AGGELIKI
Διάσημο μέλος
τι θα κανω αν παθει κατι θα τρελαθω!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Γενικά, από ό,τι ξέρω, τα αρσενικά γατάκια είναι πιο επιρρεπή στις νόσους του ουροποιητικού και φαίνεται πως και ο δικός σου κάτι τέτοιο έχει. Έριξα μια ματιά στο site του αίλουρου και βρήκα αυτό το άρθρο που μπορεί να σε βοηθήσει.
Το βασικότερο είναι ψυχραιμία και να πάει το γατί όσο το δυνατόν πιο σύντομα στο γιατρό για να αντιμετωπιστεί ό,τι έχει. Και επειδή δεν φαίνεται να είναι κάτι πολύ επιπόλαιο, θα πρότεινα να πάρετε και μια δεύτερη γνώμη πριν αρχίσετε θεραπεία.
Κουράγιο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
στη σελίδα του αίλουρου που σου έστειλα κάνε κλικ στο τρίτο tab, τέρμα δεξιά, με τίτλο "προβλήματα ουροφόρου σωλήνα".το γατακι δεν εχει νεφρικη ανεπαρκεια,αλλα νοσο του κατωτερου ουροποιητικου
Εύχομαι τα καλύτερα για το γατάκι σου!
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
ευχαριστω aretha αλλα το γατακι δεν εχει νεφρικη ανεπαρκεια,αλλα νοσο του κατωτερου ουροποιητικου,δηλαδη πετρα που το εμποδιζει να κατουρισει,βεβαια αυτο μπορει να οδηγησει και σε νεφρικη ανεπαρκεια.μου φαινεται θα φυγω απο την δουλεια...
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
marigo173
Δραστήριο μέλος
Ψυχραιμία και θετικές σκέψεις

Μόλις έχεις νεώτερα μας λες
aspasiapef
Διάσημο μέλος

Δεν γινεται να ανοιξει κανενα παραρτημα "προς τα πανω"?
Αγγελικη υπομονη!Ειναι και πολυ μακρυα οι δυο περιοχες...
Αν επερνες μια-δυο μερες αδεια απο την δουλεια για να εισαι μαζι του?Να τον πας στο γιατρο?
ladycat
Διάσημο μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
αυτή την τροφή μας συνέστησε και ο Αίλουρος για τον Λάζαρο! Διαλύει τις πέτρες!πηρα τρεις κτηνιατρους,μου ειπαν οτι με την η αντιβιωση καλη ειναι για αρχη και εφοσον πηγαινει τουαλετα δεν κινδυνευει.πρεπει να τρωει ειδικη τροφη μου ειπε η κτηνιατρος μια που ειναι και για τα δυο ειδη πετρας και για λοιμωξης,ειναι της royal canine urinary λεγεται ή καπως ετσι,της κτηνιατρικης διαιτας.η κτηνιατρος επιμενει να μην ταλαιπωρησω το γατι με αλλες εξετασεις προς το παρον αφου πηγαινει τουαλετα.απλα να εχω το νου μου.ο θεος βοηθος!
Εγω που περνω την dental, την εκανα ειδικη παραγγελια γιατι δεν υπηρχε.
Ζητησα 2 σακουλακια(του 1,5 κιλου)και μου εφεραν ενα λογω ελλειψης.
Και επισης σαν φαρμακευτικη ειναι δυσευρετη σε μικρα πετ σοπ.
Της σαρδελας αναγκαστικα την παιρνω απο το pet city στο μαρουσι(το μεγαλο).
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
δηλαδη ουρησε?
ναι , δεν ειχε προβλημα με αυτο,απλα παρατηρησαν το αιμα στα ουρα.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool