Νεο-άστεγοι!!!!

Πάρε κ'αυτό από Αριστοτέλη... :
"Μία από τις επιπτώσεις του να αρνείσαι να συμμετάσχεις στα πολιτικά ζητήματα, είναι ότι καταλήγεις να κυβερνάσαι από κατώτερους"

Ετσι είναι ακριβωωωωωωωως!!! :clapup:
Οταν κάποτε πήγαινα σχολείο, εποχή μεσοπολέμου δηλαδή περίπου, ανήκα στους πολύ ακραία αντιδρώντες στον συντηρητισμό και την γαλούχηση συνειδήσεων από αυτό τον χώρο με αποτέλεσμα να μην μετέχω σε τίποτα σχεδόν.
Κάποια μέρα με έπιασε ενας καθηγητής μου και μου μίλησε με αποτέλεσμα, μία απλή φράση που μου είπε, να ανοίξει διάπλατα ένα άλλο παράθυρο στην προσπάθεια για έναν καλύτερο κόσμο. Αυτό του Αριστοτέλη που έγραψες με άλλα λόγια! Όσο αντιδράς για να αντιδράς, χωρίς να συμμετέχεις, το μόνο που θα καταφέρεις είναι οι σημερινοί ηλίθιοι να είναι τα αυριανά σου αφεντικά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ετσι είναι ακριβωωωωωωωως!!! :clapup:
Οταν κάποτε πήγαινα σχολείο, εποχή μεσοπολέμου δηλαδή περίπου, ανήκα στους πολύ ακραία αντιδρώντες στον συντηρητισμό και την γαλούχηση συνειδήσεων από αυτό τον χώρο με αποτέλεσμα να μην μετέχω σε τίποτα σχεδόν.
Κάποια μέρα με έπιασε ενας καθηγητής μου και μου μίλησε με αποτέλεσμα, μία απλή φράση που μου είπε, να ανοίξει διάπλατα ένα άλλο παράθυρο στην προσπάθεια για έναν καλύτερο κόσμο. Αυτό του Αριστοτέλη που έγραψες με άλλα λόγια! Όσο αντιδράς για να αντιδράς, χωρίς να συμμετέχεις, το μόνο που θα καταφέρεις είναι οι σημερινοί ηλίθιοι να είναι τα αυριανά σου αφεντικά.

Χαχαχαχαχαχαχα!!!!!! εποχή μεσοπολέμου χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!

συμφωνώ απόλυτα με όσα λες........και πολύ κουλτούρα έχει μαζέψει το mycat .....από αριστοτέλη μέχρι πλάτωνα...χαχαχα

πάντως περαν της πλάκας , ήρθε ο καιρός ο καθένας να συνειδητοποιήσει ότι ''ο κόσμος αυτός μπορεί κάαποτε να αλλάξει Κεμάλ....'':P:P:P:P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κάποια μέρα με έπιασε ενας καθηγητής μου και μου μίλησε με αποτέλεσμα, μία απλή φράση που μου είπε, να ανοίξει διάπλατα ένα άλλο παράθυρο στην προσπάθεια για έναν καλύτερο κόσμο.

https://youtu.be/yXNfj5Zw8hU :P
να μην γελασουμε και λιγο?

Ε ναι, άλλες εποχές ήταν τότε!!!! Πάρε ένα like! :clapup::clapup:
Xαχαχαχαχα ..... Θρασύβουλας ........ :rofl:

καλημέρα !!!;);););)

:P:P:P

θα ανατέλλουμε!!!!!!!:P:P:P:P:P

:(:(:(

Εχει....... αλλά ......
Εχουν κανονίσει εδώ και μερες τα σωματεία για 17.00 στο Σύνταγμα. Απο 16.00 η ΔΟΕ και ΟΛΜΕ.
Χτες βγήκανε οι "γνωστές μωρές παρθένες" ΓΣΕΕ ,ΑΔΕΔΥ και γίνεται λένε η συγκεντρωση 11.00 το πρωί.:crazy::crazy::whatever::whatever:
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ...... ασχετο???............. τυχαίο?????
ΔΕΝ νομίζω!!!!!!!!

Εχει....... αλλά ......
Εχουν κανονίσει εδώ και μερες τα σωματεία για 17.00 στο Σύνταγμα. Απο 16.00 η ΔΟΕ και ΟΛΜΕ.
Χτες βγήκανε οι "γνωστές μωρές παρθένες" ΓΣΕΕ ,ΑΔΕΔΥ και γίνεται λένε η συγκεντρωση 11.00 το πρωί.:crazy::crazy::whatever::whatever:
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ...... ασχετο???............. τυχαίο?????
ΔΕΝ νομίζω!!!!!!!!

πες μου πώς θα αλλάξουν τα πράγματα έτσι???.....κολλημένα μυαλά!!!!!

με νευρίασες πρωινιάτικα!!!!:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

κομματόσκυλα όλοι τους......

πες μου πώς θα αλλάξουν τα πράγματα έτσι???.....κολλημένα μυαλά!!!!!

με νευρίασες πρωινιάτικα!!!!:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

κομματόσκυλα όλοι τους......

Δεν έχω αντίρρηση, έτσι είναι. Οι συνδικαλιστές αυτοί είναι οι ίδιοι που έκαναν Ελληνικά ομόλογα τα αποθεματικά των Ταμείων μας, είναι οι ίδιοι που εκβιάζουν για προσωπικά τους συμφέροντα, είναι αυτοί που αύριο γίνονται βουλευτές και ψηφίζουν τα μνημόνια......είναι....είναι.... μη νευριάζεις όμως...αυτούς όλους εμείς τους ψηφίζουμε..πώς θα αλλάξουν -κατά τη γνώμη μου- τα πράγματα? Να μην τους ξαναψηφίσουμε.....παντού υπάρχουν έντιμοι άνθρωποι. Αυτούς να αναδείξουμε στα συνδικαλιστικά μας όργανα. Πιστεύω ότι τουλάχιστον αυτό, μπορούμε να το κάνουμε:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back