julia
Διακεκριμένο μέλος
Η Λου μου μόλις έγινε γυναίκα....
Και ΌΛΗ η γειτονιά απολαμβάνουμε το μελωδικό της κλάμα.. που καμία σχέση με τις γάτες....
Είναι μια Λύκαινα που κάνει ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

και εγώ απο πίσω να σφουγγαρίζω............
12 μέρες κρατάει λέει....
Δέχομαι το έχω ξαναπεί χορηγία απο Χαρτοβιομηχανία. Τώρα θα ήταν καλή επιλογή και η always.....
Αυτά είναι. Λέω να πάω ένα ταξιδάκι στο Μεξικό... Βίκυ????? Θα μου κλείσεις την επόμενη πτήση?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon
Διάσημο μέλος
Η Λου μου μόλις έγινε γυναίκα....
Και ΌΛΗ η γειτονιά απολαμβάνουμε το μελωδικό της κλάμα.. που καμία σχέση με τις γάτες....
Είναι μια Λύκαινα που κάνει ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
και εγώ απο πίσω να σφουγγαρίζω............
12 μέρες κρατάει λέει....
Δέχομαι το έχω ξαναπεί χορηγία απο Χαρτοβιομηχανία. Τώρα θα ήταν καλή επιλογή και η always.....
Αυτά είναι. Λέω να πάω ένα ταξιδάκι στο Μεξικό... Βίκυ????? Θα μου κλείσεις την επόμενη πτήση?

ρε παιδι μου απιστευτο. τα ζωα οταν θελουν φωναζουν. θα βγω να φωναζω κ εγω οταν θα εχω διαθεση... θελω σεεεεεεεεεεεεεεεεξξξξξξξξξ
τωωωωωωωωωωωωρααααααααααααα
εχω πελαγωσει αυτο το καιρο να βλεπω σκυλογατοκ%^&βλες και μωρα.
πολλα μωρα, παντου μωρα. βοηθεια οχι αλλα μωρα.
θα παω κ εγω στο μεξικο μαζι σου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa
Διάσημο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Τώρα... την τάιζα και παίζαμε, και είδα....
chrissa, ναι, να μην μου φύγει, τους μνηστήρες που ήδη έχω 2 έξω απο την πόρτα??? οεο????
Μετά απο αυτό, μπορούν να έρθουν οι άνθρωποι με τα άσπρα να με πάρουν.... θα είναι ωραία... ήρεμα.. μόνη μου, χαλαρά...

Βίκυ, έλα κανένα ΣΚ.... θα περάσουμε ωραία..!!!

vickymoon
Διάσημο μέλος

εχω παθει με τα μωρα αυτο που επαθε ο κουρκουλος
"οχι αλλο καρβουνοοοοοοοοοοοοο ρεεεεεεεεεεεεεεε"
παρακρουση
μη ξεχνας τζουλια οτι ο παλιος ειναι αλλιως

εγω ειμαι ψαρακας ακομα σχετικα με σενα παλια καραβανα
julia
Διακεκριμένο μέλος
Ένα ΣΚ και θα τα μάθεις όλα.. φέρε και τα παιδιά, δικά σου και ξένα..!! Που ξέρεις μπορεί να γίνει κανα προξενιό!!!
( ο Παρασκευάς στο χωριό!!!!!)
απαγωγή... ξέρεις..αχ.. η μαύρη... παιδιά τί κάνω???? Τί θέλει τώρα? Depon, mesulid? Σερβιέτα , ταμπόν??
Χάλια θα τα κάνει όλα...
vickymoon
Διάσημο μέλος
depon ομως γιατι να δωσεις???

julia
Διακεκριμένο μέλος

Ναι, σε νορμαλ σκυλιά μπορεί να φοράνε βρακιά... η δικιά μου χλωμό...
Θα καλέσω Κτηνιατρικό συμβούλιο.. και θα αποφασίσουμε.

vickymoon
Διάσημο μέλος

μη της δωσετε τιποτα χαπια.καβλες εχει να το πω απλα. εχετε να της δωσετε κατι γι αυτο

αν οχι μαντρωσε την σπιτι και ετοιμασου οταν τη χαιδευεις να σου στηνεται για σεξ

προσεχε γιατι κραταει αρκετα στους σκυλους. και οταν νομιζεις οτι τελειωσε τοτε ζευγαρωνει κ μενει κ εγκυος

εμας ο σκυλος μας ζευγαρωσε δεμενος με λουρι κατω απο την καρεκλα της μανας μου σε μια ταβερνα, με εναν αλλο σκυλο δεμενο κι αυτο κατω απο αλλη καρεκλα στην ιδια ταβερνα, σε χρονο ρεκορ. ειχαν δε τραβηχτει τοσο πολυ για να φτασουν που νομιζαμε οτι παθαν εξαρθρωση στο λαιμο

ΠΡΟΣΕΧΕ
chryssa
Διάσημο μέλος
Κι εμάς μαζεύονται οι μνηστήρες έξω από την πόρτα και έχουμε συνέχεια το νου μας ποιος θα μπει και ποιος θα βγει για 2 εβδομάδες. Μεγάλη επιμονή! Δυστυχώς και τα θηλυκά θέλουν να φύγουν, είναι και οι άλλοι απ'εξω, μόνο κουράγιο μπορώ να σου ευχηθώ! Α, και βρες ένα μακρύ ξύλο για να διώχνεις τους υποψήφιους όταν την πας βόλτα, αλλά να της φορέσεις και λουρί, μη φύγει και τρέχεις μετά!
chryssa
Διάσημο μέλος
εμας ο σκυλος μας ζευγαρωσε δεμενος με λουρι κατω απο την καρεκλα της μανας μου σε μια ταβερνα, με εναν αλλο σκυλο δεμενο κι αυτο κατω απο αλλη καρεκλα στην ιδια ταβερνα, σε χρονο ρεκορ. ειχαν δε τραβηχτει τοσο πολυ για να φτασουν που νομιζαμε οτι παθαν εξαρθρωση στο λαιμο
ΠΡΟΣΕΧΕ

Συγγνώμη που γελάω, αλλά φαντάστηκα το σκηνικό και μου φαίνεται απίστευτο!
julia
Διακεκριμένο μέλος

Γιατί ρε παιδιά, λέω να την ζευγαρώσω.. να μου κάνει 8 Λουάκια!!!!
Κάπου θα τα δώσω.. σιγά. Μην της στερήσω την χαρά..Έχω 2 τεκνά απέξω... θα γίνουν κουκλιά!!! Κρίμα που στειρώσαμε το Λαμπραντόρ....

ΥΓ. Ναι Βίκυ, κάτι σε Γκουσγκούνη μου κάνει η φάση που λες!!!!

vickymoon
Διάσημο μέλος
κι ομως ακριβως ετσι εγινε. και η μανα μου εμεινε με τη μπουκια στο στομα, πηγε να πνιγει. γιατι τα ειδε η αλλη που ειχε το αλλο σκυλι, ενα πεκινουα, κι αρχισε να φωναζει...παρε το κοπροσκυλο απ εδωωωωωω σαν τρελη. εν τω μεταξυ τα σκυλια ειχαν κολλησει. αρχισε λοιπον η ταβερνα ολη τα σχολια.
Συγγνώμη που γελάω, αλλά φαντάστηκα το σκηνικό και μου φαίνεται απίστευτο!
"με ολες τις τρελες με τα κοπροσκυλα, εχουμε και μικρα παιδια και να φυγετε απο εδω" και αλλα τετοια οι κλωσσες ολες
η αλλη να εχει παθει εγκεφαλικο, το θυληκο ηταν το δικο μας βεβαια

σου λεω σκηνη απο κωμωδια του ταραντινο.τελικα εκανε 3 μωρα πανεμορφα που ευτυχως τα δωσαμε αλλιως θα ειχαμε αγελη
ναι ρε τζουλια, κριμα να πας εναντια στη φυσηΈνα τσίγκινο βρακί θα παραγγείλω...
Γιατί ρε παιδιά, λέω να την ζευγαρώσω.. να μου κάνει 8 Λουάκια!!!!Κάπου θα τα δώσω.. σιγά. Μην της στερήσω την χαρά..
Έχω 2 τεκνά απέξω... θα γίνουν κουκλιά!!! Κρίμα που στειρώσαμε το Λαμπραντόρ....
ΥΓ. Ναι Βίκυ, κάτι σε Γκουσγκούνη μου κάνει η φάση που λες!!!!![]()
καπου θα βρεις να τα δωσεις

σου λεω η σκυλα μας ηταν πολυ τσαχπινογαργαλιαρα. το επνιγε το κουνελι στο γονατο.
πεθανε η καημενη 15 χρονων απο την καρδια της.
τωρα εχουμε ενα αλλο παλι θυληκο αλλα οταν θελει να ζευγαρωσει η μανα μου δεν το παει σχεδον ουτε βολτα.
νομιζω θα το στειρωσει τωρα.
ξερω πολυ καλα λοιπον τι ειναι τα ιχνη απο αιμα

βημα και πλατςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Α ρε Τζούλια, αμα έρθουν αυτοί με τα άσπρα και σε πάρουν, κράτα μια θέση και για μας
. Καλό κουράγιοΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
. Το φοράει και η Σάρα μας. 12 μέρες πολύ μου ακούγεται ότι κρατάει αλλά σίγουρα πριν και μετά για καμμιά 20αριά μέρες κινδυνεύει να μείνει έγγυος. Είναι γόνιμες μέρες
. Εκεί θέλει προσοχή γιατί τρέχουν οι γαμπροί από πίσω.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Σιγά μην "χαλάσω" τέτοιο κελεπούρι!!!Το μόνο που την λυπάμαι.. πονάει μάλλον σήμερα, (μετά θα έρθει η "όρεξη" μάλλον ) δεν έχει όρεξη ούτε για ποδόσφαιρο, ούτε για πιάσε-φέρε... τίποτα. Ξάπλα μόνο.. και κάπου- κάπου μου φέρνει το λουρί για άτα.....

Το μεγάλο δράμα το περνάει η μάνα μου... την λυπάται πολύ.... θέλει να της κάνει τσάι, να της βάλει θερμοφόρα κλπ κλπ... Θα βάλω μάλλον την γάτα να της κάνει παρέα!!!

ria23
Διάσημο μέλος

..εσυ εχεις και τους μνηστηρες εξω απο το σπιτι..κρατησε μου ενα Λουακι
..εμας στο δικο μας γιουρα γκεκας παρακαλω βαζαμε πανα βρακακι για την ακρατεια..τωρα αμα η Λου το παιζει δυσκολη καλο κουραγιο ευχομαι
παντως η μικρη δεν ποναει ..να .μπιπ..θελει..
Υ.Σ:περα απο την πλακα υπομονη..

julia
Διακεκριμένο μέλος
αρε julia μπηκες στα ζορια..τυχερη.. εμενα μου την ζητανε και τωρα γαμπροι και ας ειναι στειρωμενη..εσυ εχεις και τους μνηστηρες εξω απο το σπιτι..κρατησε μου ενα Λουακι
..εμας στο δικο μας γιουρα γκεκας παρακαλω βαζαμε πανα βρακακι για την ακρατεια..τωρα αμα η Λου το παιζει δυσκολη καλο κουραγιο ευχομαι
παντως η μικρη δεν ποναει ..να .μπιπ..θελει..
Υ.Σ:περα απο την πλακα υπομονη..![]()
Για την μάνα μου, ΠΟΝΑΕΙ... τέρμα...

είπαμε... ο γιατρός είπε να λέμε ναι....
Προς το παρόν σταμάτησε να βόσκει χόρτα και να κάνει εμετό... και είπε να φάει κροκέτες...
Ξέρει ότι αν φάει, έχει βόλτα... ΑΤΙΜΗ... μοιχαλίδα...

konstans
Περιβόητο μέλος
.Βρε τζούλια, μήπως να την άφηνες να ζευγαρώσει μια φορά; Για να νιώσει την μητρότητα η καϊμένη
.Πρόσεχε την πολύ και μην την βγάζεις βόλτα! Μπορεί να πετύχετε κάνα άγριο αρσενικό και να σας τακτοποιήσει και τις δυο σας

julia
Διακεκριμένο μέλος

Δεν θα αφήσω χωρίς συνέχεια τέτοιο κελεπούρι!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool