Νυχτερινές "επισκέψεις"

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
ζηλευω... εμενα αλλο μου κανει μασαζ κι αλλο χωνει τη μουσουδα του στα μαλλια μου... εσυ εχεις 2 σε ενα:( ;) :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

-τρεχει-σκαρφαλωνει-μας δαγκωνει-την κανουμε ομως και εμεις,,,χε,χε,χε,αλλα δεν κουραζεται το σκατουλι:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ποτέ μα ποτέ δεν μου έχει πειράξει κουρτίνα.. μάλλον αδιάφορες του είναι.:blink: :blink: Η Μαιρούλα είναι πολύ μικρή ακόμα για να κουράζεται με λίγο παιχνίδι.. :/: Το άλλο που του κάνω καμιά φορά και τώρα όταν με ζαλίζει με το πάνω κάτω στο κεφάλι μου, τον πιάνω του ακινητοποιώ τα πατουσάκια και με φιλάκια προσπαθώ να τον ηρεμήσω.. του μιλάω γλυκά και νυσταγμένα.. οταν με βλεπει πολύ χαλαρή. ηρεμεί κι αυτός μαζί μου..

ζηλευω... εμενα αλλο μου κανει μασαζ κι αλλο χωνει τη μουσουδα του στα μαλλια μου... εσυ εχεις 2 σε ενα:( ;) :D

Πιστεύω πως είναι το καλύτερο γατάκι που θα μπορούσα να έχω ποτέ, το πιο τρυφερό, το πιο χαδιάρικο..:inlove: :inlove: Αλλά μάλλον αυτό λέμε όλες οι τρελές γατομαμάδες... :redface: :lol:

:hmm: μηπως για να μη μπαινει στο δωματιο μας να δανειστω το σκυλο του αδερφου μου για καμμια εβδομαδα και να τον δεσω διπλα στο κρεβατι μου:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: φυσικα κανω πλακα-δεν τους εχω φερει σε επαφη ποτε και ουτε προκειτε,,,,μπορει σε εμας να ειναι πολυ καλος αλλα δεν παιζουμε με αυτα

Συνημμένα

• picture015.jpg
    picture015.jpg
    11,8 KB · Εμφανίσεις: 32
  • stratopedo.jpg
    stratopedo.jpg
    748 KB · Εμφανίσεις: 40
Στην πρώτη φωτογραφία είναι πολύ άγριος στη δεύτερη όμως είναι πολύ γούτσου-γούτσου... Μ'αρέσουν πολύ τα ρονβάιλερ! :P

Στην πρώτη φωτογραφία είναι πολύ άγριος στη δεύτερη όμως είναι πολύ γούτσου-γούτσου... Μ'αρέσουν πολύ τα ρονβάιλερ! :P
σε ολους σχεδον ειναι αγριος θα ελεγα -εως καθαρμα:lol: σε εμας μονο ειναι γουτσου γουτσου-και κυριως στα πιτσιρικια μου-ειδικα με τον μικρο μου-κλαιει οταν τον βλεπει

ολα τα μωρα το κανουν αυτο ηαπτουνα το εκοψε πριν 2 βδομαδες αλλιως ειχαμε μια γατα καπελο
:P:):lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Σκουφί υπνου

:P:):lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Σκουφί υπνου
:D :D :lol: ναι σκουφι υπνου με ενσωματωμενο ξυπνητηρι-συσκευη μασαζ και συσκευη απολεπισης προσωπου:lol: :lol: :lol: :lol:

:D :D :lol: ναι σκουφι υπνου με ενσωματωμενο ξυπνητηρι-συσκευη μασαζ και συσκευη απολεπισης προσωπου:lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: Eτσι ηταν και η Μπουμπου μου. Κοιμοταν πανω στο κεφαλι μου και το πρςι 7 παρα 10 ακριβως ξεκινουσε το ''χτενισμα'' στα μαλλια μου και αν δεν ξυπνουσα τα μπατσακια. Στο τελος ενα ΜΙΑΟΥΥΥΥΥΥΥ σε στυλ επιτελους πειναω θα σηκωθεις????:blink:

Παντως ετσι ειναι οταν ειναι μικρα, οταν σιγα σιγα βλεπουν πως δεν χωρανε το ψιλοκοβουν, αλλα και μενα μου αρεσε πολυ...

:lol: :lol: :lol: :lol: :) :) :) :)
Μα τι τυχερος κοσμος υπαρχει!!!

:hmm: χθες λοιπον κατα τις 12,30 πεφτουμε για υπνο΄΄σε 1 λεπτο μεσα και η μαιρουλα να προσπαθει να ανεβει στο κρεβατι-πρωτη μου κινηση να την παρω τρυφερα και να της μιλησω ηρεμα να την χαιδεψω και να την παω στο καλαθι της...σε 2 λεπτα ξανα μεσα-κινηση2,λεω να το παιξω αγρια-της παταω μια φωνη μολις ανεβηκε και την παιρνω αποφασισμενη για να κοιμηθω και την βγαζω εξω-ελα που αυτη ηταν παραπανω αποφασισμενη,,,μπηκε ξανα τρεχοντας ανεβηκε με 1 πηδο στο κεφαλι μου και το επαιζε καλη-την αφηνω και εγω αφου δεν ενοχλουσε-ελα ομως που κατα τις 5΄30 της ηρθε ορεξη για τρελο παιχνιδι-μου εξυνε τα μαλλια και το κεφαλι να ξυπνησω-μας περπατουσε-πηδουσε κατω ετρεχε σε ολο το δωματιο και ξαναερχοταν-ανεβαινε στο κομοδινο-επαιζε με το κηροπηγιο-με το κινητο μου-μου δαγκωνε χερια-ποδια κτλ-καλα σημερα σερνομαι-μαλλον πρεπει να δω σοβαρα το θεμα με το να δεσω το σκυλο του αδερφου μου στο κρεβατι:lol: :lol:

Αν σε παρηγορεί καθόλου, να σου πω ότι κι εγώ ξύπνησα 06:30 με μια γρατζουνιά στο μικρό δαχτυλάκι του ποδιού μου. Είναι η ώρα που με ξυπνάει κάθε μέρα. Συνήθως χοροπηδάει πάνω μου, αλλά σήμερα αποφάσισε να παίξει λίγο με τα πόδια μου....:mad: :down: :down:

Αν σε παρηγορεί καθόλου, να σου πω ότι κι εγώ ξύπνησα 06:30 με μια γρατζουνιά στο μικρό δαχτυλάκι του ποδιού μου. Είναι η ώρα που με ξυπνάει κάθε μέρα. Συνήθως χοροπηδάει πάνω μου, αλλά σήμερα αποφάσισε να παίξει λίγο με τα πόδια μου....:mad: :down: :down:
τι να σου πω-παντως επειδη τις καθημερινες κοιμαμαι κατα τις 12- 01,00 και ξυπναω 7 ,ε θελω να κοιμαμαι ως τις 7 αλλιως δεν βγαινει η μερα γμτ-πωπω τι παθαμε:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Θα ηρεμησει σιγα σιγα. Ειναι οπως τα παιδακια. Θελει λιγη υπομονη... Μην απελπιζεσαι
:) :) :)

Θα ηρεμησει σιγα σιγα. Ειναι οπως τα παιδακια. Θελει λιγη υπομονη... Μην απελπιζεσαι
:) :) :)
αντε ξανα απο την αρχη:lol: :lol: φαγαμε 4 μηνες αυπνιας με τα διδυμα μετα 40 μερες με τον μικρο μετα 2 βδομαδες και παλι οταν ηταν μωρακι η μαιρη και τωρα που της ηρθαν τα κεφια:P παντως το πιθανοτερο ειναι να ηρεμησω εγω απο την εξαντληση και να μην καταλαβαινω τιποτα το βραδυ:lol: :lol: :lol: :lol: μετα ξες δεν πα να χοροπηδαει επανω μου-τιποτα δεν θα καταλαβαινω:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: μαθημενα τα βουνα απ τα χιονια

Α, ναι λειτουργει κι αντιστροφα
:lol: :lol: :lol:
Κι εγω καθε δευτερο βραδυ δεν ακουγα τιποτα.....

Α, ναι λειτουργει κι αντιστροφα
:lol: :lol: :lol:
Κι εγω καθε δευτερο βραδυ δεν ακουγα τιποτα.....
μας εκπαιδευουν καλυτερα απο οτι φαινεται:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Εμενα κοιμοταν ποθυκοιμοταν στο κεφαλι μου, ανεβοκατεβαζε και την ουρα μες στη μουρη μου και με γαργαλουσε:lol: Μες στον υπνο μου της κρατουσα την ουρα και με ξυπνουσε να την αφησω:lol: :lol:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back