Νυχτερινές "επισκέψεις"

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Κανεις καποια λαθη και σου λειπει η υπομονη, ειναι κι αυτη πολυ περπιρω γι αυτο τυρανιεσαι...
Παμε απο την αρχη ερχεται και της μιλας.. τι να καταλαβει καλε γατακι ειναι!
Εδω θελει πραξεις οπως οι μαμαδες γατες: την φυσας στο προσωπο αρκετες φορες, αν δεις οτι στη τριτη φορα πχ αυτο δεν πιανει δοκιμαζεις ψεκασμα...εσυ ηδη στη δευτερη φορα εβαλες τις φωνες.. και σε ρωταω τωρα, τι να καταλαβει καλε το γατακι?? Το μονο που αντιλαμβανεται ειναι οτι κατι εκανε και φωναζεις αλλα δεν ξερει τι...γι αυτο σε αυτη τη φαση το κρατας στο κεφαλι σου αλλα το ψεκαζεις αν παει να παιξει εστω και μεσα στη νυχτα .. το κανεις οσες φορες χρειαστει.
Τριτον λες οτι το εβγαλες εξω αλλα ξαναμπηκε αρα δεν ηταν κλειστη η πορτα .. την αλλη φορα πιαστο απο το σβερκο μαλακα και απλα απιθωσε το εξω στο πατωμα και κλεισε τη πορτα κι αστο.
Τεταρτον, για πρωτη νυχτα εχετε καλα σημαδια οπως οι 5 ωρες που κοιμηθηκατε αλλα φαινεται να περιμενεις να ησυχασει μαγικα και δεν τα αξιολογεις ως καλα.. καθε βραδυ θα κοιμαστε ολο και πιο πολυ μεχρι που σε καμια βδομαδα θα χει μαθει τελειως στο εγγυωμαι αρκει οσα σου λεω να τα κανεις με ηρεμια κι αχι με φωνες... μπαλαντσαρεις αναμεσα στο πολυ ελαστικη και το πολυ εκρηκτικη κι αυτο δε βοηθαει. Δοκιμασε μια σταθερα αποδοκιμαστικη συμπεριφορα με γατησιους τροπους

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ειναι κι αυτη πολυ περπιρω γι αυτο τυρανιεσαι...
Φοβερό επίθετο! Πολύ μου άρεσε!! :lol: :lol: :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:redface: Άντε πάλι ξαναμανά τα ίδια
Συμβουλές για έναν ανέφελο, ανέμελο, ανεμπόδιστο και γαλήνιο ύπνο με μια γάτα σπίτι: Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;
Λοιπόν:
Υλικά
1/ Σπίτι : Διότι εάν είστε άστεγοι η γάτα σας μάρανε.
2/ κρεββάτι, στρώμα: Εκτός εάν είστε φακίρης όποτε το κλασσικό στρώμα με καρφιά είναι αρκετό. Τώρα εάν είστε φακίρης και δεν σας αφήνει η γάτα να κοιμηθείτε, που αυτό σημαίνει ότι βρήκατε τη μοναδική κατά πάσα πιθανότητα γάτα φακίρη του πλανήτη, εκτός απο άυπνοι φακίρηδες είστε και καρακαντέμηδες και πρωτοχρονιά μην μπαίνετε στο φόρουμ θα πέσει να μας πλακώσει.
3/ γάτα: Εάν δεν έχετε γάτα και παρόλα αυτά δεν σας αφήνει να κοιμηθείτε η γάτα μην το λέτε παραέξω εκτός εάν σας πάνε τα λευκά φορεμένα ανάποδα.
Τώρα που εξασφαλίσαμε τα υλικά θα προχωρήσω σε μερικά τιπς (όχι ντιπς) που θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε καλύτερα την κατάσταση.
1/ Η γάτα κοιμάται πάνω μας: Σωστό. Εάν κοιμότανε απο κάτω σας δεν θα ήταν γάτα θα ήταν χαλάκι.
2/ Η γάτα κοιμάται πάνω στο πρόσωπο μου: Σωστό, διότι άμα κοιμότανε κάτω απο το πρόσωπό σας μάλλον δεν θα ήταν η γάτα αλλά σαφή ένδειξη ότι έχετε εμφανίσει μονόπατη τριχοφυία.
3/ Η γάτα χοροπηδάει πάνω στο κρεββάτι: Όλα και όλα. Αυτό δεν είναι παρά σεβασμός στο ρόλο του κρεββατιού. Το κρεββάτι πρέπει και να χοροπηδάει και έτσι εάν εσείς δεν είστε επιμελείς στα καθήκοντά σας η γάτα δεν κάνει τίποτα άλλο παρά να αναπληρώνει το κενό χοροπηδώντας αυτή και κάνοντας 'έτσι το κρεββάτι ευτυχισμένο.
4/ Η γάτα μου δαγκώνει τα πόδια: Δηλαδή άμα σας δάγκωνε τα χέρια θα ήτανε καλύτερα;
5/ Η γάτα μου δαγκώνει τα χέρια: Δηλαδή άμα σας δάγκωνε τα πόδια θα ήτανε καλύτερα;
6/ Η γάτα με δαγκώνει γενικώς: Δηλαδή άμα σας δάγκωνε ειδικώς θα ήτανε καλύτερα.
7/ Η γάτα με δαγκώνει γενικώς και ειδικώς: Μήπως μπορείτε να γίνετε λίγο πιο συγκεκριμένοι καθώς και να προσκομίσετε και βίντεο γιατί έχω και μια κατάθλιψη τελευταία. Ευχαριστώ.
8/ Η γάτα νιαουρίζει με όλη της τη δύναμη: Α σας βρίσκω αχάριστη. Όταν είναι φλατ ανησυχείτε για αυτήν, όταν είναι up ανησυχείτε για σας. Έχετε σκεφθεί τη γιόγκα;
9/ Η γάτα νιαουρίζει γενικώς: Γάτα πήρατε. Τι θέλατε να κάνει; Να τραγουδάει Κάρμεν μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα. Ή τώρα που το σκέφτομαι για σκεφθείτε να τραγουδούσε Κάρμεν μέσα στη μαύρη νύχτα.
10/ Η γάτα με ξυπνάει έξη το πρωί: Εδώ χρειάζεται κάτι απο ανατολική φιλοσοφία. Για σκεφθείτε αντί για τη γάτα να σας ξυπνούσε η μαννούλα του (τι ποιου; του ταλαίπωρου δίπλα σας) για να φτιάξετε πρωινό στο βλαστάρι της.
Και τώρα
Η ΩΡΑ ΤΗς ΑΛΗΘΕΙΑΣ
Θα μοιραστώ μαζί σας τον μοναδικό τρόπο να κοιμόσαστε ευτυχισμένα τα βράδυα. Εξαντλείτε τη γάτα. Όλη τη μέρα τρέχετε πάνω κάτω μαζί, ανεβαίνετε σκαλοπάτια κατεβαίνετε κατηφοριές, κυνηγάτε πουλιά μύγες κατσαρίδες και άλλα ζωύφια, αλλά δεν την αφήνετε λεπτό μόνη της διότι θα ταβλιαστεί και μετά δεν θα σηκώνεται με τίποτα. Το σχέδιο είναι να την κρατήσετε απασχολημένη και να την εξαντλήσετε ώστε να κοιμηθεί το βράδυ. Εδώ που τα λέμε άμα καταφέρετε να ακολουθήσετε μια γάτα με ανεβασμένη την αδρεναλίνη της και η γάτα να μην κοιμηθεί εσείς θα κοιμηθείτε και δεν πρόκειται να σας ενοχλήσει η γάτα σας ότι και εάν κάνει.
Αυτά:rolleyes: :redface:

Θεά όπως πάντα!!!!:lol: :lol: :lol: :up: :up: :up:
:redface:10/ Η γάτα με ξυπνάει έξη το πρωί: Εδώ χρειάζεται κάτι απο ανατολική φιλοσοφία. Για σκεφθείτε αντί για τη γάτα να σας ξυπνούσε η μαννούλα του (τι ποιου; του ταλαίπωρου δίπλα σας) για να φτιάξετε πρωινό στο βλαστάρι της.
Όχι βέβαια, δεν το συζητάω!!! Χίλιες φορές να με ξυπνάει το μωρό μου για παιχνίδια παρά η "μαμά" για να φτιάξω πρωινό στον κανακάρη της! Άσε που τόσο πρωί που ξυπνάω ούτε για μένα δεν έχω διάθεση να φτιάξω πρωινό...

:D :D :D :up: :lol: :lol:

Πωπω, θυμήθηκα τις μέρες που είχα τα γατόνια της Λουκρητίας σπίτι. Ορμούσανε και τα τρία μαζί πάνω στο κρεβάτι και όλη νύχτα πειράζανε τα πόδια μου!!! Εφιάλτης!!! Καθότι, όπως έχω εξομολογηθεί ξανά, εγώ με τον ύπνο έχουμε ιδιαίτερη σχέση, τα έκλεινα στο άλλο δωμάτιο και κοιμόμουνα:redface: Συγγνώμη, δε φτάνει που όλη μερα και γω και η Λουκρητία μαζί τους ασχολιόμασταν, να μην κοιμόμαστε και τις νύχτες;:P
Ευτυχώς, το Λουκρητάκι ήταν 6 μηνών όταν την βρήκα και δεν είχε τέτοια χούγια. Στην αρχή κοιμόταν στα πόδια μου αλλά όταν αγοράσαμε κρεβατάκι μετακόμισε εκεί. Το χειμώνα βέβαια , όταν στρώνω την κουβέρτα τη μάλλινη, μου κάνει παρεούλα αλλά είναι ήσυχη και ξυπνάει μόνο όταν ξυπνήσω και γω..(νομίζω ότι ξέρει πως το αντίθετο θα την έβαζε σε μπελάδες:P)

Και τώρα
Η ΩΡΑ ΤΗς ΑΛΗΘΕΙΑΣ
Θα μοιραστώ μαζί σας τον μοναδικό τρόπο να κοιμόσαστε ευτυχισμένα τα βράδυα. Εξαντλείτε τη γάτα. Όλη τη μέρα τρέχετε πάνω κάτω μαζί, ανεβαίνετε σκαλοπάτια κατεβαίνετε κατηφοριές, κυνηγάτε πουλιά μύγες κατσαρίδες και άλλα ζωύφια, αλλά δεν την αφήνετε λεπτό μόνη της διότι θα ταβλιαστεί και μετά δεν θα σηκώνεται με τίποτα. Το σχέδιο είναι να την κρατήσετε απασχολημένη και να την εξαντλήσετε ώστε να κοιμηθεί το βράδυ.
:lol: Πολύ καλά τα τιπς-και-όχι-ντιπς!
Αλλά επειδή εγώ είμαι δύσκολος πελάτης, ζητώ διευκρίνιση: Πώς γίνεται να εφαρμοστεί το προτεινόμενο σχέδιο όταν αμφότεροι οι άνθρωποι του σπιτιού δουλεύουν πλήρες 8ωρο -βάλε και μια ώρα το πήγαινε κι άλλη μία το έλα- άρα λείπουν απ' το σπίτι απ' τις 8πμ μέχρι τις 6μμ; (διάστημα κατά το οποίο η γάτα διαμορφώνει το πρόγραμμά της κατά βούληση) :greycat:
Εμ... εδώ σε θέλω κάβουρα! ;)

Στοιχειώδες αγαπητή μου aretha όπως έλεγε και ένας προγονός μου, για ευνόητους λόγους και επειδή σιχαίνομαι τη δημοσιότητα δεν λέω ποιος, αγοράζεις σκύλο. Και ο σκύλος να τα πάει καλά με τη γάτα, μια γάτα που σέβεται τον εαυτό της δε λέει ποτέ όχι σε ένα φρέσκο ολόφρεσκο σκύλο.:rolleyes:
Υ.Γ. Μην ξεχάσεις να δίνεις βιταμίνες στο σκύλο, εάν και φαντάζομαι ότι θα φροντίσει η γάτα για αυτό.

Στοιχειώδες αγαπητή μου aretha , αγοράζεις σκύλο.
Καλέ, εδώ κάνω αγώνα μπας και τον πείσω για δεύτερο γατί (με καμία επιτυχία δυστυχώς :( ), θα τον πείσω να πάρουμε σκύλο; (Άσε που δεν είμαι πολύ της βόλτας και επομένως θα 'μουν χάλια ως ιδιοκτήτρια σκύλου).
Ααααααχχχχχ... δυστυχώς δεν είναι καθόλου elementary, dear Watson :/: Μάλλον ακανθώδες θα το χαρακτήριζα :hmm:

Βεβαια υπαρχει και η αλλη περιπτωση αυτο που επαθα εγω εχθες με παιρνει ο υπνος στον καναπε ....:redface: ξυπνας καποια στιγμη η Ιολη πανω μου κοιμοτανε :) ωχ λεω την κατσαμε γιατι καλα εγω θα συνεχισω να κοιμαμαι στο κρεβατι μου αυτη με το που θα καταλαβει οτι ξυπνησα θα θελει παιχνιδια :( κουραγιο λεω 2 ειναι ακομα .... θα παιξουμε λιγο με τα μπαλακια της και αυτο ειναι .....:redface: 3 παρα κατωρθωνουμε να παμε για υπνο .... 5 κανω το λαθος και σηκονομαι για τουαλετα .... ε και αυτο ηταν :redface:....αρχιζει να νιαουριζει λεω αστη θα δειξω χαρακτηρα θα της περασει .... ε οταν αρχισε να τσιριζει λεω ποιος ακουει τον διπλα και σηκωθηκα .... και παιζαμε με τα μπαλακια στις 5 το πρωι ....
Συμπερασμα
1. παντα καθιστη στον καναπε να μην σας παρει ο υπνος :redface:
2. ελατωστε τα νερα στο ελαχιστο για να μην χρειαζεται να σηκωνεστε .....:lol:
3. Τσιριζουν πολυ τα σιαμ τελικα ... μου το λεγανε και ελεγα ελα μωρε ποσο να ειναι πια ... υπερβολες :redface:

Ακανθώδες είπες! Αυτό είναι. Κοτετσοκρέββατο, το έχουμε δοκιμάσει άλλωσστε παλαιότερα σε αυτό το φόρουμ με επιτυχία. Κοτετσόσυρμα γύρω απο το κρεββάτι. Το κακάρισμα είναι προαιρετικό!!!:rolleyes: :redface:

:lol::lol::lol:
Ευτυχώς κοιμάμαι βαριά!

:redface: Άντε πάλι ξαναμανά τα ίδια
Συμβουλές για έναν ανέφελο, ανέμελο, ανεμπόδιστο και γαλήνιο ύπνο με μια γάτα σπίτι: Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;
Λοιπόν:
Υλικά
1/ Σπίτι : Διότι εάν είστε άστεγοι η γάτα σας μάρανε.
2/ κρεββάτι, στρώμα: Εκτός εάν είστε φακίρης όποτε το κλασσικό στρώμα με καρφιά είναι αρκετό. Τώρα εάν είστε φακίρης και δεν σας αφήνει η γάτα να κοιμηθείτε, που αυτό σημαίνει ότι βρήκατε τη μοναδική κατά πάσα πιθανότητα γάτα φακίρη του πλανήτη, εκτός απο άυπνοι φακίρηδες είστε και καρακαντέμηδες και πρωτοχρονιά μην μπαίνετε στο φόρουμ θα πέσει να μας πλακώσει.
3/ γάτα: Εάν δεν έχετε γάτα και παρόλα αυτά δεν σας αφήνει να κοιμηθείτε η γάτα μην το λέτε παραέξω εκτός εάν σας πάνε τα λευκά φορεμένα ανάποδα.
Τώρα που εξασφαλίσαμε τα υλικά θα προχωρήσω σε μερικά τιπς (όχι ντιπς) που θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε καλύτερα την κατάσταση.
1/ Η γάτα κοιμάται πάνω μας: Σωστό. Εάν κοιμότανε απο κάτω σας δεν θα ήταν γάτα θα ήταν χαλάκι.
2/ Η γάτα κοιμάται πάνω στο πρόσωπο μου: Σωστό, διότι άμα κοιμότανε κάτω απο το πρόσωπό σας μάλλον δεν θα ήταν η γάτα αλλά σαφή ένδειξη ότι έχετε εμφανίσει μονόπατη τριχοφυία.
3/ Η γάτα χοροπηδάει πάνω στο κρεββάτι: Όλα και όλα. Αυτό δεν είναι παρά σεβασμός στο ρόλο του κρεββατιού. Το κρεββάτι πρέπει και να χοροπηδάει και έτσι εάν εσείς δεν είστε επιμελείς στα καθήκοντά σας η γάτα δεν κάνει τίποτα άλλο παρά να αναπληρώνει το κενό χοροπηδώντας αυτή και κάνοντας 'έτσι το κρεββάτι ευτυχισμένο.
4/ Η γάτα μου δαγκώνει τα πόδια: Δηλαδή άμα σας δάγκωνε τα χέρια θα ήτανε καλύτερα;
5/ Η γάτα μου δαγκώνει τα χέρια: Δηλαδή άμα σας δάγκωνε τα πόδια θα ήτανε καλύτερα;
6/ Η γάτα με δαγκώνει γενικώς: Δηλαδή άμα σας δάγκωνε ειδικώς θα ήτανε καλύτερα.
7/ Η γάτα με δαγκώνει γενικώς και ειδικώς: Μήπως μπορείτε να γίνετε λίγο πιο συγκεκριμένοι καθώς και να προσκομίσετε και βίντεο γιατί έχω και μια κατάθλιψη τελευταία. Ευχαριστώ.
8/ Η γάτα νιαουρίζει με όλη της τη δύναμη: Α σας βρίσκω αχάριστη. Όταν είναι φλατ ανησυχείτε για αυτήν, όταν είναι up ανησυχείτε για σας. Έχετε σκεφθεί τη γιόγκα;
9/ Η γάτα νιαουρίζει γενικώς: Γάτα πήρατε. Τι θέλατε να κάνει; Να τραγουδάει Κάρμεν μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα. Ή τώρα που το σκέφτομαι για σκεφθείτε να τραγουδούσε Κάρμεν μέσα στη μαύρη νύχτα.
10/ Η γάτα με ξυπνάει έξη το πρωί: Εδώ χρειάζεται κάτι απο ανατολική φιλοσοφία. Για σκεφθείτε αντί για τη γάτα να σας ξυπνούσε η μαννούλα του (τι ποιου; του ταλαίπωρου δίπλα σας) για να φτιάξετε πρωινό στο βλαστάρι της.
Και τώρα
Η ΩΡΑ ΤΗς ΑΛΗΘΕΙΑΣ
Θα μοιραστώ μαζί σας τον μοναδικό τρόπο να κοιμόσαστε ευτυχισμένα τα βράδυα. Εξαντλείτε τη γάτα. Όλη τη μέρα τρέχετε πάνω κάτω μαζί, ανεβαίνετε σκαλοπάτια κατεβαίνετε κατηφοριές, κυνηγάτε πουλιά μύγες κατσαρίδες και άλλα ζωύφια, αλλά δεν την αφήνετε λεπτό μόνη της διότι θα ταβλιαστεί και μετά δεν θα σηκώνεται με τίποτα. Το σχέδιο είναι να την κρατήσετε απασχολημένη και να την εξαντλήσετε ώστε να κοιμηθεί το βράδυ. Εδώ που τα λέμε άμα καταφέρετε να ακολουθήσετε μια γάτα με ανεβασμένη την αδρεναλίνη της και η γάτα να μην κοιμηθεί εσείς θα κοιμηθείτε και δεν πρόκειται να σας ενοχλήσει η γάτα σας ότι και εάν κάνει.
Αυτά:rolleyes: :redface:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

3. Τσιριζουν πολυ τα σιαμ τελικα ... μου το λεγανε και ελεγα ελα μωρε ποσο να ειναι πια ... υπερβολες :redface:
Tωρα ειναι αθόρυβη... Περίμενε να αρχίσει να φωνάζει για γαμπρό....;)

Εγω πάλι αν δεν εχω τη γατα στη μούρη δεν μπορω να κοιμηθώ. Γι αυτο μου αρεσει πολυ που ο Σιβα προτιμαει, και μετα απο 7 χρόνια, το κεφάλι μας. Η Αργυρω πάλι κανει οτι και ο Σιβα. Ετσι τους εχουμε και τους δυο στη μούρη.
Ενα μικρο προβληματάκι υπάρχει όταν γίνεται το "αλλο" στο κρεβατι. (Το κρεβατι δεν ειναι μονο για υπνο, εχει πολλες χρήσεις...). Εκει εφαρμοζεται το συστημα του προσωρινου εκτοπισμου ή κλεισιμο πόρτας. Διότι αντε να ψάχνεις για ψεκαστήρια τέτοιες ώρες...

Ενα μικρο προβληματάκι υπάρχει όταν γίνεται το "αλλο" στο κρεβατι. (Το κρεβατι δεν ειναι μονο για υπνο, εχει πολλες χρήσεις...). Εκει εφαρμοζεται το συστημα του προσωρινου εκτοπισμου ή κλεισιμο πόρτας. Διότι αντε να ψάχνεις για ψεκαστήρια τέτοιες ώρες...

:lol::lol::lol::lol: Τουλάχιστον νιώθω πως δεν είμαι μόνη μου σ'αυτό το προβληματάκι.. Δεν είναι και ότι καλύτερο εκείνη την ώρα να έχεις και ένα γατονάκι να σου τρίβεται.. :blink: Ειδικά τον πρώτο καιρό που τον είχαμε, είχαμε ξεχάσει το "κρεβάτι".. Δεν μπορούσα με τίποτα, με έπιαναν τρελά γέλια.. :bleh::bleh: Μετά από λίγο τον βγάλαμε έξω αλλά έκλαιγε και τον λυπόμουν και τον τελευταίο μηνα, έχουμε αποκτήσει μόνιμο ματάκια... :redface::redface::whistle::whistle: Δεν ανεβαίνει αλλά κοιτάει με ένα απελπιστικά απορημένο βλέμμα.. :rolleyes:

:lol::lol::lol::lol: Τουλάχιστον νιώθω πως δεν είμαι μόνη μου σ'αυτό το προβληματάκι.. Δεν είναι και ότι καλύτερο εκείνη την ώρα να έχεις και ένα γατονάκι να σου τρίβεται.. :blink: Ειδικά τον πρώτο καιρό που τον είχαμε, είχαμε ξεχάσει το "κρεβάτι".. Δεν μπορούσα με τίποτα, με έπιαναν τρελά γέλια.. :bleh::bleh: Μετά από λίγο τον βγάλαμε έξω αλλά έκλαιγε και τον λυπόμουν και τον τελευταίο μηνα, έχουμε αποκτήσει μόνιμο ματάκια... :redface::redface::whistle::whistle: Δεν ανεβαίνει αλλά κοιτάει με ένα απελπιστικά απορημένο βλέμμα.. :rolleyes:
:lol: :lol: :lol: και μένα κοιτάζει απορημένα!! :lol: :lol:

Έχει το υφάκι του "τι κάνει αυτός ο κακούργος στη μαμά μου??".... :rolleyes::rolleyes::lol:

Δεν ανεβαίνει αλλά κοιτάει με ένα απελπιστικά απορημένο βλέμμα.. :rolleyes:
Μπορεί να αναρωτιέται αν είστε στειρωμένοι και ΄΄άραγε θα τα κρατήσουν ή θα τα πετάξουν;΄΄:hmm:

Μπορεί να αναρωτιέται αν είστε στειρωμένοι και ΄΄άραγε θα τα κρατήσουν ή θα τα πετάξουν;΄΄:hmm:

Λες?:hmm:

:lol: :lol:

:lol::lol::lol: Πολύ πετυχημένο αυτό..!! έγραψες πάλι Θανάση!!:up::up: Γελάω εδώ και κανένα 5λεπτο που το είδα..:lol::lol:

o Τσε σ'αυτές τις περιπτώσεις παντα του, ήταν διακριτικός. Εφευγε (ακόμα και αν ήδη είχε βολευτεί στο κρεβάτι). Κύριος με τα όλα του...η μικρή ακολουθεί πάντα..

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back