Νεογέννητο στη σακούλα!

Μα ναι, είπαμε... θα την ζευγαρώσω.. και κάποια θα δώσω κάποια θα πετάξω...για 8 την κόβω να κάνει, θα τον χαρεί τον έρωτα!!! :up:

Δεν θα αφήσω χωρίς συνέχεια τέτοιο κελεπούρι!!!!:D

λεγε ,λεγε εσυ αυριο θα αρχισουν τα μνμ τυπου..''εχω εναν αρσενικο και ψαχνει γυναικα βλεπω οτι θελετε απογονους το τηλ μου ειναι 697....'':lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι, λές και περιμένω στο ίντερνετ για να έχω τέτοια μηνύματα...

Εδω, ούτε για ψωμί δεν μπορώ να πάω χωρίς να μου την "πέσουν" είτε για την ίδια, είτε για να παραγγείλουν παιδί...:hmm:

Πλάκα -πλάκα.. θα τα έδινα, σε χρόνο dt....:|
ria23 λέγε τώρα που γυρίζει.. να σου κρατήσω ένα με βούλες???:cool:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και μου δημιουργείται τώρα η εξής απορία... Ποιοι τα ζητάνε? Αυτοί που πέρισυ την έδεσαν σε μια σακούλα και την πέταξαν στα σκουπίδια??? Για να τα έχουν δεμένα σε ένα δέντρο ή κάτω από μια λαμαρίνα και να τα ταΐζουν ξεροκόμματα και να τα βγάζουν 2 φορές το χρόνο στο βουνό για να τους φέρουν το "θήραμα"???

Ναι, λές και περιμένω στο ίντερνετ για να έχω τέτοια μηνύματα...

Εδω, ούτε για ψωμί δεν μπορώ να πάω χωρίς να μου την "πέσουν" είτε για την ίδια, είτε για να παραγγείλουν παιδί...:hmm:

Πλάκα -πλάκα.. θα τα έδινα, σε χρόνο dt....:|
ria23 λέγε τώρα που γυρίζει.. να σου κρατήσω ένα με βούλες???:cool:

ενα κανελι με βουλες παρακαλω και αγορι:lol::lol::lol::lol:

αρε julia κουραγιο ..:/::/:

Μπράβο Τζουλς..... πολύ σωστή η απόφαση σου να τη ζευγαρώσεις και να νοιώσει τη χαρά της μητρότητας :lol: :lol:.
Κράτα μου και μένα ένα....(είδες ένα ένα άρχισες να τα δίνεις ήδη) μετά θα το ζευγαρώσω και γω.... και θα γίνουμε μια μεγαααααλη τεράστια οικογένεια.... ε ρε γλέντια. Αν δε χωράνε στο διαμέρισμα... δεν πειράζει... θα βρω σπιτάκια... αν όχι NO PROBLEM.... κάδοι μπόλικοι στην Αθήνα....
Α!!! και αν μετανοιώσω θα στο δώσω πίσω.... έτσι;
Πλάκα τέλος... καλό κουράγιο!!!

και εγω θελω ενα, γιατι εχω ενα ξαδελφακι που θελει να παιζει με ενα κουταβακι, οταν μεγαλωσει θα το αφησω στο δρομο και η φυση ξερει τη δουλεια της.:/::/:
οχι...οχι τωρα το σκεφτηκα καλυτερα, θα το αφησω στο δρομο το καλοκαιρι που θα παω διακοπες:up::up::up:
θα κανει παρεα και με αλλα παρατημενα:up::up:

Και μου δημιουργείται τώρα η εξής απορία... Ποιοι τα ζητάνε? Αυτοί που πέρισυ την έδεσαν σε μια σακούλα και την πέταξαν στα σκουπίδια??? Για να τα έχουν δεμένα σε ένα δέντρο ή κάτω από μια λαμαρίνα και να τα ταΐζουν ξεροκόμματα και να τα βγάζουν 2 φορές το χρόνο στο βουνό για να τους φέρουν το "θήραμα"???

Ναι, αυτοί....:blink: Γιατί το δικό μου βλέπεις με τα μπάνια του, την βόλτα του, το σωστό φαί... είναι όπως θα έπρεπε να είναι κάθε τέτοιο σκυλί...:/: Δεν είναι ούτε θαύμα, ούτε μοναδικό.. σιγά μην σκίσουμε κανένα καλτσόν...:rolleyes:

(Λουάκι εσύ δεν θέλεις ΟΚ δεν σε σημειώνω:))

ενα κανελι με βουλες παρακαλω και αγορι:lol::lol:

αρε julia κουραγιο ..:/::/:

ΕΝΑ αγόρι.. έκλεισε.

Μπράβο Τζουλς..... πολύ σωστή η απόφαση σου να τη ζευγαρώσεις και να νοιώσει τη χαρά της μητρότητας :lol: :lol:.
Κράτα μου και μένα ένα....(είδες ένα ένα άρχισες να τα δίνεις ήδη) μετά θα το ζευγαρώσω και γω.... και θα γίνουμε μια μεγαααααλη τεράστια οικογένεια.... ε ρε γλέντια. Αν δε χωράνε στο διαμέρισμα... δεν πειράζει... θα βρω σπιτάκια... αν όχι NO PROBLEM.... κάδοι μπόλικοι στην Αθήνα....
Α!!! και αν μετανοιώσω θα στο δώσω πίσω.... έτσι;
Πλάκα τέλος... καλό κουράγιο!!!

άλλο ένα ότι νά ΄ναι.... (total 2)

και εγω θελω ενα, γιατι εχω ενα ξαδελφακι που θελει να παιζει με ενα κουταβακι, οταν μεγαλωσει θα το αφησω στο δρομο και η φυση ξερει τη δουλεια της.:/::/:
οχι...οχι τωρα το σκεφτηκα καλυτερα, θα το αφησω στο δρομο το καλοκαιρι που θα παω διακοπες:up
θα κανει παρεα και με αλλα παρατημενα:up::up:

και άλλο ένα ότι νά ΄ναι... (total 1 boy και 2 ότι λάχει σύνολο 3)

Έχω άλλα 5..... :P:) Μόλις συμπληρώσω 8.. θα χαρεί τον έρωτα!!!

Γιατί ή κάνουμε δουλειές ή δεν κάνουμε!!!:happy:
Φυσικά και θα προτιμήσω εσάς, απο τους φιλόζωους εδώ.;)

Κι εγώ θέλω λοιπόν ένα.
Θέλω να είναι όμως με καφέ μύτη, με μία μόνο άσπρη βούλα, μία μαύρη, τρεις καφέ και το υπόλοιπο μπεζ.
Πολλά ζητάω;:lol:

Κι εγώ θέλω λοιπόν ένα.
Θέλω να είναι όμως με καφέ μύτη, με μία μόνο άσπρη βούλα, μία μαύρη, τρεις καφέ και το υπόλοιπο μπεζ.
Πολλά ζητάω;:lol:

Τίποτα καλέ.. σιγά.. ένα ότι λάχει, τύπου "Burberry".:)
το έγραψα.
4 to go....:rolleyes:

κ εγω θελω αλλο ενα, αλλα να μη γαυγιζει γιατι θα το βγαλω στο δρομο.
να μη κατουραει γιατι θα το βγαλω στο δρομο.

παιδια πλακα πλακα με ολα αυτα που λεμε, με επιασε καταθλιψη:(:(
τι κριμα που τα ζωα βασιζονται σε εμας για να τα σωσουμε:(:( σαν ανεκδοτο μου ακουγεται.

κ εγω θελω αλλο ενα, αλλα να μη γαυγιζει γιατι θα το βγαλω στο δρομο.
να μη κατουραει γιατι θα το βγαλω στο δρομο.

παιδια πλακα πλακα με ολα αυτα που λεμε, με επιασε καταθλιψη:(:(
τι κριμα που τα ζωα βασιζονται σε εμας για να τα σωσουμε:(:( σαν ανεκδοτο μου ακουγεται.

Θα σου βάλω αστεράκι, για το δεύτερο.. και θα μπείς στην λίστα αναμονής...:redface:
Δεν δίνω εγώ παιδιά έτσι..
θα τρώει και με μαχαιροπίρουνα, ελπίζω να μήν σε πειράζει, να πρέπει να αγοράσεις άλλα 2 σετ για τα νέα παιδιά....:/:
Επίσης, θα πλενουν και τα πιάτα, και θα βάζουν πλυντήριο. ΟΚ??

(Λουάκι εσύ δεν θέλεις ΟΚ δεν σε σημειώνω:))
Φυσικά και θέλω, δε με νοιάζει το χρώμα, αλλά να είναι θηλυκό για να κάνει παρέα με τα 4 θηλυκά των αποκάτω (κουνιάδος-πεθερά)! Φυσικά θα το έχω και αστείρωτο, για να μην πάω ενάντια στη φύση και θα ζευγαρώνει "κατά λάθος" μια φορά τουλάχιστον το χρόνο και θα μου ξεμένει κι από ένα κάθε χρόνο γιατί δε θα βρίσκω να τα δώσω! Και αν ξεμείνουν πολλά, μερικά θα τα αμολάω και στο Φάληρο γιατί δεν χωράει άλλα η αυλή κάτω!
(και να φανταστείς έχω προσφερθεί να πληρώσω εγώ τις στειρώσεις, αλλά είπαμε, δεν πάμε ενάντια στη φύση!:mad: )

Καθήστε.. γιατί χάθηκα... 3 to go me αστεράκι - 1 της chryssas.... 2!!!!

Άντε ρε παιδιά!!! Να δεί λίγο χαρά στα σκέλια της η κόρη!!!:up:
Και μετά θα την ενημερώσω και για τον διακανονισμό.. να κανονίσει τις παραγγελίες!!!:hmm:

Κοίτα αν είναι να χαρεί τον έρωτα και πρέπει να συμπληρωθούν οκτώ υποψήφιοι.... άντε θα πάρω άλλο ένα:up:. Σιγά μη κολλήσουμε, τι είναι αυτά; Έτσι θα το αφήσουμε το κορίτσι;
Χωρίς sex:lol: :lol:. Όλα κι όλα εγώ είμαι φιλόζωη με τα όλα της.
Τι ένα τι δύο; Έτσι κι αλλιώς άμα βαρεθώ, αφήνουν τρίχα, γαβγίζουν, θέλω να πάω διακοπές, μου λερώνουν το χαλί κλπ κλπ.
Λύση υπάρχει... θα τα αμολήσω μαζί με της Βίκυς για να είναι και μαζί τα αδερφάκια!!!

Και επειδή δεν βλέπω να σου φτάνουν τα 8, καλύτερα να κρατήσεις σειρά για την επόμενη γεννα. Εγώ δεν θα πάρω πάντως.

Άντε για να βοηθήσω την κατάσταση λέω να πάρω κι εγώ ένα (λαχανί με βούλες παρακαλώ:D)
Θα το εκπαιδεύσω να κάνει τον φύλακα στις γάτες ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ του σπιτιού μου:lol:

να ρωτησω τα στελνετε με κουριερ??? ή με απλο ταχυδρομειο???

να ρωτησω τα στελνετε με κουριερ??? ή με απλο ταχυδρομειο???
:lol::lol::lol::lol::lol:

.....πώς την πάτησα έτσι???

Αγαπητοί μας "πελάτες".....:redface:

Η Λού μου την έσκασε προχτές το πρωί, και ενώ είχα ελπίδες ότι πήγε να ζήσει τον έρωτα με τον Ρωμαίο της, εκείνη πήρε τον δρόμο και πήγε και στειρώθηκε!!!....:blink::mad:

Το βράδυ γύρισε η τσαπερδόνα σαν να μην τρέχει τίποτα.... και μόλις ξάπλωσε το κατάλαβα.:/: Όπως καταλαβαίνετε... λουάκια ΔΕΝ έχει...παπαλα...

Ντρέπομαι, λυπάμαι, στανεχωριέμαι... μαστιγώστε με...:/:. Αλλά να της τα ξαναβάλω μέσα είναι λίγο δύσκολο....:hmm::hmm:

Παρακάτω φώτο για να δείτε και το βλέμμα που λέει "παρτα μάνα!!! Σιγά μην πάθουν τα μικρά μου τα ίδια με μένα...":down:
και το ίχνος τομής, με το ζόρι φαίνεται, πάλι καλά που το κατάλαβα:mad:...:redface:

Αυτά λυπάμαι και πάλι.....τί άλλο να πώ... ελπίζω την επόμενη φορά να είμαι πιο συνεπής στις υποσχέσεις μου.:(:|

Συνημμένα

• P8010259.jpg
    P8010259.jpg
    293,8 KB · Εμφανίσεις: 38
  • Αντίγραφο του P8010260.JPG
    Αντίγραφο του P8010260.JPG
    112 KB · Εμφανίσεις: 45
Μα γιατί βρε κοπελιά το έκανες αυτό??? Και τώρα εμείς πού θα βρούμε κουτάβια, που τα περιμέναμε πώς και πώς??? :P

Περαστικά στο κοριτσάκι σου, να γίνει γρήγορα καλά και να έχετε όλοι το κεφάλι σας ήσυχο!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back