Νομική βοήθεια

Οπως παντα, τιποτα δεν μας προστατευει. Δεν πιστευω σε κανεναν νομο και καμμια ηπια αμυνα.Αρκετα πια με τους φονιαδες και τις απειλες τους.Ο,τι και να κανουμε στο τελος τα σκοτωνουν ετσι κι αλλιως...Τους παμε με το μαλακο...ριχνουν φολες...Φωναζουμε, κανουν το ιδιο...
Ε, λοιπον, πιστευω πλεον μονο στην ΕΠΙΘΕΣΗ αφου δεν εχουμε τιποτα να χασουμε. Σκεφτειτε λοιπον ποσο διεστραμμενοι ειναι οι συνανθρωποι μας:
τα πεζοδρομια ειναι γεματα αυτοκινητα και μηχανακια, ομως κανεις τους δεν τολμαει να τα καψει...Καταστροφη ομως αν δουνε ενα αδεσποτο ξαπλωμενο...αυτο τους ενοχλει σε ολη την υποθεση.
τα πεζοδρομια και τα παρκα ειναι τιγκα στην ανθρωπινη πλαστικουρα και σκουπιδαρια.Οι μεγαλοι μας πολιτικοι βρομιζουν με τις σκατοφατσες τους τους τοιχους των σπιτιων και τους δημοσιους χωρους μας, κανεις ομως δεν ενοχλειται απο τις αφισες τους...
η πρεζα βολταρει εξω απο τα σχολεια και οι μπατσοι χαριεντιζονται.
Ομως...ομως το προβλημα πολλων συμπολιτων μας ειναι τα ζωα...Τα δηθεν μικροβια που ταχα κουβαλουν...Αρκετα πια!!!
ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΑΣ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ.ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΑΣ ΒΡΙΖΕΙ.ΑΡΠΑΧΤΕ ΤΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΑΡΠΑΞΕΙ...

.....Πόσο δίκιο έχεις....Συμφωνώ μαζί σου.
Και αυτή η παρακμή θα συνεχίσει για πολύ ακόμη.
Κοίτα φίλε/η μου, όσο υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι αποδέχονται την έννοια του πολέμου, του θρησκευτικού φανατισμού, της πείνας και της δυστυχίας...τότε ξέρεις οτι κολυμπάμε όλοι μας σε μια θάλασσα χρώματος καφέ.
Και η μπάλα παίρνει ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
Παραδέχομαι οτι έχω κάνει ''γλύψιμο" πολλές φορές προκειμένου να σώσω κάποιο ζώο.Να μιλάω ευγενικά και με χαμόγελο στον ύποπτο για φόνους...αλλα άλλες φορές μετανιώνω που δεν τον πλάκωσα στο ξύλο.
Δεν ξέρω.....ενώ συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ με αυτά που γράφεις.....φοβάμαι τόσο πολύ μην την πληρώσουν τα ζώα..
Όλη η εκδικητική μανία εκεί ξεσπάει.:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα συμφωνήσω και εγώ σχεδόν απόλυτα με τον/την ale-ole.
Και επειδή τα σκουλήκια αυτού του είδους δεν παίρνουν χαμπάρι από ευγένειες, συνεννοήσεις και καλούς τρόπους, εγώ θα σου πρότεινα την επόμενη φορά που θα κάνει την παραμικρή νύξη η γειτόνισσα για τα ζωάκια, να την απειλήσεις ευθέως. Καταλαβαίνω ότι ακούγεται σαν τραμπουκισμός, αλλά πρέπει να της γίνει σαφές πως αν σκεφτεί να κάνει κακό σε κάποιο από τα ζώα, θα το πληρώσει πολύ πολύ ακριβά - είτε στο πλαίσιο του "νόμου" είτε εκτός αυτού...
Μην στεναχωριέσαι και ελπίζω να πάνε όλα καλά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν μπορεις να βαλεις φραχτη να μην σας βλεπει? να μην την ενοχλουν???
Δευτερον καλο θα ηταν να συνενοηθεις με ζωοφιλικο σωματειο της πατρας η το δημο για να τα στειρωσεις με πολυ χαμηλο κοστος η και τελειως δωρεαν.
Μετα μπορεις να χρησιμοποιησεις το ονομα του σωματειου η του δημου βαζοντας αφισουλες που λενε οτι τα ζωα σου ειναι ελενγμενα και στειρωμενα απο το σωματειο και οτι ο αριθμος τους ελενχεται και αποφευγονται οι ασθενειες σχολαστικα και οτι ετσι τα ζωα αυτα βοηθουν στο να καθαρισει η γειτονια απο τα ποντικια κατσαριδες και αλλα αντιστοιχα. Εξισου το σωματειο αν εισαι μελος σου παρεχει δωρεαν νομική υποστηριξη;)

Τριτον μπορεις να φτιαξεις σπιτακια στο υπογειο να πηγαινουν εκει για προστασια και να τα μαθεις να τρωνε συγκεκριμενα απο σενα πχ οταν τρωνε να τα επιβλεπεις για να αποφυγεις τις φολες. Προμηθευσου και ταμπλετες ανθρακα και ατροπινη και κονακιο και δες με τον κτηνιατρο αν τυχον φολιαστουν τι να τους δινεις για να συνερθουν.
Τεταρτον η υστατη λυση ειναι να βαλεις συστημα παρακολουθησης και να ενημερωσεις στην αφισουλα οτι τα ζωα παρακολουθουνται και οποιος παει να τα κανει κατι υπαρχει βιντεοσκοπηση;)

ZOIPAP θα σε παρακαλούσα να μην γράφεις με κεφαλαία σε όλη την έκταση του μηνύματος σου μιας και εκτός του οτι απαγορεύονται, είναι κουραστικά στο διάβασμα για λόγους που αν θες μπορώ να σου αναλύσω. :)

Πιστεύω ότι όταν υπάρχουν ανθρώπινες κόντρες, τελικά την πληρώνουν τα ζώα, ZOIPAP. Στριμμένοι γείτονες πάντα θα υπάρχουν, αλλά προσπάθησε να δεις το ζήτημα αντικειμενικά: ενοχλούν όντως τα ζώα σου ή όχι; Ο ένας σκύλος και οι εννέα γάτες σου πού κάνουν την ανάγκη τους; Χύμα στον κήπο; Τότε τα ούρα πρέπει να μυρίζουν πολύ. Εκτός από τα αρωματικά φυτά, ίσως θα μπορούσες να βάλεις σε μια γωνιά του κήπου και κάνα μεγάλο κουτί με άμμο για να πηγαίνουν εκεί οι γάτες, την οποία άμμο φυσικά θα αλλάζεις κατά διαστήματα.
Καταλαβαίνω ότι στενοχωριέσαι και φοβάσαι για τα ζώα σου, αλλά προσπάθησε να αντιμετωπίσεις τη γειτόνισσα κάπως αλλιώς, κι όχι με εκτόξευση απειλών. Όπως είπες κι εσύ, ακόμα κι αν βάλει φόλα, πρέπει να την πιάσεις επ' αυτοφώρω για να την καταγγείλεις. Προσωπικά εγώ θα την έπιανα και θα την κουβέντιαζα σε στυλ "γείτονες είμαστε, πρέπει να έχουμε καλές σχέσεις, καταλαβαίνω το πρόβλημα που έχεις με τα ζώα μου, σε λαμβάνω υπόψη μου και θα κάνω ό,τι μπορώ, θα προσπαθήσω να δώσω μερικά, θα βάλω άμμο, θα τα εμβολιάσω". Δηλαδή θα σου έλεγα να κάνεις μια "επίθεση ειρήνης". Στο κάτω-κάτω, εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα τι έχεις να χάσεις;

Παιδιά συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ με την rotonda και μιλάω και εκ πείρας! Και είμαι και δικηγόρος, που θεωρητικά θα έπρεπε να το έχω πολύ εύκολο (και ανέξοδο) να επικαλούμαι τον νόμο και να κάνω μηνύσεις.
Την πρώτη φορά που με απειλησαν οι γείτονες για τα αδεσποτάκια μου, απάντησα με οργή και τους απείλησα πως έτσι και πάθουν κάτι, θα κάνω μηνύσεις δεδομένου ότι είναι αξιόποινη πράξη. Το αποτέλεσμα: μετά από ένα μήνα, μέσα σε ένα βράδυ εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς όλα τα αδεσποτάκια μου (πλην ενός)... Έκτοτε έχουν μαζευτεί άλλα και ταίζω, ωστόσο τα ταίζω σε σημεία που δεν φαίνομαι και κρυφά, καθαρίζω όποτε μπορώ τους κήπους των διπλανών, ώστε να μην μυρίζουν και τους πάω με το καλό. Λάου λάου για να κάνω τη δουλειά μου. Δυστυχώς, την οργή μας την πληρώνουν μόνο τα αδέσποτά μας. Συν τοις άλλοις, λυπάμαι που το λέω αλλά δικαιοσύνη δεν υπάρχει στο θέμα των αδεσπότων στην Ελλάδα...

Παιδια το ίδιο ειχα πάθει κι εγω στο παλιο μου σπίτι με την ιδιοκτητρια και τα γατάκια που τάιζα στην αυλή
:( :( :( :(
Κι αυτη απειλούσε αγριως
Τη πρώτη φορά κι εγω έπαθα κρίση και με ματι που γυαλιζε της ειπα πως αν πάθει τίποτα εστω και μια τριχα από τα γατακια θα γινω ο χειροτερος εφιάλτης της. Μετα μετρουσα τα γατακια καθε βράδυ μετα φόβου ψυχής.
Αυτη επεμεινε και απείλησε πάλι μετα από κανενα μηνα. Της ειπα ευγενέστατα και χαμογελαστα πως την ευχαριστω για την επαναληψη καθως πλέον την εχω μαγνητοφωνημένη κι εδειξα το κινητο και πως στο σπίτι βρίσκονται 2 φίλες μου που την άκουσαν να απειλει (ήδη ειχα βρει "μαρτυρες" πρόθυμους να πουν πως την ακουσαν). Μετα πηγα στην αστυνομία κι ο αξιωματικός υπηρεσίας την προειδοποίησε για το παρανομο της πράξης (ηταν πολύ καλός, θυμωσε περισσότερο από εμενα).
Τι να σο πω καλή μου. Ειναι να μη μπλέξεις με κολλημένα άτομα!!!
:( :( :(
Σε εμενα λειτουργησε κι ανεχτηκαμε η μια την άλλη για ενα δίμηνο ακόμη μεχρι που έφυγα.
Μόνο καλή τυχη και καλή δυναμη μπορω να σου πω!!!

συγγνωμη για τα κεφαλαια,δεν το ηξερα....εγω και εχω φραξει τον κηπο,εχω βαλει στο υπογειο κουτια με αμμο και καλαθακια να κοιμουνται και εχουν μαθει να τρωνε μονο εκει.εννοειται οτι εχω παντα την πορτα μισανοικτη να μπαινουν και το βραδυ τα κλεινω μεσα καθως και οταν βρεχει κτλ.με το σωματειο εδω στην πατρα δεν βγαζω ακρη.....οποτε τα πληρωνω ολα μονη μου και για τα δικα μου και για τα αδεσποτα οταν θελουν φαρμακα...φροντιζω πανω απο 20 γατες και αλλα τοσα μωρα τωρα που μερικες γεννησαν και ψαχνω να τα δωσω.μεχρι και η κτηνιατρος που παω 10 φορεσ το μηνα πληρωνεται κανονικα και τωρα την παρακαλαω να μου κανει καλυτερη τιμη και να μην πληρωσω 100 ευρω την στειρωση για καθε γατα.αμα δεν θελει ο αλλος δεν βοηθαει....και ολοι τελικα κοιτουν την παρτη τους...οσο για την γειτονισσα σημερα εδωσα 57 ευρω για αρωματικα φυτα για τον κηπο μου που ειναι μια χαρα και μονο στην τρελη μυριζει,και τησ τα χωσα ακρη ακρη να τα μυριζει και αυριο παω και για καλαμωτη να βαλω στη μερια της στον κηπο να μην βλεπει....

Εμεις προβλημε δεν εχουμε αντιμετωπισει ποτε.
Δεδομενου οτι η πολυκατοικια ειναι δικια μας, και ολοι οι γειτονες φιλοζωοι, δεν χασαμε ομαδικα ζωα.
Απωλειες παντα υπαρχουν γιατι ειναι οι αρρωστιες, τα αυτοκινητα κτλ.
Υπαρχουν πολλοι ανθρωποι φιλοζωοι εδω. Οι περισσοτεροι ξερουν οτι η γιαγια μου και μια κυρια ενα στενο πιο κατω, ταιζουν γατες και φερνουν πολυ συχνα αποφαγια.
Μακαρι ολοι να ηταν ετσι....
Παντως, θα συμφωνισω, και θα σου πω και εγω οτι και τα κοριτσια.
Με το μαλακο και ολα θα γινουν!:)

εμεις πολλες απωλειες...ολη η γειτονια....ολο φολες και χτυπημενα....

στο σπιτι της μαμας μου επι πολλα χρονια ειχαμε γειτονα ο οποιος εβαζε φολες... αποδειξεις ειχαμε αλλα επ αυτοφορο δεν τον πιασαμε ποτε.. εχασα πολλα γατακια εξ αιτιας του και αλλα τοσα εσωσα πραγματικα στο τσακ!! ως εφηβη αργοτερα ημουν γεματη οργη!!!:mad: εκανα διαφορα πραγματα που δεν χρειαζεται να πω, περισσοτερο χαζομαρες παιδικες και καλα να τον τιμωρησω, οπως τοιχοκολησα εξω απο το σπιτι του χαρτι που ελεγε οτι "εδω ζει ενας δολοφονος γατιων" και αλλα τετοια!:P ο τυπος ηταν μπατσος και μια φορα που πηγαμε στο τμημα να τον καταγγειλουμε μονο τον μπελα μας βρηκαμε...:/:
το μονο που εκανα τα επομενα χρονια ειναι να περιμενω να τα "τιναξει" ωστε να κανω παρτυ!!!:rolleyes:
τελικα στανματησε απο μονος του... μαλλον οσο πλησιαζει το τελος του, (λογο γηρατος) ερχεται και η μετανια.....:hmm:

οποτε τα πληρωνω ολα μονη μου και για τα δικα μου και για τα αδεσποτα οταν θελουν φαρμακα...φροντιζω πανω απο 20 γατες και αλλα τοσα μωρα τωρα που μερικες γεννησαν και ψαχνω να τα δωσω.

Καταρχήν ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για την περιποίηση και την βοήθεια που δίνεις σε όλα αυτά τα ζώα. και μακάρι ολοι μας να μπορούσαμε. Μήπως 20 γάτες + 20 γατάκια = 40 σε ένα κήπο είναι πάαααααρα πολλά. Αν σκεφτείς ότι κάθε γάτος θα αφήσει το στίγμα του για τις γάτες που διεκδικεί? Αυτό που θέλω να πω είναι ότι πρέπει επειγόντως να αρχίσεις τις στειρώσεις .Δεν γίνετε καλή μου. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να την πληρώσουν τα γατάκια. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων το post το γράφω με κάθε καλή διάθεση και με κύριο στόχο μου το καλό των ζωών .Δεν ξέρω αν μπορούμε να βοηθήσουμε από εδώ

οταν εμενα Γλυφαδα,ο διπλανος μας ειχε πολλες γατες,μπορει και 30-40.μετα αρχισαμε να τις βρισκουμε πεθαμενες,εγω αν και μικρη,αρχισα να υποψιαζομαι την διπλανη απο την αλλη πλευρα,οταν πεθανε και η τελευταια του γατα ,ο καιμενος ο κυριος πεθανε,λες και πεθανε απο την στεναχωρια του.εγω ειχα βαλει σκοπο να βρω ποιος το κανει.ειχα και εγω μια γατα τοτε και φοβομουνα,μια μερα βλεπω την διπλανη να διωχνει απο την μαντρα της μια γατα και μετα να μπαινει γρηγορα μεσα στο σπιτι.την παρακολουθησα και την ειδα να βαζει πανω στην μαντρα,ενα χαρτι με φαγητα,ειχαν ασπρο χρωμα(να φανταστειτε οτι ειχε και σκυλια η αδελφη της,μεσα στην αυλη).περιμενα 3 ωρες στο μπαλκονι να προσεχω μην παει καποια γατα,εδιωξα 2 και μολις νυχτωσε,φορεσα 2 παντελονια χοντρα και μπουφαν,γιατι για να παω στη μαντρα της επρεπε να μπω σε ενα οικοπεδο γεματο τσουκνιδες μεχρι το μπουτι.εβαλα μεσα τον γατο και πηγα να παρω το δηλητηριο.οταν πλησιαζα,ο θεος με βοηθησε,με βλεπει αυτη και μου λεει τι κανω στο οικοπεδο,για καλη μου τυχη ο γατος μου ειχε ανοιξει παλι την πορτα και ειχε ερθει κοντα στη μαντρα.της λεω θελω να πιασω τον γατο μου,τον βλεπει αυτη και ηρεμη.ξαναπηγα τελικα και το πηρα,το πηγαμε στη κτηνιατρο,ειπε οτι ειναι δηλητηριο και την αλλη μερα πηγε η μητερα μου με το δηλητηριο σπιτι της και την απειλησε,απο τοτε δεν το ξανακανε και ουτε καν της μιλασα εννοειται.μολις τους εβλεπα γυρναγα το κεφαλι αλλου,ειχα τετοια νευρα,δολοφονους τους ανεβαζα,δολοφονους τους κατεβαζα,ακομη και τωρα 13 χρονια μετα,οταν την βλεπω μου γυρνανε τα εντερα,ο αντρας της πεθανε,για να πω την αληθεια χαρηκα πολυ.

Βρήκα αυτά στο internet:
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΖΩΩΝ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔA ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ τηλ. 2610 996200

ΑΧΑΪΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ Ερμού 14, 26221 Πάτρα, τηλ. 2610 273648

Μήπως μπορούν να σε βοηθήσουν με τις στειρώσεις;

Zoipap καλά ξεμπερδέματα σου εύχομαι! Ειμαι κι εγω υπέρ της ευγένειας σε τέτοιες περιπτώσεις, η οποία σκλαβώνει!

Σε καταλαβαινω παρα πολυ!!!ειχα περασει πριν λιγο καιρο ακριβως τα ιδια.Ταιζα στην αυλη μου καμια 10 γατες και ο διπλανος μας που μολις ειχε χτισει σπιτι εκει και ειναι και αστυνομικος μου ελεγε οτι αμα δε τις ξεφορτωθω θα τις εξαφανισει ολες.Και η διπλανη απο την αλλη μερια.Μονο εγω και η απεναντι τις ταιζαμε.Προσπαθουσα να δωσω οσα μπορουσα καθαριζα συνεχεια την αυλη μας και μετα απο μισο χρονο μετακομισα και αφησα τη μαμα μου να τις ταιζει.Μετα απο ουτε 1 μηνα που εφυγα μονο 1 γατακι υπηρχε.Ακομη και η γατα που ειχε η μαμα μου στο σπιτι χαθηκε.Ειμαι σιγουρη οτι τις σκοτωσε αυτος αλλα αδυνατο να το αποδειξω...Αυτοι οι ανθρωποι ειναι πραγματικα δολοφονοι και ευχομαι να πεθανουν με τον ιδιο τροπο.Απο δηλητηριαση...

Αναρωτιέμαι για το εξής: Για κάποιον που απειλεί ότι θα σκοτώσει γάτες, αν γίνει έγγραφη καταγγελία για απειλή, δεν θα ωφελήσει;
Αν πχ δεχτεί απειλή άνθρωπος και κάνει καταγγελία στην αστυνομία, αν πάθει κάτι δεν θα είναι ο υπαριθμόν ένα ύποπτος αυτός που απείλησε; Δεν ισχύει το ίδιο αν δεχτεί απειλή ζώο;
Ταιζα στην αυλη μου καμια 10 γατες και ο διπλανος μας που μολις ειχε χτισει σπιτι εκει και ειναι και αστυνομικος μου ελεγε οτι αμα δε τις ξεφορτωθω θα τις εξαφανισει ολες.
...Αυτοι οι ανθρωποι ειναι πραγματικα δολοφονοι και ευχομαι να πεθανουν με τον ιδιο τροπο.Απο δηλητηριαση...
Εγώ τον αστυνομικό που κάνει τέτοια θαυμαστά θα του ευχόμουν να πάει από μολότοφ. να είναι τόσο δυνατή που να μην προλάβει να τον σβήσει κανένας

ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΟΤΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ ΟΝΤΩΣ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΤΑΙΖΕΙ ΔΙΠΛΑ.ΚΑΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΧΕ 2 ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑΙΖΕ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑ ΣΚΟΤΩΣΑΝ.....ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ.ΤΑ ΦΙΛΟΖΩΙΚΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΤΑ ΤΑ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΟΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΕΛΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΓΓΟΥΡΙΑ.ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ.....ΕΓΩ ΑΜΑ ΠΙΑΣΩ ΝΑ ΜΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΙΣ ΦΟΛΕΣ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΑ!!!!!!!!ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΧΑ ΒΡΕΙ ΕΝΑ ΠΕΘΑΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΚ ΕΛΕΓΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΑ.ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΑΥΤΗ ΕΞΩ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΦΤΥΝΟΤΑΝ!@!!!!!!!!!ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΗΝ ΓΑΤΑ ΚΑΙ ΗΞΕΡΕ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΓΑΤΑ ΠΕΘΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑ 5 Κ 6 ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΠΑΡΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΕΙ ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ......

Αυτό που ανέφερε ο Θανάσης για την καταγγελεία απειλής, μάλλον ισχυει. Με αυτη τη προοπτική πήγα κι εγω στη αστυνομία τότε. Αλλά δεν έπεσα σε αστυνομικό παλαβό που απείλησε να σκοτώσει!!!

Χμμμ μηπως μπορει να γινει κατι καλυτερο? Ειναι πολυ αδικο να πληρώνεις τοσο ακριβά τις στειρώσεις.θα ρωτησω μηπως μπορουμε να σου βρουμε καποιον πιο συνεργασιμο κτηνιατρο εκει...γιατι δεν βγαζεις ακρη με το σωματειο ? τι κανουν? ενα ειναι μονο?

Απ οσο ξέρω υπαρχουν αυτά
Εγώ στη θεσή σου θα επαιρνα τηλ σε ολα και θα ρωτούσα με ηρεμια και επιμονή μήπως εχουν να σου συστήσουν κανέναν κτηνίατρο πιο φτηνό για αδέσποτα για μαζικές στειρώσεις , εξίσου ο δήμος πατρας τηλεφωνόντας στο 195 και πιέζοντας τους θα ειχε υποχρέωση να την κάνει δωρεάν τη στείρωση οπως κι εδώ κάνουν μετα απο πίεση.
ΑΧΑΪΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ
Σύλλογοι
061-273648
Πάτρα

ΚΥΝΟΦΙΛΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΧΑΪΑΣ
Σύλλογοι
061-331681, 521542, 336312
Πάτρα
ΟΜΙΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΑΧΑΪΑΣ
Σύλλογοι
0610-314560
Πάτρα
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΖΩΩΝ
Σύλλογοι
061-996200, 992939
Πάτρα

ΕπωνυμίαΚτηνιατρική Μέριμνα Ελλάδος Α.Ε.Διακριτικός τίτλοςΚΤΗΜΕΛ Α.Ε. - KTIMEL A.E.ΈδραΠάτρα Κανακάρη 228 & ΚοραήΕπικοινωνίαΤηλέφωνο : 2610 362277 Fax :2610 318311Αριθμός μητρώου Α.Ε.50890/22/Β/02/03Ιδρυτικά μέλη54 Ιδιώτες κτηνίατροι που δραστηριοποιούνται στις περιφέρειες Πελοποννήσου, Δ. Ελλάδος και Ιονίων νήσων.Νέα μετοχική σύνθεση74 Ιδιώτες κτηνίατροι από όλη τη χώραΔ.Σ.ΠενταμελέςΠρόεδρος – Διευθύνων σύμβουλοςΓουλιμής Ιωάννης, κτηνίατροςΑντιπρόεδροςDr. Ράντσιος Απόστολος, κτηνίατροςΜέληΓιαννακόπουλος Κων/νος, κτηνίατρος
Κροντήρης Σπήλιος, οικονομικοτεχνικός
Κουμαρέλας Ιωάννης, κτηνίατρος

https://www.ktimel.gr/company.asp
ktimel@otenet.gr το εμαιλ τους

Σου γραφω μια λιστα κτηνιάτρων ρωτα για πιο φτηνες στειρωσεις αν γινουν μαζικά σε αδέσποτα
Πάτρα
ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
Αγ. Νικολάου 101Α, 26221, ΠΑΤΡΑ
Τηλ.: 2610-624181
ΓΑΛΑΝΗΣ ΜΑΡΙΟΣ Δ.
ΠΕΟ Πατρών - Αθηνών (έναντι Νοσοκομείου ΡΙΟ), 26500, ΠΑΤΡΑ
Τηλ.: 2610-995432
ΖΑΠΑΝΤΕΣ Δ. ΙΩΑΝΝΗΣ
Ηρ. Πολυτεχνείου 138, 26442, ΠΑΤΡΑ
Τηλ.: 2610-438058
ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗΣ Α. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Πλ. Ομονοίας 40-42, 26225, ΠΑΤΡΑ
Τηλ.: 2610-221664
ΚΤΗΜΕΛ ΑΕ
Κανακάρη 230, 26222, ΠΑΤΡΑ
Τηλ.: 2610-362277
ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ Α. ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Μεσολογγίου 28, 26222, ΠΑΤΡΑ
Τηλ.: 2610-321200
ΜΠΑΛΑΣΗΣ Γ. ΟΔΥΣΣΕΑΣ
Ελληνος Στρατιώτου 97, 26441, ΠΑΤΡΑ
Τηλ.: 2610-438870
ΜΠΟΥΡΔΑΚΟΥ ΕΛΕΝΗ Π.
Κανακάρη 212, 26222, ΠΑΤΡΑ
Τηλ.: 2610-340151
ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ Σ.
Αρχιεπ. Ιερόθεου 90, 26222, ΠΑΤΡΑ
Τηλ.: 2610-331681
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Α. ΚΩΝ/ΝΟΣ
Μαιζώνος 197α, 26222, ΠΑΤΡΑ
Τηλ.: 2610-346051
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Α. ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Κων/πόλεως 73, 26223, ΠΑΤΡΑ
Τηλ.: 2610-427152
ΣΚΟΥΡΑΣ Σ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
Κοραή 11 - 13, 26222, ΠΑΤΡΑ
Τηλ.: 2610-314442
ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ Δ.
Αλ. Υψηλάντου 227-229, 26222, ΠΑΤΡΑ
Τηλ.: 2610-333280
ΤΡΑΧΗΛΗ ΑΘΗΝΑ Ε.
Υψηλάντου Αλεξ. 139 & Αγίου Νικολάου, 26225, ΠΑΤΡΑ
Τηλ.: 2610-623895

Ψυχραιμια ηρεμία και επιμονη!
Μπορεις να γραψεις στο κραξτε της πατρας αν τα βρεις σκουρα https://www.mypatra.gr/patrazino/kraxtexts/

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back