Νεο-άστεγοι!!!!

Πέσανε όλες οι κατακτήσεις και τα δικαιώματα των εργαζόμενων πλέον....
Να τους χαιρόμαστε γιά την κατάργηση του βασικού μισθού και το 1,5 εκατομμύριο άνεργους.
Αυτά που φάγανε για δεκαετίες για να έχουν τις βίλες, τις λιμουζίνες,τα ταξίδια, τις υπηρέτριες, τα κολέγια και όλη την πολυτελή ζωή τόσα χρόνια, το πληρώσαμε εμείς με το πιο δραματικό τρόπο.
Αυτοί την ίδια ζωή θα συνεχίσουν να κάνουν!!:mad::mad:

έτσι είναι ακριβώς αργήσαμε να ενδιαφερθούμε για την ζωή μας...πλέον είναι αργά για να προλάβουμε το κακό τώρα είναι καιρός για να αντιστρέψουμε το κακό!!!!

πέρισυ έκανα την πρακτική μου, στο αμερικάνικο κολέγιο, είχα λοιπόν ένα ερωτηματολόγιο για παιδιά γυμνασίου για το άγχος....

σε μια ερώτηση που έλεγε '' έχετε κλέψει ποτέ??'' λέει μια κοπελίτσα.....

καλά τι βλακεία ερώτηση είναι αυτή??? ποιος θα έκλεβε ??? βλαμμενα είμαστε??
λέω υπάρχουν παιδάκια που δεν έχουν να φάνε και μπορεί να καταφεύγανε σε κάτι τετοιο....

και λεει: ''άμα οι γονείς τους είναι χαζοι......εμεις ποτέ δεν κλεβουμε ...γιατί εμένα μου δίνει η μαμά μου 300 ευρψ την βδομάδα.....

σημ. το κορίτσι ήταν 12 χρονών.........

και εκείνοι καλοπερνουν και εμείς , εσείς πεινάμε!!!! έτσι είναι!!!!!

και φυσικά δε φταίνε τα παιδιά έτσι.........:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

έτσι είναι ακριβώς αργήσαμε να ενδιαφερθούμε για την ζωή μας...πλέον είναι αργά για να προλάβουμε το κακό τώρα είναι καιρός για να αντιστρέψουμε το κακό!!!!

πέρισυ έκανα την πρακτική μου, στο αμερικάνικο κολέγιο, είχα λοιπόν ένα ερωτηματολόγιο για παιδιά γυμνασίου για το άγχος....

σε μια ερώτηση που έλεγε '' έχετε κλέψει ποτέ??'' λέει μια κοπελίτσα.....

καλά τι βλακεία ερώτηση είναι αυτή??? ποιος θα έκλεβε ??? βλαμμενα είμαστε??
λέω υπάρχουν παιδάκια που δεν έχουν να φάνε και μπορεί να καταφεύγανε σε κάτι τετοιο....

και λεει: ''άμα οι γονείς τους είναι χαζοι......εμεις ποτέ δεν κλεβουμε ...γιατί εμένα μου δίνει η μαμά μου 300 ευρψ την βδομάδα.....

σημ. το κορίτσι ήταν 12 χρονών.........

και εκείνοι καλοπερνουν και εμείς , εσείς πεινάμε!!!! έτσι είναι!!!!!

και φυσικά δε φταίνε τα παιδιά έτσι.........:/:
ποπο τι ειπες τωρα!!!!!
αγκιξες ευαισθητη χορδη και θα σου πω γιατι.οταν ημασταν πειραια τα χριστουγεννα,χρειαστηκε να κανουμε καποιες εξετασεις,οικογενειακως δλδ καθε χρονο παμε σε ενα ιδιωτικο πολυιατρειο,απ τα καλλυτερα της ελλαδας ονοματα δε λεμε,μιας κι εχουμε μια καλη ιδιωτικη ασφαλεια(που δε βλεπω να την εχουμε για πολυ ακομα).
ολα καλα,οι εξετασεις,το προσωπικο κλπ.
ομως φετος επρεπε να κανω μια συγκεκριμενη εξεταση στο γιο μου,που ειναι 5 ετων,με υποδειξη της νηπιαγωγου του τον πηγα σε αναπτυξιολογο,γιατι εχει κατι θεματακια,που ακομα δεν ξερουμε τι ειναι.
η γυναικα ηταν μακρια νυχτωμενη,η αναπτυξιολογος ενοω,μας εκανε ερωτησεις του τυπου,που μενουμε,πως ζουμε,τι ειμαστε κι ο μικρος απαντουσε μια χαρα,σε καποια φαση τον ρωτα ποσα παιδακια εχει η ταξη σου?την κοιτα αυτο απορημενα και απαντα δε ξερω να μετραω τοσο πολυ,γυριζει η τυπισσα και μου λεει δε ξερει να μετρα μεχρι το 10?της λεω ναι μεχρι το 10 ξερει να μετρα αλλα τα παιδακια που ειναι στην ταξη του ειναι 44,κι ολα αυτα με μια μονο δασκαλα,δεν τα μαθαινει να μετρανε,να γραφουν κλπ,γιατι ειναι νηπιαγωγος και εκτος αυτου δεν προλαβαινει με τοσα παιδακια,κι εκει που μενουμε δεν εχουμε καν παιδιατρο,παρεπιπτοντως αυτο ειναι το ΕΝΑ απ τα νηπια που λειτουργουν η πατμος εχει 3 συνολικα νηπιαγωγεια και αλλα 3 δημοτικα,συν γυμνασιο και 2 λυκεια,μεγαλος αριθμος παιδιων δε νομιζεται για να μην εχουμε καν γιατρο?
και τι μου απαντα?η κυρια του ψυχικου να πουμε?
και τι θες κοπελα μου?να σου φτιαξω λογοθεραπεια στην πατμο?η στο κερατσινι?μα περιοχες ειναι αυτες που ζεις?ενιωσα σκουπιδι,με το ζορι κρατιομουν να μη βαλω τα κλαματα.εφυγα λεγοντας χαιρω πολυ,γεια σας κλπ και μου απαντα σιγα μη χαρηκες αλλα τι να πεις?
στο κοσμο της η κυρια,λες κι ολη η ελλαδα ειναι το ψυχικο ας πουμε,που καθε ταξη αποτελειται απο 9 παιδακια,που εχουν τεννις και ιππασια στα σχολεια τους,ελα κυρα μου να δεις και στην πατμο,παιδακια να λενε καλαντα για να ζεσταθουν,για να μαζεψουν λεφτα για πετρελαιο,παιδακια που οταν αρωσταινουν τα ξεματιαζουν γιατι γιατρο δεν εχει,δεν ειχε και δεν θα εχει ποτε.
το θεικο που μου ειπε στο τελος χαχαχα εκει γελασα,ειναι που με ρωτα:οταν παιζει ο γιαννης στο ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ του σχολειου συμμετεχει?χαχαχαχχαχαχαχα δεν εχετε ψωμι?φατε παντεσπανι,η κυρια αντουανετα να πουμε.
κι ο μικρος στο δρομο να με ρωτα γιατι κλαις ρε μανα?αφου περασα το τεστ.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φοβερό βρε συ, αλλά πέρα ως πέρα αληθινό!!!!!
Ζούμε στην ίδια χώρα, αλλά στην ουσία σε άλλο πλανήτη από τους ευνοημένους γενικά.
Υπάρχουν πολλές Ελλάδες.
Πάρτε και like.... χαχαχα! :clapup:

Αν είναι δυνατόν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καταλαβαίνω την οργή σου, καλό μου. Αλλά δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι'αυτές τις νοοτροπίες. Το πολύ να απειλούσες την ίδια, καταγγέλοντάς την στο αφεντικό της.

Διάβασα ένα πολύ ενδιαφέρον βιβλίο, στο οποίο έλεγε ότι υπάρχει μία ιεραρχία της επιρροής που έχουμε σε κάποια θέματα. Και συνοψίζεται έτσι:
images

Καλώς ή κακώς, υπάρχουν πράγματα για τα οποία δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Αυτό όμως δεν πρέπει να μας απελπίζει, υπάρχουν δύο πεδία στα οποία μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά:
- Κάποια πράγματα μπορείς να τα ελέγξεις. Δώσε αγάπη στα παιδιά σου. Φρόντισε τη γατούλα σου. Ενθάρρυνε την αισιοδοξία σου και των δικών σου. Κάνε κάτι φιλανθρωπικό. Μάθε τέχνη, πλέξιμο, κηπουρική.
- Εκεί που μπορείς ν'ασκήσεις επιρροή, κάντο. Ενθάρρυνε τη φιλοζωΐα. Τις κοινοτικές δραστηριότητες. Πείσε τους γύρω σου να κάνουν κάτι φιλανθρωπικό. Μοιράσου τις σκέψεις σου και τη γνώση σου, δώσε το σωστό "σπρώξιμο" στον τρόπο σκέψης των άλλων.
- ...Όσον αφορά τη νοοτροπία των πολύ μακρινών σου... ε, εκεί μάθε να φτύνεις ό,τι σου χαλάει τη γεύση. Αυτό που είπε η "κυρία" δεν είναι μόνο ρατσιστικό, υποτιμητικό, υπεροπτικό, αλλά και λάθος, δείχνει άγνοια και κοινωνική ασχετοσύνη, και διαιωνίζει τη μαλακία που μας έφερε όπου μας έφερε. Ουστ απο'δω.

Δεν ξέρω αν βοηθάει αυτό κανέναν... Μπορεί τα πράγματα να χειροτερέψουν... Αλλά υπάρχει ένα σημείο από το οποίο και μετά δεν μπορούν παρά να βελτιωθούν. Και καλά θα κάνουμε να επενδύουμε σε ό,τι μας δίνει χαρά.

πας καλά .....κάθεσαι και κλαις για τη γνώμη της κάθε μιας νεόπλουτης??? ρε εκεί πάνω δεν ξέρουν τι τους γίνεται......
καθήσανε και φτιάξανε γέφυρα για τα παιδιά του κολεγίου πάνω απο το δρόμο τον κεντρικό......που ναι μεν είναι πολύ ενδιαφέρουσα σαν κίνηση αλλά σαν πρωτοβουλία αφορά μόνο το Ν. ψυχικό!!!!

τα υπόλοιπα παιδιά δεν έχουν καν δασκάλους, θρανία, γίνεται της π@@@@ από ναρκωτικά (γιατί μπήκα και σε τέτοιο σχολείο) και εκείνων τους μάρανε η γέφυρα.....

στο δημόσιο που πήγα (του βύρωνα όυτε καν σε καμία υποβαθμισμένη περιοχή), ο διευθυντής ήταν αλκοόλα, τα παιδιά καπνίζαν μέσα στην τάξη , μάθημα τπτ και δεν φαντάζεσαι τι γινόταν στα ερωτηματολόγια από άποψη ορθογραφίας.......το σχολείο και η εκπαίδευση είναι σε κακιστη κατάσταση.....

και όταν πήγα στο κολέγιο φορούσα allstar και μου κάνανε παρατήρηση να ντύνομαι καλύτερα.....ελεοςςςςςςς!!!!!

για να μπεις μέσα σε σταματανε αστυνομικοί, δίνεις ταυτότητα κτλ λες και φυλάνε θερμοπύλες....
και δεν έχουν ιδέα το γίνεται τπτ σου λεω .....όλοι ντυμένοι με το τελευταιο μοντελακι κτλ!!!

ασε με μωρε!!!! και αν με άφησαν να μπω μέσα ήταν επειδή το μεταπτυχιακό μου ήταν πασοκοφιλοι όλοι και ήθελε ο μεσιε να κάνει φιγούρα....

φουντωσα πάλι!!!!

και κάθεσαι και κλαις για αυτούς....να γελάς θα έπρεπε....

Αν είναι δυνατόν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καταλαβαίνω την οργή σου, καλό μου. Αλλά δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι'αυτές τις νοοτροπίες. Το πολύ να απειλούσες την ίδια, καταγγέλοντάς την στο αφεντικό της.

Διάβασα ένα πολύ ενδιαφέρον βιβλίο, στο οποίο έλεγε ότι υπάρχει μία ιεραρχία της επιρροής που έχουμε σε κάποια θέματα. Και συνοψίζεται έτσι:
images

Καλώς ή κακώς, υπάρχουν πράγματα για τα οποία δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Αυτό όμως δεν πρέπει να μας απελπίζει, υπάρχουν δύο πεδία στα οποία μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά:
- Κάποια πράγματα μπορείς να τα ελέγξεις. Δώσε αγάπη στα παιδιά σου. Φρόντισε τη γατούλα σου. Ενθάρρυνε την αισιοδοξία σου και των δικών σου. Κάνε κάτι φιλανθρωπικό. Μάθε τέχνη, πλέξιμο, κηπουρική.
- Εκεί που μπορείς ν'ασκήσεις επιρροή, κάντο. Ενθάρρυνε τη φιλοζωΐα. Τις κοινοτικές δραστηριότητες. Πείσε τους γύρω σου να κάνουν κάτι φιλανθρωπικό. Μοιράσου τις σκέψεις σου και τη γνώση σου, δώσε το σωστό "σπρώξιμο" στον τρόπο σκέψης των άλλων.
- ...Όσον αφορά τη νοοτροπία των πολύ μακρινών σου... ε, εκεί μάθε να φτύνεις ό,τι σου χαλάει τη γεύση. Αυτό που είπε η "κυρία" δεν είναι μόνο ρατσιστικό, υποτιμητικό, υπεροπτικό, αλλά και λάθος, δείχνει άγνοια και κοινωνική ασχετοσύνη, και διαιωνίζει τη μαλακία που μας έφερε όπου μας έφερε. Ουστ απο'δω.

Δεν ξέρω αν βοηθάει αυτό κανέναν... Μπορεί τα πράγματα να χειροτερέψουν... Αλλά υπάρχει ένα σημείο από το οποίο και μετά δεν μπορούν παρά να βελτιωθούν. Και καλά θα κάνουμε να επενδύουμε σε ό,τι μας δίνει χαρά.

εξαιρετικό κείμενο!!!!:clapup:

Φοβερό βρε συ, αλλά πέρα ως πέρα αληθινό!!!!!
Ζούμε στην ίδια χώρα, αλλά στην ουσία σε άλλο πλανήτη από τους ευνοημένους γενικά.
Υπάρχουν πολλές Ελλάδες.
Πάρτε και like.... χαχαχα! :clapup:

καλά ε......τα μοιράζεις απλόχερα βλέπω...μήπως είσαι και εσύ β.π ?????:P

απλα μετα απο κατι τετοια,συνειδητοποιεις οτι εισαι στο περιθωριο,κι οχι τιποτα,ο αναπτυξιολογος που αυτη ειναι η δουλεια του,ειναι να βαλει τα παιδακια σ ενα προγραμμα,να μην περιθωριοποιηθουν,να συμμετεχουν,να λειτουργουν ομαλα σε μια κοινωνια,του σχολειου ας πουμε.κι αν ο γιος μου ας πουμε που ειναι αντιδραστικος,πρεπει να μου πει σαν επιστημων τον τροπο να τον κανουμε να γινει ενα με το συνολο.
πως κυρα μου θα το κανω αυτο?οταν εσυ η ιδια με βαζεις στο περιθωριο?
οταν διαχωριζεις την χωρα σου στη μια,δυο,αντε δεκα πολεις που λειτουργουν και ξεχνας την υπολοιπη ελλαδα που υπολειτουργουσε μια ζωη?
οταν ηρεμησα,γιατι εκλαιγα ολη μερα,μ ειχε παρει απιστευτα απο κατω,μιλησα στο μικρο και του εξηγησα οτι υπαρχουν πολλοι ανθρωποι,ανθρωποι μεγαλοι που καθονται ορθιοι μια ζωη κι ανθρωποι μικροι σε μεγαλες καρεκλες.
καρεκλιτσα δεν ξερω να σου φτιαξω,ουτε ξερω αν θα γινεις μεγαλος ανθρωπος,τουλαχιστον οταν στεκεσαι ορθιος να χεις το κεφαλι ψηλα.

Σωστά!!
Ακριβώς έτσι Ειρηνάκι..... απο τα σχολεία που είναι η αρχή γιά τους αυριανούς υπεύθυνους ανθρώπους , από εκεί ξεκινάει η διαφοροποίηση!
'Το παιχνίδι είναι στημένο κι απο πριν ξεπουλημένο"
Αλλά θα το .... παλέψουμε!!

έτσι μετά τους αγανακτισμένους του facebook τώρα έρχονται οι αγανακτισμένοι του mycat χαχαχαχαχα!!!!!!

πέραν της πλάκας συμφωνώ μαζί σου....κάνε μου like !!!!!!χαχαχαχαχαχα

απλα μετα απο κατι τετοια,συνειδητοποιεις οτι εισαι στο περιθωριο,κι οχι τιποτα,ο αναπτυξιολογος που αυτη ειναι η δουλεια του,ειναι να βαλει τα παιδακια σ ενα προγραμμα,να μην περιθωριοποιηθουν,να συμμετεχουν,να λειτουργουν ομαλα σε μια κοινωνια,του σχολειου ας πουμε.κι αν ο γιος μου ας πουμε που ειναι αντιδραστικος,πρεπει να μου πει σαν επιστημων τον τροπο να τον κανουμε να γινει ενα με το συνολο.
πως κυρα μου θα το κανω αυτο?οταν εσυ η ιδια με βαζεις στο περιθωριο?
οταν διαχωριζεις την χωρα σου στη μια,δυο,αντε δεκα πολεις που λειτουργουν και ξεχνας την υπολοιπη ελλαδα που υπολειτουργουσε μια ζωη?
οταν ηρεμησα,γιατι εκλαιγα ολη μερα,μ ειχε παρει απιστευτα απο κατω,μιλησα στο μικρο και του εξηγησα οτι υπαρχουν πολλοι ανθρωποι,ανθρωποι μεγαλοι που καθονται ορθιοι μια ζωη κι ανθρωποι μικροι σε μεγαλες καρεκλες.
καρεκλιτσα δεν ξερω να σου φτιαξω,ουτε ξερω αν θα γινεις μεγαλος ανθρωπος,τουλαχιστον οταν στεκεσαι ορθιος να χεις το κεφαλι ψηλα.

περιθώριο είναι οι άνθρωποι που βαζουν τους άλλους στο περιθώριο και όχι εσυ!!!:P

περιθώριο είναι οι άνθρωποι που βαζουν τους άλλους στο περιθώριο και όχι εσυ!!!:P

και επίσης χαίρομαι που ο γιος σου είναι αντιδραστικός και όχι ένα με το σύνολο!!!! thats my opinion:P

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
καλά ε......τα μοιράζεις απλόχερα βλέπω...μήπως είσαι και εσύ β.π ?????:P

Όχι βρε συ , αν και κοντά σχετικά, αλλά απο την αντίθετη πλευρά, χαχαχαχαχα :D
Οι στερημένοι όταν μπορούνε γίνονται χειρότεροι κι από τα Β.Π... δες την επανάσταση του 1917! ;)

και επίσης χαίρομαι που ο γιος σου είναι αντιδραστικός και όχι ένα με το σύνολο!!!! thats my opinion:P
συμφωνω,αλλα δυσκολες εποχες για περιθωριο,δε θελει και πολυ να βγει μια ταμπελα οταν ζεις σ επαρχεια,και δε ξερω αν θα το αντεξω αυτο στο μελον ενοω.
η κορη μου μια μερα μου ειπε,μαμα μ αρεσει η διδασκαλια του ιησου,εκανε την επανασταση του χωρις να δωσει αιμα,χωρις να πονεσει κανεναν κι ηταν επαναστατης,χωρις να πονεσει ποτε κανεναν παρα μονο τον εαυτο του,ετσι θελω να κανω κι εγω(10 ετων η μικρη).ν αγαπω τα ζωα,τους ανθρωπους,να κανω το καλο.
και με ρωταει ο μικρος τι ηταν ο χριστουλης,τι εκανε,του ειπα τις παραβολες,τι ακριβος ηταν ο θεανθρωπος.και μου απαντα:πολυ καλος δε μπορω να γινω ετσι,βλακειες λεει η νεφελη(η κορη μου),καποιος αλλος δεν υπηρχε?του κατεβασα ενα βιβλιο με μεγαλους ολων των εποχων,ειχε μεσα απο ντα-βιντσι,μεχρι χιτλερ,χαχαχα με τα λιγα με τα πολλα και μ οσα καταλαβαινει ενα πιτσιρικι,του ειπα πανω-κατω τι ηταν ο καθενας,και μου λεει:αααα το βρηκα η νεφελη θα ειναι ο ιησους κι εγω ο τσε,αυτος μ αρεσει,αυτο μπορω να το κανω.
χαχαχαχα οχι ρε παιδια,δεν το αντεχω,κατσετε στ αυγα σας και τα δυο.δυσκολοι καιροι για θεους,αλλα και για επαναστατες.

συμφωνω,αλλα δυσκολες εποχες για περιθωριο,δε θελει και πολυ να βγει μια ταμπελα οταν ζεις σ επαρχεια,και δε ξερω αν θα το αντεξω αυτο στο μελον ενοω.
η κορη μου μια μερα μου ειπε,μαμα μ αρεσει η διδασκαλια του ιησου,εκανε την επανασταση του χωρις να δωσει αιμα,χωρις να πονεσει κανεναν κι ηταν επαναστατης,χωρις να πονεσει ποτε κανεναν παρα μονο τον εαυτο του,ετσι θελω να κανω κι εγω(10 ετων η μικρη).ν αγαπω τα ζωα,τους ανθρωπους,να κανω το καλο.
και με ρωταει ο μικρος τι ηταν ο χριστουλης,τι εκανε,του ειπα τις παραβολες,τι ακριβος ηταν ο θεανθρωπος.και μου απαντα:πολυ καλος δε μπορω να γινω ετσι,βλακειες λεει η νεφελη(η κορη μου),καποιος αλλος δεν υπηρχε?του κατεβασα ενα βιβλιο με μεγαλους ολων των εποχων,ειχε μεσα απο ντα-βιντσι,μεχρι χιτλερ,χαχαχα με τα λιγα με τα πολλα και μ οσα καταλαβαινει ενα πιτσιρικι,του ειπα πανω-κατω τι ηταν ο καθενας,και μου λεει:αααα το βρηκα η νεφελη θα ειναι ο ιησους κι εγω ο τσε,αυτος μ αρεσει,αυτο μπορω να το κανω.
χαχαχαχα οχι ρε παιδια,δεν το αντεχω,κατσετε στ αυγα σας και τα δυο.δυσκολοι καιροι για θεους,αλλα και για επαναστατες.

χαχαχαχα....καλά τα παιδιά σου είναι κορυφήηηη!!!!

να μην νιώθεις άσχημα όταν τα παιδιά σου έχουν σωστά πρότυπα!!!
να φοβάσαι μην τους βγει το όνομα για κάτι κακό!!!!

χαχαχαχαχαχ!!! πολύ γέλιο το κειμενακι σου χαχαχα

χαχαχα , τα παιδιά είναι απίστευτα.
Να τα χαίρεσαι.

Ρένα καταλαβαίνω πως μπορεί να ένιωσες με την κυρία αναπτυξιολόγο.. Να μην στεναχωριέσαι όμως… Σε τέτοιους ανθρώπους, χωρίς ήθος και παιδεία, το μόνο που αξίζει είναι η λύπηση και η περιφρόνηση…

Άσχετο αλλά καμιά φορά ξέρετε τι σκέφτομαι; Εμείς που δεν έχουμε μάθει σε χλιδάτη ζωή και δεν έχουμε συνηθίσει ως παιδιά να παίρνουμε 300 ευρώ χαρτζιλίκι κάθε ΣΚ, όταν έρθουν τα πολύ δύσκολα κάπως θα τα βγάλουμε πέρα.. Να δω οι δήθεν, οι νεόπλουτοι τι θα κάνουν όταν σφίξουν οι κ..…

Ρένα καταλαβαίνω πως μπορεί να ένιωσες με την κυρία αναπτυξιολόγο.. Να μην στεναχωριέσαι όμως… Σε τέτοιους ανθρώπους, χωρίς ήθος και παιδεία, το μόνο που αξίζει είναι η λύπηση και η περιφρόνηση…

Άσχετο αλλά καμιά φορά ξέρετε τι σκέφτομαι; Εμείς που δεν έχουμε μάθει σε χλιδάτη ζωή και δεν έχουμε συνηθίσει ως παιδιά να παίρνουμε 300 ευρώ χαρτζιλίκι κάθε ΣΚ, όταν έρθουν τα πολύ δύσκολα κάπως θα τα βγάλουμε πέρα.. Να δω οι δήθεν, οι νεόπλουτοι τι θα κάνουν όταν σφίξουν οι κ..…

δυστυχώς δεν θα σφίξουν των συγκεκριμένων οι κώλοι!!!!

μόνο οι δικοί μας .....γ@@@@@ τα!!!!:mad:

:confused::confused::confused:

Μόλις διάβασα Αυτά τα ποστ... Έχετε γράψει ουουουου Πολλά... Απο το μεσημέρι! Λοιπόν η κυρία που δυστυχώς δεν γνωρίζω είναι απαράδεκτη για να μην πω τίποτα χειρότερο και φάω διαγραφή... Επειδή Δουλεύω με παιδια με μαθησιακές δυσκολίες Άρα Έχω αξιολογήσει αρκετά Μέχρι Τώρα αν έχουν η Όχι... Το παιδι Πόσο χρόνων είναι; Και έπρεπε να μετράει Μέχρι το 40;;;; Αν θες συμβουλή Στείλε μου πμ... Έλεος με την €&@&€&&@@ Άκου εκει!!!! Αχ εκνευριζομαι με κάτι τέτοια... Ασε που όλοι ΣΧΕΔΟΝ οι αναπτυξιολογοι βγάζουν τα παιδια με πρόβλημα Γιατί Αργησε λίγο να μιλήσει, Αργησε λίγο να μετρήσει κτλ όλα τα παιδια έχουν τους δικούς τους διαφορετικούς ρυθμούς..... Και παρόλο που μένω στα βορεια προάστια Έχω μεγαλώσει στο περιστέρι... Και πραγματικα πολυ χαίρομαι Γι Αυτο! Και φυσικα θα πας με all star.... Αφου είναι Τέλεια!:)

Μόλις διάβασα Αυτά τα ποστ... Έχετε γράψει ουουουου Πολλά... Απο το μεσημέρι! Λοιπόν η κυρία που δυστυχώς δεν γνωρίζω είναι απαράδεκτη για να μην πω τίποτα χειρότερο και φάω διαγραφή... Επειδή Δουλεύω με παιδια με μαθησιακές δυσκολίες Άρα Έχω αξιολογήσει αρκετά Μέχρι Τώρα αν έχουν η Όχι... Το παιδι Πόσο χρόνων είναι; Και έπρεπε να μετράει Μέχρι το 40;;;; Αν θες συμβουλή Στείλε μου πμ... Έλεος με την €&@&€&&@@ Άκου εκει!!!! Αχ εκνευριζομαι με κάτι τέτοια... Ασε που όλοι ΣΧΕΔΟΝ οι αναπτυξιολογοι βγάζουν τα παιδια με πρόβλημα Γιατί Αργησε λίγο να μιλήσει, Αργησε λίγο να μετρήσει κτλ όλα τα παιδια έχουν τους δικούς τους διαφορετικούς ρυθμούς..... Και παρόλο που μένω στα βορεια προάστια Έχω μεγαλώσει στο περιστέρι... Και πραγματικα πολυ χαίρομαι Γι Αυτο! Και φυσικα θα πας με all star.... Αφου είναι Τέλεια!:)

για να μην παρεξηγηθούμε , φυσικά και υπάρχουν και εξαιρέσεις σε όλα τα πραγματα και για να αποφύγουμε και τις επικίνδυνες γενικέυσεις.....................

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...καλά έβαλα εκεί μια μποτα και μόλις βγήκα τα allstar χαχαχαχαχαχα!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back