Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού της Γάτας(ΝοΚΟΓ - Ειδική τροφή & θεραπεία)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
παιδια η νοσος τελικα αυτη ειναι πολυ υπουλη μπορει να ξαναεμφανιστει στο γατι που την περασε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι έγινε τελικά με τον Λάμπη;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αυριο θα ξερουμε εχει φραξη παλι ο σωληνας κ μαλιστα η ουροδοχος κυστη ειχε πολυ αιμα μεσα κ αυτο δεν αρεσε καθολου στον κυριο πανο αλλα ειμαστε αισιοδοξοι ειναι λιγο καταβεβλημενος δεν ξερω τα εχω χαμενα ταλαιπωρειτε πολυ ο μωρο μου

Είναι σε καλά χέρια πάντως και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Φρόσω, περαστικά στον Λάμπη σου!!!
Πες μας όταν έχεις νεότερα....

Περαστικούλια του. Μακάρι να μην είναι κάτι κακό :(

Ότι καλύτερο εύχομαι:inlove:

σας ευχαριστω παιδια κ εγω ελπιζω

Περαστικουλια λαμπη μου:)

Περαστικα κι απο εμενα κι ευχομαι να αντιμετωπστουν ολα γρηγορα......
Να πανε ολα καλα

Περαστικά στο γατούλη σου :)

ladycat,ετρωγε την ειδικη τροφη για τις πετρες και παρολα αυτα ξαναεμφανιστηκε το προβλημα?

ναι ετρωγε την ειδικη τροφη αλλα απο οτι καταλαβαμε αυο που του δημιουργει το προβλημα ειναι μαλλον τα νεκρα κυτταρα η κατι τετοιο θα ρωτησω το γιατρο την παρασκευη κ θα σας πω ο λαμπης κατουρησε

προβλημα

ο μαρκο εκανε επεμβαση τον μαιο γιατι ειχε προβλημα με κρυσταλλους και
πετρα. αυτο το παρουσιαζει ακομα και τωρα μετα την επεμβαση και το ph
του
ειναι στο 9. ειναι 2 ετων και τον στειρωσα τον δεκεμβριο που μας
περασε.
του δινω την sd μαζι με τροφη για στηρωμενους γατουλιδες. τι μπορω να
κανω
για να αποφυγω την αντιβιωση καθε μηνα. πειναει ολο και περισσοτερο και
εγινε πολυ επιθετικος αυτη την εβδομαδα και δεν ξερω αν θελει να μου
δειξει κατι με αυτο...:( HELP

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Περαστικά στο γατούλη σου, Ράνια.:)
Η s/d είναι για να προλαμβάνονται οι λίθοι από στρουβίτη. Υπάρχει και άλλος τύπος λίθων, από οξαλικό ασβέστιο. Μήπως θα έπρεπε να του δίνεις μια τροφή που να καλύπτει και τα δύο;:hmm:
Αντιβίωση γιατί του δίνεις; Παθαίνει ουρολοιμώξεις;
Η επιθετικότητα μπορεί να σημαίνει ότι πονάει, ίσως να έχει πάλι πέτρες...:( Δεν τον πας στο γιατρό σας να του κάνετε έναν υπέρηχο να δείτε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Την αντιβίωση του τη δίνω γιατί όταν πηγαίνει στην άμμο για να κάνει την ανάγκη του βγάζει και αίμα και ο λόγος είναι οι κρύσταλλοι :(

προβλημα

Το πρόβλημα που πεινάει πιο πολύ τώρα; :(

Δυστυχώς, δεν ξέρω κάτι παραπάνω για να σε βοηθήσω. :(
Ο γιατρός του τι λέει; Το αίμα που βγάζει δεν είναι καλό σημάδι.

Αν θέλεις μόνο μη γράφεις με κεφαλαία, γιατί στη γλώσσα του ίντερνετ είναι σαν να φωνάζεις.

καλυτερα να σου πει ο γιατρο σου τι να κανεις εμεις παλι ειδικη διατροφη συνεχιζουμε τωρα ο θεος να βαλει το χερι του

Eκτός απο τις ειδικές τροφές εχετε υπόψην οτι καλό ειναι να αλλάζετε τις συνθήκες ζωής του γατιού σας α θελετε αοτελέσματα. Πχ ενας παχυς γατουλης μόνος που επαθε αυτό το νόσημα καλό ειναι να αποκτά παρέα και να κανει γυμναστική τρέχοντας και παίζοντας. Ειναι πολλοι οι παραγοντες που προκαλούν την ασθενεια αλλα ο γιατρος μας λεει οτι ποτε δεν την ειδε σε γατο που ζει εξω τρέχει και τρέφεται πιό φυσικά εστω κι αν ειναι στειρωμένος. Ειναι οπως οι ανθρωποι.. αν ενας καρδιακος μετα απο ενχείρηση συνεχισει τα ανθυγειινα και το καθησιο θα εχει ξανά κρίση.

Η συμβουλή μου ειναι μετα απο οσα ειδα στο γατουλη μου τον βουλίτσο να προσπαθήσετε παραλληλα με την ιατρική να αλλαξετε την ζωή του. Παίξτε ή παρτε του ενα γατακι να τον βαζει να παιζει.
Εμένα ο βουλιτσος απο τοτε που τον αναγκασα να φυγει απο κατω απο το κρεββατι οπου ηταν φοβισμένος και παχουλοςειναι και τον βαζω με τα αλλα στο μπαλκόνι μπορει να παραπονιεται, αλλα επειδη παίζει πιο πολύ δεν ξαναπαθε τίποτε κι εχασε και κανα κιλό. Εξίσου τελευταια παραλληλα με την τροφη την ειδική του ψιλοκόβω στο μούλτι διαφορα χορταρακια απ εξω και τα αναμυγνυω με κονσερβα.Ολα εχουν καλυτερο τρίχωμα απο τότε που τα τρώνε αυτα.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back