Ξανα-χαρίζεται τιγρογατούλα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Γεια σας!
Και πάλι εδώ! Να σας ενημερώσω ότι όποιος ενδιαφέρεται για τη μικρούλα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου, ωστόσο το κοριτσάκι μας θα φιλοξενείται πλέον από μια φίλη μου, καθώς τα δικά μου οικονομικά και των γονιών μου δεν σηκώνουν πλέον 3 γατιά και δύο σκυλιά. Κι επίσης υπάρχει περίπτωση να φύγω για μεταπτυχιακό είτε σε λίγο καιρό στο εσωτερικό είτε το καλοκαίρι για εξωτερικό (αναλόγως που θα με δεχτούν) οπότε δεν θέλω να επιβαρύνω τους γονείς μου παραπάνω, ήδη θα έχουν τα δύο δικά μου να προσέχουν. :(

Την επόμενη εβδομάδα λοιπόν το κορίτσι μου μετακομίζει σε καινούριο σπιτάκι φιλοξενίας, αλλά συνεχίζει να ψάχνει το παντοτινό της σπιτάκι! :)

P300814_16.45_[02].jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• P300814_16.45_[02].jpg
    P300814_16.45_[02].jpg
    639,1 KB · Εμφανίσεις: 48
  • P300814_16.45_[02].jpg
    P300814_16.45_[02].jpg
    639,1 KB · Εμφανίσεις: 48
Κάθε φωτογραφία της καλύτερη από την προηγούμενη. Χωρίς αμφιβολία, η μικρούλα όσο πάει κι ομορφαίνει! Δεν μπορεί... τέτοιο πλάσμα, και σπιτάκι καλό θα βρει και θα αγαπηθεί πολύ.:)
emoticon-object-086.gif

Απλώς η μόνιμη αγκαλιά που προορίζεται γι αυτήν αργεί λιγάκι στο ραντεβού, μακάρι όχι για πολύ ακόμα...
smiley-angelic001.gif

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι κορίτσαρος είναι αυτός; :vroum: ! Είδα την αγγελία στο facebook και αυτοί που σου είπαν ότι έχει πολύ συνηθισμένο χρώμα για γάτα,αν δεν την υιοθέτησαν γι αυτό το λόγο, με τα μυαλά που κουβαλάνε, εύχομαι να μην έχουν άλλο ζωάκι υπο την ευθύνη τους. Είμαι σίγουρος πως αν τους έδειχνες μια Βεγγάλης (με σχεδόν ίδιο χρώμα) θα σου έλεγαν πόσο θα την ήθελαν! :rant:
Εύχομαι τα καλύτερα!

Τελευταία επεξεργασία:
Ήρθαμε πάλι, για μια τελευταία φορά στο θεματάκι μας να σας χαιρετήσουμε! :D

Η μικρή υιοθετήθηκε από την κοπέλα που την φιλοξενούσε τον τελευταίο μήνα! Την λάτρεψαν όλοι στο σπίτι και θα μείνει εκεί, για πάντα!
Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο μα πόσο χαρούμενη είμαι που μετά από 1μιση χρόνο επιτέλους βρήκε μια αγκαλιά που της αξίζει! :)

Και θα την βλέπω και συχνά καθώς η κοπέλα είναι φίλη μου :D :D

Σας ευχαριστούμε για όλα, για τις προωθήσεις, τις κοινοποιήσεις και γενικά για όλα! Να είστε καλά κι εύχομαι όλα τα γατάκια να βρουν κάποια στιγμή ένα παντοτινό σπιτάκι!:D

Ήρθαμε πάλι, για μια τελευταία φορά στο θεματάκι μας να σας χαιρετήσουμε! :D

Η μικρή υιοθετήθηκε από την κοπέλα που την φιλοξενούσε τον τελευταίο μήνα! Την λάτρεψαν όλοι στο σπίτι και θα μείνει εκεί, για πάντα!
Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο μα πόσο χαρούμενη είμαι που μετά από 1μιση χρόνο επιτέλους βρήκε μια αγκαλιά που της αξίζει! :)

Και θα την βλέπω και συχνά καθώς η κοπέλα είναι φίλη μου :D :D

Σας ευχαριστούμε για όλα, για τις προωθήσεις, τις κοινοποιήσεις και γενικά για όλα! Να είστε καλά κι εύχομαι όλα τα γατάκια να βρουν κάποια στιγμή ένα παντοτινό σπιτάκι!:D
Επιτέλους.:clapup::clapup::clapup:
Κοίτα να δεις πόσο κοντά ήταν το παντοτινό της σπίτι και η οικογένειά της και δεν το ήξερε κανείς.:D

εεεεμμμμμμμμμμ επιτελους!!!!!
Δοξα τον απο πανω:P
καλη ζωουλαααααααααααααα:clapup:

:yahoo:Μπορεί να άργησε λίγο, αλλά οι ευχές όλων μας έπιασαν: Βρήκε το καλύτερο σπιτάκι οπου θα ζει ευτυχισμένη. Για πολλά πολλά χρόνια:D

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back