gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 11:41 Η gatouni έγραψε: #281 07-01-09 11:41 Julia πάρε εμένα μέχρι να γυρίσει!!!! Άμα δεις προκοπή γράψε μου. Όλη μέρα γάτες και τη Λου θα χαϊδεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 12:30 Η ria23 έγραψε: #282 07-01-09 12:30 julia λες για μενα υπομονη που η Ηρω γκρινιαζει!!!!!! αλλα τελικα υπαρχουν και χειροτερα!!!! την ζηλιαρα την περνω εγω αμα θες...με την δικια μου ουτε ωρα δεν θα αντεξει!!!!!!!!!!!!!! θα τη στρωσω και θα σου την ξαναστειλω!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 12:30 Η julia έγραψε: #283 07-01-09 12:30 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Julia πάρε εμένα μέχρι να γυρίσει!!!! Άμα δεις προκοπή γράψε μου. Όλη μέρα γάτες και τη Λου θα χαϊδεύω. Click για ανάπτυξη... ΑΧ.....Με τον πόνο μου παίζετε.... Πότε θα σας τα φέρω.. όλα.. και θα εξαφανιστώ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 12:41 Η NiaR έγραψε: #284 07-01-09 12:41 Χαρα στο κουραγιο σου κοπελια! ανω κατω στα καναν ολα! τρομερο διδυμο παντως!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 12:50 Η chryssa έγραψε: #285 07-01-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από julia: ΑΧ.....Με τον πόνο μου παίζετε.... Πότε θα σας τα φέρω.. όλα.. και θα εξαφανιστώ??? Click για ανάπτυξη... Υπάρχει και πιο πέρα από εκεί που είσαι τώρα???? Αστειεύομαι φυσικά... Πάντως πιστεύω ότι τόσα που έχεις, μάλλον δε θα σε αφήσουν εκείνα να φύγεις!!! Φαντάζομαι τη Λου πρώτη γραμμή να κλείνει την πόρτα, και από πίσω οπισθοφυλακή καμιά 30αριά γάτες να νιαουρίζουν με παράπονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:47 Η alice έγραψε: #286 07-01-09 13:47 Btw, julia, απ' οτι καταλαβα, πρεπει να μενεις καπου εδω γυρω....κοντα με μενα.... Φιλακια πολλα στη Λου και στη γατο-αποικια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 14:09 Η julia έγραψε: #287 07-01-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από alice: Btw, julia, απ' οτι καταλαβα, πρεπει να μενεις καπου εδω γυρω....κοντα με μενα.... Φιλακια πολλα στη Λου και στη γατο-αποικια! Click για ανάπτυξη... Thnks alice. Εγώ είμαι Πελοπόννησο (Αρκαδία) εσύ αν θυμάμαι καλά είσαι Φωκίδα μεριά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 14:26 Η alice έγραψε: #288 07-01-09 14:26 Χμμμ.... Αργολιδα ειμαι και απ'οτι καταλαβαινω πρεπει να ειμαι απεναντι απο σενα. Υποψιαστηκα οτι η εδω θα εισαι η απο 'κει! Εγω ειμαι Κρανιδι - Πορτοχελι. Αλλα ειπα οτι θα 'σαι κοντα λογω του οτι πηγες Ναυπλιο. Ασχετη κουβεντα, παω να κοιταξω το κοτοπουλακι των παιδιων και να τα μαζεψω απο τα χωραφια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 14:35 Η chryssa έγραψε: #289 07-01-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από alice: Ασχετη κουβεντα, παω να κοιταξω το κοτοπουλακι των παιδιων και να τα μαζεψω απο τα χωραφια! Click για ανάπτυξη... Άσχετη κουβέντα, αλλά πώς σας ζηλεύουμε εμείς που είμαστε στη δουλειά στη Λ. Μεσογείων και το μόνο που ακούμε είναι περί ανασχηματισμού... Στέλνουμε ένα απαλό φιλάκι στο κοτοπουλάκι του Πορτοχελίου και ζουλήγματα στην γατοσκυλοπαρέα της Πελοποννήσου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 14:41 Η alice έγραψε: #290 07-01-09 14:41 Ευχαριστουμε για τα φιλακια, υπομονη στη Μεσογειων και μην ανησυχεις, και μεις για τον αναθεματισμενο τον ανασχηματισμο ακουμε. Λες και δεν εχουμε τιποτα γατο-σκυλο-καλυτερο να κανουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 14:51 Η julia έγραψε: #291 07-01-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από alice: Ευχαριστουμε για τα φιλακια, υπομονη στη Μεσογειων και μην ανησυχεις, και μεις για τον αναθεματισμενο τον ανασχηματισμο ακουμε. Λες και δεν εχουμε τιποτα γατο-σκυλο-καλυτερο να κανουμε! Click για ανάπτυξη... Α, οκ σε μπέρδεψα μάλλον με άλλη κοπέλα. Ναι, είμαι απέναντι σου και με καθαρό καιρό σε βλέπω κιόλας! Εγώ μετά απο μήνες είπα να δω τί γίνεται με το αέριο... και τον πόλεμο, και ακούω και εγώ ανασχηματισμό... κάθομαι στο κρεβάτι με 4 παιδιά... και κάνω δουλίτσα. Είμαι και συναχωμένη, μπουκωμένη χάλια μαύρα.. Με φάγανε οι βόλτες ξημερώματα με τις πιζάμες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:04 Η alice έγραψε: #292 07-01-09 15:04 Δουλεια με 4 παιδια? Η κοιμονται η τα εχεις καλα εκπαιδευμενα! Εγω προσπαθω να μαζεψω τον αλητη (Shiba) που κυνηγαει φαντασματα στο μπαλκονι, τη μανα του που κυνηγαει τους γατους απο το μπαλκονι και τη Χιονατη... Αυτη μαζευτηκε μονη της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:34 Η julia έγραψε: #293 07-01-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από alice: Δουλεια με 4 παιδια? Η κοιμονται η τα εχεις καλα εκπαιδευμενα! Εγω προσπαθω να μαζεψω τον αλητη (Shiba) που κυνηγαει φαντασματα στο μπαλκονι, τη μανα του που κυνηγαει τους γατους απο το μπαλκονι και τη Χιονατη... Αυτη μαζευτηκε μονη της! Click για ανάπτυξη... Είναι ώρα ύπνου στην φάρμα... και μια φτωχή μάνα ψάχνει χώρο και πάπλωμα να σκεπάσει τα ποδαράκια της.. Σε περίληψη, τα γατιά κοιμούνται, και ο σκύλος οργώνει ακόμα την αυλή και τον κήπο... κατα τις 5 που θα πιάσει υγρασία θα τον μαζέψω. Φώτο γατιών τωρινή. Και η Λου με τα φιλαράκια/γείτονες της, στο πρωινό κουτσομπολιό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1070030.jpg 227,7 KB · Εμφανίσεις: 51 P1070018.jpg 317,9 KB · Εμφανίσεις: 53 julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 23:02 Η julia έγραψε: #294 18-01-09 23:02 Ορίστε τί είδα μόλις, άνοιξα το παράθυρό μου σήμερα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 23:06 Η moukelis έγραψε: #295 18-01-09 23:06 Αυτοκολλητες ε;Πολυ γλυκια εικονα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 23:10 Η Μυρτω4038: #296 18-01-09 23:10 Τι ομορφη εικονα! Για καρτ ποσταλ ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 23:11 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #297 18-01-09 23:11 Καλέ τι πλάσματα είναι αυτά?:kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 23:12 Η julia έγραψε: #298 18-01-09 23:12 Ναι, κοιμούνται στο χαλακι αγκαλιά, η Λου την καβαλάει, η Μπουμπου τα παίρνει!!!! Της τρώει το φαγητό, η Λου την κυνηγάει!!! Μιλάμε ενα σόου!!! Να φαίνεται λίγο.. μολις άνοιξα το παράθυρο με άκουσαν και σηκώθηκαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:41 Η julia έγραψε: #299 07-02-09 14:41 4 μηνών και κάτι ψιλά.... Σε στάση Σφίγγα Ατενίζοντας το μέλλον Σισίτιο Χιούστον... we have a problem.... (Μιλάμε για ΖΗΛΙΑ....) Αχ άραξα... Απο δόντια πάμε καλά.... βγαίνουν και οι 2 κυνόδοντες Παιχνίδια Αποτέλεσμα "Γερμανικής" εκπαίδευσης, το λεγόμενο "κάθισε κλαρίνο" και no comment Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:42 Η alice έγραψε: #300 07-02-09 15:42 Και σημερα σκεφτομουν να μπω να ρωτησω που χαθηκατεεεεεε???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Julia πάρε εμένα μέχρι να γυρίσει!!!! Άμα δεις προκοπή γράψε μου. Όλη μέρα γάτες και τη Λου θα χαϊδεύω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 12:30 Η ria23 έγραψε: #282 07-01-09 12:30 julia λες για μενα υπομονη που η Ηρω γκρινιαζει!!!!!! αλλα τελικα υπαρχουν και χειροτερα!!!! την ζηλιαρα την περνω εγω αμα θες...με την δικια μου ουτε ωρα δεν θα αντεξει!!!!!!!!!!!!!! θα τη στρωσω και θα σου την ξαναστειλω!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 12:30 Η julia έγραψε: #283 07-01-09 12:30 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Julia πάρε εμένα μέχρι να γυρίσει!!!! Άμα δεις προκοπή γράψε μου. Όλη μέρα γάτες και τη Λου θα χαϊδεύω. Click για ανάπτυξη... ΑΧ.....Με τον πόνο μου παίζετε.... Πότε θα σας τα φέρω.. όλα.. και θα εξαφανιστώ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 12:41 Η NiaR έγραψε: #284 07-01-09 12:41 Χαρα στο κουραγιο σου κοπελια! ανω κατω στα καναν ολα! τρομερο διδυμο παντως!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 12:50 Η chryssa έγραψε: #285 07-01-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από julia: ΑΧ.....Με τον πόνο μου παίζετε.... Πότε θα σας τα φέρω.. όλα.. και θα εξαφανιστώ??? Click για ανάπτυξη... Υπάρχει και πιο πέρα από εκεί που είσαι τώρα???? Αστειεύομαι φυσικά... Πάντως πιστεύω ότι τόσα που έχεις, μάλλον δε θα σε αφήσουν εκείνα να φύγεις!!! Φαντάζομαι τη Λου πρώτη γραμμή να κλείνει την πόρτα, και από πίσω οπισθοφυλακή καμιά 30αριά γάτες να νιαουρίζουν με παράπονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:47 Η alice έγραψε: #286 07-01-09 13:47 Btw, julia, απ' οτι καταλαβα, πρεπει να μενεις καπου εδω γυρω....κοντα με μενα.... Φιλακια πολλα στη Λου και στη γατο-αποικια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 14:09 Η julia έγραψε: #287 07-01-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από alice: Btw, julia, απ' οτι καταλαβα, πρεπει να μενεις καπου εδω γυρω....κοντα με μενα.... Φιλακια πολλα στη Λου και στη γατο-αποικια! Click για ανάπτυξη... Thnks alice. Εγώ είμαι Πελοπόννησο (Αρκαδία) εσύ αν θυμάμαι καλά είσαι Φωκίδα μεριά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 14:26 Η alice έγραψε: #288 07-01-09 14:26 Χμμμ.... Αργολιδα ειμαι και απ'οτι καταλαβαινω πρεπει να ειμαι απεναντι απο σενα. Υποψιαστηκα οτι η εδω θα εισαι η απο 'κει! Εγω ειμαι Κρανιδι - Πορτοχελι. Αλλα ειπα οτι θα 'σαι κοντα λογω του οτι πηγες Ναυπλιο. Ασχετη κουβεντα, παω να κοιταξω το κοτοπουλακι των παιδιων και να τα μαζεψω απο τα χωραφια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 14:35 Η chryssa έγραψε: #289 07-01-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από alice: Ασχετη κουβεντα, παω να κοιταξω το κοτοπουλακι των παιδιων και να τα μαζεψω απο τα χωραφια! Click για ανάπτυξη... Άσχετη κουβέντα, αλλά πώς σας ζηλεύουμε εμείς που είμαστε στη δουλειά στη Λ. Μεσογείων και το μόνο που ακούμε είναι περί ανασχηματισμού... Στέλνουμε ένα απαλό φιλάκι στο κοτοπουλάκι του Πορτοχελίου και ζουλήγματα στην γατοσκυλοπαρέα της Πελοποννήσου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 14:41 Η alice έγραψε: #290 07-01-09 14:41 Ευχαριστουμε για τα φιλακια, υπομονη στη Μεσογειων και μην ανησυχεις, και μεις για τον αναθεματισμενο τον ανασχηματισμο ακουμε. Λες και δεν εχουμε τιποτα γατο-σκυλο-καλυτερο να κανουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 14:51 Η julia έγραψε: #291 07-01-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από alice: Ευχαριστουμε για τα φιλακια, υπομονη στη Μεσογειων και μην ανησυχεις, και μεις για τον αναθεματισμενο τον ανασχηματισμο ακουμε. Λες και δεν εχουμε τιποτα γατο-σκυλο-καλυτερο να κανουμε! Click για ανάπτυξη... Α, οκ σε μπέρδεψα μάλλον με άλλη κοπέλα. Ναι, είμαι απέναντι σου και με καθαρό καιρό σε βλέπω κιόλας! Εγώ μετά απο μήνες είπα να δω τί γίνεται με το αέριο... και τον πόλεμο, και ακούω και εγώ ανασχηματισμό... κάθομαι στο κρεβάτι με 4 παιδιά... και κάνω δουλίτσα. Είμαι και συναχωμένη, μπουκωμένη χάλια μαύρα.. Με φάγανε οι βόλτες ξημερώματα με τις πιζάμες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:04 Η alice έγραψε: #292 07-01-09 15:04 Δουλεια με 4 παιδια? Η κοιμονται η τα εχεις καλα εκπαιδευμενα! Εγω προσπαθω να μαζεψω τον αλητη (Shiba) που κυνηγαει φαντασματα στο μπαλκονι, τη μανα του που κυνηγαει τους γατους απο το μπαλκονι και τη Χιονατη... Αυτη μαζευτηκε μονη της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:34 Η julia έγραψε: #293 07-01-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από alice: Δουλεια με 4 παιδια? Η κοιμονται η τα εχεις καλα εκπαιδευμενα! Εγω προσπαθω να μαζεψω τον αλητη (Shiba) που κυνηγαει φαντασματα στο μπαλκονι, τη μανα του που κυνηγαει τους γατους απο το μπαλκονι και τη Χιονατη... Αυτη μαζευτηκε μονη της! Click για ανάπτυξη... Είναι ώρα ύπνου στην φάρμα... και μια φτωχή μάνα ψάχνει χώρο και πάπλωμα να σκεπάσει τα ποδαράκια της.. Σε περίληψη, τα γατιά κοιμούνται, και ο σκύλος οργώνει ακόμα την αυλή και τον κήπο... κατα τις 5 που θα πιάσει υγρασία θα τον μαζέψω. Φώτο γατιών τωρινή. Και η Λου με τα φιλαράκια/γείτονες της, στο πρωινό κουτσομπολιό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1070030.jpg 227,7 KB · Εμφανίσεις: 51 P1070018.jpg 317,9 KB · Εμφανίσεις: 53 julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 23:02 Η julia έγραψε: #294 18-01-09 23:02 Ορίστε τί είδα μόλις, άνοιξα το παράθυρό μου σήμερα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 23:06 Η moukelis έγραψε: #295 18-01-09 23:06 Αυτοκολλητες ε;Πολυ γλυκια εικονα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 23:10 Η Μυρτω4038: #296 18-01-09 23:10 Τι ομορφη εικονα! Για καρτ ποσταλ ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 23:11 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #297 18-01-09 23:11 Καλέ τι πλάσματα είναι αυτά?:kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 23:12 Η julia έγραψε: #298 18-01-09 23:12 Ναι, κοιμούνται στο χαλακι αγκαλιά, η Λου την καβαλάει, η Μπουμπου τα παίρνει!!!! Της τρώει το φαγητό, η Λου την κυνηγάει!!! Μιλάμε ενα σόου!!! Να φαίνεται λίγο.. μολις άνοιξα το παράθυρο με άκουσαν και σηκώθηκαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:41 Η julia έγραψε: #299 07-02-09 14:41 4 μηνών και κάτι ψιλά.... Σε στάση Σφίγγα Ατενίζοντας το μέλλον Σισίτιο Χιούστον... we have a problem.... (Μιλάμε για ΖΗΛΙΑ....) Αχ άραξα... Απο δόντια πάμε καλά.... βγαίνουν και οι 2 κυνόδοντες Παιχνίδια Αποτέλεσμα "Γερμανικής" εκπαίδευσης, το λεγόμενο "κάθισε κλαρίνο" και no comment Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:42 Η alice έγραψε: #300 07-02-09 15:42 Και σημερα σκεφτομουν να μπω να ρωτησω που χαθηκατεεεεεε???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
julia λες για μενα υπομονη που η Ηρω γκρινιαζει!!!!!! αλλα τελικα υπαρχουν και χειροτερα!!!! την ζηλιαρα την περνω εγω αμα θες...με την δικια μου ουτε ωρα δεν θα αντεξει!!!!!!!!!!!!!! θα τη στρωσω και θα σου την ξαναστειλω!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 12:30 Η julia έγραψε: #283 07-01-09 12:30 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Julia πάρε εμένα μέχρι να γυρίσει!!!! Άμα δεις προκοπή γράψε μου. Όλη μέρα γάτες και τη Λου θα χαϊδεύω. Click για ανάπτυξη... ΑΧ.....Με τον πόνο μου παίζετε.... Πότε θα σας τα φέρω.. όλα.. και θα εξαφανιστώ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 12:41 Η NiaR έγραψε: #284 07-01-09 12:41 Χαρα στο κουραγιο σου κοπελια! ανω κατω στα καναν ολα! τρομερο διδυμο παντως!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 12:50 Η chryssa έγραψε: #285 07-01-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από julia: ΑΧ.....Με τον πόνο μου παίζετε.... Πότε θα σας τα φέρω.. όλα.. και θα εξαφανιστώ??? Click για ανάπτυξη... Υπάρχει και πιο πέρα από εκεί που είσαι τώρα???? Αστειεύομαι φυσικά... Πάντως πιστεύω ότι τόσα που έχεις, μάλλον δε θα σε αφήσουν εκείνα να φύγεις!!! Φαντάζομαι τη Λου πρώτη γραμμή να κλείνει την πόρτα, και από πίσω οπισθοφυλακή καμιά 30αριά γάτες να νιαουρίζουν με παράπονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:47 Η alice έγραψε: #286 07-01-09 13:47 Btw, julia, απ' οτι καταλαβα, πρεπει να μενεις καπου εδω γυρω....κοντα με μενα.... Φιλακια πολλα στη Λου και στη γατο-αποικια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 14:09 Η julia έγραψε: #287 07-01-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από alice: Btw, julia, απ' οτι καταλαβα, πρεπει να μενεις καπου εδω γυρω....κοντα με μενα.... Φιλακια πολλα στη Λου και στη γατο-αποικια! Click για ανάπτυξη... Thnks alice. Εγώ είμαι Πελοπόννησο (Αρκαδία) εσύ αν θυμάμαι καλά είσαι Φωκίδα μεριά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 14:26 Η alice έγραψε: #288 07-01-09 14:26 Χμμμ.... Αργολιδα ειμαι και απ'οτι καταλαβαινω πρεπει να ειμαι απεναντι απο σενα. Υποψιαστηκα οτι η εδω θα εισαι η απο 'κει! Εγω ειμαι Κρανιδι - Πορτοχελι. Αλλα ειπα οτι θα 'σαι κοντα λογω του οτι πηγες Ναυπλιο. Ασχετη κουβεντα, παω να κοιταξω το κοτοπουλακι των παιδιων και να τα μαζεψω απο τα χωραφια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 14:35 Η chryssa έγραψε: #289 07-01-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από alice: Ασχετη κουβεντα, παω να κοιταξω το κοτοπουλακι των παιδιων και να τα μαζεψω απο τα χωραφια! Click για ανάπτυξη... Άσχετη κουβέντα, αλλά πώς σας ζηλεύουμε εμείς που είμαστε στη δουλειά στη Λ. Μεσογείων και το μόνο που ακούμε είναι περί ανασχηματισμού... Στέλνουμε ένα απαλό φιλάκι στο κοτοπουλάκι του Πορτοχελίου και ζουλήγματα στην γατοσκυλοπαρέα της Πελοποννήσου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 14:41 Η alice έγραψε: #290 07-01-09 14:41 Ευχαριστουμε για τα φιλακια, υπομονη στη Μεσογειων και μην ανησυχεις, και μεις για τον αναθεματισμενο τον ανασχηματισμο ακουμε. Λες και δεν εχουμε τιποτα γατο-σκυλο-καλυτερο να κανουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 14:51 Η julia έγραψε: #291 07-01-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από alice: Ευχαριστουμε για τα φιλακια, υπομονη στη Μεσογειων και μην ανησυχεις, και μεις για τον αναθεματισμενο τον ανασχηματισμο ακουμε. Λες και δεν εχουμε τιποτα γατο-σκυλο-καλυτερο να κανουμε! Click για ανάπτυξη... Α, οκ σε μπέρδεψα μάλλον με άλλη κοπέλα. Ναι, είμαι απέναντι σου και με καθαρό καιρό σε βλέπω κιόλας! Εγώ μετά απο μήνες είπα να δω τί γίνεται με το αέριο... και τον πόλεμο, και ακούω και εγώ ανασχηματισμό... κάθομαι στο κρεβάτι με 4 παιδιά... και κάνω δουλίτσα. Είμαι και συναχωμένη, μπουκωμένη χάλια μαύρα.. Με φάγανε οι βόλτες ξημερώματα με τις πιζάμες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:04 Η alice έγραψε: #292 07-01-09 15:04 Δουλεια με 4 παιδια? Η κοιμονται η τα εχεις καλα εκπαιδευμενα! Εγω προσπαθω να μαζεψω τον αλητη (Shiba) που κυνηγαει φαντασματα στο μπαλκονι, τη μανα του που κυνηγαει τους γατους απο το μπαλκονι και τη Χιονατη... Αυτη μαζευτηκε μονη της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:34 Η julia έγραψε: #293 07-01-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από alice: Δουλεια με 4 παιδια? Η κοιμονται η τα εχεις καλα εκπαιδευμενα! Εγω προσπαθω να μαζεψω τον αλητη (Shiba) που κυνηγαει φαντασματα στο μπαλκονι, τη μανα του που κυνηγαει τους γατους απο το μπαλκονι και τη Χιονατη... Αυτη μαζευτηκε μονη της! Click για ανάπτυξη... Είναι ώρα ύπνου στην φάρμα... και μια φτωχή μάνα ψάχνει χώρο και πάπλωμα να σκεπάσει τα ποδαράκια της.. Σε περίληψη, τα γατιά κοιμούνται, και ο σκύλος οργώνει ακόμα την αυλή και τον κήπο... κατα τις 5 που θα πιάσει υγρασία θα τον μαζέψω. Φώτο γατιών τωρινή. Και η Λου με τα φιλαράκια/γείτονες της, στο πρωινό κουτσομπολιό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1070030.jpg 227,7 KB · Εμφανίσεις: 51 P1070018.jpg 317,9 KB · Εμφανίσεις: 53 julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 23:02 Η julia έγραψε: #294 18-01-09 23:02 Ορίστε τί είδα μόλις, άνοιξα το παράθυρό μου σήμερα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 23:06 Η moukelis έγραψε: #295 18-01-09 23:06 Αυτοκολλητες ε;Πολυ γλυκια εικονα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 23:10 Η Μυρτω4038: #296 18-01-09 23:10 Τι ομορφη εικονα! Για καρτ ποσταλ ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 23:11 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #297 18-01-09 23:11 Καλέ τι πλάσματα είναι αυτά?:kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 23:12 Η julia έγραψε: #298 18-01-09 23:12 Ναι, κοιμούνται στο χαλακι αγκαλιά, η Λου την καβαλάει, η Μπουμπου τα παίρνει!!!! Της τρώει το φαγητό, η Λου την κυνηγάει!!! Μιλάμε ενα σόου!!! Να φαίνεται λίγο.. μολις άνοιξα το παράθυρο με άκουσαν και σηκώθηκαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:41 Η julia έγραψε: #299 07-02-09 14:41 4 μηνών και κάτι ψιλά.... Σε στάση Σφίγγα Ατενίζοντας το μέλλον Σισίτιο Χιούστον... we have a problem.... (Μιλάμε για ΖΗΛΙΑ....) Αχ άραξα... Απο δόντια πάμε καλά.... βγαίνουν και οι 2 κυνόδοντες Παιχνίδια Αποτέλεσμα "Γερμανικής" εκπαίδευσης, το λεγόμενο "κάθισε κλαρίνο" και no comment Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:42 Η alice έγραψε: #300 07-02-09 15:42 Και σημερα σκεφτομουν να μπω να ρωτησω που χαθηκατεεεεεε???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Julia πάρε εμένα μέχρι να γυρίσει!!!! Άμα δεις προκοπή γράψε μου. Όλη μέρα γάτες και τη Λου θα χαϊδεύω. Click για ανάπτυξη... ΑΧ.....Με τον πόνο μου παίζετε.... Πότε θα σας τα φέρω.. όλα.. και θα εξαφανιστώ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 12:41 Η NiaR έγραψε: #284 07-01-09 12:41 Χαρα στο κουραγιο σου κοπελια! ανω κατω στα καναν ολα! τρομερο διδυμο παντως!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 12:50 Η chryssa έγραψε: #285 07-01-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από julia: ΑΧ.....Με τον πόνο μου παίζετε.... Πότε θα σας τα φέρω.. όλα.. και θα εξαφανιστώ??? Click για ανάπτυξη... Υπάρχει και πιο πέρα από εκεί που είσαι τώρα???? Αστειεύομαι φυσικά... Πάντως πιστεύω ότι τόσα που έχεις, μάλλον δε θα σε αφήσουν εκείνα να φύγεις!!! Φαντάζομαι τη Λου πρώτη γραμμή να κλείνει την πόρτα, και από πίσω οπισθοφυλακή καμιά 30αριά γάτες να νιαουρίζουν με παράπονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:47 Η alice έγραψε: #286 07-01-09 13:47 Btw, julia, απ' οτι καταλαβα, πρεπει να μενεις καπου εδω γυρω....κοντα με μενα.... Φιλακια πολλα στη Λου και στη γατο-αποικια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 14:09 Η julia έγραψε: #287 07-01-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από alice: Btw, julia, απ' οτι καταλαβα, πρεπει να μενεις καπου εδω γυρω....κοντα με μενα.... Φιλακια πολλα στη Λου και στη γατο-αποικια! Click για ανάπτυξη... Thnks alice. Εγώ είμαι Πελοπόννησο (Αρκαδία) εσύ αν θυμάμαι καλά είσαι Φωκίδα μεριά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 14:26 Η alice έγραψε: #288 07-01-09 14:26 Χμμμ.... Αργολιδα ειμαι και απ'οτι καταλαβαινω πρεπει να ειμαι απεναντι απο σενα. Υποψιαστηκα οτι η εδω θα εισαι η απο 'κει! Εγω ειμαι Κρανιδι - Πορτοχελι. Αλλα ειπα οτι θα 'σαι κοντα λογω του οτι πηγες Ναυπλιο. Ασχετη κουβεντα, παω να κοιταξω το κοτοπουλακι των παιδιων και να τα μαζεψω απο τα χωραφια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 14:35 Η chryssa έγραψε: #289 07-01-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από alice: Ασχετη κουβεντα, παω να κοιταξω το κοτοπουλακι των παιδιων και να τα μαζεψω απο τα χωραφια! Click για ανάπτυξη... Άσχετη κουβέντα, αλλά πώς σας ζηλεύουμε εμείς που είμαστε στη δουλειά στη Λ. Μεσογείων και το μόνο που ακούμε είναι περί ανασχηματισμού... Στέλνουμε ένα απαλό φιλάκι στο κοτοπουλάκι του Πορτοχελίου και ζουλήγματα στην γατοσκυλοπαρέα της Πελοποννήσου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 14:41 Η alice έγραψε: #290 07-01-09 14:41 Ευχαριστουμε για τα φιλακια, υπομονη στη Μεσογειων και μην ανησυχεις, και μεις για τον αναθεματισμενο τον ανασχηματισμο ακουμε. Λες και δεν εχουμε τιποτα γατο-σκυλο-καλυτερο να κανουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 14:51 Η julia έγραψε: #291 07-01-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από alice: Ευχαριστουμε για τα φιλακια, υπομονη στη Μεσογειων και μην ανησυχεις, και μεις για τον αναθεματισμενο τον ανασχηματισμο ακουμε. Λες και δεν εχουμε τιποτα γατο-σκυλο-καλυτερο να κανουμε! Click για ανάπτυξη... Α, οκ σε μπέρδεψα μάλλον με άλλη κοπέλα. Ναι, είμαι απέναντι σου και με καθαρό καιρό σε βλέπω κιόλας! Εγώ μετά απο μήνες είπα να δω τί γίνεται με το αέριο... και τον πόλεμο, και ακούω και εγώ ανασχηματισμό... κάθομαι στο κρεβάτι με 4 παιδιά... και κάνω δουλίτσα. Είμαι και συναχωμένη, μπουκωμένη χάλια μαύρα.. Με φάγανε οι βόλτες ξημερώματα με τις πιζάμες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:04 Η alice έγραψε: #292 07-01-09 15:04 Δουλεια με 4 παιδια? Η κοιμονται η τα εχεις καλα εκπαιδευμενα! Εγω προσπαθω να μαζεψω τον αλητη (Shiba) που κυνηγαει φαντασματα στο μπαλκονι, τη μανα του που κυνηγαει τους γατους απο το μπαλκονι και τη Χιονατη... Αυτη μαζευτηκε μονη της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:34 Η julia έγραψε: #293 07-01-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από alice: Δουλεια με 4 παιδια? Η κοιμονται η τα εχεις καλα εκπαιδευμενα! Εγω προσπαθω να μαζεψω τον αλητη (Shiba) που κυνηγαει φαντασματα στο μπαλκονι, τη μανα του που κυνηγαει τους γατους απο το μπαλκονι και τη Χιονατη... Αυτη μαζευτηκε μονη της! Click για ανάπτυξη... Είναι ώρα ύπνου στην φάρμα... και μια φτωχή μάνα ψάχνει χώρο και πάπλωμα να σκεπάσει τα ποδαράκια της.. Σε περίληψη, τα γατιά κοιμούνται, και ο σκύλος οργώνει ακόμα την αυλή και τον κήπο... κατα τις 5 που θα πιάσει υγρασία θα τον μαζέψω. Φώτο γατιών τωρινή. Και η Λου με τα φιλαράκια/γείτονες της, στο πρωινό κουτσομπολιό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1070030.jpg 227,7 KB · Εμφανίσεις: 51 P1070018.jpg 317,9 KB · Εμφανίσεις: 53 julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 23:02 Η julia έγραψε: #294 18-01-09 23:02 Ορίστε τί είδα μόλις, άνοιξα το παράθυρό μου σήμερα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 23:06 Η moukelis έγραψε: #295 18-01-09 23:06 Αυτοκολλητες ε;Πολυ γλυκια εικονα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 23:10 Η Μυρτω4038: #296 18-01-09 23:10 Τι ομορφη εικονα! Για καρτ ποσταλ ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 23:11 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #297 18-01-09 23:11 Καλέ τι πλάσματα είναι αυτά?:kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 23:12 Η julia έγραψε: #298 18-01-09 23:12 Ναι, κοιμούνται στο χαλακι αγκαλιά, η Λου την καβαλάει, η Μπουμπου τα παίρνει!!!! Της τρώει το φαγητό, η Λου την κυνηγάει!!! Μιλάμε ενα σόου!!! Να φαίνεται λίγο.. μολις άνοιξα το παράθυρο με άκουσαν και σηκώθηκαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:41 Η julia έγραψε: #299 07-02-09 14:41 4 μηνών και κάτι ψιλά.... Σε στάση Σφίγγα Ατενίζοντας το μέλλον Σισίτιο Χιούστον... we have a problem.... (Μιλάμε για ΖΗΛΙΑ....) Αχ άραξα... Απο δόντια πάμε καλά.... βγαίνουν και οι 2 κυνόδοντες Παιχνίδια Αποτέλεσμα "Γερμανικής" εκπαίδευσης, το λεγόμενο "κάθισε κλαρίνο" και no comment Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:42 Η alice έγραψε: #300 07-02-09 15:42 Και σημερα σκεφτομουν να μπω να ρωτησω που χαθηκατεεεεεε???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χαρα στο κουραγιο σου κοπελια! ανω κατω στα καναν ολα! τρομερο διδυμο παντως!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 12:50 Η chryssa έγραψε: #285 07-01-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από julia: ΑΧ.....Με τον πόνο μου παίζετε.... Πότε θα σας τα φέρω.. όλα.. και θα εξαφανιστώ??? Click για ανάπτυξη... Υπάρχει και πιο πέρα από εκεί που είσαι τώρα???? Αστειεύομαι φυσικά... Πάντως πιστεύω ότι τόσα που έχεις, μάλλον δε θα σε αφήσουν εκείνα να φύγεις!!! Φαντάζομαι τη Λου πρώτη γραμμή να κλείνει την πόρτα, και από πίσω οπισθοφυλακή καμιά 30αριά γάτες να νιαουρίζουν με παράπονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:47 Η alice έγραψε: #286 07-01-09 13:47 Btw, julia, απ' οτι καταλαβα, πρεπει να μενεις καπου εδω γυρω....κοντα με μενα.... Φιλακια πολλα στη Λου και στη γατο-αποικια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 14:09 Η julia έγραψε: #287 07-01-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από alice: Btw, julia, απ' οτι καταλαβα, πρεπει να μενεις καπου εδω γυρω....κοντα με μενα.... Φιλακια πολλα στη Λου και στη γατο-αποικια! Click για ανάπτυξη... Thnks alice. Εγώ είμαι Πελοπόννησο (Αρκαδία) εσύ αν θυμάμαι καλά είσαι Φωκίδα μεριά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 14:26 Η alice έγραψε: #288 07-01-09 14:26 Χμμμ.... Αργολιδα ειμαι και απ'οτι καταλαβαινω πρεπει να ειμαι απεναντι απο σενα. Υποψιαστηκα οτι η εδω θα εισαι η απο 'κει! Εγω ειμαι Κρανιδι - Πορτοχελι. Αλλα ειπα οτι θα 'σαι κοντα λογω του οτι πηγες Ναυπλιο. Ασχετη κουβεντα, παω να κοιταξω το κοτοπουλακι των παιδιων και να τα μαζεψω απο τα χωραφια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 14:35 Η chryssa έγραψε: #289 07-01-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από alice: Ασχετη κουβεντα, παω να κοιταξω το κοτοπουλακι των παιδιων και να τα μαζεψω απο τα χωραφια! Click για ανάπτυξη... Άσχετη κουβέντα, αλλά πώς σας ζηλεύουμε εμείς που είμαστε στη δουλειά στη Λ. Μεσογείων και το μόνο που ακούμε είναι περί ανασχηματισμού... Στέλνουμε ένα απαλό φιλάκι στο κοτοπουλάκι του Πορτοχελίου και ζουλήγματα στην γατοσκυλοπαρέα της Πελοποννήσου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 14:41 Η alice έγραψε: #290 07-01-09 14:41 Ευχαριστουμε για τα φιλακια, υπομονη στη Μεσογειων και μην ανησυχεις, και μεις για τον αναθεματισμενο τον ανασχηματισμο ακουμε. Λες και δεν εχουμε τιποτα γατο-σκυλο-καλυτερο να κανουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 14:51 Η julia έγραψε: #291 07-01-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από alice: Ευχαριστουμε για τα φιλακια, υπομονη στη Μεσογειων και μην ανησυχεις, και μεις για τον αναθεματισμενο τον ανασχηματισμο ακουμε. Λες και δεν εχουμε τιποτα γατο-σκυλο-καλυτερο να κανουμε! Click για ανάπτυξη... Α, οκ σε μπέρδεψα μάλλον με άλλη κοπέλα. Ναι, είμαι απέναντι σου και με καθαρό καιρό σε βλέπω κιόλας! Εγώ μετά απο μήνες είπα να δω τί γίνεται με το αέριο... και τον πόλεμο, και ακούω και εγώ ανασχηματισμό... κάθομαι στο κρεβάτι με 4 παιδιά... και κάνω δουλίτσα. Είμαι και συναχωμένη, μπουκωμένη χάλια μαύρα.. Με φάγανε οι βόλτες ξημερώματα με τις πιζάμες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:04 Η alice έγραψε: #292 07-01-09 15:04 Δουλεια με 4 παιδια? Η κοιμονται η τα εχεις καλα εκπαιδευμενα! Εγω προσπαθω να μαζεψω τον αλητη (Shiba) που κυνηγαει φαντασματα στο μπαλκονι, τη μανα του που κυνηγαει τους γατους απο το μπαλκονι και τη Χιονατη... Αυτη μαζευτηκε μονη της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:34 Η julia έγραψε: #293 07-01-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από alice: Δουλεια με 4 παιδια? Η κοιμονται η τα εχεις καλα εκπαιδευμενα! Εγω προσπαθω να μαζεψω τον αλητη (Shiba) που κυνηγαει φαντασματα στο μπαλκονι, τη μανα του που κυνηγαει τους γατους απο το μπαλκονι και τη Χιονατη... Αυτη μαζευτηκε μονη της! Click για ανάπτυξη... Είναι ώρα ύπνου στην φάρμα... και μια φτωχή μάνα ψάχνει χώρο και πάπλωμα να σκεπάσει τα ποδαράκια της.. Σε περίληψη, τα γατιά κοιμούνται, και ο σκύλος οργώνει ακόμα την αυλή και τον κήπο... κατα τις 5 που θα πιάσει υγρασία θα τον μαζέψω. Φώτο γατιών τωρινή. Και η Λου με τα φιλαράκια/γείτονες της, στο πρωινό κουτσομπολιό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1070030.jpg 227,7 KB · Εμφανίσεις: 51 P1070018.jpg 317,9 KB · Εμφανίσεις: 53 julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 23:02 Η julia έγραψε: #294 18-01-09 23:02 Ορίστε τί είδα μόλις, άνοιξα το παράθυρό μου σήμερα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 23:06 Η moukelis έγραψε: #295 18-01-09 23:06 Αυτοκολλητες ε;Πολυ γλυκια εικονα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 23:10 Η Μυρτω4038: #296 18-01-09 23:10 Τι ομορφη εικονα! Για καρτ ποσταλ ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 23:11 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #297 18-01-09 23:11 Καλέ τι πλάσματα είναι αυτά?:kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 23:12 Η julia έγραψε: #298 18-01-09 23:12 Ναι, κοιμούνται στο χαλακι αγκαλιά, η Λου την καβαλάει, η Μπουμπου τα παίρνει!!!! Της τρώει το φαγητό, η Λου την κυνηγάει!!! Μιλάμε ενα σόου!!! Να φαίνεται λίγο.. μολις άνοιξα το παράθυρο με άκουσαν και σηκώθηκαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:41 Η julia έγραψε: #299 07-02-09 14:41 4 μηνών και κάτι ψιλά.... Σε στάση Σφίγγα Ατενίζοντας το μέλλον Σισίτιο Χιούστον... we have a problem.... (Μιλάμε για ΖΗΛΙΑ....) Αχ άραξα... Απο δόντια πάμε καλά.... βγαίνουν και οι 2 κυνόδοντες Παιχνίδια Αποτέλεσμα "Γερμανικής" εκπαίδευσης, το λεγόμενο "κάθισε κλαρίνο" και no comment Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:42 Η alice έγραψε: #300 07-02-09 15:42 Και σημερα σκεφτομουν να μπω να ρωτησω που χαθηκατεεεεεε???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από julia: ΑΧ.....Με τον πόνο μου παίζετε.... Πότε θα σας τα φέρω.. όλα.. και θα εξαφανιστώ??? Click για ανάπτυξη... Υπάρχει και πιο πέρα από εκεί που είσαι τώρα???? Αστειεύομαι φυσικά... Πάντως πιστεύω ότι τόσα που έχεις, μάλλον δε θα σε αφήσουν εκείνα να φύγεις!!! Φαντάζομαι τη Λου πρώτη γραμμή να κλείνει την πόρτα, και από πίσω οπισθοφυλακή καμιά 30αριά γάτες να νιαουρίζουν με παράπονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 13:47 Η alice έγραψε: #286 07-01-09 13:47 Btw, julia, απ' οτι καταλαβα, πρεπει να μενεις καπου εδω γυρω....κοντα με μενα.... Φιλακια πολλα στη Λου και στη γατο-αποικια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 14:09 Η julia έγραψε: #287 07-01-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από alice: Btw, julia, απ' οτι καταλαβα, πρεπει να μενεις καπου εδω γυρω....κοντα με μενα.... Φιλακια πολλα στη Λου και στη γατο-αποικια! Click για ανάπτυξη... Thnks alice. Εγώ είμαι Πελοπόννησο (Αρκαδία) εσύ αν θυμάμαι καλά είσαι Φωκίδα μεριά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 14:26 Η alice έγραψε: #288 07-01-09 14:26 Χμμμ.... Αργολιδα ειμαι και απ'οτι καταλαβαινω πρεπει να ειμαι απεναντι απο σενα. Υποψιαστηκα οτι η εδω θα εισαι η απο 'κει! Εγω ειμαι Κρανιδι - Πορτοχελι. Αλλα ειπα οτι θα 'σαι κοντα λογω του οτι πηγες Ναυπλιο. Ασχετη κουβεντα, παω να κοιταξω το κοτοπουλακι των παιδιων και να τα μαζεψω απο τα χωραφια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 14:35 Η chryssa έγραψε: #289 07-01-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από alice: Ασχετη κουβεντα, παω να κοιταξω το κοτοπουλακι των παιδιων και να τα μαζεψω απο τα χωραφια! Click για ανάπτυξη... Άσχετη κουβέντα, αλλά πώς σας ζηλεύουμε εμείς που είμαστε στη δουλειά στη Λ. Μεσογείων και το μόνο που ακούμε είναι περί ανασχηματισμού... Στέλνουμε ένα απαλό φιλάκι στο κοτοπουλάκι του Πορτοχελίου και ζουλήγματα στην γατοσκυλοπαρέα της Πελοποννήσου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 14:41 Η alice έγραψε: #290 07-01-09 14:41 Ευχαριστουμε για τα φιλακια, υπομονη στη Μεσογειων και μην ανησυχεις, και μεις για τον αναθεματισμενο τον ανασχηματισμο ακουμε. Λες και δεν εχουμε τιποτα γατο-σκυλο-καλυτερο να κανουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 14:51 Η julia έγραψε: #291 07-01-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από alice: Ευχαριστουμε για τα φιλακια, υπομονη στη Μεσογειων και μην ανησυχεις, και μεις για τον αναθεματισμενο τον ανασχηματισμο ακουμε. Λες και δεν εχουμε τιποτα γατο-σκυλο-καλυτερο να κανουμε! Click για ανάπτυξη... Α, οκ σε μπέρδεψα μάλλον με άλλη κοπέλα. Ναι, είμαι απέναντι σου και με καθαρό καιρό σε βλέπω κιόλας! Εγώ μετά απο μήνες είπα να δω τί γίνεται με το αέριο... και τον πόλεμο, και ακούω και εγώ ανασχηματισμό... κάθομαι στο κρεβάτι με 4 παιδιά... και κάνω δουλίτσα. Είμαι και συναχωμένη, μπουκωμένη χάλια μαύρα.. Με φάγανε οι βόλτες ξημερώματα με τις πιζάμες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:04 Η alice έγραψε: #292 07-01-09 15:04 Δουλεια με 4 παιδια? Η κοιμονται η τα εχεις καλα εκπαιδευμενα! Εγω προσπαθω να μαζεψω τον αλητη (Shiba) που κυνηγαει φαντασματα στο μπαλκονι, τη μανα του που κυνηγαει τους γατους απο το μπαλκονι και τη Χιονατη... Αυτη μαζευτηκε μονη της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:34 Η julia έγραψε: #293 07-01-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από alice: Δουλεια με 4 παιδια? Η κοιμονται η τα εχεις καλα εκπαιδευμενα! Εγω προσπαθω να μαζεψω τον αλητη (Shiba) που κυνηγαει φαντασματα στο μπαλκονι, τη μανα του που κυνηγαει τους γατους απο το μπαλκονι και τη Χιονατη... Αυτη μαζευτηκε μονη της! Click για ανάπτυξη... Είναι ώρα ύπνου στην φάρμα... και μια φτωχή μάνα ψάχνει χώρο και πάπλωμα να σκεπάσει τα ποδαράκια της.. Σε περίληψη, τα γατιά κοιμούνται, και ο σκύλος οργώνει ακόμα την αυλή και τον κήπο... κατα τις 5 που θα πιάσει υγρασία θα τον μαζέψω. Φώτο γατιών τωρινή. Και η Λου με τα φιλαράκια/γείτονες της, στο πρωινό κουτσομπολιό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1070030.jpg 227,7 KB · Εμφανίσεις: 51 P1070018.jpg 317,9 KB · Εμφανίσεις: 53 julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 23:02 Η julia έγραψε: #294 18-01-09 23:02 Ορίστε τί είδα μόλις, άνοιξα το παράθυρό μου σήμερα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 23:06 Η moukelis έγραψε: #295 18-01-09 23:06 Αυτοκολλητες ε;Πολυ γλυκια εικονα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 23:10 Η Μυρτω4038: #296 18-01-09 23:10 Τι ομορφη εικονα! Για καρτ ποσταλ ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 23:11 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #297 18-01-09 23:11 Καλέ τι πλάσματα είναι αυτά?:kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 23:12 Η julia έγραψε: #298 18-01-09 23:12 Ναι, κοιμούνται στο χαλακι αγκαλιά, η Λου την καβαλάει, η Μπουμπου τα παίρνει!!!! Της τρώει το φαγητό, η Λου την κυνηγάει!!! Μιλάμε ενα σόου!!! Να φαίνεται λίγο.. μολις άνοιξα το παράθυρο με άκουσαν και σηκώθηκαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:41 Η julia έγραψε: #299 07-02-09 14:41 4 μηνών και κάτι ψιλά.... Σε στάση Σφίγγα Ατενίζοντας το μέλλον Σισίτιο Χιούστον... we have a problem.... (Μιλάμε για ΖΗΛΙΑ....) Αχ άραξα... Απο δόντια πάμε καλά.... βγαίνουν και οι 2 κυνόδοντες Παιχνίδια Αποτέλεσμα "Γερμανικής" εκπαίδευσης, το λεγόμενο "κάθισε κλαρίνο" και no comment Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:42 Η alice έγραψε: #300 07-02-09 15:42 Και σημερα σκεφτομουν να μπω να ρωτησω που χαθηκατεεεεεε???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Btw, julia, απ' οτι καταλαβα, πρεπει να μενεις καπου εδω γυρω....κοντα με μενα.... Φιλακια πολλα στη Λου και στη γατο-αποικια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 14:09 Η julia έγραψε: #287 07-01-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από alice: Btw, julia, απ' οτι καταλαβα, πρεπει να μενεις καπου εδω γυρω....κοντα με μενα.... Φιλακια πολλα στη Λου και στη γατο-αποικια! Click για ανάπτυξη... Thnks alice. Εγώ είμαι Πελοπόννησο (Αρκαδία) εσύ αν θυμάμαι καλά είσαι Φωκίδα μεριά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 14:26 Η alice έγραψε: #288 07-01-09 14:26 Χμμμ.... Αργολιδα ειμαι και απ'οτι καταλαβαινω πρεπει να ειμαι απεναντι απο σενα. Υποψιαστηκα οτι η εδω θα εισαι η απο 'κει! Εγω ειμαι Κρανιδι - Πορτοχελι. Αλλα ειπα οτι θα 'σαι κοντα λογω του οτι πηγες Ναυπλιο. Ασχετη κουβεντα, παω να κοιταξω το κοτοπουλακι των παιδιων και να τα μαζεψω απο τα χωραφια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 14:35 Η chryssa έγραψε: #289 07-01-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από alice: Ασχετη κουβεντα, παω να κοιταξω το κοτοπουλακι των παιδιων και να τα μαζεψω απο τα χωραφια! Click για ανάπτυξη... Άσχετη κουβέντα, αλλά πώς σας ζηλεύουμε εμείς που είμαστε στη δουλειά στη Λ. Μεσογείων και το μόνο που ακούμε είναι περί ανασχηματισμού... Στέλνουμε ένα απαλό φιλάκι στο κοτοπουλάκι του Πορτοχελίου και ζουλήγματα στην γατοσκυλοπαρέα της Πελοποννήσου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 14:41 Η alice έγραψε: #290 07-01-09 14:41 Ευχαριστουμε για τα φιλακια, υπομονη στη Μεσογειων και μην ανησυχεις, και μεις για τον αναθεματισμενο τον ανασχηματισμο ακουμε. Λες και δεν εχουμε τιποτα γατο-σκυλο-καλυτερο να κανουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 14:51 Η julia έγραψε: #291 07-01-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από alice: Ευχαριστουμε για τα φιλακια, υπομονη στη Μεσογειων και μην ανησυχεις, και μεις για τον αναθεματισμενο τον ανασχηματισμο ακουμε. Λες και δεν εχουμε τιποτα γατο-σκυλο-καλυτερο να κανουμε! Click για ανάπτυξη... Α, οκ σε μπέρδεψα μάλλον με άλλη κοπέλα. Ναι, είμαι απέναντι σου και με καθαρό καιρό σε βλέπω κιόλας! Εγώ μετά απο μήνες είπα να δω τί γίνεται με το αέριο... και τον πόλεμο, και ακούω και εγώ ανασχηματισμό... κάθομαι στο κρεβάτι με 4 παιδιά... και κάνω δουλίτσα. Είμαι και συναχωμένη, μπουκωμένη χάλια μαύρα.. Με φάγανε οι βόλτες ξημερώματα με τις πιζάμες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:04 Η alice έγραψε: #292 07-01-09 15:04 Δουλεια με 4 παιδια? Η κοιμονται η τα εχεις καλα εκπαιδευμενα! Εγω προσπαθω να μαζεψω τον αλητη (Shiba) που κυνηγαει φαντασματα στο μπαλκονι, τη μανα του που κυνηγαει τους γατους απο το μπαλκονι και τη Χιονατη... Αυτη μαζευτηκε μονη της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:34 Η julia έγραψε: #293 07-01-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από alice: Δουλεια με 4 παιδια? Η κοιμονται η τα εχεις καλα εκπαιδευμενα! Εγω προσπαθω να μαζεψω τον αλητη (Shiba) που κυνηγαει φαντασματα στο μπαλκονι, τη μανα του που κυνηγαει τους γατους απο το μπαλκονι και τη Χιονατη... Αυτη μαζευτηκε μονη της! Click για ανάπτυξη... Είναι ώρα ύπνου στην φάρμα... και μια φτωχή μάνα ψάχνει χώρο και πάπλωμα να σκεπάσει τα ποδαράκια της.. Σε περίληψη, τα γατιά κοιμούνται, και ο σκύλος οργώνει ακόμα την αυλή και τον κήπο... κατα τις 5 που θα πιάσει υγρασία θα τον μαζέψω. Φώτο γατιών τωρινή. Και η Λου με τα φιλαράκια/γείτονες της, στο πρωινό κουτσομπολιό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1070030.jpg 227,7 KB · Εμφανίσεις: 51 P1070018.jpg 317,9 KB · Εμφανίσεις: 53 julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 23:02 Η julia έγραψε: #294 18-01-09 23:02 Ορίστε τί είδα μόλις, άνοιξα το παράθυρό μου σήμερα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 23:06 Η moukelis έγραψε: #295 18-01-09 23:06 Αυτοκολλητες ε;Πολυ γλυκια εικονα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 23:10 Η Μυρτω4038: #296 18-01-09 23:10 Τι ομορφη εικονα! Για καρτ ποσταλ ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 23:11 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #297 18-01-09 23:11 Καλέ τι πλάσματα είναι αυτά?:kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 23:12 Η julia έγραψε: #298 18-01-09 23:12 Ναι, κοιμούνται στο χαλακι αγκαλιά, η Λου την καβαλάει, η Μπουμπου τα παίρνει!!!! Της τρώει το φαγητό, η Λου την κυνηγάει!!! Μιλάμε ενα σόου!!! Να φαίνεται λίγο.. μολις άνοιξα το παράθυρο με άκουσαν και σηκώθηκαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:41 Η julia έγραψε: #299 07-02-09 14:41 4 μηνών και κάτι ψιλά.... Σε στάση Σφίγγα Ατενίζοντας το μέλλον Σισίτιο Χιούστον... we have a problem.... (Μιλάμε για ΖΗΛΙΑ....) Αχ άραξα... Απο δόντια πάμε καλά.... βγαίνουν και οι 2 κυνόδοντες Παιχνίδια Αποτέλεσμα "Γερμανικής" εκπαίδευσης, το λεγόμενο "κάθισε κλαρίνο" και no comment Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:42 Η alice έγραψε: #300 07-02-09 15:42 Και σημερα σκεφτομουν να μπω να ρωτησω που χαθηκατεεεεεε???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από alice: Btw, julia, απ' οτι καταλαβα, πρεπει να μενεις καπου εδω γυρω....κοντα με μενα.... Φιλακια πολλα στη Λου και στη γατο-αποικια! Click για ανάπτυξη... Thnks alice. Εγώ είμαι Πελοπόννησο (Αρκαδία) εσύ αν θυμάμαι καλά είσαι Φωκίδα μεριά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 14:26 Η alice έγραψε: #288 07-01-09 14:26 Χμμμ.... Αργολιδα ειμαι και απ'οτι καταλαβαινω πρεπει να ειμαι απεναντι απο σενα. Υποψιαστηκα οτι η εδω θα εισαι η απο 'κει! Εγω ειμαι Κρανιδι - Πορτοχελι. Αλλα ειπα οτι θα 'σαι κοντα λογω του οτι πηγες Ναυπλιο. Ασχετη κουβεντα, παω να κοιταξω το κοτοπουλακι των παιδιων και να τα μαζεψω απο τα χωραφια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 14:35 Η chryssa έγραψε: #289 07-01-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από alice: Ασχετη κουβεντα, παω να κοιταξω το κοτοπουλακι των παιδιων και να τα μαζεψω απο τα χωραφια! Click για ανάπτυξη... Άσχετη κουβέντα, αλλά πώς σας ζηλεύουμε εμείς που είμαστε στη δουλειά στη Λ. Μεσογείων και το μόνο που ακούμε είναι περί ανασχηματισμού... Στέλνουμε ένα απαλό φιλάκι στο κοτοπουλάκι του Πορτοχελίου και ζουλήγματα στην γατοσκυλοπαρέα της Πελοποννήσου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 14:41 Η alice έγραψε: #290 07-01-09 14:41 Ευχαριστουμε για τα φιλακια, υπομονη στη Μεσογειων και μην ανησυχεις, και μεις για τον αναθεματισμενο τον ανασχηματισμο ακουμε. Λες και δεν εχουμε τιποτα γατο-σκυλο-καλυτερο να κανουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 14:51 Η julia έγραψε: #291 07-01-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από alice: Ευχαριστουμε για τα φιλακια, υπομονη στη Μεσογειων και μην ανησυχεις, και μεις για τον αναθεματισμενο τον ανασχηματισμο ακουμε. Λες και δεν εχουμε τιποτα γατο-σκυλο-καλυτερο να κανουμε! Click για ανάπτυξη... Α, οκ σε μπέρδεψα μάλλον με άλλη κοπέλα. Ναι, είμαι απέναντι σου και με καθαρό καιρό σε βλέπω κιόλας! Εγώ μετά απο μήνες είπα να δω τί γίνεται με το αέριο... και τον πόλεμο, και ακούω και εγώ ανασχηματισμό... κάθομαι στο κρεβάτι με 4 παιδιά... και κάνω δουλίτσα. Είμαι και συναχωμένη, μπουκωμένη χάλια μαύρα.. Με φάγανε οι βόλτες ξημερώματα με τις πιζάμες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:04 Η alice έγραψε: #292 07-01-09 15:04 Δουλεια με 4 παιδια? Η κοιμονται η τα εχεις καλα εκπαιδευμενα! Εγω προσπαθω να μαζεψω τον αλητη (Shiba) που κυνηγαει φαντασματα στο μπαλκονι, τη μανα του που κυνηγαει τους γατους απο το μπαλκονι και τη Χιονατη... Αυτη μαζευτηκε μονη της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:34 Η julia έγραψε: #293 07-01-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από alice: Δουλεια με 4 παιδια? Η κοιμονται η τα εχεις καλα εκπαιδευμενα! Εγω προσπαθω να μαζεψω τον αλητη (Shiba) που κυνηγαει φαντασματα στο μπαλκονι, τη μανα του που κυνηγαει τους γατους απο το μπαλκονι και τη Χιονατη... Αυτη μαζευτηκε μονη της! Click για ανάπτυξη... Είναι ώρα ύπνου στην φάρμα... και μια φτωχή μάνα ψάχνει χώρο και πάπλωμα να σκεπάσει τα ποδαράκια της.. Σε περίληψη, τα γατιά κοιμούνται, και ο σκύλος οργώνει ακόμα την αυλή και τον κήπο... κατα τις 5 που θα πιάσει υγρασία θα τον μαζέψω. Φώτο γατιών τωρινή. Και η Λου με τα φιλαράκια/γείτονες της, στο πρωινό κουτσομπολιό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1070030.jpg 227,7 KB · Εμφανίσεις: 51 P1070018.jpg 317,9 KB · Εμφανίσεις: 53 julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 23:02 Η julia έγραψε: #294 18-01-09 23:02 Ορίστε τί είδα μόλις, άνοιξα το παράθυρό μου σήμερα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 23:06 Η moukelis έγραψε: #295 18-01-09 23:06 Αυτοκολλητες ε;Πολυ γλυκια εικονα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 23:10 Η Μυρτω4038: #296 18-01-09 23:10 Τι ομορφη εικονα! Για καρτ ποσταλ ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 23:11 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #297 18-01-09 23:11 Καλέ τι πλάσματα είναι αυτά?:kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 23:12 Η julia έγραψε: #298 18-01-09 23:12 Ναι, κοιμούνται στο χαλακι αγκαλιά, η Λου την καβαλάει, η Μπουμπου τα παίρνει!!!! Της τρώει το φαγητό, η Λου την κυνηγάει!!! Μιλάμε ενα σόου!!! Να φαίνεται λίγο.. μολις άνοιξα το παράθυρο με άκουσαν και σηκώθηκαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:41 Η julia έγραψε: #299 07-02-09 14:41 4 μηνών και κάτι ψιλά.... Σε στάση Σφίγγα Ατενίζοντας το μέλλον Σισίτιο Χιούστον... we have a problem.... (Μιλάμε για ΖΗΛΙΑ....) Αχ άραξα... Απο δόντια πάμε καλά.... βγαίνουν και οι 2 κυνόδοντες Παιχνίδια Αποτέλεσμα "Γερμανικής" εκπαίδευσης, το λεγόμενο "κάθισε κλαρίνο" και no comment Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:42 Η alice έγραψε: #300 07-02-09 15:42 Και σημερα σκεφτομουν να μπω να ρωτησω που χαθηκατεεεεεε???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χμμμ.... Αργολιδα ειμαι και απ'οτι καταλαβαινω πρεπει να ειμαι απεναντι απο σενα. Υποψιαστηκα οτι η εδω θα εισαι η απο 'κει! Εγω ειμαι Κρανιδι - Πορτοχελι. Αλλα ειπα οτι θα 'σαι κοντα λογω του οτι πηγες Ναυπλιο. Ασχετη κουβεντα, παω να κοιταξω το κοτοπουλακι των παιδιων και να τα μαζεψω απο τα χωραφια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 14:35 Η chryssa έγραψε: #289 07-01-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από alice: Ασχετη κουβεντα, παω να κοιταξω το κοτοπουλακι των παιδιων και να τα μαζεψω απο τα χωραφια! Click για ανάπτυξη... Άσχετη κουβέντα, αλλά πώς σας ζηλεύουμε εμείς που είμαστε στη δουλειά στη Λ. Μεσογείων και το μόνο που ακούμε είναι περί ανασχηματισμού... Στέλνουμε ένα απαλό φιλάκι στο κοτοπουλάκι του Πορτοχελίου και ζουλήγματα στην γατοσκυλοπαρέα της Πελοποννήσου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 14:41 Η alice έγραψε: #290 07-01-09 14:41 Ευχαριστουμε για τα φιλακια, υπομονη στη Μεσογειων και μην ανησυχεις, και μεις για τον αναθεματισμενο τον ανασχηματισμο ακουμε. Λες και δεν εχουμε τιποτα γατο-σκυλο-καλυτερο να κανουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 14:51 Η julia έγραψε: #291 07-01-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από alice: Ευχαριστουμε για τα φιλακια, υπομονη στη Μεσογειων και μην ανησυχεις, και μεις για τον αναθεματισμενο τον ανασχηματισμο ακουμε. Λες και δεν εχουμε τιποτα γατο-σκυλο-καλυτερο να κανουμε! Click για ανάπτυξη... Α, οκ σε μπέρδεψα μάλλον με άλλη κοπέλα. Ναι, είμαι απέναντι σου και με καθαρό καιρό σε βλέπω κιόλας! Εγώ μετά απο μήνες είπα να δω τί γίνεται με το αέριο... και τον πόλεμο, και ακούω και εγώ ανασχηματισμό... κάθομαι στο κρεβάτι με 4 παιδιά... και κάνω δουλίτσα. Είμαι και συναχωμένη, μπουκωμένη χάλια μαύρα.. Με φάγανε οι βόλτες ξημερώματα με τις πιζάμες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:04 Η alice έγραψε: #292 07-01-09 15:04 Δουλεια με 4 παιδια? Η κοιμονται η τα εχεις καλα εκπαιδευμενα! Εγω προσπαθω να μαζεψω τον αλητη (Shiba) που κυνηγαει φαντασματα στο μπαλκονι, τη μανα του που κυνηγαει τους γατους απο το μπαλκονι και τη Χιονατη... Αυτη μαζευτηκε μονη της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:34 Η julia έγραψε: #293 07-01-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από alice: Δουλεια με 4 παιδια? Η κοιμονται η τα εχεις καλα εκπαιδευμενα! Εγω προσπαθω να μαζεψω τον αλητη (Shiba) που κυνηγαει φαντασματα στο μπαλκονι, τη μανα του που κυνηγαει τους γατους απο το μπαλκονι και τη Χιονατη... Αυτη μαζευτηκε μονη της! Click για ανάπτυξη... Είναι ώρα ύπνου στην φάρμα... και μια φτωχή μάνα ψάχνει χώρο και πάπλωμα να σκεπάσει τα ποδαράκια της.. Σε περίληψη, τα γατιά κοιμούνται, και ο σκύλος οργώνει ακόμα την αυλή και τον κήπο... κατα τις 5 που θα πιάσει υγρασία θα τον μαζέψω. Φώτο γατιών τωρινή. Και η Λου με τα φιλαράκια/γείτονες της, στο πρωινό κουτσομπολιό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1070030.jpg 227,7 KB · Εμφανίσεις: 51 P1070018.jpg 317,9 KB · Εμφανίσεις: 53 julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 23:02 Η julia έγραψε: #294 18-01-09 23:02 Ορίστε τί είδα μόλις, άνοιξα το παράθυρό μου σήμερα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 23:06 Η moukelis έγραψε: #295 18-01-09 23:06 Αυτοκολλητες ε;Πολυ γλυκια εικονα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 23:10 Η Μυρτω4038: #296 18-01-09 23:10 Τι ομορφη εικονα! Για καρτ ποσταλ ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 23:11 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #297 18-01-09 23:11 Καλέ τι πλάσματα είναι αυτά?:kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 23:12 Η julia έγραψε: #298 18-01-09 23:12 Ναι, κοιμούνται στο χαλακι αγκαλιά, η Λου την καβαλάει, η Μπουμπου τα παίρνει!!!! Της τρώει το φαγητό, η Λου την κυνηγάει!!! Μιλάμε ενα σόου!!! Να φαίνεται λίγο.. μολις άνοιξα το παράθυρο με άκουσαν και σηκώθηκαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:41 Η julia έγραψε: #299 07-02-09 14:41 4 μηνών και κάτι ψιλά.... Σε στάση Σφίγγα Ατενίζοντας το μέλλον Σισίτιο Χιούστον... we have a problem.... (Μιλάμε για ΖΗΛΙΑ....) Αχ άραξα... Απο δόντια πάμε καλά.... βγαίνουν και οι 2 κυνόδοντες Παιχνίδια Αποτέλεσμα "Γερμανικής" εκπαίδευσης, το λεγόμενο "κάθισε κλαρίνο" και no comment Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:42 Η alice έγραψε: #300 07-02-09 15:42 Και σημερα σκεφτομουν να μπω να ρωτησω που χαθηκατεεεεεε???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από alice: Ασχετη κουβεντα, παω να κοιταξω το κοτοπουλακι των παιδιων και να τα μαζεψω απο τα χωραφια! Click για ανάπτυξη... Άσχετη κουβέντα, αλλά πώς σας ζηλεύουμε εμείς που είμαστε στη δουλειά στη Λ. Μεσογείων και το μόνο που ακούμε είναι περί ανασχηματισμού... Στέλνουμε ένα απαλό φιλάκι στο κοτοπουλάκι του Πορτοχελίου και ζουλήγματα στην γατοσκυλοπαρέα της Πελοποννήσου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 14:41 Η alice έγραψε: #290 07-01-09 14:41 Ευχαριστουμε για τα φιλακια, υπομονη στη Μεσογειων και μην ανησυχεις, και μεις για τον αναθεματισμενο τον ανασχηματισμο ακουμε. Λες και δεν εχουμε τιποτα γατο-σκυλο-καλυτερο να κανουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 14:51 Η julia έγραψε: #291 07-01-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από alice: Ευχαριστουμε για τα φιλακια, υπομονη στη Μεσογειων και μην ανησυχεις, και μεις για τον αναθεματισμενο τον ανασχηματισμο ακουμε. Λες και δεν εχουμε τιποτα γατο-σκυλο-καλυτερο να κανουμε! Click για ανάπτυξη... Α, οκ σε μπέρδεψα μάλλον με άλλη κοπέλα. Ναι, είμαι απέναντι σου και με καθαρό καιρό σε βλέπω κιόλας! Εγώ μετά απο μήνες είπα να δω τί γίνεται με το αέριο... και τον πόλεμο, και ακούω και εγώ ανασχηματισμό... κάθομαι στο κρεβάτι με 4 παιδιά... και κάνω δουλίτσα. Είμαι και συναχωμένη, μπουκωμένη χάλια μαύρα.. Με φάγανε οι βόλτες ξημερώματα με τις πιζάμες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:04 Η alice έγραψε: #292 07-01-09 15:04 Δουλεια με 4 παιδια? Η κοιμονται η τα εχεις καλα εκπαιδευμενα! Εγω προσπαθω να μαζεψω τον αλητη (Shiba) που κυνηγαει φαντασματα στο μπαλκονι, τη μανα του που κυνηγαει τους γατους απο το μπαλκονι και τη Χιονατη... Αυτη μαζευτηκε μονη της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:34 Η julia έγραψε: #293 07-01-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από alice: Δουλεια με 4 παιδια? Η κοιμονται η τα εχεις καλα εκπαιδευμενα! Εγω προσπαθω να μαζεψω τον αλητη (Shiba) που κυνηγαει φαντασματα στο μπαλκονι, τη μανα του που κυνηγαει τους γατους απο το μπαλκονι και τη Χιονατη... Αυτη μαζευτηκε μονη της! Click για ανάπτυξη... Είναι ώρα ύπνου στην φάρμα... και μια φτωχή μάνα ψάχνει χώρο και πάπλωμα να σκεπάσει τα ποδαράκια της.. Σε περίληψη, τα γατιά κοιμούνται, και ο σκύλος οργώνει ακόμα την αυλή και τον κήπο... κατα τις 5 που θα πιάσει υγρασία θα τον μαζέψω. Φώτο γατιών τωρινή. Και η Λου με τα φιλαράκια/γείτονες της, στο πρωινό κουτσομπολιό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1070030.jpg 227,7 KB · Εμφανίσεις: 51 P1070018.jpg 317,9 KB · Εμφανίσεις: 53 julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 23:02 Η julia έγραψε: #294 18-01-09 23:02 Ορίστε τί είδα μόλις, άνοιξα το παράθυρό μου σήμερα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 23:06 Η moukelis έγραψε: #295 18-01-09 23:06 Αυτοκολλητες ε;Πολυ γλυκια εικονα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 23:10 Η Μυρτω4038: #296 18-01-09 23:10 Τι ομορφη εικονα! Για καρτ ποσταλ ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 23:11 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #297 18-01-09 23:11 Καλέ τι πλάσματα είναι αυτά?:kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 23:12 Η julia έγραψε: #298 18-01-09 23:12 Ναι, κοιμούνται στο χαλακι αγκαλιά, η Λου την καβαλάει, η Μπουμπου τα παίρνει!!!! Της τρώει το φαγητό, η Λου την κυνηγάει!!! Μιλάμε ενα σόου!!! Να φαίνεται λίγο.. μολις άνοιξα το παράθυρο με άκουσαν και σηκώθηκαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:41 Η julia έγραψε: #299 07-02-09 14:41 4 μηνών και κάτι ψιλά.... Σε στάση Σφίγγα Ατενίζοντας το μέλλον Σισίτιο Χιούστον... we have a problem.... (Μιλάμε για ΖΗΛΙΑ....) Αχ άραξα... Απο δόντια πάμε καλά.... βγαίνουν και οι 2 κυνόδοντες Παιχνίδια Αποτέλεσμα "Γερμανικής" εκπαίδευσης, το λεγόμενο "κάθισε κλαρίνο" και no comment Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:42 Η alice έγραψε: #300 07-02-09 15:42 Και σημερα σκεφτομουν να μπω να ρωτησω που χαθηκατεεεεεε???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ευχαριστουμε για τα φιλακια, υπομονη στη Μεσογειων και μην ανησυχεις, και μεις για τον αναθεματισμενο τον ανασχηματισμο ακουμε. Λες και δεν εχουμε τιποτα γατο-σκυλο-καλυτερο να κανουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 14:51 Η julia έγραψε: #291 07-01-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από alice: Ευχαριστουμε για τα φιλακια, υπομονη στη Μεσογειων και μην ανησυχεις, και μεις για τον αναθεματισμενο τον ανασχηματισμο ακουμε. Λες και δεν εχουμε τιποτα γατο-σκυλο-καλυτερο να κανουμε! Click για ανάπτυξη... Α, οκ σε μπέρδεψα μάλλον με άλλη κοπέλα. Ναι, είμαι απέναντι σου και με καθαρό καιρό σε βλέπω κιόλας! Εγώ μετά απο μήνες είπα να δω τί γίνεται με το αέριο... και τον πόλεμο, και ακούω και εγώ ανασχηματισμό... κάθομαι στο κρεβάτι με 4 παιδιά... και κάνω δουλίτσα. Είμαι και συναχωμένη, μπουκωμένη χάλια μαύρα.. Με φάγανε οι βόλτες ξημερώματα με τις πιζάμες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:04 Η alice έγραψε: #292 07-01-09 15:04 Δουλεια με 4 παιδια? Η κοιμονται η τα εχεις καλα εκπαιδευμενα! Εγω προσπαθω να μαζεψω τον αλητη (Shiba) που κυνηγαει φαντασματα στο μπαλκονι, τη μανα του που κυνηγαει τους γατους απο το μπαλκονι και τη Χιονατη... Αυτη μαζευτηκε μονη της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:34 Η julia έγραψε: #293 07-01-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από alice: Δουλεια με 4 παιδια? Η κοιμονται η τα εχεις καλα εκπαιδευμενα! Εγω προσπαθω να μαζεψω τον αλητη (Shiba) που κυνηγαει φαντασματα στο μπαλκονι, τη μανα του που κυνηγαει τους γατους απο το μπαλκονι και τη Χιονατη... Αυτη μαζευτηκε μονη της! Click για ανάπτυξη... Είναι ώρα ύπνου στην φάρμα... και μια φτωχή μάνα ψάχνει χώρο και πάπλωμα να σκεπάσει τα ποδαράκια της.. Σε περίληψη, τα γατιά κοιμούνται, και ο σκύλος οργώνει ακόμα την αυλή και τον κήπο... κατα τις 5 που θα πιάσει υγρασία θα τον μαζέψω. Φώτο γατιών τωρινή. Και η Λου με τα φιλαράκια/γείτονες της, στο πρωινό κουτσομπολιό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1070030.jpg 227,7 KB · Εμφανίσεις: 51 P1070018.jpg 317,9 KB · Εμφανίσεις: 53 julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 23:02 Η julia έγραψε: #294 18-01-09 23:02 Ορίστε τί είδα μόλις, άνοιξα το παράθυρό μου σήμερα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 23:06 Η moukelis έγραψε: #295 18-01-09 23:06 Αυτοκολλητες ε;Πολυ γλυκια εικονα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 23:10 Η Μυρτω4038: #296 18-01-09 23:10 Τι ομορφη εικονα! Για καρτ ποσταλ ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 23:11 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #297 18-01-09 23:11 Καλέ τι πλάσματα είναι αυτά?:kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 23:12 Η julia έγραψε: #298 18-01-09 23:12 Ναι, κοιμούνται στο χαλακι αγκαλιά, η Λου την καβαλάει, η Μπουμπου τα παίρνει!!!! Της τρώει το φαγητό, η Λου την κυνηγάει!!! Μιλάμε ενα σόου!!! Να φαίνεται λίγο.. μολις άνοιξα το παράθυρο με άκουσαν και σηκώθηκαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:41 Η julia έγραψε: #299 07-02-09 14:41 4 μηνών και κάτι ψιλά.... Σε στάση Σφίγγα Ατενίζοντας το μέλλον Σισίτιο Χιούστον... we have a problem.... (Μιλάμε για ΖΗΛΙΑ....) Αχ άραξα... Απο δόντια πάμε καλά.... βγαίνουν και οι 2 κυνόδοντες Παιχνίδια Αποτέλεσμα "Γερμανικής" εκπαίδευσης, το λεγόμενο "κάθισε κλαρίνο" και no comment Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:42 Η alice έγραψε: #300 07-02-09 15:42 Και σημερα σκεφτομουν να μπω να ρωτησω που χαθηκατεεεεεε???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από alice: Ευχαριστουμε για τα φιλακια, υπομονη στη Μεσογειων και μην ανησυχεις, και μεις για τον αναθεματισμενο τον ανασχηματισμο ακουμε. Λες και δεν εχουμε τιποτα γατο-σκυλο-καλυτερο να κανουμε! Click για ανάπτυξη... Α, οκ σε μπέρδεψα μάλλον με άλλη κοπέλα. Ναι, είμαι απέναντι σου και με καθαρό καιρό σε βλέπω κιόλας! Εγώ μετά απο μήνες είπα να δω τί γίνεται με το αέριο... και τον πόλεμο, και ακούω και εγώ ανασχηματισμό... κάθομαι στο κρεβάτι με 4 παιδιά... και κάνω δουλίτσα. Είμαι και συναχωμένη, μπουκωμένη χάλια μαύρα.. Με φάγανε οι βόλτες ξημερώματα με τις πιζάμες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:04 Η alice έγραψε: #292 07-01-09 15:04 Δουλεια με 4 παιδια? Η κοιμονται η τα εχεις καλα εκπαιδευμενα! Εγω προσπαθω να μαζεψω τον αλητη (Shiba) που κυνηγαει φαντασματα στο μπαλκονι, τη μανα του που κυνηγαει τους γατους απο το μπαλκονι και τη Χιονατη... Αυτη μαζευτηκε μονη της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:34 Η julia έγραψε: #293 07-01-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από alice: Δουλεια με 4 παιδια? Η κοιμονται η τα εχεις καλα εκπαιδευμενα! Εγω προσπαθω να μαζεψω τον αλητη (Shiba) που κυνηγαει φαντασματα στο μπαλκονι, τη μανα του που κυνηγαει τους γατους απο το μπαλκονι και τη Χιονατη... Αυτη μαζευτηκε μονη της! Click για ανάπτυξη... Είναι ώρα ύπνου στην φάρμα... και μια φτωχή μάνα ψάχνει χώρο και πάπλωμα να σκεπάσει τα ποδαράκια της.. Σε περίληψη, τα γατιά κοιμούνται, και ο σκύλος οργώνει ακόμα την αυλή και τον κήπο... κατα τις 5 που θα πιάσει υγρασία θα τον μαζέψω. Φώτο γατιών τωρινή. Και η Λου με τα φιλαράκια/γείτονες της, στο πρωινό κουτσομπολιό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1070030.jpg 227,7 KB · Εμφανίσεις: 51 P1070018.jpg 317,9 KB · Εμφανίσεις: 53 julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 23:02 Η julia έγραψε: #294 18-01-09 23:02 Ορίστε τί είδα μόλις, άνοιξα το παράθυρό μου σήμερα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 23:06 Η moukelis έγραψε: #295 18-01-09 23:06 Αυτοκολλητες ε;Πολυ γλυκια εικονα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 23:10 Η Μυρτω4038: #296 18-01-09 23:10 Τι ομορφη εικονα! Για καρτ ποσταλ ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 23:11 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #297 18-01-09 23:11 Καλέ τι πλάσματα είναι αυτά?:kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 23:12 Η julia έγραψε: #298 18-01-09 23:12 Ναι, κοιμούνται στο χαλακι αγκαλιά, η Λου την καβαλάει, η Μπουμπου τα παίρνει!!!! Της τρώει το φαγητό, η Λου την κυνηγάει!!! Μιλάμε ενα σόου!!! Να φαίνεται λίγο.. μολις άνοιξα το παράθυρο με άκουσαν και σηκώθηκαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:41 Η julia έγραψε: #299 07-02-09 14:41 4 μηνών και κάτι ψιλά.... Σε στάση Σφίγγα Ατενίζοντας το μέλλον Σισίτιο Χιούστον... we have a problem.... (Μιλάμε για ΖΗΛΙΑ....) Αχ άραξα... Απο δόντια πάμε καλά.... βγαίνουν και οι 2 κυνόδοντες Παιχνίδια Αποτέλεσμα "Γερμανικής" εκπαίδευσης, το λεγόμενο "κάθισε κλαρίνο" και no comment Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:42 Η alice έγραψε: #300 07-02-09 15:42 Και σημερα σκεφτομουν να μπω να ρωτησω που χαθηκατεεεεεε???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δουλεια με 4 παιδια? Η κοιμονται η τα εχεις καλα εκπαιδευμενα! Εγω προσπαθω να μαζεψω τον αλητη (Shiba) που κυνηγαει φαντασματα στο μπαλκονι, τη μανα του που κυνηγαει τους γατους απο το μπαλκονι και τη Χιονατη... Αυτη μαζευτηκε μονη της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 15:34 Η julia έγραψε: #293 07-01-09 15:34 Αρχική Δημοσίευση από alice: Δουλεια με 4 παιδια? Η κοιμονται η τα εχεις καλα εκπαιδευμενα! Εγω προσπαθω να μαζεψω τον αλητη (Shiba) που κυνηγαει φαντασματα στο μπαλκονι, τη μανα του που κυνηγαει τους γατους απο το μπαλκονι και τη Χιονατη... Αυτη μαζευτηκε μονη της! Click για ανάπτυξη... Είναι ώρα ύπνου στην φάρμα... και μια φτωχή μάνα ψάχνει χώρο και πάπλωμα να σκεπάσει τα ποδαράκια της.. Σε περίληψη, τα γατιά κοιμούνται, και ο σκύλος οργώνει ακόμα την αυλή και τον κήπο... κατα τις 5 που θα πιάσει υγρασία θα τον μαζέψω. Φώτο γατιών τωρινή. Και η Λου με τα φιλαράκια/γείτονες της, στο πρωινό κουτσομπολιό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P1070030.jpg 227,7 KB · Εμφανίσεις: 51 P1070018.jpg 317,9 KB · Εμφανίσεις: 53 julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 23:02 Η julia έγραψε: #294 18-01-09 23:02 Ορίστε τί είδα μόλις, άνοιξα το παράθυρό μου σήμερα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 23:06 Η moukelis έγραψε: #295 18-01-09 23:06 Αυτοκολλητες ε;Πολυ γλυκια εικονα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 23:10 Η Μυρτω4038: #296 18-01-09 23:10 Τι ομορφη εικονα! Για καρτ ποσταλ ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 23:11 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #297 18-01-09 23:11 Καλέ τι πλάσματα είναι αυτά?:kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 23:12 Η julia έγραψε: #298 18-01-09 23:12 Ναι, κοιμούνται στο χαλακι αγκαλιά, η Λου την καβαλάει, η Μπουμπου τα παίρνει!!!! Της τρώει το φαγητό, η Λου την κυνηγάει!!! Μιλάμε ενα σόου!!! Να φαίνεται λίγο.. μολις άνοιξα το παράθυρο με άκουσαν και σηκώθηκαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:41 Η julia έγραψε: #299 07-02-09 14:41 4 μηνών και κάτι ψιλά.... Σε στάση Σφίγγα Ατενίζοντας το μέλλον Σισίτιο Χιούστον... we have a problem.... (Μιλάμε για ΖΗΛΙΑ....) Αχ άραξα... Απο δόντια πάμε καλά.... βγαίνουν και οι 2 κυνόδοντες Παιχνίδια Αποτέλεσμα "Γερμανικής" εκπαίδευσης, το λεγόμενο "κάθισε κλαρίνο" και no comment Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:42 Η alice έγραψε: #300 07-02-09 15:42 Και σημερα σκεφτομουν να μπω να ρωτησω που χαθηκατεεεεεε???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από alice: Δουλεια με 4 παιδια? Η κοιμονται η τα εχεις καλα εκπαιδευμενα! Εγω προσπαθω να μαζεψω τον αλητη (Shiba) που κυνηγαει φαντασματα στο μπαλκονι, τη μανα του που κυνηγαει τους γατους απο το μπαλκονι και τη Χιονατη... Αυτη μαζευτηκε μονη της! Click για ανάπτυξη... Είναι ώρα ύπνου στην φάρμα... και μια φτωχή μάνα ψάχνει χώρο και πάπλωμα να σκεπάσει τα ποδαράκια της.. Σε περίληψη, τα γατιά κοιμούνται, και ο σκύλος οργώνει ακόμα την αυλή και τον κήπο... κατα τις 5 που θα πιάσει υγρασία θα τον μαζέψω. Φώτο γατιών τωρινή. Και η Λου με τα φιλαράκια/γείτονες της, στο πρωινό κουτσομπολιό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 23:02 Η julia έγραψε: #294 18-01-09 23:02 Ορίστε τί είδα μόλις, άνοιξα το παράθυρό μου σήμερα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 23:06 Η moukelis έγραψε: #295 18-01-09 23:06 Αυτοκολλητες ε;Πολυ γλυκια εικονα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 23:10 Η Μυρτω4038: #296 18-01-09 23:10 Τι ομορφη εικονα! Για καρτ ποσταλ ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 23:11 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #297 18-01-09 23:11 Καλέ τι πλάσματα είναι αυτά?:kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 23:12 Η julia έγραψε: #298 18-01-09 23:12 Ναι, κοιμούνται στο χαλακι αγκαλιά, η Λου την καβαλάει, η Μπουμπου τα παίρνει!!!! Της τρώει το φαγητό, η Λου την κυνηγάει!!! Μιλάμε ενα σόου!!! Να φαίνεται λίγο.. μολις άνοιξα το παράθυρο με άκουσαν και σηκώθηκαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:41 Η julia έγραψε: #299 07-02-09 14:41 4 μηνών και κάτι ψιλά.... Σε στάση Σφίγγα Ατενίζοντας το μέλλον Σισίτιο Χιούστον... we have a problem.... (Μιλάμε για ΖΗΛΙΑ....) Αχ άραξα... Απο δόντια πάμε καλά.... βγαίνουν και οι 2 κυνόδοντες Παιχνίδια Αποτέλεσμα "Γερμανικής" εκπαίδευσης, το λεγόμενο "κάθισε κλαρίνο" και no comment Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:42 Η alice έγραψε: #300 07-02-09 15:42 Και σημερα σκεφτομουν να μπω να ρωτησω που χαθηκατεεεεεε???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ορίστε τί είδα μόλις, άνοιξα το παράθυρό μου σήμερα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 23:06 Η moukelis έγραψε: #295 18-01-09 23:06 Αυτοκολλητες ε;Πολυ γλυκια εικονα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 23:10 Η Μυρτω4038: #296 18-01-09 23:10 Τι ομορφη εικονα! Για καρτ ποσταλ ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 23:11 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #297 18-01-09 23:11 Καλέ τι πλάσματα είναι αυτά?:kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 23:12 Η julia έγραψε: #298 18-01-09 23:12 Ναι, κοιμούνται στο χαλακι αγκαλιά, η Λου την καβαλάει, η Μπουμπου τα παίρνει!!!! Της τρώει το φαγητό, η Λου την κυνηγάει!!! Μιλάμε ενα σόου!!! Να φαίνεται λίγο.. μολις άνοιξα το παράθυρο με άκουσαν και σηκώθηκαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:41 Η julia έγραψε: #299 07-02-09 14:41 4 μηνών και κάτι ψιλά.... Σε στάση Σφίγγα Ατενίζοντας το μέλλον Σισίτιο Χιούστον... we have a problem.... (Μιλάμε για ΖΗΛΙΑ....) Αχ άραξα... Απο δόντια πάμε καλά.... βγαίνουν και οι 2 κυνόδοντες Παιχνίδια Αποτέλεσμα "Γερμανικής" εκπαίδευσης, το λεγόμενο "κάθισε κλαρίνο" και no comment Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:42 Η alice έγραψε: #300 07-02-09 15:42 Και σημερα σκεφτομουν να μπω να ρωτησω που χαθηκατεεεεεε???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αυτοκολλητες ε;Πολυ γλυκια εικονα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 23:10 Η Μυρτω4038: #296 18-01-09 23:10 Τι ομορφη εικονα! Για καρτ ποσταλ ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 23:11 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #297 18-01-09 23:11 Καλέ τι πλάσματα είναι αυτά?:kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 23:12 Η julia έγραψε: #298 18-01-09 23:12 Ναι, κοιμούνται στο χαλακι αγκαλιά, η Λου την καβαλάει, η Μπουμπου τα παίρνει!!!! Της τρώει το φαγητό, η Λου την κυνηγάει!!! Μιλάμε ενα σόου!!! Να φαίνεται λίγο.. μολις άνοιξα το παράθυρο με άκουσαν και σηκώθηκαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:41 Η julia έγραψε: #299 07-02-09 14:41 4 μηνών και κάτι ψιλά.... Σε στάση Σφίγγα Ατενίζοντας το μέλλον Σισίτιο Χιούστον... we have a problem.... (Μιλάμε για ΖΗΛΙΑ....) Αχ άραξα... Απο δόντια πάμε καλά.... βγαίνουν και οι 2 κυνόδοντες Παιχνίδια Αποτέλεσμα "Γερμανικής" εκπαίδευσης, το λεγόμενο "κάθισε κλαρίνο" και no comment Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:42 Η alice έγραψε: #300 07-02-09 15:42 Και σημερα σκεφτομουν να μπω να ρωτησω που χαθηκατεεεεεε???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι ομορφη εικονα! Για καρτ ποσταλ ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 23:11 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #297 18-01-09 23:11 Καλέ τι πλάσματα είναι αυτά?:kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 23:12 Η julia έγραψε: #298 18-01-09 23:12 Ναι, κοιμούνται στο χαλακι αγκαλιά, η Λου την καβαλάει, η Μπουμπου τα παίρνει!!!! Της τρώει το φαγητό, η Λου την κυνηγάει!!! Μιλάμε ενα σόου!!! Να φαίνεται λίγο.. μολις άνοιξα το παράθυρο με άκουσαν και σηκώθηκαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:41 Η julia έγραψε: #299 07-02-09 14:41 4 μηνών και κάτι ψιλά.... Σε στάση Σφίγγα Ατενίζοντας το μέλλον Σισίτιο Χιούστον... we have a problem.... (Μιλάμε για ΖΗΛΙΑ....) Αχ άραξα... Απο δόντια πάμε καλά.... βγαίνουν και οι 2 κυνόδοντες Παιχνίδια Αποτέλεσμα "Γερμανικής" εκπαίδευσης, το λεγόμενο "κάθισε κλαρίνο" και no comment Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:42 Η alice έγραψε: #300 07-02-09 15:42 Και σημερα σκεφτομουν να μπω να ρωτησω που χαθηκατεεεεεε???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλέ τι πλάσματα είναι αυτά?:kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 23:12 Η julia έγραψε: #298 18-01-09 23:12 Ναι, κοιμούνται στο χαλακι αγκαλιά, η Λου την καβαλάει, η Μπουμπου τα παίρνει!!!! Της τρώει το φαγητό, η Λου την κυνηγάει!!! Μιλάμε ενα σόου!!! Να φαίνεται λίγο.. μολις άνοιξα το παράθυρο με άκουσαν και σηκώθηκαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:41 Η julia έγραψε: #299 07-02-09 14:41 4 μηνών και κάτι ψιλά.... Σε στάση Σφίγγα Ατενίζοντας το μέλλον Σισίτιο Χιούστον... we have a problem.... (Μιλάμε για ΖΗΛΙΑ....) Αχ άραξα... Απο δόντια πάμε καλά.... βγαίνουν και οι 2 κυνόδοντες Παιχνίδια Αποτέλεσμα "Γερμανικής" εκπαίδευσης, το λεγόμενο "κάθισε κλαρίνο" και no comment Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:42 Η alice έγραψε: #300 07-02-09 15:42 Και σημερα σκεφτομουν να μπω να ρωτησω που χαθηκατεεεεεε???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι, κοιμούνται στο χαλακι αγκαλιά, η Λου την καβαλάει, η Μπουμπου τα παίρνει!!!! Της τρώει το φαγητό, η Λου την κυνηγάει!!! Μιλάμε ενα σόου!!! Να φαίνεται λίγο.. μολις άνοιξα το παράθυρο με άκουσαν και σηκώθηκαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:41 Η julia έγραψε: #299 07-02-09 14:41 4 μηνών και κάτι ψιλά.... Σε στάση Σφίγγα Ατενίζοντας το μέλλον Σισίτιο Χιούστον... we have a problem.... (Μιλάμε για ΖΗΛΙΑ....) Αχ άραξα... Απο δόντια πάμε καλά.... βγαίνουν και οι 2 κυνόδοντες Παιχνίδια Αποτέλεσμα "Γερμανικής" εκπαίδευσης, το λεγόμενο "κάθισε κλαρίνο" και no comment Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:42 Η alice έγραψε: #300 07-02-09 15:42 Και σημερα σκεφτομουν να μπω να ρωτησω που χαθηκατεεεεεε???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
4 μηνών και κάτι ψιλά.... Σε στάση Σφίγγα Ατενίζοντας το μέλλον Σισίτιο Χιούστον... we have a problem.... (Μιλάμε για ΖΗΛΙΑ....) Αχ άραξα... Απο δόντια πάμε καλά.... βγαίνουν και οι 2 κυνόδοντες Παιχνίδια Αποτέλεσμα "Γερμανικής" εκπαίδευσης, το λεγόμενο "κάθισε κλαρίνο" και no comment Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:42 Η alice έγραψε: #300 07-02-09 15:42 Και σημερα σκεφτομουν να μπω να ρωτησω που χαθηκατεεεεεε???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Και σημερα σκεφτομουν να μπω να ρωτησω που χαθηκατεεεεεε???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.