Νόσος του Κατώτερου Ουροποιητικού

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

AGGELIKI

Διάσημο μέλος

Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα.
Ο ΓΑΤΟΣ ΜΟΥ,ο γατος μου στο avatar,που ειναι 12 χρονων...μου ειπε μολις τωρα η αδελφη μου οτι ειδε να βγαζει λιγο αιμα στα τσισα και μετα δεν μπορουσε να κατουρησει.ξερω τι ειναι και κοντευω να τρελαθω!!!!!!!!!της εδωσε λεει η κτηνιατρος κατι φαρμακα και αν σε 1 μερα δεν κατουρησει πρεπει να τον δει.παρακαλω συμβουλες κοντευω να τρελαθω!!!!!!!ο γατος ειναι στη γλυφαδα και εγω στην νεα μακρη.μου φαινεται θα μετακομησω.:( :( :( :( :( τι θα κανω αν παθει κατι θα τρελαθω!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αγγελική, σε καταλαβαίνω, έτσι έκανα κι εγώ όταν πριν από χρόνια αρρώστησε ο Ηρακλής μου, ένας 8χρονος τότε Σιαμέζος, με φαρυγγίτιδα. Τον πήγαμε αμέσως στο γιατρό, έγινε η διάγνωση, ταλαιπωρηθήκαμε κάνα μήνα με ακτινογραφίες, ορούς, αντιβιώσεις κ.λπ. αλλά το ξεπέρασε και τώρα είναι μια χαρά (έχει πατήσει τα 16!).
Γενικά, από ό,τι ξέρω, τα αρσενικά γατάκια είναι πιο επιρρεπή στις νόσους του ουροποιητικού και φαίνεται πως και ο δικός σου κάτι τέτοιο έχει. Έριξα μια ματιά στο site του αίλουρου και βρήκα αυτό το άρθρο που μπορεί να σε βοηθήσει.
Το βασικότερο είναι ψυχραιμία και να πάει το γατί όσο το δυνατόν πιο σύντομα στο γιατρό για να αντιμετωπιστεί ό,τι έχει. Και επειδή δεν φαίνεται να είναι κάτι πολύ επιπόλαιο, θα πρότεινα να πάρετε και μια δεύτερη γνώμη πριν αρχίσετε θεραπεία.
Κουράγιο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευχαριστω aretha αλλα το γατακι δεν εχει νεφρικη ανεπαρκεια,αλλα νοσο του κατωτερου ουροποιητικου,δηλαδη πετρα που το εμποδιζει να κατουρισει,βεβαια αυτο μπορει να οδηγησει και σε νεφρικη ανεπαρκεια.μου φαινεται θα φυγω απο την δουλεια...

το γατακι δεν εχει νεφρικη ανεπαρκεια,αλλα νοσο του κατωτερου ουροποιητικου
στη σελίδα του αίλουρου που σου έστειλα κάνε κλικ στο τρίτο tab, τέρμα δεξιά, με τίτλο "προβλήματα ουροφόρου σωλήνα".
Εύχομαι τα καλύτερα για το γατάκι σου!

ευχαριστω ,πανω στον πανικο μου δεν βλεπω τιποτα.

Ειναι πανεμορφο το κουκλι μου θα δεις θα γηνει καλα μη χανεις τη ψυχραιμια σου και πηγενετε σε καλο γιατρο εγω θα ελεγα στον αιλουρο αν σε βολεβει.

αγγελική, αυτό ακριβώς έχει και το αδεσποτάκι μου. Αφού μένει Γλυφάδα η αδερφή σου πες την να πάει το γάτο στον Αίλουρο μια βόλτα. Είμαι σίγουρη ότι θα τον βοηθήσει. Περαστικά εύχομαι.

ευχαριστω κατερινα.ξερετε τι εξετασεις πρεπει να κανει??τωρα η αλλη κτηνιατρος ειπε να παρει baytril για 8 μερες και να κοιταμε αν παει τουαλετα,αν δεν παει λεει να τον παμε αμεσως εκει.

Ο γατος σου εχει Νοσο του ουροποιητικου κι ο γιατρος φοβατα για αποφραξη της ουρηθρας ειναι οντως επειγον γιατι μπορει να παθει τοξικο σοκ μαλλον αυτο φοβαται σε συμβουλευω να τον πας αμεσως ετσι εκανα κι εγω στο βουλιτσο του βαλαμε καθετηρα αδειασαμε τη κυστη και σωθηκε ουφ αλλα α μεινει ετσω και λιγο δεν ξερεις τι μπορει να προκυψει:(
ευχαριστω aretha αλλα το γατακι δεν εχει νεφρικη ανεπαρκεια,αλλα νοσο του κατωτερου ουροποιητικου,δηλαδη πετρα που το εμποδιζει να κατουρισει,βεβαια αυτο μπορει να οδηγησει και σε νεφρικη ανεπαρκεια.μου φαινεται θα φυγω απο την δουλεια...

πιστευω κι εγω οτι πρεπει να παει επειγοντως ο γατουλης στο γιατρο.θυμασαι ενα μελος του φορουμ που ο γατουλης του ειχε νοσο του κατωτερου ουροποιητικους κι απο βλακεις του γιατρου και ασκοπη αναμονη τον εχασε:( ?

το ξερω,περιμενω να παει η κτηνιατρος και να παρω τηλεφωνο να δω αν κανει τις εξετασεις που πρεπει και να παω σημερα.αλλιως θα παω στον αιλουρο.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά με τον γατούλη Αγγελική! Αφού το αντιληφθήκατε εγκαίρως υποθέτω θα έχει πολλές πιθανότητες να διορθωθεί το πρόβλημα.
Ψυχραιμία και θετικές σκέψεις:)
Μόλις έχεις νεώτερα μας λες

Περαστικά στο γατούλι σου Αγγελική! Έχω κατατρομάξει με όλα αυτά που ακούω εδώ για τη νόσο του κατώτερου ουροποιητικού στα αρσενικά στειρωμένα γατάκια! Πήρα κι εκλεισα να πάω στον Αίλουρο το Σάββατο να εξετάσει προληπτικά έστω ο γιατρός τον δικό μου να δούμε τι μας γίνεται...:(

Θελω και εγω να την παω στον Αιλουρο!
Δεν γινεται να ανοιξει κανενα παραρτημα "προς τα πανω"?

Αγγελικη υπομονη!Ειναι και πολυ μακρυα οι δυο περιοχες...
Αν επερνες μια-δυο μερες αδεια απο την δουλεια για να εισαι μαζι του?Να τον πας στο γιατρο?

πρεπει να του αλαξει το νερο του με νερο εμφιαλωμενο να πινει εαν δεν κατουρισει αρπαξτε τον αμεσω ς κ γρηγορα στο γιατρο γιατι κινδυνευει η ζωη του

πηρα τρεις κτηνιατρους,μου ειπαν οτι με την η αντιβιωση καλη ειναι για αρχη και εφοσον πηγαινει τουαλετα δεν κινδυνευει.πρεπει να τρωει ειδικη τροφη μου ειπε η κτηνιατρος μια που ειναι και για τα δυο ειδη πετρας και για λοιμωξης,ειναι της royal canine urinary λεγεται ή καπως ετσι,της κτηνιατρικης διαιτας.η κτηνιατρος επιμενει να μην ταλαιπωρησω το γατι με αλλες εξετασεις προς το παρον αφου πηγαινει τουαλετα.απλα να εχω το νου μου.ο θεος βοηθος!

δηλαδη ουρησε?

πηρα τρεις κτηνιατρους,μου ειπαν οτι με την η αντιβιωση καλη ειναι για αρχη και εφοσον πηγαινει τουαλετα δεν κινδυνευει.πρεπει να τρωει ειδικη τροφη μου ειπε η κτηνιατρος μια που ειναι και για τα δυο ειδη πετρας και για λοιμωξης,ειναι της royal canine urinary λεγεται ή καπως ετσι,της κτηνιατρικης διαιτας.η κτηνιατρος επιμενει να μην ταλαιπωρησω το γατι με αλλες εξετασεις προς το παρον αφου πηγαινει τουαλετα.απλα να εχω το νου μου.ο θεος βοηθος!
αυτή την τροφή μας συνέστησε και ο Αίλουρος για τον Λάζαρο! Διαλύει τις πέτρες!

Αγγελικη και Κατερινα, τρεξτε να προλαβετε τις τροφες της royal canine, γιατι υπαρχουν σοβαρα ελλειματα.
Εγω που περνω την dental, την εκανα ειδικη παραγγελια γιατι δεν υπηρχε.
Ζητησα 2 σακουλακια(του 1,5 κιλου)και μου εφεραν ενα λογω ελλειψης.
Και επισης σαν φαρμακευτικη ειναι δυσευρετη σε μικρα πετ σοπ.
Της σαρδελας αναγκαστικα την παιρνω απο το pet city στο μαρουσι(το μεγαλο).

δηλαδη ουρησε?

ναι , δεν ειχε προβλημα με αυτο,απλα παρατηρησαν το αιμα στα ουρα.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back