Νυχτερινές "επισκέψεις"

• Thread starter Thread starter LIFE
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

LIFE

Πολύ δραστήριο μέλος

Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα.
Θέλω να κοιμηθώωω

:blink: απο την παρασκευη το βραδυ αρχισαν τα οργανα-η μαιρουλα ενω κοιμοταν στο χωλ εξω ακριβως απο το δωματιο μας[εμπαινε καμμια φορα αλλα μολις σηκωνομουν και την πηγαινα εξω καθοταν ]ελα που απο την παρασκευη το πηρε προσωπικα και δεν μας αφηνει να κλεισουμε ματι...στην αρχη μπαινει να παιξουμε-βλεπει πως δεν και μετα μας αφηνει να μας παρει ο υπνος και ερχεται στο κρεβατι μας-και συγκεκριμενα εχει αδυναμια να καθεται στι κεφαλι μας:blink: την κατεβαζει ο ενας παει στον αλλο....α,και οταν της ερθουν και τα μεγαλα κεφια δεν της αρκει το να καθεται μονο στα κεφαλια μας αλλα μας παιζει κιολας-εχουμε γινει λασπη-λυπαμαι να την κλεισω σε τουαλετα η να την ανεβασω μονη ακομα στην σοφιτα[ειναι μικρουλι μωρε]τι αλλο μπορω να κανω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν έκλεινες την πόρτα του δωματίου;Σε πειράζει πολύ που ανεβαίνει στο κρεβάτι;Θελω να πω πως,αν ήταν στα πόδια σας θα σ' ενοχλούσε πάλι;Ο Οδυσσέας έχει μάθει να κάθεται στα πόδια και να κοιμάται και δεν έρχεται κάθε βράδυ.Απόψε ήρθε όταν άκουσε τα μπουμπουνητά και μου νιαούρισε κιόλας όταν ήρθε!:inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ίσως θα μπορούσες να της βάλεις ένα καλάθι δίπλα στο κρεβάτι σας και να κοιμάται εκεί..Θα βοηθούσε και λίγη φωνή,όσο είναι ακόμα μικρό...

Αν έκλεινες την πόρτα του δωματίου;Σε πειράζει πολύ που ανεβαίνει στο κρεβάτι;Θελω να πω πως,αν ήταν στα πόδια σας θα σ' ενοχλούσε πάλι;Ο Οδυσσέας έχει μάθει να κάθεται στα πόδια και να κοιμάται και δεν έρχεται κάθε βράδυ.Απόψε ήρθε όταν άκουσε τα μπουμπουνητά και μου νιαούρισε κιόλας όταν ήρθε!:inlove:
στα ποδια δεν θα ηταν προβλημα-το θεμα ειναι οτι στρογγυλοκαθεται κανονικοτατα πανω στα κεφαλια μας και οταν της ερθει το κεφι μας χαιδευει τα μουτρα μας κ.α διαφορα-οσο για την πορτα δεν την κλεινω ποτε το βραδυ λογω των παιδιων[αν φωναξουν αν θελουν κατι να ακουσω ασε που καμμια φορα ερχονται οταν θελουν κατι και αν κλεισω την πορτα φοβαμαι πως θα αισθανθουν αβολα]:/:

αν τελικα θα την μαθετε να κοιμαται μαζι σας θα ειναι δυσκολο να το κοψει μετα.εμεις την ειχαμε το πασχα αναγκαστικα στο δωματιο μας στο χωριο λογω ελλειψης χωρου και ενω τα πρωτα βραδια μας ταραξε και καθε 2 ωρες ερχοταν στα κεφαλια μας και μας πειραζε μετα εμαθε και κοιμοταν σερι μεχρι το πρωι.γενικα νομιζω πως ισχυει πως το παιδι σου το γατι σου και το σκυλι σου ειναι οπως το μαθεις;) για αυτο καλη υπομονη:)

αν τελικα θα την μαθετε να κοιμαται μαζι σας θα ειναι δυσκολο να το κοψει μετα.εμεις την ειχαμε το πασχα αναγκαστικα στο δωματιο μας στο χωριο λογω ελλειψης χωρου και ενω τα πρωτα βραδια μας ταραξε και καθε 2 ωρες ερχοταν στα κεφαλια μας και μας πειραζε μετα εμαθε και κοιμοταν σερι μεχρι το πρωι.γενικα νομιζω πως ισχυει πως το παιδι σου το γατι σου και το σκυλι σου ειναι οπως το μαθεις;) για αυτο καλη υπομονη:)
Πράγματι...Θέλει παρεούλα κι αυτό,μωρέ..Δοκίμασε αυτό με το καλάθι αλλά βάλ' το ακτριβώς δίπλα σου έτσι ώστε να απλώνεις το χέρι και να την χαϊδεύεις και να παίζετε μέχρι να κοιμηθεί κι αν κάνει να ανέβει να την κατεβάζεις κατευθείαν στο καλάθι.

Μην την απομονώσεις, απλά προσπάθησε και επέμεινε στο να την σπρώχνεις μαλακά πρός τα πόδια σου! Στην αρχή θα το δεί σαν παιχνίδι και πιθανόν να σας δαγκώνει τα δάχτυλα των ποδιών σας, αλλά αν της "βάλεις" και μια φωνούλα να καταλάβει οτι σοβαρολογείς, ειναι θέμα χρόνου να το συνηθίσει και να κοιμάται όταν κοιμάστε και εσείς!!
Αλλά πρέπει να δείξεις χαρακτήρα εεεε?:P

Πράγματι...Θέλει παρεούλα κι αυτό,μωρέ..Δοκίμασε αυτό με το καλάθι αλλά βάλ' το ακτριβώς δίπλα σου έτσι ώστε να απλώνεις το χέρι και να την χαϊδεύεις και να παίζετε μέχρι να κοιμηθεί κι αν κάνει να ανέβει να την κατεβάζεις κατευθείαν στο καλάθι.
:cool: πιστεψε με το εχω ακριβως διπλα στο κρεβατι μας-αλλα μαλλον τα κεφαλια μας ειναι καλυτερα γιαυτην:lol: νυσταζωωωω

ολα τα μωρα το κανουν αυτο ηαπτουνα το εκοψε πριν 2 βδομαδες αλλιως ειχαμε μια γατα καπελο

ολα τα μωρα το κανουν αυτο ηαπτουνα το εκοψε πριν 2 βδομαδες αλλιως ειχαμε μια γατα καπελο
:redface: δηλαδη για ποσο καιρο το εκανε...να υπολογισω ποσο καιρο θα κανουμε να κοιμηθουμε..εκτος αν κοιμομοστε ο ενα στο δωματιο με τη γατα και ο αλλος πανω εναλλαξ γιατι δεν τη βλεπω τη δουλεια καλα:cool:

Χρειάζεται και λίγη φωνή...:hmm: Εγώ βάζω κάτι φωνές στον Οδυσσέα αν κάνει αταξίες...!Είμαι αυστηρή μαζί τους...:redface: Ίσως είναι λάθος,αλλά αν δε φωνάξω,θα με καβαλήσουν χειρότερα...

Χρειάζεται και λίγη φωνή...:hmm: Εγώ βάζω κάτι φωνές στον Οδυσσέα αν κάνει αταξίες...!Είμαι αυστηρή μαζί τους...:redface: Ίσως είναι λάθος,αλλά αν δε φωνάξω,θα με καβαλήσουν χειρότερα...
ο αντρας μου που της φωναζει καμμια φορα δεν της καιγεται καρφι-ασε που λυσαει παραπανω και το ριχνει στο τρεξιμο και στα γρηγορα ανεβοκατεβασματα στο κρεβατι...:confused: οσο για το αν θα μας καβαλησει...ε μας καβαλησε το ατιμο-στο κεφαλι μας καθεται-τι παραπανω

χιχιχι 10 μηνες 8 μηνες θα σε γελασω εμενα παντως μουλειπει

χιχιχι 10 μηνες 8 μηνες θα σε γελασω εμενα παντως μουλειπει
ωωωχχχχ καταλαβα:blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:

είναι όπως θα τη μάθεις τη γατούλα. εμείς κάναμε όλα τα χατήρια της Πηνελόπης από την πρώτη μέρα και τώρα ουσιαστικά χάρη μας κάνει που μας αφήνει να μένουμε στο ίδιο σπίτι μαζί της. την έχει δει τη δουλειά "η κυρία του σπιτιού". το βράδυ κοιμάται μαζί μας και μόλις μας πάρει ο ύπνος μπαίνει μέσα στα σκεπάσματα και ή ξαπλώνει ανάμεσά μας ή πάει προς τα κάτω στα πόδια μας και κοιμάται μέχρι το πρωί

Μια χαρά είσαι μη διαμαρτύρεσαι. Εμένα τα δικά μου κάνουν πόλεμο ποιο θα κάτσει στο κεφάλι μου!!

Εμάς δεν μας ενοχλεί καθόλου που η Αρήθα κοιμάται στο κρεββάτι μας.:greycat: :inlove:
Το μόνο μας πρόβλημα είναι ότι μας ξυπνάει ΚΑΘΕ πρωί στις 6:30 :blink: :/:

Εγώ πάλι τι να πω που αν δεν κοιμηθεί μαζί μας δεν μπορώ να κοιμηθώ?:confused: Αν σηκωθεί από τα πόδια μου, ή ανάμεσά μας που κοιμάται και κατέβει για να κοιμηθεί σε μια μαξιλάρα που έχω δίπλα μου, ξυπνάω και τον φωνάζω να έρθει στο κρεβάτι. Αν δεν κοιμάται μαζί μου με πιάνει σύνδρομο στέρησης...:redface: Άσε που έχω συνηθήσει να με ξυπνάει κάθε πρωί 06:15, μισή ώρα ακριβώς πριν από το ξυπνητήρι για να παίξουμε και να του ανοίξω να πάει για πιπί...

δεν διαμαρτύρομαι. μπορεί να έχει γίνει στριμμένη και να θέλει να περνάει πάντα το δικό της και πάντα να μας γράφει όταν της βάζουμε καμιά φωνή αλλά είναι η λατρεία μας!!!αν θέλαμε ας κάναμε κι αλλιώς!!!!

Ο Ρούπι κλασικά πλάι μου, οι υπόλοιποι όπου σταθούν και βρεθούν....Ο Τσόκο κάνει κάτι κόλπα τελευταία και σκαρφαλώνει το σκατουλάκι και αυτό επάνω στο κρεβάτι....αλλά τον έχω στην "πίεση" :P να κοιμάται κοντά στα πόδια και αποκλειστικά εκει!!!
Αλλά......ε μα τί, σιγά και μην δεν υπηρχε ΑΛΛΑ,6 το πρωί όλοι ειναι γύρω μου, και η με γλύφουν, με χαιδεύουν, με σπρώχνουν....κάτι πάντως κάνουν για να χυπνήσω και να αρχίσω τα φτιάχνω πρωινά!!!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back