vicki v.
Δραστήριο μέλος
Τι να πω...Μετά αναρωτιέμαι γιατί 12χρονο ξαδερφάκι μου έχασε 10 κιλά και έτρεχε στους ψυχολόγους επειδή ένα άλλο κοριτσάκι την φώναζε χοντρή. Και ήταν κανονική έτσι; Μία κουκλίτσα.

Θαυμάστε ένα μοντέλο...!
A model presents a creation for French fashion house Guy Laroche as
part of their Spring/Summer 2007 ready-to-wear fashion collection in
Paris October 7, 2006. REUTERS/Charles Platiau (FRANCE)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Οχι ομως να καταντησουμε και σαν αυτη το πετσι βασταει τα κοκαλα και ακτι χειροτερο σα τα παιδακια τησ αιθιοπιας ειναι που δεν εχουν να φανε.Οπως ειπε και ο θανασης το βγαζει δε το βγαζει το χειμωνα.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Μόλις περάσει το δεκαήμερο οι μικοαλλαγές έχουν πλέον γίνει τόσες πολλές που καμία σχέση δεν έχουν πια αυτά που τρώω με δίαιτα!!!!
Δεν πειράζει όμως, Τα πάχη μου τα κάλη μου, οι γυναίκες πρέπει να έχουν πιασίματα κλπ κλπ!!!

anabou
Διάσημο μέλος
και τότε ναι θα μπορώ να γίνω μοντέλο (το ύψος το'χω). Τι να γίνει έχω κι εγώ τις αδυναμίες μου (γλυκά). Αν είναι δυνατόν, προσέλαβε άνθρωπος αυτό το μοντέλο για την επίδειξή του; Δεν καταλαβαίνουν ότι προβάλουν πρότυπα (στους εφήβους κυρίως) που τους θέτουν σε κίνδυνο. Ένα πολύ καλό βήμα θεωρώ αυτό που έγινε στην Ισπανία. Θέσπισαν ένα νέο νόμο που θέτει κάτω όριο για το βάρος στα μοντέλα (υποθέτω ανάλογα με το ύψος τους).
Subject to change
e-steki.gr Founder
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτη η πρακτικη να ειναι ωραιες μονο οι αδυνατες, και ολοι οι αλλοι για πεταμα ειναι το λιγοτερο αισχρη στο ονομα των βιομηχανιων της διαιτας και του κερδους.ακομα και στα μαγαζια βρισκεις ρουχα μονο για αδυνατες εαν εχεις εστω και λιγα κιλα παραπανω σου ρχεται να κοψεις φλεβες Πως να χωρεσεις σε κεινα τα ρουχα που ειναι φτιαγμενα για κουκλες Μπαρμπυ και οχι για φυσιολογικους ανθρωπους? Πως να δωσεις στα παιδια και πιο πολυ στους εφηβους να καταλαβουν οτι η αξια της ζωης δεν μετριεται με τα κιλα αλλα με τον εσωτερικο σου κοσμο? Ολα στην κοινωνια μας δινουν το προτυπα της ισχνης γυναικας (κακιασμενης για μενα αφου στερειτε τοσο για να ναι ετσι)και ακολουθουν μαγαζια περιοδικα τηλεορασεις για να περασουν αυτο το προτυπο . Οι υπερβαροι και μιλαμε για ανθρωπους που εχουν πολλα κιλα πανω απο 90 και 100 ειναι αρρωστοι και κει χρειαζεται ιατρικη φροντιδα και αντιμετωπιση και οχι ινστιτουτο αδυνατισματος Στα πιο λιγα κιλα ειναι τροπος ζωης και το τι επιλεγης να τρως Τα ινστιτουτα και τρελες διαιτες δεν θα κανουν ποτε τιποταΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Απο βδομαδα αρχιζω διαιτα, με την βοηθεια διαιτολογου.
Ποτε δεν ημουν αδυνατη, και ουτε θελω να γινω. Θελω να ειμαι κανονικη προς το γεματη. Και εμενα στο δημοτικο χοντρη με φωναζαν. Αλλα δεν τους εδινα σημασια. Ημουν καλα με τον εαυτο μου και το σωμα μου, και ας ελεγαν οτι ηθελαν.
Ουτε οι αδυνατοι αντρες μου αρεσουν. Ο φιλος μου ειναι αν και γυμνασμενος(παιζει ποδοσφαιρο)εχει μερικα κιλα παραπανω.
Τα μοντελα, που φτανουν σε αυτη την κατασταση θελουν βοηθεια απο ψυχολογο αν θελουν να ζησουν. Μα ειναι δυνατον να ζησεις τρωγοντας μαρουλι(στην καλυτερη περιπτωση) και πινοντας νερο?
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Εγω ειχα χασει πολλα με τον υπερθυροειδισμο αλλα ημουν πολυ χαλια...
Elrik
Εκκολαπτόμενο μέλος

vicki v.
Δραστήριο μέλος
Δεν καταλαβαίνουν ότι προβάλουν πρότυπα (στους εφήβους κυρίως) που τους θέτουν σε κίνδυνο. Ένα πολύ καλό βήμα θεωρώ αυτό που έγινε στην Ισπανία. Θέσπισαν ένα νέο νόμο που θέτει κάτω όριο για το βάρος στα μοντέλα (υποθέτω ανάλογα με το ύψος τους).
Πολύ σωστά - Στην Ισπανία απαγορεύεται σε μοντέλο να ανέβει στην πασαρέλα αν έχει δείκτη μάζας σώματος κάτω του 18. Μακάρι να εφαρμοστεί και αλλού. Προσωπικά είμαι ενάντια στις δίαιτες και γενικά στην υστερία (που μας προκαλεί ουσιαστικά η κοινωνική πίεση) αν έχουμε πιασίματα ή μερικά κιλά παραπάνω.
Βομβαρδιζόμαστε από τόσα 'πρότυπα ομορφιάς' και τόσα στερεότυπα για το πως πρέπει να είναι μία γυναίκα που ακόμη και να μην το συνειδητοποιούμε, αισθανόμαστε άσχημα με το σώμα μας γιατί σκεφτόμαστε πως μας βλέπουν οι άλλοι.
Είναι καλό να έχουμε μία ισορροπημένη διατροφή, που θα μας προσφέρει όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός μας ώστε να έχουμε καλή υγεία και να αισθανόμαστε καλά. Μόνο έτσι το καταλαβαίνω. Πρέπει να αισθανόμαστε άνετα με το σώμα μας.

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Κι εγώ έκανα Gilli Diet και πραγματικά αδυνάτισα... ΣΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ.

giota
Πολύ δραστήριο μέλος

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
vicki v.
Δραστήριο μέλος
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι οταν αγαπαμε το σωμα μας οτι και να πει ο αλλος δεν μας νοιαζει, ουτε μας επηρεαζει.
Και ειμαι ιδιαιτερα χαρουμενη που εγω και οι αδελφες μου το εχουμε καταφερει αυτο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool