Νυχτερινές "επισκέψεις"

• Thread starter Thread starter LIFE
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Εμάς δεν μας ενοχλεί καθόλου που η Αρήθα κοιμάται στο κρεββάτι μας.:greycat: :inlove:
Το μόνο μας πρόβλημα είναι ότι μας ξυπνάει ΚΑΘΕ πρωί στις 6:30 :blink: :/:
:lol: αν κοιμοταν μονο και αυτη στο κεφαλι μας ισως και να μην ηταν τοσο μεγαλο προβλημα-το θεμα ειναι οτι μια κοιμαται μετα μας περπαταει[αυτο ειδικα ειναι το φορτε της απο κεφαλι σε κεφαλι σαν να μην τρεχει τιποτα] μας ερχεται στο στομα μια ποδι-μια ουρα-μας σκαλιζει απαλα ακομα στα μουτρα-εχει μεγαλη κινηση-ουτε στην τσιμισκη:blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και που σαι ακομα μπαινει στην επικυνδυνη ηλικια του ασταματητου παιχνιδιου.. το κακο δεν ειναι να κοιμαται ησυχα στο κεφαλι σας αυτο το εκανε και το καλοκαιρακι και τωρα πια ησυχασε, το κακο ειναι οτι παιζει..
Εγω θα σου προτεινα μα σου δωσω και την τελιτσα και θα δεις για ποτε θα ξενοιασετε εχεχεχε:D :P κι αυτη τα ιδια ειναι αλλα επειδη ειναι πολλα παιζει εξω με τα αλλα το βραδυ κι εγω κοιμαμαι ησυχη, η το πολυ με κανενα βουλιτσο- καλοκαιρακι.. γενικα ειναι φυσιολογικο γιατι οι γατες ξυπνουν τα βραδυα μεν δε παιζουν και κυνηγαν τοτε και τριτον ειναι μοναχουλα και σας παιζει σα μαμαδες γατες.. εσεις θα πρεπει να δυχετε δυσανασχετηση, θα λετε αποτομα ΜΗ,θα τη φυσατε στη μουριτσα, θα την απιθωνετε αποφασιστικα και μαλακα κατω η πιο εκει και αν τα βρειτε σκουρα την ψεκαζετε κιολα.. α δειτε οτι δε σταματαει η τελιτσα ειναι στη διαθεση σας ασε που θα τις αφηνετε μονες στις διακοπες...μη ξεχνας οτι τοσο καιρο ηταν κολλημενη πανω σου σα μαμα της , ε τωρα που δεν εχει "αδερφακι" ξεκουναει εσενα:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εμείς δεν έχουμε τόσή κίνηση. ναι μεν πιάνει το μισό κρεββάτι αλλά αν ταβλιαστεί δεν καταλαβαίνει τίποτα. ούτε κλωτσιές ούτε ζουλήγματα μέσα στη νύχτα. εκτός αν τη σπρώξουμε κατά λάθος και πάει να πέσει από το κρεββάτι οπότε τότε γαντζώνεται από όπου βρει. και βέβαια αυτό σημαίνει πολλές γρατζουνιές

Και που σαι ακομα μπαινει στην επικυνδυνη ηλικια του ασταματητου παιχνιδιου.. το κακο δεν ειναι να κοιμαται ησυχα στο κεφαλι σας αυτο το εκανε και το καλοκαιρακι και τωρα πια ησυχασε, το κακο ειναι οτι παιζει..
Εγω θα σου προτεινα μα σου δωσω και την τελιτσα και θα δεις για ποτε θα ξενοιασετε εχεχεχε:D :P κι αυτη τα ιδια ειναι αλλα επειδη ειναι πολλα παιζει εξω με τα αλλα το βραδυ κι εγω κοιμαμαι ησυχη, η το πολυ με κανενα βουλιτσο- καλοκαιρακι.. γενικα ειναι φυσιολογικο γιατι οι γατες ξυπνουν τα βραδυα μεν δε παιζουν και κυνηγαν τοτε και τριτον ειναι μοναχουλα και σας παιζει σα μαμαδες γατες.. εσεις θα πρεπει να δυχετε δυσανασχετηση, θα λετε αποτομα ΜΗ,θα τη φυσατε στη μουριτσα, θα την απιθωνετε αποφασιστικα και μαλακα κατω η πιο εκει και αν τα βρειτε σκουρα την ψεκαζετε κιολα.. α δειτε οτι δε σταματαει η τελιτσα ειναι στη διαθεση σας ασε που θα τις αφηνετε μονες στις διακοπες...μη ξεχνας οτι τοσο καιρο ηταν κολλημενη πανω σου σα μαμα της , ε τωρα που δεν εχει "αδερφακι" ξεκουναει εσενα:)
αν μεγαλωσει λιγο ακομα-δηλαδη μετα το καλοκαιρι θα την πηγαινω για υπνο στη σοφιτα-θα της εχω και τα παιχνιδια της εκει-τωρα τη λυπαμαι μωρε να της το κανω-οσο για το αδερφακι σου ειπα και απο κοντα τους προβληματισμους μου-δεν γινεται να την αφηνω ουτε με παρεα παντως σπιτι στις διακοπες γιατι λειπω 2 μηνες -το ιδιο και οι γονεις μου που μενουν νεαπολη,,οποτε ετσι και αλλιως μαζι μου θα την παρω:P οσο για τα μη και τις φωνες δεν καταλαβαινει τιποτα-τωρα για παραδειγμα ειμαι στο γραφειο και εχει σκαρφαλωσει πανω μου 4 φορες και κατευθειαν κανει βουτια στο κομπιουτερ-την καταβασα της φωναξα αλλα το δικο της η κυρα μαιρη-ψεκασμα δεν δοκιμασα-αλλα αν δω τα σκουρα που θα παει θα το κανω και αυτο

Εμας ο Μινωακος απο τοτε που τον πηραμε μικρουλη κοιμοταν παντα στο κεφαλι μου και εννοω πανω οχι διπλα.Τωρα κοντευει να χρονισει και μεγαλωσε και δε χωραει πολυ καλα και τις μισες φορες παει στα ποδια μας.Αλλα μου λειπει το βαρος στο κεφαλι μου...Απο την αλλη μπορω πλεον να ξανααγκαλιαζω τον αντρα μου στον υπνο μου γιατι πριν δε μπορουσα!Τι θυσιες κανουμε ε?Παντως και η δικια σου αν δε χωραει αργοτερα ισως να σταματησει.Εμας ευτυχως κοιμοταν οοολλλοοο το βραδυ και ξυπνουσε μαζι μας.Καλη επιτυχια και καλο υπνο!!!

αν μεγαλωσει λιγο ακομα-δηλαδη μετα το καλοκαιρι θα την πηγαινω για υπνο στη σοφιτα-θα της εχω και τα παιχνιδια της εκει-τωρα τη λυπαμαι μωρε να της το κανω-
Αν μάθει να κοιμάται μαζί σας θα είναι πολύ δύσκολο να το "ξεμάθει" μετά. Άσε που θα εκλάβει την εξορία της από το υπνοδωμάτιο ως τιμωρία, χωρίς να καταλαβαίνει πού έφταιξε, και μπορεί να παρουσιάσει ένα σωρό προβλήματα συμπεριφοράς. Αν το έχετε αποφασίσει ότι στη σοφίτα θα κοιμάται, νομίζω ότι είναι πολύ καλύτερο για εκείνη να της το μάθετε από τώρα...

Εμας ο Μινωακος απο τοτε που τον πηραμε μικρουλη κοιμοταν παντα στο κεφαλι μου και εννοω πανω οχι διπλα.Τωρα κοντευει να χρονισει και μεγαλωσε και δε χωραει πολυ καλα και τις μισες φορες παει στα ποδια μας.Αλλα μου λειπει το βαρος στο κεφαλι μου...Απο την αλλη μπορω πλεον να ξανααγκαλιαζω τον αντρα μου στον υπνο μου γιατι πριν δε μπορουσα!Τι θυσιες κανουμε ε?Παντως και η δικια σου αν δε χωραει αργοτερα ισως να σταματησει.Εμας ευτυχως κοιμοταν οοολλλοοο το βραδυ και ξυπνουσε μαζι μας.Καλη επιτυχια και καλο υπνο!!!
:cool: ευχαριστω-

Αν μάθει να κοιμάται μαζί σας θα είναι πολύ δύσκολο να το "ξεμάθει" μετά. Άσε που θα εκλάβει την εξορία της από το υπνοδωμάτιο ως τιμωρία, χωρίς να καταλαβαίνει πού έφταιξε, και μπορεί να παρουσιάσει ένα σωρό προβλήματα συμπεριφοράς. Αν το έχετε αποφασίσει ότι στη σοφίτα θα κοιμάται, νομίζω ότι είναι πολύ καλύτερο για εκείνη να της το μάθετε από τώρα...
:hmm: το προβλημα μου ειναι οτι φοβαμαι μηπως χτυπησει-ειναι μικρη σκαρφαλωνει ομως παντου-καναπεδες κτλ και καμμια φορα αν δει τα σκουρα νιαουριζει να την κατεβασουμε[γιαυτο και δεν την ανεβαζω ακομα]οταν βγαινουμε εξω μαζι με τα παιδια την κλεινω στο παιδικο-που ειναι το πλεον ακινδυνο μερος στο σπιτι-ουτε καλωδια να κρεμονται ουτε καναπεδες -μονο τα κρεβατια των παιδιων και παιχνιδια..

Όντως είναι μικρούλα για να απομονωθεί στη σοφίτα... Παραμένει ωστόσο το γεγονός ότι όταν τελικά την ανεβάσετε δεν θα μπορεί να καταλάβει για ποιο λόγο άλλαξε η συμπεριφορά σας απέναντί της κι αυτό θα οδηγήσει σε προβλήματα... Την τελευταία φορά που ήμουν στην κτηνίατρο, έλεγε αυτό ακριβώς σε μια κοπέλα που είχε ένα μικρό κουταβάκι: ότι δε γίνεται να το αφήνει τώρα να κοιμάται στο κρεββάτι και όταν αυτό γίνει 40 κιλά ξαφνικά να του το απαγορεύσει γιατί το καημένο το σκυλάκι δε θα καταλαβαίνει πού έφταιξε και θα νιώθει τιμωρημένο...:(

Όντως είναι μικρούλα για να απομονωθεί στη σοφίτα... Παραμένει ωστόσο το γεγονός ότι όταν τελικά την ανεβάσετε δεν θα μπορεί να καταλάβει για ποιο λόγο άλλαξε η συμπεριφορά σας απέναντί της κι αυτό θα οδηγήσει σε προβλήματα... Την τελευταία φορά που ήμουν στην κτηνίατρο, έλεγε αυτό ακριβώς σε μια κοπέλα που είχε ένα μικρό κουταβάκι: ότι δε γίνεται να το αφήνει τώρα να κοιμάται στο κρεββάτι και όταν αυτό γίνει 40 κιλά ξαφνικά να του το απαγορεύσει γιατί το καημένο το σκυλάκι δε θα καταλαβαίνει πού έφταιξε και θα νιώθει τιμωρημένο...:(
:/: πραγματικα ,,δεν ξερω τι θα γινει-το καλυτερο ειναι να παραμεινει στον ιδιο οροφο με μας οπως πριν-η εστω στο κρεβατι αλλα να καθεται καλα για να μπορουμε να κλεινουμε κανενα ματι και εμεις,,,δεν θελω παντως να την πληγωσω,,πριν 3 μερες κοιμοταν στον καναπε στο σαλονι το απογευμα διπλα στον αντρα μου και ξαφνικα σα να τρομαξε και μετα αρχισε να βυζαινει στον αερα με κλειστα τα ματακια της,,,παθαμε μωρε:/: δεν χαρηκε μανουλα-τι ηταν 1 εβδομαδας οταν την βρηκαμε,,,

Φιλικη συμβουλη, οταν θα φτασει δυομιση- τριων μηνων τοτε ν αρχισεις να την αφηνεις πιο μονη τωρα ειναι ακομα μπεμπελακ και δεδομενου οτι φερθηκες σαν ιδανικη μαμα ειναι δυσκολο να παψει να σου φερεται σα γατα... μη την αφησεις κατευθειαν στη σοφιτα μετα θα τα παιξει θελει σιγα σιγα

είχα και εγώ γατιά κανα δυο αν θυμάμαι που το έκαναν αυτο... νομίζω είναι θέμα γατιού! Είναι άβολο πράγματι και τι τώρα είναι μικρη φαντάσου να μεγαλώσει και να έχεις 5 κιλά στο κεφάλι σου!!!:blink:

ο Φρουνάκης απο την άλλη κοιμάται η στα πόδια μου ή δίπλα μου στο ύψος της κοιλιάς οπότε δεν με ενοχλεί καθόλου, ίσα ίσα που εγώ τον ενοχλώ γιατί καταλάθος τον σπρώχνω το βράδυ:P , αλλά γρήγορα ξαναεπανέρχεται στην αρχική θέση!:D

υπομονή και επιμονή θέλει καλη μου φίλη.:) .. και απο μικρα μαθαίνουν τι πρέπει να κάνουν και τί όχι...εγώ τώρα το κατάλαβα αυτο με το φρουνάκι που είναι ένα άγιο γατάκι:inlove: , και εγώ η αυστηρη που συνέχεια τον μάλωνα, αλλά απέδωσε καρπούς;)

Πρεπει να καταλαβεις οτι οι πιο καλες μαμαδες ειναι αυτες που πληγωνουν και λιγο δηλαδη βαζουν ορια ετσι ωστε να μη χριεαστει μετα να την απομονωσετε σαν ενοχλητικο γατι στη σοφιτα.. αφιερωσε χρονο με ψεκασματα και λιχουδιες να της μαθεις τροπους κι αρχισε σταδιακα να την αφηνεις με παιχνιδια και ραδιο μεσα στο σπιτι για να γινει μια γατουλα με τροπους που θα χαιρεσαι να εχεις οπουδηποτε μετα, αφησε την να της κανεις ολα τα χατηρια, μη την πληγωσεις καθολου τωρα και σου εγγυωμαι οτι θα εξελιχθει σε γατακι τερας που θα ανυπομονεις να ξεφορτωθεις μετα , οχι στη σοφιτα, αλλα εξω απο το παραθυρο θα σου ρχεται να τη πεταξεις... οταν φερεται ασχημα στο κερνβατο ψεκαζε την κι αν γινει ανυπομονη απομονωσε την μεχρι να νιαουρισει επιμονα.. μετα βαλτην παλι μεσα και θα ειναι παναγια.. οτι δεν σ αρεσει που κανει, απο τωρα να χρησιμοποιεις ψεκασμα κι απομακρυνση και θα καταλαβει μια χαρα πως να φερεται εξισου να την παιζεις το πρωι καμια ωριτσα στανταρ η ακομα καλυτερα να την ταιζεις νωρις, μετα να την ψοφας στο παιχνιδι πριν κοιμηθειτε και μετα θα δεις που θα κοιμαται σαν πουλακι:)

Πρεπει να καταλαβεις οτι οι πιο καλες μαμαδες ειναι αυτες που πληγωνουν και λιγο δηλαδη βαζουν ορια ετσι ωστε να μη χριεαστει μετα να την απομονωσετε σαν ενοχλητικο γατι στη σοφιτα.. αφιερωσε χρονο με ψεκασματα και λιχουδιες να της μαθεις τροπους κι αρχισε σταδιακα να την αφηνεις με παιχνιδια και ραδιο μεσα στο σπιτι για να γινει μια γατουλα με τροπους που θα χαιρεσαι να εχεις οπουδηποτε μετα, αφησε την να της κανεις ολα τα χατηρια, μη την πληγωσεις καθολου τωρα και σου εγγυωμαι οτι θα εξελιχθει σε γατακι τερας που θα ανυπομονεις να ξεφορτωθεις μετα , οχι στη σοφιτα, αλλα εξω απο το παραθυρο θα σου ρχεται να τη πεταξεις... οταν φερεται ασχημα στο κερνβατο ψεκαζε την κι αν γινει ανυπομονη απομονωσε την μεχρι να νιαουρισει επιμονα.. μετα βαλτην παλι μεσα και θα ειναι παναγια.. οτι δεν σ αρεσει που κανει, απο τωρα να χρησιμοποιεις ψεκασμα κι απομακρυνση και θα καταλαβει μια χαρα πως να φερεται εξισου να την παιζεις το πρωι καμια ωριτσα στανταρ η ακομα καλυτερα να την ταιζεις νωρις, μετα να την ψοφας στο παιχνιδι πριν κοιμηθειτε και μετα θα δεις που θα κοιμαται σαν πουλακι:)
:/: εχεις δικιο το ξερω και πρεπει σιγα σιγα να κανω κατι-παντως ετσι εκανα και με τα παιδια μου-μεχρι να φτασουν τα διδυμα 4 χρονων δεν τους μαλωνα δεν φωναζα- τιποτα-τωρα ειναι αργα-ειναι πολυ καλα παιδια[και κυριως παιδια ακομα-οχι σαν κατι,,που βλεπεις στο σχολειο] αλλα δεν με φοβουνται καθολου-δεν πα να τσιριζω-τιποτα με κοιταν απαθεστατοι και οι τρεις:redface:

Παντως και τα δικα μου οταν ηταν μκρα, μεχρι τους 6,7 μηνες τα επιανε κριση οταν επεφτα να κοιμηθω. Και ολη την αλλη μερα κοιμοντουσαν μακαριως
:( :( :mad: :mad:
Με το καιροπραγματικα ηρεμουν.Σε εμενα το καθενα εχει διαφορετικη θεση, ο Πουρπουρης επιμενει στο μαξιλαρι παντως αλλα δεν με ενοχλει.
Αυτο που εκανα τελικα για να μη παιζουν κυνηγητο οταν ξαπλωνω, τα μαζευα στο δωμαριο κανενα 10λεπτο πριν σβησω το φως κι εκλεινα τη πορτα. Αφου βαριοντουσαν θανασιμα κοιμοντουσαν. Ελαχιστη ωρα χρειαζοταν. Μετα ανοιγα τη πορτα παλι και ολα καλα
Καλη επιτυχια παντως!!!

για να μι προστεθει και μια γατα να σε κοιταζει με απλανες βλεμμα, μαθε την απο μικρη.. που ξερεις μπορει και να σε υποστηρίζει μετα αχαχα ενω τσιριζεις να τους βαζει αυτη σε σειρα με νιαοθρητα και απειλη γρατσουνιας η μαιρουλα...χωρις πλακα λιγη σταθερη και με καλη προθεση αυστηροτητα ηρεμει και βοηθαει στην ωριμανση καθως και τα σαφη ορια

για να μι προστεθει και μια γατα να σε κοιταζει με απλανες βλεμμα, μαθε την απο μικρη.. που ξερεις μπορει και να σε υποστηρίζει μετα αχαχα ενω τσιριζεις να τους βαζει αυτη σε σειρα με νιαοθρητα και απειλη γρατσουνιας η μαιρουλα...χωρις πλακα λιγη σταθερη και με καλη προθεση αυστηροτητα ηρεμει και βοηθαει στην ωριμανση καθως και τα σαφη ορια
:redface: ελα μια μερα σπιτι για καφε να καταλαβεις,,,:lol: :lol: :lol: κερναω καφε-πιτσα-παγωτο-ποτο :lol: :lol: :lol: :lol: οτι θες αρκει να μου πεις αν εχω σωτηρια:lol:

Ευχαριστως το σαββατοκυριακο εχω λιγο χρονο πριν τα παιξετε (θα την παιξω εγω χεχε)ερχομαι ευχαριστως να τη δω αρκει να κανονισουμε τη μεταφορα

Παρεπιπτοντως αυτο το
καφε-πιτσα-παγωτο-ποτο
σαν αρμενικη βιζιτα ακουστηκε ααααχαχχαχαχ:lol: ...

Α νομιζω βρηκα την τελεια λυση.. εκτος διακοπων θα φιλοξενεις γατακι απο τον αργο μεχρι να υιοθετηθει η να φυγει καθε φορα ετσι και αυτη θα χει παρεα αλλη καθε φορα και εσυ θα κανεις καλο αχαχα και ποιος ξερει ισως βρειτε καποιο δανεικο και στις διακοπες

Ευχαριστως το σαββατοκυριακο εχω λιγο χρονο πριν τα παιξετε (θα την παιξω εγω χεχε)ερχομαι ευχαριστως να τη δω αρκει να κανονισουμε τη μεταφορα

Παρεπιπτοντως αυτο το σαν αρμενικη βιζιτα ακουστηκε ααααχαχχαχαχ:lol: ...
θα μιλησουμε,,,:up:

Εγώ πάλι τι να πω που αν δεν κοιμηθεί μαζί μας δεν μπορώ να κοιμηθώ?:confused: Αν σηκωθεί από τα πόδια μου, ή ανάμεσά μας που κοιμάται και κατέβει για να κοιμηθεί σε μια μαξιλάρα που έχω δίπλα μου, ξυπνάω και τον φωνάζω να έρθει στο κρεβάτι. Αν δεν κοιμάται μαζί μου με πιάνει σύνδρομο στέρησης...:redface: Άσε που έχω συνηθήσει να με ξυπνάει κάθε πρωί 06:15, μισή ώρα ακριβώς πριν από το ξυπνητήρι για να παίξουμε και να του ανοίξω να πάει για πιπί...

Ασπασία μια από τα ίδια κι εγώ.. Από μωράκι που ήταν επεδίωκα εγώ να κοιμόμαστε μαζί στο κρεβάτι.. Αν δεν έρθει το βράδυ να κάνουμε τα παιχνιδάκια μας, να δώσουμε τα φιλάκια μας, τα γουργουρητούλια μας δεν μπορώ να κοιμηθώ..

Βέβαια τον πρώτο μήνα μου έβγαζε το λάδι γιατί δεν με άφηνε να κοιμηθώ συνεχόμενα, αλλά αφού προσαρμόστηκε στο προγραμμα μου ηρεμήσαμε.. Τον βασάνιζα κι εγώ λίγο βέβαια.. :redface: :redface: Πριν κοιμηθούμε έπαιρνα, μπαλίτσες, κλειδιά, κορδόνια, τα ποντικάκια του και παιζαμε έντονα κανένα μισάωρο. το μόνο που ήθελε μετά ήταν αγκαλίτσα και ύπνο..:P Ανέβαινε και εμένα πάνω στο κεφάλι μου και ακόμα το κάνει αλλά πλέον για να αποφασίσει σε ποιά πλευρά του κρεβατιού θα κοιμηθει..μόλις γυρίζω πλευρό, με καβαλάει και έρχεται από την άλλη για να έχει πάντα το μουσουδάκι του μέσα στα μαλλιά μου.. :inlove: :inlove: Μου κάνει και μασαζ με τα πατουσάκια του στην πλάτη.. :inlove: :blink:

Μπορώ μετά εγώ να κοιμηθώ χώρια του?? :redface: :redface:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back