Ξέρει κανείς;;

Χριστιάννα Γερακαρίτη

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Χριστιάννα Γερακαρίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυκή (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 282 μηνύματα.
Ξέρει κανείς να μου πεί Δ/νσεις ή τηλ. απο καταφύγια ζώων ή φιλοξενία στο Βόλο ή έξω απο τον Βόλο;;
Πριν λίγο καιρό έμαθα απο μια ''κυρία'', τέλος πάντων, ότι έδωσε τον σκυλο της σε ένα καταφύγιο ζώων στον Βόλο ή έξω απο τον Βόλο,φαντάσου ούτε και εκείνη ξέρει, γιατί λεει πήρε ένα άλλο σκυλάκι και δεν μπορούσε και τα δύο.Τώρα μιλάμε για σκυλί τεράστιο, χασκι με λύκο κατι της, 10 με 11 χρονών, πανέξυπνος.Το όνομά του είναι ΣΑΜΨΩΝ και μάλιστα μου έλεγε ότι στεναχωρέθηκε τελικά που τον έδωσε και ότι το σκυλί τώρα δεν τρώει.Έχει πέσει σε κατάθλιψη.Την ρώτησα να μου δώσει το τηλ. να πάω να τον πάρω και να μου πεί που είναι και μου λέει συνέχεια ότι δεν ξέρει ακριβως και με αποφεύγει.Ψάχνω να τον βρώ να τον πάρω και θέλω την βοήθεια απο την Θεσσαλονίκη που ξέρει τα μέρη της απο κει να μου δώσουν αυτές τις πληροφορίες να τον φέρω πίσω.Είναι κρίμα ξαφνικά το σκυλάκι να πάθει σοκ στα γεράματά του επειδή απλά αποφάσισε να πάρει άλλο.Ευχαριστω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στείλε πμ στη Moukelis..Νομίζω ότι είναι από τον Βόλο..Όλο και κάτι θα ξέρει..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλά τι άνθρωποι υπάρχουν..αν φέρεσαι έτσι σε ένα πλάσμα που έχεις δίπλα σου 11 χρόνια σου αξίζει κρεμμάλα!!Μακάρι να το βρεις αν και θα είναι δύσκολο να αλλάξει περιβάλλον σε τέτοια ηλικία

το σκυλί με ξέρει πολλά χρόνια τώρα.Ελπίζω καλύτερα να είναι με μένα παρά μόνος του σε κλουβι.

το σκυλί με ξέρει πολλά χρόνια τώρα.Ελπίζω καλύτερα να είναι με μένα παρά μόνος του σε κλουβι.
Καλά οτιδήποτε είναι καλύτερα από το κλουβί και ειδικά αν είναι μαζί σου..μακάρι να πάνε όλα καλά

Μήπως το σκυλάκι έπαθε κάτι, και η κυρία είπε ψέματα στο άτομο από το οποίο τελικά εσύ πήρες τις πληροφορίες; Αυτό μπορεί να έγινε για διάφορους λόγους, πχ στην περίπτωση που είναι παιδί, για να μη στεναχωρεθεί, ή επειδή ένιωθε τύψεις γιατί δεν το φρόντισε σωστά ή γιατί της έφυγε το λουρί από τα χέρια κλπ κλπ.

Αν τώρα δεν έχει πεθάνει το σκυλί... Αυτό το 'έστειλα το σκύλο σε καταφύγιο' και να μην γνωρίζει ούτε πού βρίσκεται αυτό, μου δίνει την εντύπωση ότι κάποιος της το ζήτησε και αυτή το έδωσε χωρίς πολλά πολλά. Δεν είναι καν σίγουρο ότι ο σκύλος είναι σε καταφύγιο, μπορεί κάλλιστα να κατέληξε σε εξοχικό/οικόπεδο σαν φύλακας, ή (στην καλύτερη περίπτωση) στο σπίτι κάποιου.

Χμμμμ... ελπίζω να μην εννοεί το καταφύγιο αδέσποτων ζώων η κυρία αυτή... Που είναι στο Βόλο...

https://www.mypetz.gr/threads/Εγκαινιάζεται-καταφύγιο-αδέσποτων-ζώων-στο-Βόλο.222315/

Είναι κρίμα ξαφνικά το σκυλάκι να πάθει σοκ στα γεράματά του επειδή απλά αποφάσισε να πάρει άλλο.Ευχαριστω.
Πραγματικά έχω πάθει σοκ από την απονιά αυτής της "κυρίας" που έδιωξε τον σκύλο της... μάλλον επειδή γέρασε! Απ' όσο ξέρω, τα λυκόσκυλα τουλάχιστον τόσο ζουν, 10-11 χρόνια.
Χριστιάννα, λυπάμαι που δεν ξέρω από Βόλο και δεν μπορώ να σε βοηθήσω ουσιαστικά. Εύχομαι όμως να βρεις άκρη και να πάρεις τον καημένο τον σκυλάκο κοντά σου! Καλή τύχη και στους δυο σας! :)

Μακάρι να έλεγε απλά ψέμματα και να είναι κάπου καλά.Αλλά η ίδια κυρία πριν απο 3 χρόνια παράτησε τον γάτο της κάτω στην γειτονιά επειδή έβλεπε ότι τα φροντίζαμε και τα ταιζαμε, επειδή έμεινε εγκυος.Ο γάτος δόξα το Θεό ακόμα ζει απλά είναι πια απεριποίητος, ράτσας με όνομα κανονικά και στειρωμένος.Απλά το βαρέθηκε το σκυλι.Σχεδόν ένα χρόνο πριν το πάει στο καταφύγιο τον είχε αφήσει αδέσποτο στην γειτονιά και καθότανε κάτω απο την πολυκατοικία άλλα έξω.

Χριστιάννα, μπορείς να κάνεις το εξής : Βρες το τηλ του Δημαρχείου, πάρε τους και ζήτα την κυρία που ασχολείται με τα αδέσποτα του δήμου.
Το έχω κάνει πριν 2 χρόνια περίπου, όταν σε μια επίσκεψή μου στον Βόλο και συγκεκριμένα στή Ν.Ιωνία Βολου, σε κάποιο αθλητικό κέντρο που υπάρχει εκεί είδα ένα πανέμορφο γκριφόν. Γύρισα πίσω στην Αθήνα και το μυαλό μου ήταν σε αυτό το σκυλάκι. Τηλεφωνησα λοιπόν, της μίλησα και ήταν ευγενέστατη. Δυστυχώς δεν θυμάμαι το όνομά της.
Μπορείς να δοκιμάσεις και εύχομαι να μάθεις κάτι. Άλλη λύση είναι να βρεις τηλ κτηνιάτρων του Βόλου. Δεν μπορεί, αν υπάρχει καταφύγιο κάτι θα ξέρουν.

Ευχαριστώ παιδιά για το ενδιαφέρον.Θα πάρω τηλ. να μάθω.

Χριστιάννα έβγαλες κάποια άκρη με το θέμα αυτό ?

Δυστυχώς δεν έχω βγάλει άκρη ακόμα.Ότι νεότερο θα ενημερώσω πάντως.

το εχω ξαξει και εγω και δεν εχω βρει τιποτα αλλο απο ενα "κυνοκομιο" που οταν πηρα τηλ για κατι κουταβια που θελαμε να παμε μου ειπανε οτι εκει μονο στειρωνουν*...αν θες παντως μπορω να σου δωσω το τηλ να παρεις να ρωτησεις...

*εγω υποψηαζομαι οτι μου ειπανε ψεματα για να μην τους φορτωσω και αλλα κουταβια...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back