yasmin1gr
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Τον βασάνιζα κι εγώ λίγο βέβαια.. :redface: :redface: Πριν κοιμηθούμε έπαιρνα:-τρεχει-σκαρφαλωνει-μας δαγκωνει-την κανουμε ομως και εμεις,,,χε,χε,χε,αλλα δεν κουραζεται το σκατουλι![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Η Μαιρούλα είναι πολύ μικρή ακόμα για να κουράζεται με λίγο παιχνίδι..
Το άλλο που του κάνω καμιά φορά και τώρα όταν με ζαλίζει με το πάνω κάτω στο κεφάλι μου, τον πιάνω του ακινητοποιώ τα πατουσάκια και με φιλάκια προσπαθώ να τον ηρεμήσω.. του μιλάω γλυκά και νυσταγμένα.. οταν με βλεπει πολύ χαλαρή. ηρεμεί κι αυτός μαζί μου..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cleopatra
Δραστήριο μέλος
ζηλευω... εμενα αλλο μου κανει μασαζ κι αλλο χωνει τη μουσουδα του στα μαλλια μου... εσυ εχεις 2 σε ενα![]()
![]()
![]()
Πιστεύω πως είναι το καλύτερο γατάκι που θα μπορούσα να έχω ποτέ, το πιο τρυφερό, το πιο χαδιάρικο..
Αλλά μάλλον αυτό λέμε όλες οι τρελές γατομαμάδες...

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
μηπως για να μη μπαινει στο δωματιο μας να δανειστω το σκυλο του αδερφου μου για καμμια εβδομαδα και να τον δεσω διπλα στο κρεβατι μου
φυσικα κανω πλακα-δεν τους εχω φερει σε επαφη ποτε και ουτε προκειτε,,,,μπορει σε εμας να ειναι πολυ καλος αλλα δεν παιζουμε με αυταΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
aspasiapef
Διάσημο μέλος

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
σε ολους σχεδον ειναι αγριος θα ελεγα -εως καθαρμαΣτην πρώτη φωτογραφία είναι πολύ άγριος στη δεύτερη όμως είναι πολύ γούτσου-γούτσου... Μ'αρέσουν πολύ τα ρονβάιλερ!![]()
σε εμας μονο ειναι γουτσου γουτσου-και κυριως στα πιτσιρικια μου-ειδικα με τον μικρο μου-κλαιει οταν τον βλεπειΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
ολα τα μωρα το κανουν αυτο ηαπτουνα το εκοψε πριν 2 βδομαδες αλλιως ειχαμε μια γατα καπελο

Σκουφί υπνουΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Σκουφί υπνου
ναι σκουφι υπνου με ενσωματωμενο ξυπνητηρι-συσκευη μασαζ και συσκευη απολεπισης προσωπου

Mika
Δραστήριο μέλος
![]()
![]()
ναι σκουφι υπνου με ενσωματωμενο ξυπνητηρι-συσκευη μασαζ και συσκευη απολεπισης προσωπου
![]()
![]()
![]()
![]()
Eτσι ηταν και η Μπουμπου μου. Κοιμοταν πανω στο κεφαλι μου και το πρςι 7 παρα 10 ακριβως ξεκινουσε το ''χτενισμα'' στα μαλλια μου και αν δεν ξυπνουσα τα μπατσακια. Στο τελος ενα ΜΙΑΟΥΥΥΥΥΥΥ σε στυλ επιτελους πειναω θα σηκωθεις????
Παντως ετσι ειναι οταν ειναι μικρα, οταν σιγα σιγα βλεπουν πως δεν χωρανε το ψιλοκοβουν, αλλα και μενα μου αρεσε πολυ...
χριστινα
Διάσημο μέλος
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μα τι τυχερος κοσμος υπαρχει!!!
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μα τι τυχερος κοσμος υπαρχει!!!
ειδες ,,,και μιλαω και απο πανω η αχαριστηΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
χθες λοιπον κατα τις 12,30 πεφτουμε για υπνο΄΄σε 1 λεπτο μεσα και η μαιρουλα να προσπαθει να ανεβει στο κρεβατι-πρωτη μου κινηση να την παρω τρυφερα και να της μιλησω ηρεμα να την χαιδεψω και να την παω στο καλαθι της...σε 2 λεπτα ξανα μεσα-κινηση2,λεω να το παιξω αγρια-της παταω μια φωνη μολις ανεβηκε και την παιρνω αποφασισμενη για να κοιμηθω και την βγαζω εξω-ελα που αυτη ηταν παραπανω αποφασισμενη,,,μπηκε ξανα τρεχοντας ανεβηκε με 1 πηδο στο κεφαλι μου και το επαιζε καλη-την αφηνω και εγω αφου δεν ενοχλουσε-ελα ομως που κατα τις 5΄30 της ηρθε ορεξη για τρελο παιχνιδι-μου εξυνε τα μαλλια και το κεφαλι να ξυπνησω-μας περπατουσε-πηδουσε κατω ετρεχε σε ολο το δωματιο και ξαναερχοταν-ανεβαινε στο κομοδινο-επαιζε με το κηροπηγιο-με το κινητο μου-μου δαγκωνε χερια-ποδια κτλ-καλα σημερα σερνομαι-μαλλον πρεπει να δω σοβαρα το θεμα με το να δεσω το σκυλο του αδερφου μου στο κρεβατι

aspasiapef
Διάσημο μέλος
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
τι να σου πω-παντως επειδη τις καθημερινες κοιμαμαι κατα τις 12- 01,00 και ξυπναω 7 ,ε θελω να κοιμαμαι ως τις 7 αλλιως δεν βγαινει η μερα γμτ-πωπω τι παθαμεΑν σε παρηγορεί καθόλου, να σου πω ότι κι εγώ ξύπνησα 06:30 με μια γρατζουνιά στο μικρό δαχτυλάκι του ποδιού μου. Είναι η ώρα που με ξυπνάει κάθε μέρα. Συνήθως χοροπηδάει πάνω μου, αλλά σήμερα αποφάσισε να παίξει λίγο με τα πόδια μου....![]()
![]()
![]()

χριστινα
Διάσημο μέλος

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
αντε ξανα απο την αρχηΘα ηρεμησει σιγα σιγα. Ειναι οπως τα παιδακια. Θελει λιγη υπομονη... Μην απελπιζεσαι
![]()
![]()
![]()
φαγαμε 4 μηνες αυπνιας με τα διδυμα μετα 40 μερες με τον μικρο μετα 2 βδομαδες και παλι οταν ηταν μωρακι η μαιρη και τωρα που της ηρθαν τα κεφια
παντως το πιθανοτερο ειναι να ηρεμησω εγω απο την εξαντληση και να μην καταλαβαινω τιποτα το βραδυ
μετα ξες δεν πα να χοροπηδαει επανω μου-τιποτα δεν θα καταλαβαινω
μαθημενα τα βουνα απ τα χιονιαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Κι εγω καθε δευτερο βραδυ δεν ακουγα τιποτα.....
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
μας εκπαιδευουν καλυτερα απο οτι φαινεταιΑ, ναι λειτουργει κι αντιστροφα
![]()
![]()
![]()
Κι εγω καθε δευτερο βραδυ δεν ακουγα τιποτα.....

Mika
Δραστήριο μέλος
Μες στον υπνο μου της κρατουσα την ουρα και με ξυπνουσε να την αφησω

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool