menia
Δραστήριο μέλος
Εχετε ζήσει κάτι ανάλογο?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος

Το 2ο γατάκι, τον Πίπη, όταν τον βρήκαμε το πήρα αμέσως απόφαση να τον κρατήσω, αν και στους υπόλοιπους είχα πει ότι είχα βάλει αγγελία για να τον δώσω και δεν τον ζήτησε κανείς...

Μετά βρήκα τον μικρούλη Νοά, ο οποίος ήταν άτυχος και πέθανε την Τετάρτη, αλλά εκεί πια το είχα πει ότι τελείωσε, δεν κρατάω άλλο! Ο καθένας έχει τα όριά του, εμένα είναι τα 2 γατούλια!
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
menia
Δραστήριο μέλος
και εγω με τον γατουλη,σε τετοια κατασταση βρισκομαι..ηδη τον εχω 3 μηνες και τιποτα...και ακομα να την βρει με την αλλη γατα στο σπιτι..
Πέρασαν 3 μήνες κι ακόμα να τα βρουν? Ωχ, ζόρικη περίπτωση... Κι άμα τελικά δεν τα βρίσκουν με τίποτα τι γίνεται??
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
τι να σου πω,,πιστευω οτι η αλλη θα ηρεμησει μετα την στειρωση και εξαιτιας απο αυτο ειναι στην τσιτα,,παντως δεν μπορω να τον βγαλω στο δρομο..τωρα ζουν σε ξεχωριστα δωματια[αυτος σοφιτα και αυτη στο υπολοιπο σπιτι] με καποιες ωρες μονο μαζι οπου φαγωνονταιΠέρασαν 3 μήνες κι ακόμα να τα βρουν? Ωχ, ζόρικη περίπτωση... Κι άμα τελικά δεν τα βρίσκουν με τίποτα τι γίνεται??
και συγνωμη εκανα λαθος πριν 2 μηνες τον εχω απο 28-7

menia
Δραστήριο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
Το πρόβλημα μετην περίπτωσή σου ειναι οτι η γάτα σου ειναι και μεγάλη σε ηλικία και δύσκολα θα το αποδεχτεί. Μπορείς να κάνεις ίσως κάποιες κινήσεις γνωριμίας, δες εδώ:
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=23249
Οπότε να εξομαλυνθεί τουλάχιστον, αν γίνεται, η κατάσταση στο σπίτι μέχρι να δώσεις τη μικρή.
Ismini
Διάσημο μέλος
Αν δεν έχει μάθει να ζει στο διαμέρισμα το αφήνεις σε κάποιο κήπο που να το θέλουν.Απλά θέλω να μάθω εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση που δεν το ζητάει κανένας και δεν γίνεται με τίποτα να το κρατήσεις...
Κι εμένα αυτός είναι ο εφιάλτης μου...

menia
Δραστήριο μέλος
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
. Δύσκολο πάντως να διώξεις αυτο που κράτησες στο σπίτι σου έστω και για λίγο. Πονάει... Ευτυχώς δεν μου έχει τύχει ακριβώς.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
menia
Δραστήριο μέλος
Το κάθε ένα αδεσποτάκι έχει και τη δικιά του χάρη!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Και μου έμεινε γιατί οι μόνες προτάσεις που είχα για υιοθεσία ήταν σε κήπο που θα το είχαν σαν αδέσποτο και αν... Όχι οτι το κηνύγησα και πολύ βέβαια, παρόλο που υπήρχαν αντιρρήσεις και προβλήματα στο σπίτι.

Ευτυχώς με δεύτερο δεν μου έχει τύχει ή αν έτυχε κάπως τα βόλεψα και δεν χρειάστηκε να το φέρω σπίτι. Αλλά τρέμω να μην μου συμβεί κάτι τέτοιο γιατί με το Ραούλ ουτε λογος να το φέρω σπίτι.
Υπομονή βρε Μένια προς το παρον, ας ελπίσουμε οτι η κατάσταση θα έχει αίσιο τέλος για όλους.
menia
Δραστήριο μέλος
https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=2968&c=3
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
. Αλλά για καλή μου τύχη την είχε πάρει η γειτόνισσά μου αλλά είχε σκύλο και δεν μπορούσε να την κρατήσει,έτσι μας ήρθε στο σπίτι και είμαστε όλοι καλά 

Το εχω πει, το ξαναλεω, οτι οποιος εχει γατακι και δεν βρισκει καποιο σπιτι να το δωσει, μπορω να το παρω στον κηπο μου...
Γενικα, ειναι πολλοι γειτονες που τα ταιζουν και ολα ειναι καλοφαγαδες!

menia
Δραστήριο μέλος
Το εχω πει, το ξαναλεω, οτι οποιος εχει γατακι και δεν βρισκει καποιο σπιτι να το δωσει, μπορω να το παρω στον κηπο μου...
Γενικα, ειναι πολλοι γειτονες που τα ταιζουν και ολα ειναι καλοφαγαδες!![]()
Sardela η προσφορά σου είναι πραγματικά πολύτιμη
... Ελπίζω τελικά να υιοθετηθεί η μικρούλα μου ώστε να μη φτάσω στο σημείο να χρειαστώ τον κήπο σου... Πάντως μπράβο σου, είσαι 18 ετών και αρκετά συνειδητοποιημένη...
drusilia
Διάσημο μέλος

Ελπίζω βέβαια με την προσφορά σου αυτή να μην μαζέψεις γατοκοπάδι στον κήπο σου!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool