Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
ειμαστε σε παρα πολυ καλο δρομο σημερα κατουρησαμε μονοι μας για λιγο αλλα πηγαμε κ στον γιατρο για να μας ανακουφισει παιδια ολα πανε πολυ καλα δοξαση ο θεος να ειναι καλα κ ο γιατρος που μας εδωσε μεγαλη αγαπη κ ειδικα στο λαμπη

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Το καημενο νιαουριζε και οταν μπηκε μεσα εδειχνε σε κακο χαλι νιαουρισε και με κοιταξε αντι να κρυφτει και καταλαβα οτι κατι δεν πηγαινε καλα.. πονουσε και τελικα στο παρατσακ τον προλαβα ουφ! Δυστυχως τωρα ειναι στον κτηνιατρο παλι γιατι με τον καθετηρα τα εκανε ολα χαλια και τελικα χρειαστηκε και ορος... το χρυσο μου ειναι πολυ πεσμενο το κακομοιρακι ... ηταν γατος πριβε κρυβονταν απο ολους και αντε να καταλαβεις ποτε κρυβονταν απο φοβο και ποτε απο την ασθενεια... παντως το κυριως συμπτωμα ηταν οτι ενω τρελαινεται για γαλοπουλα καπνιστη αυτη τη φορα τσουκου, τιποτα, δεν το αγγιξε!
Του εκανε εξετασεις και βρηκε φωσφωρικα αλατα? η κατι τετοιο και πρεπει να τρωει την τροφη s/d μετα..αχ αντε να γινει καλα...
Τα συμπτωματα και η διαγνωση αναφερονται στο κειμενο της Hill's....στον κτηνιατρο αν οντως η ουρηθρα ειναι μπλοκαρισμενη τοτε γινεται ηρεμηση και τοθετηση καθετηρας για αποσυμφορηση και ελευθερωση του ουρου καθως και χρηση ορων και αντιβιοτικων..μπορουν να γινουν ακομα και μυοχαλαρωτικα,αναλγητικα και αντιφλεγμονωδη...Ολα αυτα βεββαια σε περιπτωση μου η γατα ειναι οπως λεμε μπλοκαρισμενη....blocked cat στα αγγλικα...
Σε γενικες γραμμες για να αποφυγετε αυτην την δυσαρεστη κατασταση πρεπει να γνωριζετε οτι οι γατοι οι στειρωμενοι πρεπει να τρωνε τροφη ειδικη για αυτον τον λογο,μιας και ειναι πιο ευαλωτοι σε αυτο το προβλημα..υπαρχει μια της Royal Canine για στειρωμενους αρσενικους γατους αλλα ειναι ακριβοτερη απο την χυμα φτηνη τροφη,η οποια δυστυχως εχει ενοχοποιηθει σε καποια περιστατικα για δημιουργια ουρολιθων..ευτυχως λιγα ..απλως ωα εχετε παντα αφθονο νερο μαζι με ξηρα τροφη..αφθονο!!!προτιματε ετοιμες τροφες ,ξηρα ή κονσερβα ,παρα μαγειρευτο φαγητο ,οταν ειναι δυνατον..οι οποιες ειναι καλα μελετημενες και ειδικες για τις γατες...Επισης μετα την επεμβαση του κτηνιατρου η τροφη που θα τρωει η γατα, εξαρταται απο τον τυπο του ουρολιθου που προεκυψε απο την αναλυση ουρου..ευτυχως υπαρχουν τυποποιημενες τροφες για αυτες τις περιπτωσεις...απο την Hill's για παραδειγμα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
isidwros
Νεοφερμένο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Ήταν λίγο πιο βαρύ από το κανονικό, έπινε πολύ νερό και ζούσε κατα κύριο λόγω στο μπαλκόνι, όπου είχε και το
λυπαμαι για το γατακι σου αλλα ηθελα να σου πω οτι δεν επρεπε να τον εχεις στο μπαλκονι,τα ζωακια αν δεν μπορουμε να τα εχουμε μεσα στο σπιτι,για να εχουν και αυτα παρεα,τουλαχιστον τα εχουμε στην αυλη,θεωρω οτι ειναι τελειος απαραδεκτο τα ζωα να ειναι τοσο περιορισμενα και απομονομενα!!και εκτος αυτου αν το ειχες μες στο σπιτι πιστευω θα το ειχες καταλαβει πολυ νωριτερα οτι εχει καποιο προβλημα.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
gattina
Νεοφερμένο μέλος
Ισίδωρε, λυπάμαι πολύ για τον γατούλη...
ladycat
Διάσημο μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
μμ αγγελικη δεν εχει σχεση το μπαλκονι οσο το να ξερεις το ζωοο σου κ να το παρακολουθεις.. κι εγω το βοθλιτσο τον ειχα εξω καποιες μερες σερι πριν γινει αλλα ευτυχως τον ακουσα οτα εκανε εμετο, οταν με φωναξε σιγανα ενω δουλευα και εδωσα την πρεπουσα σημαισ οταν κοιτωντας με μου φωναξε ασυνηφθιστα και αξιολογησα σωστα την αλλαγη στην συμπεριφορα του και στο τριχωμα του και χωρις να θεωρησω τοον εαυτο μου υπερβολικο, τον πηγα στο καλο γιατρο δινοντας σημασια στο δσυναισθημα που μου λεγε οτι κατι τρεχει και οτι κελυτερα μια εξεταση παραπανω παρα μια λιγοτερη. Αλλα ημουν ενημερη χαρις στο σα;ιτ και τα διαβασματα μου ειχα κ καλο γιατρο πραγματα που παντα βοηθανε, αν το ειχα παραμελησει εστω κ λιγο ειμαι σιγουρη οτι θα ειχε παθει τοξικο σοκ η κατι αντιστοιχο
συμφωνω αλλα το μπαλκονι δεν ειναι μερος για ζωακια!!!αλλο να το εχεις προσωρινα και αλλο να περναει την ζωη του εκει μονο του!
Ismini
Διάσημο μέλος
Αυτές τις φωτογραφίες τις πήρα από το βιβλίο "Γάτες" του Ερικ Άμπερμαν.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool