Νομική βοήθεια

τους μισους κτηνιατρους τους εχω δει και ολοι το ιδιο μου λενε,να πληρωσω με καποια εκπτωση τισ στειρωσεις..πχ αντι για 100 ευρω 60 η μια.και ειναι πολλα τα γατια...εγω θελω πολυ να βρω μια λυση κυριως για τα ζωα.για να μην βρισκω μωρα στα σκουπιδια κλεισμενα σε σακουλες η στις γραμμες για να περασει το τρενο...κι εχω σωσει πολλα απο τετοια περιστατικα.αλλα τους βρηκα σπιτια κι αλλα τα εχω στον κηπο,αλλα γυρνανε στη γειτονια ...προσπαθω και θα δω τι θα γινει..αλλιως θα παρω ενα δανειο και θα τα στειρωσω..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οι τιμες που λες ειναι οντως πολυ ψηλες!σιγουρα υπαρχουν και φθηνοτεροι κτηνιατροι,αρκει να τους βρεις.για παραδειγμα 70 ευρω μου περνει ο κτηνιατρος για θηλυκο σκυλο για γατα μου περνει 30 ή 40 ευρω.ψαξε και αλλους κτηνιατρους.ισως βρεις καποιον καλο να σε βοηθησει.εισαι και μακρια.δεν θα μπορουσες να τα φερεις στην αθηνα για στειρωση ε??τοσες που ειναι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μακαρι να μπορουσα αν εβρισκα λυση στην αθηνα...

Βρε Zoipap, έχω μείνει κατάπληκτη από την αφοσίωσή σου, ειλικρινά. Να πάρεις δάνειο... Λοιπόν, στην Αθήνα μπορεί και να υπάρχει άκρη, αν το αποφασίσεις τελικά. Για χρόνια πήγαινα τις γάτες μου στο ιατρείο της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας (Αγίων Αναργύρων 34), στη Νέα Χαλκηδόνα. Βρίσκεται κάπου προς το τέλος της Αχαρνών, με κατεύθυνση προς τη Νέα Φιλαδέλφεια, και από την άλλη πλευρά, αντίστοιχα, διπλα στους Άγιους Ανάργυρους. Εκεί, στειρώνουν δωρεάν τις αδέσποτες γατούλες. Για περισσότερες πληροφορίες: 210.2531977/2581391. Δοκίμασε εκεί, κάνουν μάλλον αξιόλογη δουλειά. Καλή τύχη!

Βρε Zoipap, έχω μείνει κατάπληκτη από την αφοσίωσή σου, ειλικρινά. Να πάρεις δάνειο... Λοιπόν, στην Αθήνα μπορεί και να υπάρχει άκρη, αν το αποφασίσεις τελικά. Για χρόνια πήγαινα τις γάτες μου στο ιατρείο της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας (Αγίων Αναργύρων 34), στη Νέα Χαλκηδόνα. Βρίσκεται κάπου προς το τέλος της Αχαρνών, με κατεύθυνση προς τη Νέα Φιλαδέλφεια, και από την άλλη πλευρά, αντίστοιχα, διπλα στους Άγιους Ανάργυρους. Εκεί, στειρώνουν δωρεάν τις αδέσποτες γατούλες. Για περισσότερες πληροφορίες: 210.2531977/2581391. Δοκίμασε εκεί, κάνουν μάλλον αξιόλογη δουλειά. Καλή τύχη!

δεν ειναι θεμα αφοσιωσης μονο,ειναι οτι τα γατια μου τα εχω βρει σε σκουπιδια,στις γραμμες του τρενου κλεισμενα σε σακουλα για να περασει το τρενο να τα πατησει,εχω βρει ενα κρεμασμενο σε δεντρο με σκοινι κ φυσικα αδεσποτα κ χτυπημενα.....οποτε αν εισαι ανθρωπος ποναει η ψυχη σου κ δεν τα αφηνεις,τα βοηθας.ε εμενα μου εμειναν κιολας!!!!!!:up:

ξερει κανεις αν εχει η γατα γεννησει μετα απο ποσο καιρο μπορει να στειρωθει????????

Μπορει αμεσως μετα που γενησε αν εχουν πεθανει τα γατακια. Αν ζουν περιμενε να τα θηλασει. Εγω θα σου ελεγα να δεις τους αλλουσ μισους και να τουσ ζητησεις τιμη μαζικη πχ για τοσες θυληκες ποσες εχεις πχ 20 αντι 100 η μια 50 η μια , δοκιμασε και την υπηρεσια του δημου στο 195. Μην παρεις δανειο δοκιμασε την πιεση αλλα με ψυχραιμια και επιμονη γιατι σε νιωθω απελπισμενη και ισως και να το χειριζεσαι κι εσυ καπου λαθος. Μη το βαζεις κατω δεν ειναι δικο σου καθηκον ειναι της πολιτειας και χρειαζεται διεκδίκηση. Τηλεφωνησε και στο στραυ στην αθηνα να ζητησεις υποστηριξη.

με τον δημο φοβαμαι μην μου τα παρουν.....σε μια αλλη γειτονια που ειχαν γατες ειχε ακουστει οτι οι σκουπιδιαρηδες ειχαν βαλει φολες...

Επειδη ακριβως φαινεται να φοβασαι, να βασιζεσαι σε φήμες και να μην ξερεις τα δικαιωματα σου θα σου προτεινα να επικοινωνησεις με το www.stray.gr και να τους εκθεσεις ηρεμα το οτι περιποιησαι αυτα τα αδεσποτα γατακια και θα σε κατευθυνουν αυτοι εχουν εμπειρία.

Θα χρειαστει ισως να δωσεις καποια πχ τα μικρα αλλα αυτο μπορει να γινει οταν ειναι σε ηλικία που μπορουν να δωθουν ειτε μεσα απο το στραυ στην αθηνα ειτε και μονη σου βαζοντας αγγελίες σε πετ σοπ ωστε να ερθουν αληθινα φιλόζωοι ανθρωποι.

Μην απελπιζεσαι η κατασταση απαιτει ψυχραιμια και σιγανες κινήσεις. Ψαξε αυτες τις μερες το στραυ και τους υπολοιπους γιατρους και ενημερωσε μας. Στο στραυ επικοινώνησε με το 694513859. Εχε υποψην οτι παρα τα οσα τραβας υπαρχουν και αλλοι φιλοζωοι που θα αγαπησουν τα γατακια σου κα απλα θα παρει λιγο χρονο μεχρι να βρεις καλους ανθρωπους να δωσεις οσα μπορουν να δωθουν και να στειρωσεις τα υπολοιπα...

Ακομη κι αν ολα πανε στραβα που δεν το πιστευω, γιατι αν καταλαβουν στο στραυ οτι εχεια αναγκη και αν συνεργαστεις θα βρεθει λυση, αρχισε καθε μια βδομαδα να στειρωνεις μια γατουλα στον πιο φτηνο που θα βρεις αλλα αυτο αφου τα δοκιμασεις ολα πρωτα. Ειναι θεμα σωστου χειρισμού.

Εξίσου υπαρχει μια κλινική στην αγια παρασκευη που κανει καλες τιμες στις στειρωσεις για σωματεια κ αδεσποτα οποτε στη δυσκολη περιπτωση που κανενας γιατρος δεν κατεβαζει τιη τιμη στα 50 τουλαχιστον τις πιανεις τις γατες τις βαζεις σε γατοφορα και τις μεταφερεις πεντε πεντε στους γιατρους του στραυ η στην κλινική αυτη.

Περιμενω νεα σου απο αυριο...

θα δω τι θα κανω....προσπαθω να βρω λυση στην πολη μου γιατι μου ειναι πολυ δυσκολο να ερθω αθηνα..οσο για τα μικρα ψαχνω να βρω να τα δωσω κ εχω βαλει κ αγγελιες σε pet shop κ κτηνιατρους αλλα μεχρι τωρα μονο μια κυρια θελει 2 κ οταν αρχισουν να τρωνε μονα τους θα της τα παω...ειναι και πολλα τα ατιμα!!!!!αλλα αμα τα δειτε θα με καταλαβετε,ειναι πολυ ζουζουνια!δεν τα παραταω.

Βαλε αγγελιες και σε τοπικες εφημεριδες, και σε site στο ιντερνετ!
Μπραβο σου για την επιμονη σου!:)

Κι εμενα με εντυπωσίασε το θέμα.... Είναι δύσκολη η κατασταση, αλλά όπως σου είπανε με ψυχραιμία θα βρεθει λύση. Δεν ξερω αν η Κόρινθος σε βολεύει καλύτερα (με το τρένο ας πουμε), αλλά εδω ο κτηνίατρος που πηγαινω θα κάνει σίγουρα καλύτερη τιμη....

Άμα αποφασίσεις για Αθήνα νομίζω ότι όσοι έχουμε όχημα μπορούμε να βοηθήσουμε για τις μεταφορές ε παιδιά? ( αν έρθει με το τρένο ας πούμε)
By the way τρομερή η φαταούλα που έχεις στο avatar σου:up:

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!δεν εχω συνηθισει να με αντιμετωπιζουν τοσο σοβαρα σε σχεση με τα ζωακια μου κι εχω συγκινηθει...συνηθως με κοροιδευουν....τελικα πηρα στα φιλοζωικα εδω αλλα μου ειπαν οτι δεν αναλαμβανουν στειρωσεις γατων γιατι θα πληρωσουν πολλα.με εστειλαν απλα στον κτηνιατρο που συνεργαζονται οτι θα μου κανει καλη τιμη και αυτος μου ειπε 80 ευρω την γατα αντι για 100.....σκατα!τωρα περιμενω απο το pet shop που ψωνιζω να μου πει για εναν γιατρο που ξερει ποσο θα μου παρει αλλιως θα καταληξω στην κτηνιατρο που παω χρονια και μου ειπε 50 ευρω την γατα μετα απο πολυ κλαμα που εριξα!!!απλα θα κανω λιγη οικονομια για να τα βγαλω περα.τωρα μενει να βρω να δωσω κ τα γατακια τα μωρα .ψαχνω παντου αλλα τιποτα ακομα..που πηγαν ολοι οι γατοφιλοι???????????ασε που περπατανε σιγα σιγα τωρα και παιζουν και ειναι τα ατιμα απολαυση!!!!!!!!!!λιωνω....κατι τετοια βλεπω και αξιζει ολη η ταλαιπωρια μου.....

Αυτον τον κτηνίατρο τον εχεις υποψην???Σκούρας Άγγελος (Πάτρα)Τηλ:2610 314.442,Οικ:2610 344.563,Κιν:6977 886.171 το ψωρογατο λεει ειναι πολυ καλος.. για ελενξε το μπας κα κανει καλυτερη τιμη.. και κατι ακομη αν επειμεινεις πολυ στο δημο τηλεφωνοντας στο 195 (διαβασε το αρθρο στην υπογραφη μου) μπορει να διαπιστωσεις προς εκπληξη σου οτι μπορει ο δημος να στερωσει δωρεαν μια και πολλοι δημοι εχουν προγραμματα στειρωσεων, Αν παλι εχεις προβλημα σ αυτο πες μου

Φίλη μου ,
να ξέρεις ότι ο αριθμός των 2 ζώων ανά διαμέρισμα δεν αφορά τις μονοκατοικίες.Ο Μαγκάκης ,καθηγητής της Νομικής , πρώην υπουργός Δικαιοσύνης και ζωόφιλος,είχε δηλώσει ότι ο αριθμός αυτός δεν είναι δεσμευτικός σε καμία περίπτωση .Τυχαία τον έβαλε σε ένα προσχέδιο κανονισμού πολυκατοικίας και μετά ο κάθε συντάκτης τον αντέγραφε.
1ονΔεν πρέπει να χαλάς όλη σου την ενέργεια με το να σε απασχολεί το αν η γειτόνισσα σου σε θεωρεί βρώμικη κλπ.Αυτή ,από τη στιγμή που βλέπει ότι με τις απειλές της τσίμπησες ,θα συνεχίσει.Ξέρεις τι απόλαυση είναι γι' αυτή να υπάρχει κάποιος που υπολογίζει τα λεγόμενα της !Αμφιβάλλω αν την προσέχει κανείς στο σπίτι της.Εσένα σου έχει βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι, υπολογίζεις καθε της κίνηση αντί να ασχολείσαι με τα επαγγελματικά σου και να χαίρεσαι την όμορφη σου ηλικία ,γιατί ένα είναι βεβαιο αν ήσουν 35 χρονών δεν θα σε ενοχλούσε αλλά τώρα είσαι νέα και έχει βρει τον τρόπο να σου φάει τα καλύτερα σου χρόνια κάνοντας όλη μέρα δουλειές του σπιτιού.Φρόντισε να έχει πάντα πάνω σου μαγνητοφωνάκι και να ηχογραφήσεις τις απειλές της. Μη τη διακόψεις άστη να τα πει .Μη φωνάξεις όσο κι αν εκνευριστείς.Μόνο στο τελος πληροφόρησε τη,δείχνοντας τη το ότι πλέον μετά από τα ίδια της τα λόγια αν συμβεί ό,τιδήποτε θα είναι αυτή η ένοχη ,ότι θα την τραβήξεις όσο δε πάει δικαστικά ,όρεξη και χρήματα να χει να πληρώνει. Να είσαι σίγουρη ότι θα μαζευτεί και θα εύχεται να μη συμβεί τίποτε.
2ον.Αν ποτέ σου φέρουν την ατυνομία να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου,ουτε φωνές ούτε κλάματα.Αλλιώς οι γείτονες θα πεταχτούν έξω για να δουν θέαμα και να απολαύσουν το όλο σκηνικό.Η συζήτηση σας θα γίνει όσο πιο σιγά γίνεται .Οι αστυφύλακες που έρχονται είναι συνήθως νέα παιδιά ,η πλειοψηφία δεν είναι κακοί με τα ζώα.¨Ετυχε σε μία γνωστή μου να της ψυθυρίσει στο αυτί ο αστυφύλακας "μη φοβάσαι ,τίποτε δεν μπορούμε να σου κάνουμε ,μία επίσκεψη ρουτίνας είναι".Οι αστυφύλακες δεν έχουν δικαίωμα να μπούν ούτε καν στον κήπο σου.Αν αρχίσουν την κατήχηση να τους πεις ότι εσύ δεν κάνεις κάτι μεμπτό κάνεις αυτά που θα έπρεπε να κάνει το κράτος και πιο πολύ ο δήμος και δεν τα κάνει.Και αν είναι στο κάτω κάτω της γραφής τόσο κακό που τα συμπονάς και τα φροντίζεις να έρθει ο δήμος να τα πάρει και να αναλάβει τη φροντίδα τους όπως ορίζουν οι οδηγίες της Ευρωπαικής Ένωσης .Να είσαι βέβαιη ότι όχι μόνο δεν θα έρθουν να τα πάρουν -ανάγκη τα είχαν!-αλλά δεν θα ξανάρθουν κιόλας.Κακά τα ψέματα βολεύει πολύ το κράτος η ζωοφιλία των λίγων .Κάνουν κουτσά στραβά το έργο που οφείλουν να κάνουν οι Δήμοι,τους μένουν και τα κονδύλια ,κινείται και το εμπόριο με τις κονσέρβες, τα κτηνιατρεία και τα δάνεια που συχνά καταφεύγουν οι ζωόφιλοι στις Τράπεζες.Σύμφωνα με το νεο νόμο (που στην ουσία δεν προστατεύει τα ζώα)δεν επιτρέπεται να εγκαταλείψεις ζώο ούτε να το απομακρύνεις από το σπίτι του ,οπότε τα δικαστήρια έχουν δεμένα τα χέρια .Παλιά όταν πήγαίνανε ένα φιλόζωο στα δικαστήρια έβγαινε απόφαση να διωχθούν τα ζώα .Αυτό πλέον είναι παράνομο.Οι αποφάσεις των περισσοτέρων δικαστηρίων είναι αθωωτικές άντε και κανένα πρόστιμο .Υπήρξε εισαγγελέας που από την έδρα είπε σε μία ηλικιωμένη κατηγορούμενη."εισαι ένας μικρός ήρωας ,μας έδωσες μαθήματα ανθρωπιάς" .Αν σε φοβήσουν με υγειονομικό να ξέρεις ότι δεν θα έρθει ποτέ γιατί οφείλει να παρεμβαίνει σε καταστήματα διατροφής ή σε ακραίες μόνο κατάστάσεις ,οπως κατάκοιτοι γέροι σε σπίτια -τρώγλες και πάλι ούτε που πατάνε.
Δεν κατάλαβα αν έχεις μεγάλο κήπο .Α ν έχει ς είναι άδύνατο να τον βρωμίζουν τα ζώάκια ,δεν είναι δα και τόσα πολλά .Κάνε τον κήπο σου μη προσβάσιμο στο βλέμμα των γειτόνων σου, βάλε αναριχώμενα φυτά στους τοίχους γιασεμιά ,αγιόκλημα ,φορσύθια στα κάγκελα ή κισσό για να αναπτυχθεί γρήγορα,έτσι δεν θα μπορούν να βλέπουν μέσα.Πλακόστρωσε ή ρίξε τσιμέντο στα μέρη κοντά στο σπίτι σου για να πλένονται γρήγορα με το λάστιχο με νερό και χλωρίνη .Ηχλωρίνη παίρνει κάθε μυρωδιά.Φύτεψε λουίζα,βασιλικό,διόσμο και κυρίως νυχτολούλουδο που μυρίζει έντονα.Κάνε ένα στρογγυλό σκάμα μακριά από το σπίτι της γειτόνισσας σου ,οριοθέτησε το ,γέμισε το με άμμο.Θα το προτιμούν τα γατάκια σου.Φρόντιζε να το διατηρείς καθαρό.Επίσης μπορείς να βάλεις μεγάλες πλαστικές λεκάνες πράσινο ή καφέ χρώμα για να μην ξεχωρίζουν και γέμιζε τις με άμμο ή εφημερίδες κομμένες σε λωρίδες.έτσι σιγά σιγά θα μάθουν να πηγαίνουν εκεί και θα μπορείς να ελέγχεις αν είναι καθαρή η τουαλέτα τους.όταν βρίσκεις ακαθαρσίες τους στο χώμα να τις μαζε'υεις.Αν σε κάποιο μέρος του κήπου το χώμα έχει εμποτιστεί από τα ούρα ,μάζεψε το πρώτο στρώμα και ρίξε ένα σακί κηπευτικό χώμα που πωλόύνε οι πλανόδιοι.Το σπίτι της είναι ακριβώς απέναντι σου?Αν της έβαζες μία ψηλή καλαμωτή στα κάγκελα ,αφήνοντας μία τρυπα για τα αδεσποτούλια?Μένεις μόνη?Οι γονείς σου τι λένε?Αν δοκίμαζε ο πατέρας σου να την βάλει στη θέση της?Γράψε μας νεότερα.

:( :( :( Παντού τα ίδια ακούω....έχεις δίκο να φοβάσαι...αυτό που λές είναι ο κοινός φόβος όλων μας...
Κι εγώ έχασα ένα απο τα αδεσποτάκια σκυλιά που ταίζω....εδώ και 1 εβδομάδα...
Αχ και να πιάσουμε κανέναν να κάνει κακό σε ζώο...θα περάσει απο λαικό δικαστήριο και μετά κρέμασμα στην πλατεία όπως κάνανε παλιά στα χωριά....:mad:
Πρέπει το θέμα να αναδειχτεί μέσα από τα ΜΜΕ , καλά τα λέμε εδώ αλλά μένουν μεταξύ μας , υπάρχει κόσμος που ενδιαφέρετε που ίσως μπορεί να κάνει κάτι και απλά νιώθει πως είναι μόνος ,έστω μια μαρτυρία κάτι είναι και αυτό , μια άλλη ιδέα ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας για κακοποίηση ζώων κάτι τεσπα , να γίνει μια εκπομπή και να τεθούν θέματα , όχι μόνο αστεία βιντεάκια με ζώα σε διάφορες εκπομπές και στα δελτία ειδήσεων

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΠΟΛΥ!!!!ΚΑΛΑ ΝΟΝΗ ΕΙΣΑΙ ΦΟΒΕΡΗ!!!!!!ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΩΤΗ ΕΒΑΛΑ ΝΑ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΜΙΣΑ ΜΟΥ ΞΕΡΑΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΩ ΠΕΡΑ ΜΕ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ.ΝΟΝΗ ΜΟΥ ΜΕΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΚΙΑ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΩ ΑΛΛΑ ΑΝ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΩΤΗ ΦΩΝΑΖΕΙ...Ε ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ...ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ ΜΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΤΙΣ ΘΕΛΕΙ.ΟΠΟΤΕ ΔΩΘΗΚΕ ΜΙΑ ΨΙΛΟΜΑΧΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ...ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟΜ ΠΙΑ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΑ ΚΑΚΟ ΠΑΛΙ...ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ...

Αυτον τον κτηνίατρο τον εχεις υποψην???Σκούρας Άγγελος (Πάτρα)Τηλ:2610 314.442,Οικ:2610 344.563,Κιν:6977 886.171 το ψωρογατο λεει ειναι πολυ καλος.. για ελενξε το μπας κα κανει καλυτερη τιμη.. και κατι ακομη αν επειμεινεις πολυ στο δημο τηλεφωνοντας στο 195 (διαβασε το αρθρο στην υπογραφη μου) μπορει να διαπιστωσεις προς εκπληξη σου οτι μπορει ο δημος να στερωσει δωρεαν μια και πολλοι δημοι εχουν προγραμματα στειρωσεων, Αν παλι εχεις προβλημα σ αυτο πες μου
ΤΟΝ ΣΚΟΥΡΑ ΤΟΝ ΞΕΡΩ.ΜΙΛΗΣΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ 80 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΓΑΤΑ.....

Προσπάθησε να γράφεις με μικρά γράμματα, διότι τα κεφαλαία, εκτός του ότι είναι κουραστικά, είναι σαν να φωνάζεις στη γλώσσα του Internet.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back