Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Παρασύρθηκα ρε Cleopatraαπό τις πολλές αναφορές που έχουν γίνει εδώ μέσα για στειρώσεις….
Ήταν όμως απίστευτη ατάκα.. Να'σαι καλά Θανάση με έκανες και γέλασα και μου έφτιαξες τη διάθεση..

mimikaki
Διάσημο μέλος
Κορίτσια είστε πολύ τυχερές. Ο Πέπε είναι ικανός να ανέβει πάνω στα κεφάλια μας και να πουρπουρίζει ή να παίζει με τα πόδια μας...ακόμα και τότε. Αναγκαστικά λοιπόν έξω από το δωμάτιο. Βέβαια και τότε είναι σπαστικό καθώς κλαίει, ξύνει την πόρτα και πηδάει στο πόμολο για να την ανοίξει!!! Ο Ποκιτο από την άλλη..πέρα βρέχει. Γενικά αν τον κατεβάσεις απο το κρεβάτι δεν μασάει, πάει στον καναπέ και αράζει. Ο μικρός όμως είναι πρόβλημα!
α, και εγώ αν δοκιμάσω να τον κλείσω έξω δημιουργεί τον χαμό!!!

Ismini
Διάσημο μέλος
Θανάση εχεις δίκιο αν και πικρο το χιούμορ κι εγω σκεφτομι ετσι ωρες ωρες... Το ζητημα ειναι οτι οι γατες καθε φορα εχουν ποσοστο επιτυχιας συλληψης 1000%! Καταλαβαινεις τι θα ειχαμε στο σπιτι αν ειχαμε αφησει το γατο αστειρωτο για 7 χρόνια....Γατοπλημμύρα!!!!

myrtos
Δραστήριο μέλος
Ο λόγος για τον αγαπημένο μου Μύρτο.
Εδώ και μία εβδομάδα άρχισε να ξυπνάει από τις 6 και να νιαουρίζει. Έκανα το λάθος να τον πάω στην τροφή και να τον βγάλω έξω. Το κακό είναι ότι σιγά σιγά χειροτερεύει αυτό. Έφτασε στο σημείο να νιαουρίζει όλη τη νύχτα. Δεν ζεσταίνεται γιατί είναι στο κλιματισμό δεν πεινάει γιατί έχει φαγακι δεν διψάει. Τον μάλωσα -τον χάιδεψα τίποτα. Αφού τα είδαμε όλα τον πήγαμε τα βράδια μαζί με τον ΦΟΙΒΟ στο κάτω σπίτι. Σήμερα δοκίμασα να τον αφήσω πάλι μαζί μας και έγινε χαμός. Τσαντίστηκε και ο άντρας μου και άρχισε να φωνάζει μέσα στην νύχτα ότι τον έχω καλομάθει και ότι τα ζώα δεν θέλουν μόνο αγάπη αλλά και μάλωμα , και με κάνει ότι θέλει ο γάτος . και του πετάει μια παντόφλα γιατί δεν σταμάταγε το νιαουρισμα και σαλτάρει ο Μύρτος από τον πρώτο κάτω.......Εγώ άρχισα να φωνάζω το παιδιιιιιιιι και φυσικά πήρα τους δρόμους να τον βρω να δω αν έσπασε τίποτα. Ο Μύρτος ήταν καλά και με το που με είδε μου ήρθε και έκανε μιοαααου .Ε λέω τα θέλει ο κω..... σου και σένα .Μην τα πολυλογώ τον πήρα αγκάλισα τον χάιδεψα και τον πήγα με τον Φοίβο. Όταν γύρισα με ρώτησε ο καλός μου όλο αγωνία τον βρήκες ...... τι του λες τώρα.
Τι θα γίνει Μέχρι τώρα ήταν ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ γατί σαν συμπεριφορά. Δεν βλέπω άλλη λύση από το να τον αφήνω έξω που ηρεμεί αλλά εγώ δεν μπορώ να κοιμηθώ αν δεν είναι μέσα. Σας παρακαλώ καμία ιδέα? Για το ιστορικό είναι στειρωμένος Τι εχει??????Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
marigo173
Δραστήριο μέλος
Εσύ αν δεν κάνω λάθος δεν τον βγάζεις έξω, ε; (καλά κάνεις εννοείται). Η μόνη λύση για να του αλλάξεις τα ωράρια ξανά είναι να μην του δίνετε καμία απολύτως σημασία όταν ξυπνάει και γκρινιάζει. Αν έχει φαϊ και άμμο καθαρή, θα κάνει τα δικά του για λίγο και μετά από λίγο θα ξανακοιμηθεί. Ίσως να τα ενοχλούν και οι πολλές ώρες κάτω από το κλιματιστικό
, τι να πω. Προς το παρόν δοκιμάστε να παίξετε τους κοιμισμένους και όταν καταλάβει ότι δεν πρόκειται να του δώσετε σημασία θα ξανακοιμηθεί μέχρι να σηκωθείτε εσείς.υ.γ. αν κοιμάται στο ίδιο δωμάτιο μεσά σας ή πάνω στο κρεβάτι σας, δοκίμασε να του πάρεις ένα κρεβάτακι ας πούμε στο διάδρομο ή σε ένα άλλο δωμάτιο, να μάθει να κοιμάται μόνος του
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειναι και αυτος στειρωμενος, και οταν ηταν μετα την στειρωση ο γιατρος ειχε πει να μη βγει εξω καθολου και τον λυπομουν που εκλαιγε ο καημενος...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Αν είναι ήσυχη την αφήνουμε να τριγυρίζει, αν αρχίσει τις τρεχάλες πάνω στο κρεββάτι και τις επιθέσεις στα πόδια, την κλείνουμε έξω απ' το υπνοδωμάτιο μέχρι να ξυπνήσουμε.
Στην αρχή εκνευριζόταν πολύ με την κλειστή πόρτα, καθόταν από πίσω και φώναζε, τώρα δεν την πειράζει πια. Φροντίζω όμως πάντα να της βάζω αρκετό φαγητό το βράδυ, έτσι ώστε να μένει λίγο στο πιάτο της για το πρωί, αν θέλει.
Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Εκεί που κοιμόμασταν μαζί μέχρι τις 10, τώρα 7 παρά έρχεται και με ξυπνάει κατευθείαν με δάγκωμα.. πάει ο παλιός καλός καιρός που πρώτα τριβόταν, μετά νιαούριζε και μετά με δάγκωνε απαλά..
Ευτυχώς που δεν δουλεύω, οπότε παίζω λίγο μαζί του και μετά κοιμόμαστε πάλι.. Εναλλάκτικά δεν τον αφήνω σε ησυχία μέχρι τις 2 που ξαπλώνω και μετά κοιμάται..
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
αναγκαστηκα να τον αφησω να κοιματε εξω. εγω βεβαια ζω και σε μονοκατοικια σε χωρο που δεν κινδινευει..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Ο Φρουνάκης μου ευτυχώς πάντα περιμένει να ξυπνήσω για να "ξυπνήσει" και αυτός, αλλά του βάζω σίγουρα τροφή πρίν ξαπλώσω ώστε να έχει μέχρι και το πρωί...
myrtos
Δραστήριο μέλος
Με τον Φοίβο δεν έχει αλλάξει κάτι. Δυστυχώς έξω βγαίνει –κυρίως στον κήπο αλλά που και που ξεπορτίζει και πιο έξω. Και νομίζω αυτό είναι το πρόβλημα του. Το κλιματιστικό του πέφτει πολύ και στα υπόλοιπα δωμάτια έχει ζέστη έτσι θέλει να βγαίνει στον κήπο. Την Άνοιξη περάσαμε την φάση του να ξυπνάει το χάραμα και εμείς να κάνουμε ότι κοιμόμαστε και να ξανακοιμάται. πολύ γέλιο. Ο δεύτερος του ύπνος ήταν πάντα πάνω μου αντί στα πόδιά μας. Φαγακι έχει πάντα στο πιατάκι του αλλά καμία φορά φωνάζει μέχρι να τον πάμε εμείς εκεί Αμα βαρεθεί να φωνάξει τότε πάει μόνος του ( το έχει από μικρός αυτό γιατί όταν τα τάιζα με τα αδελφάκια του επειδή ήταν ο πιο μικρός τον πήγαινα στο πιάτο του και τον προστάτευα από τα άλλα που τον διώχνανε
)Πάντως που τον παρατηρώ και την μέρα είναι γκρινιάρης έρχεται από έξω και είναι όλο γκρίνια
Αυτά τα κάνει πρώτο καλοκαίρι και είναι 3 χρονών Τα προηγούμενα δεν είχε αλλάξει κάτι
felix
Δραστήριο μέλος
Η Πούφ μου κλαίει συχνά όταν είμαι στην αυλή και καθαρίζω....κάθεται στο παράθυρο (έχει σήτα) και νιαουρίζει παραπονιάρικα.
Η μόνη λύση είναι ''βόλτα'' στο μπαλκόνι με επίβλεψη αφού δεν τα αφηνω έξω ελεύθερα λόγω αυτοκινήτων και φολας, παρόλο που είμαι σε μονοκατοικία.
Νομίζω οτι η λύση για τον Μύρτο είναι έξτρα χαδάκια, κάποιο παιχνίδι που να του αρέσει και να τον απασχολεί και φυσικά.....μπόλικο φαί!
χριστινα
Διάσημο μέλος

Απο την αλλη αν ανακαλυψει πως ναουριζοντας ενοχλητικα τελικα περναει το δικο του, ισως θεωρησει πως βρηκε το τροπο

Την πατησα ετσι με τη γατα εγω που νιουριζε και το κανει καθε μεσημερι τωρα 
Οποτε την αφηνω εκτος δωματιου (κι αυτη ποτε δεν το ειχε κανει μεχρι προτινος)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

myrtos
Δραστήριο μέλος
Του είπα "κοιμάται στη θέση μου" και σάλταρε και άρχιζε να σκούζει πάνω στον Τάσο.

δεν ξερω......παντος εχω στεναχωριθει παρα πολυ γιατι νιοθω οτι τραβαει ζορια και ο μυρτος .μακάρι να στρωσει σιγα σιγα
Εφυγα και για 10 μερες και τον αφησα στο σπιτι για να μην τον πιεσω και με ταξιδι εκτος του οτι εδω δεν μπορει να νιαουριζει ολη την νυχτα Δραμα μεγαλο η κατασταση κοντευω να σκασω

vasiliki2
Νεοφερμένο μέλος

Cat's Miaow
Νεοφερμένο μέλος
Τώρα όμως έχει εγερτήριο στις 5 μπορεί και νωρίτερα και δεν σταματάει το κλάμα. Όποτε για να μην ξυπνήσει τους πάντες στο σπίτι σηκώνομαι και εγώ του ανοίγω για την ταράτσα, αλλά αυτός δεν ικανοποιείται ούτε με αυτό μπαινοβγαίνει κλαίγοντας όποτε πρέπει να σηκωθώ και εγώ για να ασχοληθώ. Μάλιστα θέλει συνεχές παιχνίδι γιατί μετά αρχίζει το μουαααααααααααου.
Προσπαθώ να τον κρατάω ξύπνιο το μεσημέρι και το απόγευμα αλλά μάλλον είμαι πολύ καλός μαζί του και αυτός ρίχνει ανεκδιήγητους ύπνους.Αν επιβάλλω πιο "αυστηρό" πρόγραμμα θα κοιμάται περισσότερο το βράδι ;
Ή αν δεν του δίνω φαι το απόγευμα αλλά μόνο αργά το βράδι προτού την ώρα του ύπνου ; Δουλεύει αυτό ;
Παιδιά οποιαδήποτε συμβουλή παρακαλώ πείτε την. Το άλλο που αναφέρετε να αδιαφορώ και να κάνω πως κοιμάμαι απλώς δεν δουλεύει στην περίπτωση μου, πάει στα δωμάτια των άλλων και κλαίει και μέτα βρίζουν έμενα.
Μια άλλη λύση βέβαια είναι να του ανοίγω στην ταράτσα και να κλείνω την πόρτα αλλά αυτό δεν το κάνω αν δεν βάλω 3 μέτρα καλαμωτή γύρω γύρω γιατί φοβάμαι.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool