Χριστιάννα Γερακαρίτη
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πριν λίγο καιρό έμαθα απο μια ''κυρία'', τέλος πάντων, ότι έδωσε τον σκυλο της σε ένα καταφύγιο ζώων στον Βόλο ή έξω απο τον Βόλο,φαντάσου ούτε και εκείνη ξέρει, γιατί λεει πήρε ένα άλλο σκυλάκι και δεν μπορούσε και τα δύο.Τώρα μιλάμε για σκυλί τεράστιο, χασκι με λύκο κατι της, 10 με 11 χρονών, πανέξυπνος.Το όνομά του είναι ΣΑΜΨΩΝ και μάλιστα μου έλεγε ότι στεναχωρέθηκε τελικά που τον έδωσε και ότι το σκυλί τώρα δεν τρώει.Έχει πέσει σε κατάθλιψη.Την ρώτησα να μου δώσει το τηλ. να πάω να τον πάρω και να μου πεί που είναι και μου λέει συνέχεια ότι δεν ξέρει ακριβως και με αποφεύγει.Ψάχνω να τον βρώ να τον πάρω και θέλω την βοήθεια απο την Θεσσαλονίκη που ξέρει τα μέρη της απο κει να μου δώσουν αυτές τις πληροφορίες να τον φέρω πίσω.Είναι κρίμα ξαφνικά το σκυλάκι να πάθει σοκ στα γεράματά του επειδή απλά αποφάσισε να πάρει άλλο.Ευχαριστω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kyka
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Χριστιάννα Γερακαρίτη
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Καλά οτιδήποτε είναι καλύτερα από το κλουβί και ειδικά αν είναι μαζί σου..μακάρι να πάνε όλα καλάτο σκυλί με ξέρει πολλά χρόνια τώρα.Ελπίζω καλύτερα να είναι με μένα παρά μόνος του σε κλουβι.
ohimso
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν τώρα δεν έχει πεθάνει το σκυλί... Αυτό το 'έστειλα το σκύλο σε καταφύγιο' και να μην γνωρίζει ούτε πού βρίσκεται αυτό, μου δίνει την εντύπωση ότι κάποιος της το ζήτησε και αυτή το έδωσε χωρίς πολλά πολλά. Δεν είναι καν σίγουρο ότι ο σκύλος είναι σε καταφύγιο, μπορεί κάλλιστα να κατέληξε σε εξοχικό/οικόπεδο σαν φύλακας, ή (στην καλύτερη περίπτωση) στο σπίτι κάποιου.
Χμμμμ... ελπίζω να μην εννοεί το καταφύγιο αδέσποτων ζώων η κυρία αυτή... Που είναι στο Βόλο...
https://www.mypetz.gr/threads/Εγκαινιάζεται-καταφύγιο-αδέσποτων-ζώων-στο-Βόλο.222315/
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Πραγματικά έχω πάθει σοκ από την απονιά αυτής της "κυρίας" που έδιωξε τον σκύλο της... μάλλον επειδή γέρασε! Απ' όσο ξέρω, τα λυκόσκυλα τουλάχιστον τόσο ζουν, 10-11 χρόνια.Είναι κρίμα ξαφνικά το σκυλάκι να πάθει σοκ στα γεράματά του επειδή απλά αποφάσισε να πάρει άλλο.Ευχαριστω.
Χριστιάννα, λυπάμαι που δεν ξέρω από Βόλο και δεν μπορώ να σε βοηθήσω ουσιαστικά. Εύχομαι όμως να βρεις άκρη και να πάρεις τον καημένο τον σκυλάκο κοντά σου! Καλή τύχη και στους δυο σας!

Χριστιάννα Γερακαρίτη
Εκκολαπτόμενο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
Το έχω κάνει πριν 2 χρόνια περίπου, όταν σε μια επίσκεψή μου στον Βόλο και συγκεκριμένα στή Ν.Ιωνία Βολου, σε κάποιο αθλητικό κέντρο που υπάρχει εκεί είδα ένα πανέμορφο γκριφόν. Γύρισα πίσω στην Αθήνα και το μυαλό μου ήταν σε αυτό το σκυλάκι. Τηλεφωνησα λοιπόν, της μίλησα και ήταν ευγενέστατη. Δυστυχώς δεν θυμάμαι το όνομά της.
Μπορείς να δοκιμάσεις και εύχομαι να μάθεις κάτι. Άλλη λύση είναι να βρεις τηλ κτηνιάτρων του Βόλου. Δεν μπορεί, αν υπάρχει καταφύγιο κάτι θα ξέρουν.
Χριστιάννα Γερακαρίτη
Εκκολαπτόμενο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
Χριστιάννα Γερακαρίτη
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΑΓΓΕΛΟΣ2
Δραστήριο μέλος
*εγω υποψηαζομαι οτι μου ειπανε ψεματα για να μην τους φορτωσω και αλλα κουταβια...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool