove:

Χρόνια σας Πολλά και απο μένα!!!!:):)

P1060013.jpg

Εδώ με την φιλενάδα.. που πλέον ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ με τίποτα!!!!:mad::mad::down:

P1060023.jpg

Πιο ζηλιάρα, εγωίστρια, διαβολόγατα ΔΕΝ έχω ξαναδεί...:blink:
Δεν αφήνει την Λου να φάει, να παίξει, να μπεί στο σπίτι της... της αδειάζει τις κροκέτες, τις τρώει... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ αυτή η γάτα....:mad:

(Χαρίζεται, με ΠΛΗΡΩΜΗ... θηλυκή στειρωμένη, εμβολιασμένη γατούλα 8 μηνών, τσαχπίνα, πανέξυπνη, και αγαπησιάρα!!!!):/::redface:
===προς το παρόν είναι πλάκα....===:/::rolleyes:

P1060017.jpg

Aχ μωρέ τα ψυχουλίνια μου...

βρε julia μου σε συμπαθουσα μια τωρα που διαβασα και αυτο το ποστ σε αγαπαω..ρε τι κακος κοσμος...εισαι ψυχαρα και μπραβο σου..:D

Ευχαριστούμε...

Πάρτε άλλη μία... (συγνώμη για την ακαταστασία, αλλά η υπηρέτρια είχε πάρει άδεια.. και η καμαριέρα, δεν είχε περάσει ακόμα να στρώσει το κρεβάτι, και να συμμαζέψει το σπίτι...:redface:)

P1060021.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back